Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Όρος που ξεπερνά σε ύψος ο,τιδήποτε γήινο, καταγράφηκε σε αστεροειδή!


Όρος που ξεπερνά σε ύψος ο,τιδήποτε γήινο, καταγράφηκε σε αστεροειδή!

Μία νέα τρισδιάστατη φωτογραφία του γιγαντιαίου όρους που βρίσκεται στον αστεροειδή Vesta, έδωσε στη δημοσιότητα η NASA. Το πελώριο βουνό εντοπίστηκε στον Νότιο Πόλο του αστεροειδή και υπολογίζεται ότι
ξεπερνάει σε ύψος ο,τιδήποτε υπάρχει στη Γη! Με την κορυφή του να ορθώνεται σε ύψος 22 χλμ από την επιφάνεια του Vesta, οι ερευνητές της NASA δικαίως μιλούν για... τρία Εβερεστ στη συσκευασία του ενός!



Ο αστεροειδής πήρε το όνομά του από την ρωμαϊκή ονομασία της θεάς Εστίας. Το μέγεθός του μαρτυρά ότι ανήκει στην κατηγορία των "πρωτοπλανητών". Οι ειδικοί εκτιμούν ότι για αιώνες ο αστεροειδής αποτελεί πόλο έλξης μετεωριτών και μικρών διαστημικών βράχων που πέφτουν πάνω του, δημιουργώντας ένα γεωλογικό περιβάλλον με ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα στοιχεία.

Η παραπάνω εικόνα (NASA/JPL-Caltech/UCLA/MPS/DLR/IDA/PSI) αλλά και το βίντεο που ακολουθεί, έχουν δημιουργηθεί με την αξιοποίηση του υλικού που στέλνει το διαστημικό σκάφος Dawn, το οποίο βρίσκεται εκεί από τον Ιούλιο του 2011.

Von Braun


Von Braun



1

Η Ψεύτικη Εξωγήινη Απειλή και ο Von Braun. Μια ακόμη μεγαλοφυΐα, ο Werner Von Braun, Ph.D ήταν ο επιστήμονας που έφτιαξε τους πυραύλους των Γερμανών στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και οδήγησε την Αμερικανική κούρσα στο διάστημα μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αυτή είναι περίληψη συνεντεύξεως της Carol Sue Rosin (γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου, 1944, στο Wilmington, Delaware) που παραχώρησε το © 2004 στην Linda Moulton Howe για τον Werner von Braun. Ο Γερμανός επιστήμων είχε προβλέψει τους Τρομοκράτες, τους Αστεροειδείς και τους Εξωγήινους στην Αμερικάνικη “Λίστα Εχθρών” ώστε τα ΜΜΕ και το κοινό (τα πρόβατα που λέμε) να υποστηρίζουν τα σχέδια του “Στρατιωτικού – Βιομηχανικού Συμπλέγματος”.
Η Carol Rosin http://en.wikipedia.org/wiki/Carol_Rosin ίδρυσε και ειναι πρόεδρος του Institute for Cooperation in Space and Space Preservation Trust Foundation, Ventura, California.http://www.peaceinspace.com/
Ένα από τα πλέον διάσημα ονόματα από την αρχή των Αμερικανικών προγραμμάτων ρουκετών και πυραύλων μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι ο Werner Von Braun. Με την ήτα της Γερμανίας και της Ιαπωνίας το 1945 αφότου οι ΗΠΑ έριξαν τις ατομικές βόμβες στην Hiroshima και το Nagasaki, ο Dr. Von Braun και 126 άλλοι πυραυλικοί επιστήμονες, μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ με το κυβερνητικό σχέδιο «Paperclip.» Είχαν βάση το Fort Bliss, Texas, και η δουλειά τους ήταν εστιασμένη στο White Sands Missile Range βόρεια του Ft. Bliss στο Νότιο Νέο Μεξικό.
5
Ο Dr. von Braun έγινε διάσημος από την εμπειρογνωμοσύνη του και το όραμα του να επεκτείνει την γνώση του ανθρώπου μέσω της εξερευνήσεως του διαστήματος. Η πρωτότυπη εργασία του οδήγησε στην ανάπτυξη των δορυφόρων Explorer, τους πυραύλους Jupiter και Jupiter-C, τους Pershing, και Redstone, τους Saturn, και το Skylab, τον πρώτο διαστημικό σταθμό. Επιπλέον η αποφασιστικότητα του οδήγησε στην πρώτη προσσελήνωση το 1969, χάρις στον John F. Kennedy.
Το 1970 η NASA ζήτησε από τον Dr. von Braun να μετακινηθεί στην Washington, D.C., για να βοηθήσει στον στρατηγικό σχεδιασμό της. Αλλά σε σε λιγότερο από δύο χρόνια παραιτήθηκε, και πήγε να εργαστεί στις βιομηχανίες Fairchild στην Germantown, Maryland.
Εκεί συνάντησε μια δασκάλα την Carol Rosin. Ήταν διάσημη από το σχέδιο «Students Studying on Spaceship Earth» που χρησιμοποιούσε στις τάξεις της. Ο Dr. von Braun Της ζήτησε να δουλέψει μαζί του στις βιομηχανίες Fairchild, ώστε να τον βοηθήσει να δημιουργήσει μια απαγόρευση των εξοπλισμών στο διάστημα.
Καθώς ο πρόεδρος Eisenhower είχε προειδοποιήσει για το “Στρατιωτικό – Βιομηχανικό Σύμπλεγμα” και το μέλλον της Αμερικής, ο Dr. Werner προειδοποιούσε ότι το διάστημα έπρεπε να μείνει ελεύθερο από την ίδια στρατιωτικό – βιομηχανική δύναμη. Η Carol άφησε την διδασκαλία και πήγε να δουλέψει για τον Dr. von Braun το 1974. Ήταν ο μέντορας της μέχρις ότου πέθανε στις 16 Ιουνίου 1977 στην Alexandria, Virginia.
Κατόπιν η Carol Rosin έκανε αγώνα 43 χρόνια προσπαθώντας να φέρει εις πέρας την επιθυμία του Dr. von Braun για την απαγόρευση των όπλων στο διάστημα.
Η συνέντευξη (υπέρ – περίληψη)
Carol Rosin, President, Institute for Cooperation in Space and Space Preservation Trust Foundation, Ventura, California:
“Το μήνυμα που αυτός (Werner von Braun) μου έδινε συνεχώς ήταν ότι πρέπει να αποτρέψουμε να στρατιωτικοποιηθεί το διάστημα γιατί τότε η αλήθεια ποτέ δεν μαθευόταν επίσημα για το ποιοι είμασταν, και ποιοι είμαστε, σαν ανθρώπινο είδος στα “Σύμπαντα.”
4
Μέρος Β
ΕΡΩΤ. ΕΙΠΑΤΕ “ΣΥΜΠΑΝΤΑ” ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ?
“Σύμπαντα” είναι ο τρόπος που το ανέφερε σε μένα. Δεν είχα ξανακούσει τον όρο. Πάντα χρησιμοποιούσε τον όρο “σύμπαντα”.
ΕΡΩΤ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ?
Ακριβώς.
ΕΡΩΤ. ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ?
Ο Dr. von Braun είχε πάντοτε δάκρυα στα μάτια του – και επαναλάμβανε συνεχώς όταν μιλούσαμε για εμάς στον γαλαξία – έλεγε,
“με 100 δισεκατομμύρια άστρα στον γαλαξία μας μόνο. Τι θα μας έκανε να σκεφθούμε ότι είμαστε ότι είμαστε η μοναδική μορφή ζωής ?”
Συνεχώς το επαναλάμβανε.
Το άλλο που έλεγε ότι ήξερε, ήταν πρέπει να υπάρχει ειρήνη στο διάστημα για να βρούμε την αλήθεια. Η μόνη φορά που αναφερόταν σε εξωγήινους, και το έκανε επανειλημμένα, ήταν όταν μιλούσε για την φόρμουλα του πολέμου. Αυτό περιελάμβανε το γεγονός ότι όταν μπήκα στην βιομηχανία, υποτίθεται ότι ήμασταν σε ψυχρό πόλεμο με την Ρωσία.
Έλεγε, Ας αρχίσουμε από εδώ που είμαστε. Υπάρχουν συνεχείς πόλεμοι και φρέσκοι εχθροί που αναγνωρίζονται για να συνεχίζουν αενάως οι πόλεμοι. Πάντοτε ο απόλυτος στόχος είναι να καταλάβουν το εξωτερικό διάστημα και να κυριαρχήσουν στα μυαλά των ανθρώπων της Γης έτσι ώστε να μην τους δοθεί η αλήθεια, οι πραγματικές πληροφορίες για το τι πραγματικά είμαστε στα σύμπαντα.
6
ΕΡΩΤ. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ?
Καλά, αυτό δεν το διευκρίνισε. Πιστεύω ότι αυτό που συνέβαινε ήταν ότι απειλούνταν. Ο Αμερικανικός “Κατάλογος Εχθρών” για να διατηρείτε αενάως η Κατάσταση Πολέμου και οι προϋπολογισμοί του Πενταγώνου. Με χρονική σειρά.
1.Σοβιετική Ρωσία
2.Τρομοκράτες
3.Αστεροειδείς
4.Εξωγήινοι

ΕΡΩΤ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟ “ΕΧΘΡΩΝ” ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ?
Σωστά. Το επαναλάμβανε συνεχώς. Έλεγε ότι ξεκινούσε από τότε που μπήκα στην βιομηχανία με την υποτιθέμενη Ρωσική απειλή, ότι ποτέ δεν υπήρχε και τους Ρώσους τους κάνανε να φαίνονται σαν εχθροί. Κατόπιν θα έρχονταν οι τρομοκράτες. Οι απειλές από τις χώρες του Τρίτου κόσμου. Ότι θα υπήρχε απειλή από αστεροειδή που θα “χτυπήσει” την Γη. Θα έλεγαν ακόμη και σε εμάς να προσπαθήσουμε να πείσουμε το κοινό στο να πιστέψει, ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι να βάλουμε όπλα στο διάστημα.
Αλλά το αυτό στο οποίο επέμενε και δάκρυζε κάθε φορά που μου το έλεγε επαναλαμβανόμενα ήταν ότι η το τελευταίο χαρτί το οποίο κρατάνε είναι η “εξωγήινη εισβολή”.
Και ότι κανένας από τους εξωγήινος δεν είναι εχθρικός. Όταν έλεγε αυτά τα λόγια, τα τόνιζε. “Κανένας τους δεν είναι εχθρικός, είναι ένα ψέμα” Οπότε όλοι οι εχθροί που μας έχουν παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα ψέμα, γιατί πάντοτε έχουν τον σκοπό να καταλάβουν το εξωτερικό διάστημα για να μας κρατήσουν μακριά από την αλήθεια.
new-54
Παρακάτω λέει ότι ποτέ δεν υπονόησε ότι οι Ρώσοι ήταν μέσα στο κόλπο. Και της ανέθεσε την αποστολή να εμποδίσει την στρατικοποίηση του διαστήματος. Επίσης ανέφερε ότι αυτός και οι άλλοι επιστήμονες που είχαν πάει στην Αμερική με το Project Paper Clip δεν ήταν Ναζί και όλα αυτά ήταν φοβερά ψέματα. Επίσης οι ειρηνιστές ανέφεραν ότι ο von Braun και οι άλλοι επιστήμονες ξεκίνησαν το πρόγραμμα Star Wars κάτω από τον Reagan. Αυτό είναι ψέματα. Ήμασταν όλοι απλοί επιστήμονες που πάντοτε ρουφιόμασταν από το σύστημα, που είναι αγκυρωμένο στην γη.
Για το ποιοι είναι αυτοί που θέλουν την αγκύρωση στην γη συν τα χρήματα από τον πόλεμο και την δύναμη, απαντούσε ότι δεν είναι μόνο ένα συγκεκριμένο γκρουπ.
Τους περιέγραφε σαν αξεδιάλυτα συνδεόμενες ομάδες στρατιωτικό- βιομηχανικό-πανεπιστήμιο -ΝASA και άλλες διαστημικές υπηρεσίες και κυβερνητικές υπηρεσίες πληροφοριών που ήταν όλα συνυφασμένα.Αλλά υπήρχε κάποιο γκρουπ που τα ήξερε όλα ! Αλλά συμπεριφερόταν σαν να μην το γνώριζε.
Στο ερώτημα της Carol του τι κάνει η Κίνα, απάντησε ότι είναι επίσημος σύμβουλός της, και ότι γνωρίζουν το μυστικό. Όμως είναι το “Μεσαίο Βασίλειο” και περιμένουν άλλες χώρες όπως η Αμερική για να το πουν επίσημα. Και ότι είναι αναζητητές της αλήθειας και εργάζονται για αυτόν τον σκοπό.
Σε συνάντηση της Carol με Κινέζους επιστήμονες σε ένα πανεπιστήμιο της είπαν ότι αυτό περιμένουν. Η Carol τους ρώτησε; “Εάν ξέρετε την αλήθεια γιατί δεν την δημοσιεύετε?” Της απάντησαν ότι δεν θέλουν να γίνουν επιθετικοί για κανένα λόγο. Αν και η Αμερική τους θεωρεί δυνητικό εχθρό. Αλλά δεν είναι ούτε αυτοί ούτε οι Ρώσοι.
Ο von Braun τα είδε όλα αυτά από το 1970. Πάντως είπε ότι οι εξωγήινοι δεν θα μας αφήσουν να μεταφέρουμε τα πυρηνικά μας και τις τοξίνες στο διάστημα. Ότι θα μας αφήσουν μόνους μας να καταστραφούμε κατά πάσα πιθανότητα.
Και ακούστε το εκπληκτικό, ο πρώτος πόλεμος του Κόλπου είχε προγραμματισθεί από το 1977.
new-82
Όπως βλέπετε επικρατεί μια παράνοια. Οι άνθρωποι όμως εξακολουθούν να ψηφίζουν κόμματα, να ασχολούνται με την πολιτική, να έχουν οικονομικά προβλήματα σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού από το μνημόνιο και το ΔΝΤ, να βλέπουν τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα στο χαζοκούτι, να μην κοιτούν ποτέ τον ουρανό για να δουν τον ψεκασμό του (ακόμη και οι κότες κοιτούν τον ουρανό όταν πίνουν νερό), να βλέπουν ποδόσφαιρο, να πάνε στις συναυλίες και άλλα πολλά που τους κρατούν υπνωτισμένους.
Κατόπιν αυτών πως φαντάζεστε ότι σας βλέπουν αυτοί οι συνωμότες ??? εεε πως ???
Σαν πρόβατα αποκλείεται, ούτε για κοτόπουλα, βρείτε εσείς, εγώ παραιτούμαι !
Θα θέλατε να μάθετε τον ρόλο της Ελλάδος στην περίπτωση εφαρμογής του τελευταίου τους χαρτιού της εξωγήινης απειλής ? Μόνο αυτό σας λέω, και ίσως με θυμηθείτε όταν έρθει η ώρα, μην παρασυρθείτε από ότι σας χαϊδέψει τα αυτιά, το μυαλό και ιδιαίτερα την ‘’Αρχαίο Ελληνική’’ σας υπερηφάνεια !!!
Όποιος έχει νου και τον χρησιμοποιεί θα καταλάβει.
2

new-5

ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ...((Δήμαρχος της Θράκης μιλάει για "ανεξάρτητη Θράκη"!!!))


Δήμαρχος της Θράκης μιλάει για "ανεξάρτητη Θράκη"!!!


Το ότι η Θράκη έχει γίνει στόχος της Άγκυρας, είναι γνωστό ακόμη και στους πιο ανίδεους. Το ότι η Θράκη απειλείται με Κοσοβοποίηση μέσω του Καλλικράτη και προσφάτως μέσω της έκκλησης του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιαννακίδη να ορισθεί ως «ειδική ζώνη» για να έρθουν γερμανικές «επενδύσεις», είναι επίσης γνωστό.

Το ότι η μηδενική πολιτική (όχι μηδενική ανοχή) των Αθηνών προς την Θράκη, έχει εκθέσει αυτή την περιφέρεια της Ελλάδας στον κίνδυνο αιτήματος ανεξαρτητοποίησης από τους καλοπληρωμένους ανθυποπρακτορίσκους της Άγκυρας, είναι επίσης ένα δεδομένο το οποίο δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει. Όμως, το ότι ένας Δήμαρχος της Θράκης θα έκανε αναφορές σε ανεξαρτησία της Θράκης, πιστεύουμε πως ξεφεύγει πέρα από τα οποιαδήποτε όρια μπορεί να θέσει η λογική ή ο παραλογισμός του οποιουδήποτε πολίτη της χώρας.

Επειδή σαν θέμα, απασχολεί ή πρέπει να απασχολήσει το υπουργείο Εσωτερικών, κι επειδή πρέπει να ληφθούν άμεσα διοικητικές βαρύτατες κυρώσεις προς τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη, για εκτόξευση απειλής και έκθεση σε κίνδυνο της εσωτερικής ασφάλειας αλλά και της συνοχής του Ελληνικού κράτους, κι επειδή κάτι τέτοιο προφανώς δεν θα γίνει εκ μέρους του λοβοτομημένου Αθηναϊκού κράτους, εμείς πιστεύουμε πως οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να απαιτήσουν την άμεση απομάκρυνση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης από την θέση που έχει καταλάβει…

Η Θράκη δεν ζητάει ανεξαρτησία, αλλά την ισότητα και την ισονομία. Οι Θρακιώτες δεν απειλούν, αλλά απαιτούν την εφαρμογή των νόμων για όλους και για όλα. Αν ο κάθε περαστικός Δήμαρχος δεν μπορεί να κατανοήσει βασικά στοιχεία για την ανάπτυξη της Θράκης και συμπεριφέρεται απολύτως ανώριμα, δίνοντας ταυτόχρονα λαβές στους εποφθαλμιούντες την Ελληνική Θράκη, καλά θα κάνει να υποβάλει την παραίτησή του αναλαμβάνοντας τις ευθύνες των λεγομένων του.

Τι είπε ο κ. Λαμπάκης; Διαβάστε την απομαγνητοφώνηση και ετοιμαστείτε να φρίξετε με την μηδενική γνώση και κατανόηση περί της Θράκης και ιδιαίτερα περί του Ελληνισμού της ακριτικής αυτής γωνιάς της Ελλάδας
"...Αυτή η Θράκη, όπου όλοι όσοι έρχονται, πολιτικοί και μη, οι οποίοι έχουν συμφέροντα είτε για την κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας είτε για οικονομικά οφέλη, την αγαπούν πάρα πολύ… αλλά όταν φεύγουν γυρίζουν την πλάτη τους και έχουν πάρει –είμαι σίγουρος – ότι έπρεπε να πάρουν από εμάς τους ηλίθιους Θρακιώτες που καθόμασταν επί 35 χρόνια και ανεχόμασταν –με φοβερή ανοχή- όλα αυτά που συνέβαιναν πίσω από την πλάτη μας, εκεί στο κέντρο, στο κράτος της Αθήνας, όπως μου αρέσει να λέω.

Και το λέω αυτό γιατί, επειδή σε αυτή τη Θράκη από το 1991 διελύθη η βιομηχανία, διελύθησαν όλες οι βιοτεχνίες. Αυτό που περνάει η Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια, το περάσαμε από το 1989 και μετά.

Αυτή η Θράκη, η οποία κάποτε έφθανε μέχρι το Μόναχο(;!!!), κάπου εκεί στη Βαυαρία από την Κωνσταντινούπολη, σήμερα είναι συρρικνωμένη σε τρεις νομούς και τρεις πόλεις. Βέβαια, και μην το θεωρήσετε αυτό ως απειλή. Αν την δείτε στο χάρτη πως είναι η Θράκη, θα δείτε ότι είναι ολοκληρωμένη μονάδα(;!!!) ως οντότητα, η οποία μπορεί να έχει πολιτική αίσθηση, οικονομική ανεξαρτησία(;!!!), και μία δυναμική σε πάρα πολλά πεδία, τα οποία αν καθίσουμε και τα αναπτύξουμε ένα προς ένα, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα τρομάξουν.

Εάν είχε τους ανθρώπους που έπρεπε η Θράκη τόσα χρόνια και βέβαια υπήρξαν αρκετοί αλλά δεν ήσαν όσοι έπρεπε για να δώσουν το μήνυμα στην Αθήνα ότι η καρδιά της Αθήνας χτυπάει στη Θράκη, όχι γιατί βρίσκεται σε ένα σημείο γεωστρατηγικά πάρα πολύ επικίνδυνο, αλλά γιατί η Θράκη είναι ανάμεσα σε δύο πολιτισμούς(;!!!), γιατί η Θράκη είναι ένα πολύ δυναμικό ιστορικό σημείο στον παγκόσμιο χάρτη, γιατί η Θράκη είναι ανάμεσα σε δύο ηπείρους(;!!!), γιατί η Θράκη βρίσκεται ταυτόχρονα ανάμεσα σε δύο χώρες(;!!!) οι οποίες έχουν διαφορετικούς πολιτισμούς και βέβαια η Θράκη έχει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία μπορούν να σταθούν μέσα σε ένα πλαίσιο ανεξάρτητου στίγματος(;!!!) επίσης στον χάρτη, για να μπορέσει αυτό το κομμάτι του Ελλαδικού χώρου για να αναπτύξει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ένα ανεξάρτητο κράτος(;!!!)

Κι ενώ λοιπόν, υπάρχουν τόσα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και η ανάπτυξη της Θράκης μας περιμένει εμάς τους Θρακιώτες, ιδιαίτερα μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά κι εσάς εκεί στην Αθήνα, εσείς εκεί μην σκέφτεστε να κάνετε κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών όλο τον Έβρο, γιατί αν γίνει αυτό θα χάσετε το πολυτιμότερο κομμάτι της Ελλάδας που λέγεται Θράκη, που λέγεται Έβρος. Αναπτύξτε το, δώστε μας την δυνατότητα να δώσουμε την δυναμική μας όλη και την θετική μας ενέργεια (κάτι σαν το τσάκρα δηλαδή;) σε αναπτυξιακά έργα και προοπτικές και μην μας αναγκάζετε να παλεύουμε δεκατέσσερα χρόνια για να μην δημιουργηθούν τα χρυσορυχεία, για να μην δημιουργηθούν κέντρα λαθρομεταναστών… Γιατί, αν συμβεί αυτό εμείς εδώ στην Θράκη θα αρχίσουμε να βλέπουμε πραγματικά ως μόνη οντότητα και δυναμική ανάπτυξης μόνη τη Θράκη και μόνο τους Θρακιώτες και αυτό θα είναι πάρα πολύ κακό και γενικότερα για την Ελλάδα…"


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ "ΙΑΠΕΤΟΣ"


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ "ΙΑΠΕΤΟΣ"

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ.ΤΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΔΩ
Ιαπετός είναι ο τρίτος μεγαλύτερος δορυφόρος του Κρόνου και το ενδέκατο μεγαλύτερο φεγγάρι στο ηλιακό σύστημα. Αυτό, φίλοι μου, σήμερα πρέπει να είναι το πιο συναρπαστικό βρείτε σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα. Αυτό το φεγγάρι θεωρείται το yin-yang της φεγγάρι του Κρόνου, λόγω της απίστευτης 50/50 split διχρωμία του. Η μία πλευρά του φεγγαριού, που ονομάζεται Cassini Regio, είναι μια σκοτεινή περιοχή και έχει ανακλαστικότητα του κάτι σαν άσφαλτο. Η άλλη πλευρά, «Roncevaux Terra," είναι λευκό σαν χιόνι. Αλλά το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του αυτό το φεγγάρι που έχει αμηχανία τους επιστήμονες είναι μια παράξενη κορυφογραμμή που είναι το διπλάσιο του ύψους του Έβερεστ και κύκλους περισσότερα του Ιαπετού σκαμπίλι χωματίδα στη μέση. Δεν υπάρχουν βιώσιμες γεωλογικά μοντέλα για να εξηγήσουν αυτό το 12 μίλια πλάτος, 12 μίλια υψηλό, 800 μίλια μακρύ τοίχο. Λένε ότι αν ζούσαν κοντά σε αυτό το απίστευτο τερατούργημα, θα αναλάβει το ήμισυ του συνόλου του ουρανού. Αυτό είναι το μόνο μέρος στον κόσμο ήταν μια κορυφογραμμή όπως αυτό έχει ανακαλυφθεί.

Το γεγονός ότι κανένας στη γη όπως και κάθε ιδέα για το πώς μια κορυφογραμμή όπως αυτό θα μπορούσε να σχηματίζεται φυσικά, θέτει το ερώτημα, καλά,. . . αν δεν ήταν που σχηματίζεται από το ηλιακό σύστημα, στη συνέχεια, από τι; Ή το πιο σημαντικό, ποιος; Θα ήταν ακόμη δυνατόν να οικοδομηθεί μια δομή αυτού του μεγέθους; Γιατί ναι, σίγουρα είναι. Εάν το σκεφτείτε, το μεγαλύτερο ουρανοξύστη στον κόσμο είναι το Burj Dubai μέτρησης σε ένα εντυπωσιακό 2.789 πόδια. Τώρα με τη βαρυτική έλξη του Ιαπετού είναι μόνο 1/40th από εκείνη της Γης, ένα παρόμοιο ουρανοξύστη χτισμένο πάνω Ιαπετού θα μπορούσε να φθάσει 15 μίλια.Αυτή η τεράστια κορυφογραμμή είναι τόσο ευρύ όσο είναι ψηλό. Αν είναι τεχνητή, με την έντονη πλευρική στήριξη θα μπορούσε πράγματι φτάσει πολύ υψηλότερο σε μια τέτοια αδύναμη πεδίο βαρύτητας.

Η τρύπα του κουνελιού, δεν σταματούν εδώ όμως. Δεν είναι μόνο αυτό το μισό φεγγάρι μαύρο, το μισό άσπρο, με ginormous κορυφογραμμή γύρω από αυτό, το σχήμα της είναι γεωμετρική! Αυτό είναι αδύνατον, όμως, γιατί όλα τα άλλα φυσικά φεγγάρια μεγαλύτερη από 250 μίλια πέρα είναι πάντα σφαιρικό λόγω της μεγαλύτερης βαρύτητας τους. Ιαπετός είναι 900 μίλια ευρεία, διαβρωμένο, περικόπτονται εικοσάεδρο.

Το γεγονός ότι αυτό το φεγγάρι έχει αυτό το είδος γεωμετρικό σχήμα θα υπονοούσε ότι αυτό το φεγγάρι έγινε από τον ευφυή σχεδιασμό. Σε περίπτωση καταφατικής απαντήσεως, συνάγεται ότι το φεγγάρι θα μπορούσε επίσης να είναι κούφια.

Εδώ είναι όπου τα πράγματα πραγματικά να αρχίσει να χτυπήσει τον ανεμιστήρα.
Ένα τεράστιο τετράγωνο (που εκτίθενται, ελλιπείς) μαζί με άλλους τέλεια στενό τεράστια κονδύλια;?

Αφήνει να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στην επιφάνεια και να δούμε τι άλλο θα βρούμε. Έχω το θάρρος να δοθεί έμφαση στους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.
Εξάγωνο σχήμα κρατήρες!
Φυσικά γίνεται κρατήρες είναι στρογγυλά, δεν διαμορφώνεται όπως πολύγωνα. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση και η NASA έχει αποτύχει σε σχόλιο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τις εικόνες πριν από εσάς, ούτε υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση.
Κάντε κλικ σε αυτή την εικόνα για να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά. Θα ήθελα να τονίσω τους τομείς που φαίνεται να είναι κάτι διαφορετικό από ένα φυσικό σχηματισμό.
Υπάρχουν τόσα πολλά συμβαίνουν σε αυτή τη φωτογραφία και τόσοι εν λόγω περιοχές. Φαίνεται να υπάρχουν τρόποι για διέλευση και μεγάλων κτιρίων παντού! Μονά να πούμε το λιγότερο.
Και πάλι, κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το πλήρες μέγεθος. Καλώς ήρθατε στην αρχαία πόλη στην Ιαπετός.
Εδώ είναι ένα τοπογραφικό χάρτη της επιφάνειας του Ιαπετού ληφθεί το Μάιο του 2008. Ρίξτε μια ματιά για τον εαυτό σας. Όλες αυτές οι φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στην NASA.

Ξέρω ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι μπορεί να διαβάσει αυτό και να πω για τους selves, "Αυτό είναι ανοησία! Αλλοδαπών φεγγάρια κτίριο; γελοίο!"

Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψει κανείς; Πώς Ξέρει κανείς ότι αυτό δεν χτίστηκε ένα δισεκατομμύριο χρόνια πριν και τώρα είναι ένα αρχαίο εξωγήινο τεχνούργημα; Θα ήταν λογικό ότι είναι πολύ παλιά την εξέταση της φθοράς. Σκεφτείτε για ένα δευτερόλεπτο ότι πρόκειται για ένα διαστημικό σταθμό που χτίστηκε από μια άλλη φυλή όντων δισεκατομμύρια χρόνια πριν. Ποιοι ήταν αυτοί και ποια ήταν η χρήση του; Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι εντυπωσιακή.
Το Death Star από το Star Wars - 1977: Η πρώτη φωτογραφία του Ιαπετού λήφθηκε το 1981, τέσσερις χρόνο αργότερα.
Αυτό είναι ένα Κλέρκσντορπ Σφαίρα βρέθηκε στη Νότια Αφρική και χρονολογείται σε 2,8 δισ. ετών. Μια εντυπωσιακή ομοιότητα δεν νομίζετε;
Γιατί είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν έναν σκληρό χρόνο θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα των πληροφοριών άλλων από τη δική μας; Το λέω αυτό είναι επειδή τα ανθρώπινα μυαλά μας πάρα πολύ που καταναλώνονται με τα όσα συμβαίνουν στη λεγόμενη πραγματικότητα μας. Είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς ότι ένα αρχαίο εξωγήινο βάση στο φεγγάρι έχει επιπλέουν γύρω από τον Κρόνο πλέον, στη συνέχεια, κάτι που ξέρουμε. Τι γίνεται όμως αν η δική μου ερμηνεία της τα προαναφερόμενα στοιχεία είναι σωστά; Έχετε το ίδιο δικαίωμα αποδεικτικά στοιχεία μπροστά σας, και είναι στο χέρι σας να την αποδεχθεί. Προσπαθήστε να αφήσετε τη συμβατική σκέψη, η οποία μπορεί να παγιδεύει την ικανότητά σας να σκέφτονται ελεύθερα. Εξερευνήστε το άγνωστο και να απολαύσετε την περιπέτεια καθώς αποκτάτε Εφικτοί το μυαλό σας.
http://www.apocalypsejohn.com/2011/01/blog-post_6127.html ΠΗΓΗ