Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Δημοσκόπηση ALCO: 8 κόμματα στη Βουλή, στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ, εκτός 4 κόμματα


Δημοσκόπηση ALCO: 8 κόμματα στη Βουλή, στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ, εκτός 4 κόμματα


8 κόμματα στη Βουλή, στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ, εκτός βουλής 4 κόμματα δίνει δημοσκόπηση  της ALCO για το Crash
κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει
Οκτώ κόμματα στη Βουλή, στις 11,5 μονάδες μπροστά η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, αλλά με τα δύο κόμματα μαζί να φτάνουν τις 41,5μονάδες στην αναγωγή επί των έγκυρων, δείχνει νέα δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του περιοδικού Crash που δημοσιεύεται σήμερα.
Αναλυτικότερα, στην πρόθεση ψήφου, όπου το ποσοστό των αναποφάσιστων (22%) αναδεικνύεται σε πρώτο «κόμμα», τα ποσοστά των άλλων κομμάτων έχουν ως εξής:

Η ΝΔ με 20,8%.
Το ΠΑΣΟΚ με 13,5%.
Το ΚΚΕ, με 8%.
 Η Δημοκρατική Αριστερά με 7,8%,
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,1%
Ο ΣΥΡΙΖΑ με 6%.
Ο ΛΑΟΣ με 2,9%
Οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%
Η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,1%
Η Χρυσή Αυγή με 2,1%
Η Κοινωνική Συμφωνία με 1,4%
Το Άρμα Πολιτών 1,1%.
«Άλλο κόμμα», απάντησε το 2,3%,

Σημαντικότερα όμως είναι τα αποτελέσματα για τα ποσοστά των κομμάτων, μετά την αναγωγή επί των εγκύρων, τα στοιχεία μεταβάλλονται ως εξής:

Η ΝΔ με 25%
Το ΠΑΣΟΚ με 16,5%.
Το ΚΚΕ με 10%
Η Δημοκρατική Αριστερά με 9%.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8%
Ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,5%.
Ο ΛΑΟΣ με 3,5% μπαίνει στη Βουλή
Οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3%, μπαίνουν στη Βουλή

Εκτός Βουλής παραμένει η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,5%, η Χρυσή Αυγή με 2,5%, η Κοινωνική Συμφωνία με 1,7% και το Άρμα Πολιτών με 1,3%.

Άγνωστο αντικείμενο προσπερνά αεροσκάφος με μεγάλη ταχύτητα - Βίντεο


Άγνωστο αντικείμενο προσπερνά αεροσκάφος με μεγάλη ταχύτητα - Βίντεο

Ένα ενδιαφέρον βίντεο μεταφόρτωσε ένας επιβάτης πολιτικής πτήσης. Το αεροσκάφος που επέβαινε ο επιβάτης ο Thomas Roth βρισκόταν στη διαδικασία της προσέγγισης στο αεροδρόμιο της Canberra στην Αυστραλία όταν λευκό αντικείμενο σε σχήμα σταγόνας προσπέρασε το αεροσκάφος μεγάλη ταχύτητα. Το βίντεο είναι αυθεντικό, που σημαίνει ότι .......
δεν έχει υποστεί κάποια άλλη επεξεργασία.

Το τι ακριβώς μπορεί να είναι το αντικείμενο αυτό είναι άγνωστο πάντως δεν μπορεί να είναι δύο πράγματα. Είτε κάποιο πουλί καθώς δεν μπορεί να ταχύτερο από το αεροσκάφος, ούτε και κάποιο UAV αφενός γιατί το σχήμα του δεν παραπέμπει σε κάτι τέτοιο και αφετέρου γιατί απαγορεύεται να πετούν τόσο κοντά σε πολιτικές πτήσεις.
ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΛΗ: Άγνωστο αντικείμενο προσπερνά αεροσκάφος με μεγάλη ταχύτητα - Βίντεο ΠΗΓΗ




Μίσος και ΧΑΝΑΧ


Μίσος και ΧΑΝΑΧ


Από τον Βασίλη Μπόνιο
Δεν μας εκπλήσσειτο μίσος με το οποίο οι δυνάμεις καταστολής χτυπούν  πολίτες, δημοσιογράφους, φωτογράφους.
Το μίσος για τη κοινωνία είναι αυτό που τους κρατάει φρέσκο- όπως το κρέας η κατάψυξη- το νεαρό μπάτσο που εκτονώνεται μ’ αυτό τον τρόπο. Ψυχαναλυτικά οι συμπεριφορές αυτών των  «χρήσιμων» στην εξουσία μπάτσων δημιουργούν τη αίσθηση ότι κρύβουν μέσα τους, έναν άλλο εαυτό, έναν εν δυνάμει Anders Breivik.
Δεν μπορεί να μην αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα ο αστυνομικός, με το σκουλαρίκι στη μύτη, από τη Κρήτη που σάπισε στο ξύλο έναν 18χρονο, του οποίου κινδυνεύει η ζωή.
Δεν μπορεί να μην έχει παρόμοιο πρόβλημα ο μπάτσος που χτύπησε με μίσος τον «ενοχλητικό» φωτορεπόρτερ Μάριο Λώλο-φωτό- η την δημοσιογράφο Ράνια Μανιού.
Λίγους μήνες πριν ένας ακόμη δημοσιογράφος είχε χάσει την ακοή του.
Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί ίδιοι. Αλλά η αίσθηση ότι οι δυνάμεις καταστολής είναι τίγκα στους  εν δυνάμει Anders Breivik, είναι διάχυτη.
Αν σ’ αυτό προσθέσεις και τις τεράστιες ποσότητες χαπιών-XANAX κλπ- που καταναλώνουν στελέχη της πολιτικής ηγεσίας (μιλάμε για κανονικούς παράφρονες) του τόπου αντιλαμβάνεται κανείς το εκρηκτικό κοκτέηλ που έχει δημιουργηθεί και το τείχος του μίσους που χωρίζει τους κυβερνώντες από το   λαό…