Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ......

''ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ''ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! Ο πλανήτης θα ξεκλειδώσει την εξέλιξη σ' ότι υπάρχει και, ένα νέο εξελιγμένο είδος ''Ανθρώπων'' θα κυριαρχήσει την γη!!!!

''ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ''ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! Ο πλανήτης θα ξεκλειδώσει την εξέλιξη σ' ότι υπάρχει και, ένα νέο εξελιγμένο είδος ''Ανθρώπων'' θα κυριαρχήσει την γη!!!!


"Όταν οι ακτίνες των Άστρων που περιστοιχίσουν την γη χτυπήσουν το κέντρο των επτά ηπείρων της ,τότε ο πλανήτης σαν κλειδί θα ξεκλειδώσει την εξέλιξη σ' ότι υπάρχει πάνω του και, ένα νέο εξελιγμένο είδος Ανθρώπων θα κυριαρχήσει την γη." ( "Ομάς Ιωκή" ). Επεξήγηση: Η παραπάνω " προφητεία" της ομάδος Ιωκή αν και, είναι αποκαλυπτική σε λεπτομέρειες σε σχέση μ' άλλες . Ωστόσο, συνδέεται άμεσα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη:
"Ωδε ο νους ο έχων σοφίαν και επτά κεφαλαί, όρη επτά εισίν, όπου η γυνή κάθηται επ' αυτών και βασιλείς επτά εισίν, οι πέντε έπεσαν, ο εις εστίν, ο άλλος ούτω ήλθε και όταν έλθη ολίγον αυτό δεί μείναι..." (Ι΄Ζ 9,10).


Το άνωθεν χωρίο δίνει συμβολικά με τις επτά κεφαλές και τα επτά όρη, τους επτά ηπείρους που αναπτύχθηκαν οι επτά ρίζες φύλες της γης. Η γυναίκα συμβολίζει όλα όσα συμβαίνουν σε βάρος του Πνεύματος με τους συνεχόμενους θρησκευτικούς πολέμους.

Παρακάτω, το εν λόγω χωρίο λέει:

" οι βασιλείς επτά εισίν, οι πέντε έπεσαν, ο εις εστίν, ο άλλος ούτω ήλθε και όταν έλθη ολίγον αυτό δεί μείναι".

Αυτό σημαίνει πως σύμφωνα με το Θείο σχέδιο θα εμφανιστούν στη γη επτά ανθρώπινες φυλές, με τους βασιλείς τους. Οι πέντε εμφανίστηκαν ήδη (οι πέντε έπεσαν).

Ο βασιλέας της έκτης φυλής ετοιμάζεται να κάνει την εμφανισή του και της έβδομης όταν έρθει πολύ λίγο θα μείνει.


Kατά το παρελθόν η γη υπέστη πολλές αλλαγές, όπως θα υποστεί και στο μέλλον , το ίδιο φυσικά και η ανθρωπότητα. Ο Ησίοδος ονομάζει τις πέντε ρίζες φυλές ως Χρυσή, Ασημένια, Χάλκινη, των Ημίθεων και Ηρώων και, την δική του-και δική μας- την πέμπτη σιδερένια. Οι δυο πρώτες ρίζες φυλές δεν άφησαν ίχνη και ελάχιστα γνωρίζουμε, ήτο αιθερικές και όχι υλικές. Η τρίτη φυλή ιερότατη είναι οι Υιοί των θεών, μεγάλοι Δημιουργοί από το Νοητικό τους κόσμο, είναι οι Άγιοι Ελοχίμ και Σεραφίμ.


Η τέταρτη φυλή είναι η κάθοδος των Βελίαλ, που κατοίκησαν την Ατλαντίδα, η μεταστοιχείωση σε χονδροειδή που έχει σήμερα ο άνθρωπος έγινε τότε. Δηλαδή στην Ατλάντια περιοδο οι μορφές και τα σώματα πήραν υλική υπόσταση. Μετά από την δική μας (την πέμπτη) θα ακολουθήσει η έκτη και η έβδομη.


Η κάθε ρίζα φυλή (σύνολο επτά) υποδιαιρείται ξανά σε επτά υποφυλές ή κύκλους σε αντιστοιχία των περιτυλιγμάτων που έχουν τα σωματά μας με τους επάνω κόσμους . ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Πόση αλήθεια αντέχεις για τον Χίτλερ;....Με τον Ιωάννη Παπαζήση στην ΤV Θεσσαλονίκη.