Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

VIDEO - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ Η NASA!.


VIDEO - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ Η NASA!.


http://4.bp.blogspot.com/-By5gVBBTuQQ/TXAfCoSrmaI/AAAAAAAALhk/OPE7M9XUXqs/s1600/aurora-borealis.jpgTα φαινόμενα πολλές φορές απατούν... Ούτε είναι ο κόσμος γύρω μας όπως τον παρουσιάζουν...
Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό βίντεο κάνει εδώ και καιρό το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο, φέρνοντας στο φως τα "μυστικά" που κρύβονται μέσα σε επίσημες φωτογραφίες και επίσημα βίντεο της NASA. Μήπως τελικά δεν.....
είμαστε μόνοι μας σε αυτό το σύμπαν; όσο δύσπιστοι κι αν είστε, κάντε pause στο βίντεο, και αναζητήστε τις φωτογραφίες της NASA απλά πληκτρολογώντας τους κωδικούς αριθμούς τους στο Google. Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι η παραπομπή που σας εμφανίζει είναι η επίσημη (!) σελίδα της NASA (να έχει κατάληξη nasa.gov). Το αποτέλεσμα της αναζήτησης θα σας αφήσει άφωνους!!!
Tα συμπεράσματα δικά σας.

Απολαύστε το βίντεο:

Πηγή http://neosteki.blogspot.com 

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ rfid ΗΠΑ

Απειλούνται με εξαφάνιση τρία στα τέσσερα είδη στη Γη


Απειλούνται με εξαφάνιση τρία στα τέσσερα είδη στη Γη


Ο πλανήτης στα πρόθυρα της 6ης μαζικής εξαφάνισης

Συναγερμό σημαίνουν οι επιστήμονες εκτιμώντας πως η Γη βρίσκεται στα πρόθυρα- αν όχι στο μέσο- της έκτης μαζικής εξαφάνισης ειδών στην ιστορία της, ανάλογης με αυτή που έβαλε οριστικά στο παρελθόν τους δεινοσαύρους!

Νέα επιστημονική μελέτη υπολογίζει ότι τα τρία τέταρτα των σημερινών ζώντων οργανισμών μπορεί να έχουν εξαφανιστεί μέσα στα επόμενα 300 χρόνια και σε κάθε περίπτωση μέσα στους επόμενους 22 αιώνες - αν οι άνθρωποι δεν αλλάξουν μαζικά τις συνήθειές τους.


Σύμφωνα με τη δαρβινική θεωρία της φυσικής επιλογής και της εξέλιξης, είναι αναμενόμενο ότι τα είδη θα εμφανίζονται και θα εξαφανίζονται στο πέρασμα του χρόνου. Όμως όταν τα τρία τέταρτα των συνολικών ειδών εξαφανίζονται σχετικά γρήγορα (όπως συνέβη πέντε φορές μέχρι σήμερα), τότε αυτό συνιστά μαζική εξαφάνιση και σε αυτήν ακριβώς την πορεία φαίνεται να βρίσκεται ήδη ξανά ο πλανήτης μας, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Η Γη έχει ήδη γνωρίσει πέντε τέτοιες μαζικές εξαφανίσεις κατά τα τελευταία 540 εκατ. χρόνια (από τότε που υπάρχουν πολύπλοκοι οργανισμοί), με πιο γνωστή αυτή που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους περίπου πριν από 65 εκατ. χρόνια, έπειτα από την πρόσκρουση αστεροειδούς στον πλανήτη μας. Η νέα εξελισσόμενη έκτη μαζική εξαφάνιση δεν έχει φυσικά αίτια, αλλά οφείλεται στις ανθρώπινες δραστηριότητες και τις συνέπειες τους, όπως την κλιματική αλλαγή, λένε οι ερευνητές. 

Οι Αμερικανοί επιστήμονες, μελετώντας τα υπάρχοντα απολιθώματα ζώων, υπολόγισαν ότι ο ρυθμός με τον οποίο πέθαιναν τα θηλαστικά κατά τα τελευταία 65 εκατ. χρόνια, είναι μικρότερος από δύο είδη ανά ένα εκατομμύριο χρόνια. Όμως κατά τα τελευταία 500 χρόνια, το λιγότερο 80 από τα αρχικά περίπου 5.570 είδη θηλαστικών έχουν εξαφανιστεί, σύμφωνα με συντηρητικές εκτιμήσεις των βιολόγων, ένας ρυθμός πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που καταγράφηκε στις προηγούμενες μαζικές εξαφανίσεις. Για αυτό το λόγο, οι ερευνητές εκτιμούν ότι ήδη ξεκίνησε μια νέα μαζική καταστροφή των ειδών που μπορεί να διαρκέσει πολλές χιλιάδες χρόνια.

Αν όλα τα θηλαστικά που σήμερα θεωρούνται ότι απειλούνται με εξαφάνιση, όντως εξαφανιστούν μέσα στα επόμενα 100 χρόνια, τότε σε περίπου 300 χρόνια από τώρα, το 75% όλων θηλαστικών δεν θα υπάρχει πια. «Κοιτάξτε έξω από το παράθυρό σας και φανταστείτε αν θα θέλατε να ζείτε σε έναν κόσμο, όπου τα τρία τέταρτα των ζωντανών οργανισμών δεν θα υπήρχαν πια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της έρευνας.

Οι ερευνητές επέκτειναν πέρα από τα θηλαστικά τις εκτιμήσεις τους και υπολόγισαν ότι από τα αμφίβια ως τα πουλιά, τα ερπετά, τα φυτά και τις άλλες μορφές ζωής, περίπου το 1% έως 2% του συνόλου των ειδών έχει ήδη εξαφανιστεί και το 20% έως 50% απειλείται.

Πάντως, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν είναι καθόλου εύκολες, καθώς το αρχείο των απολιθωμάτων έχει πολλά κενά, καθιστώντας αδύνατη την καταγραφή κάθε είδους που εξελίχτηκε στη Γη και κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Τα «χαμένα» αυτά είδη, σύμφωνα με μερικές εκτιμήσεις, μπορεί να αποτελούν ακόμα και το 99% όλων των ειδών που κάποτε υπήρξαν.

Επιπλέον, η χρονολόγηση των απολιθωμάτων δεν είναι πάντα εύκολη, με συνέπεια, όταν ανακαλύπτεται μια προηγούμενη μαζική καταστροφή, να μην είναι εύκολο να προσδιοριστεί αν αυτή κράτησε ένα «σαββατοκύριακο», μια δεκαετία ή 10.000 χρόνια. Η έρευνα εστιάστηκε στα θηλαστικά, ακριβώς επειδή σε αυτά το αρχείο των απολιθωμάτων είναι πιο πλήρες και πιο ακριβές

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!