Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Έλεγχος του Νου - Υποσυνείδητα Μηνύματα - Πλύση Εγκεφάλου (Βίντεο)

Έλεγχος του Νου - Υποσυνείδητα Μηνύματα - Πλύση Εγκεφάλου (Βίντεο)

Εφαρμοσμένη πλύση εγκεφάλου με έλεγχο του νου μας και χειραγώγηση με υποσυνειδητα μηνύματα γίνεται εδώ και χρόνια... 



ΠηγήΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Έλεγχος του Νου - Υποσυνείδητα Μηνύματα - Πλύση Εγκεφάλου (Βίντεο)

Φύλακες άγγελοι και παρατηρητές (Βίντεο)

Φύλακες άγγελοι και παρατηρητές (Βίντεο)


Όρος Σόδομα, Ισραήλ. Μια στήλη ορυκτού άλατος, γνωστή ως "γυναίκα του Λωτ" αγναντεύει από ψηλά το νοτιοδυτικό τμήμα της Νεκράς θάλασσας κοντά στην υποτιθέμενη θέση των βιβλικών πόλεων Σόδομα και Γόμορρα. 
Τόσο στη Γένεση όσο και στο Κοράνι οι άγγελοι έφτασαν εδώ για να προειδοποιήσουν τον ανηψιό του Αβραάμ, τον Λωτ ότι ο θεός θα εξαπέλυε τον τρόμο στον κόσμο. Ο άγγελος είπε τελικά στον Λωτ: "Αν δεν έρθετε μαζί μου, δεν μπορώ να σας βοηθήσω πια". Μοιάζει σαν αντίστροφη μέτρηση που ούτε ο άγγελος δεν μπορούσε να σταματήσει. Έτσι έφυγαν μαζί του και μετά ακολούθησε το χάος και η καταστροφή. Η γυναίκα του κοίταξε πίσω και μετατράπηκε σε στήλη άλατος. Εφόσον η θεωρία μας λέει ότι οι άγγελοι ήταν εξωγήινοι αυτό σημαίνει ότι οι εξωγήινοι συντάσσονταν με ορισμένους ανθρώπους. Οι άγγελοι η οι εξωγήινοι παρανέβαιναν στην ανθρώπινη εξέλιξη; 



ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ: Φύλακες άγγελοι και παρατηρητές (Βίντεο) ΠΗΓΗ

Το μυστήριο του Dyatlov Pass (VIDEO με ελληνικούς υποτιτλους)

Το μυστήριο του Dyatlov Pass (VIDEO με ελληνικούς υποτιτλους)


Το μυστήριο του Dyatlov Pass (VIDEO με ελληνικούς υποτιτλους)

Το περιστατικό που συνέβη στο Πέρασμα Dyatlov αναφέρεται σε ένα γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο σε εννέα σκιερ πεζοπόρους στα βόρεια Ουράλια όρη, τη νύχτα της 2 του Φλεβάρη 1959, οι ο οποίοι χάθηκαν σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και με θερμοκρασίες κάτω των 30 βαθμών κελσίου.

Το βουνό αυτό είναι γνωστό στο τοπικό στοιχείο που διαμένει εκεί τη φυλή Mansi και ως Kholat Syakhl, το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε να σημαίνει και το "βουνό των νεκρών".

Η απόφαση των εκδρομέων να κατασκηνώσουν εκεί στις πλαγίες είναι περίεργη καθώς 1500 μέτρα πιο πέρα υπήρχε ένα δάσος στο οποίο θα μπορούσαν να βρουν καταφύγιο πιο εύκολα και να προστατευθούν από τις πολικές θερμοκρασίες.





Μετά από μισό αιώνα, το μυστήριο παραμένει.

Η περιοχή που η ομάδα των σκιέρ βρήκε το θάνατο ονομάζεται επίσημα ως Dyatlov Pass και ο μοναδικός επιζών ο Yury Yudin δηλώνει ακόμη και σήμερα πως προσεύχεται καθημερινά ζητώντας από το Θεό να μάθει επιτέλους τις πραγματικά έγινε στους φίλους που έχασε.


Ο μοναδικός επιζών Yuri Yudin ενώ αγκαλιάζει την Lyudmila Dublinina καθώς η ομάδα ετοιμάζεται να αναχωρήσει ενώ ο Igor Dyatlov τους κοιτά
Ο Ivanov στην αναφορά που είχε κάνει τότε έγραφε ότι τόσο οι σοροί όσο και ο εξοπλισμός των εννέα σκιέρ έφεραν ισχυρές δόσεις ραδιενεργού ακτινοβολίας και η βελόνα του μετρητή Geiger που έφερε μαζί του πήδηξε κυριολεκτικά στο τέρμα της διαδρομής. Όλη πρακτικά η κατασκήνωση είχε ραδιενέργεια.