Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το εμφυτεύσιμο τσιπ σε λίγο, δεν θα είναι «προαιρετικό»

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το εμφυτεύσιμο τσιπ σε λίγο, δεν θα είναι «προαιρετικό»

SHFT Plan/ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
 «..και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών,  και ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ήπωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού». – Αποκάλυψη 13:16-17

Οι τεχνολογίες σχεδιασμένες ειδικά για να παρακολουθούν και να ελέγχουν τα ανθρώπινα όντα βρίσκονται σε εξέλιξη για τουλάχιστον εδώ και δύο δεκαετίες.

Στον εικονικό χώρο, τα προγράμματα λογισμικού είναι πλέον σε θέση να μας παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο, φθάνοντας μέχρι του σημείου να κάνουνπροβλέψεις για τις μελλοντικές συμπεριφορές μας και να αποστέλλουν ειδοποιήσεις στο κατάλληλο σταθμό παρακολούθησης, ανάλογα με το πώς ένας αλγόριθμος υπολογιστή καταγράφει τις δραστηριότητές μας. Αυτό από μόνο του είναι ένα τρομακτικό σενάριο.
 
Εκείνο που μπορεί να είναι ακόμη πιο τρομακτικό, όμως, είναι αυτό που συμβαίνει στη φυσική σφαίρα. Σύμφωνα με ερευνητές που εργάζονται για το εμφυτεύσιμο μικροτσίπ στον άνθρωπο, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν τα συστήματα αυτά επιτύχουν ευρεία αποδοχή.

Υπάρχει πιθανότητα να μεταφέρετε ένα ζευγάρι μικροτσίπ RFID τώρα. Και αν είναι έτσι, αυτά στέλνουν έναν 15 - ψήφιο αριθμό που σας προσδιορίζει. Ο αριθμός αυτός μπορεί να διαβαστεί από αυτό που ονομάζεται ISO σαρωτής συμβατός. Και αυτοί βρίσκονται παντού, επίσης.

Δεν είναι δυνατόν να αλληλεπιδράτε με την κοινωνία με ουσιαστικό τρόπο και να μην έχετε ένα κινητό τηλέφωνο. Νομίζω ότι τα ανθρώπινα εμφυτεύματα είναι πιθανό να έχουν μια παρόμοια διαδρομή. Θα ήταν λοιπόν, μειονέκτημα να μην έχετε το εμφύτευμα που ουσιαστικά δεν θα είναι προαιρετικό.

Βίντεο:
ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η αρχική αντίδρασή σας σε αυτή την ιδέα μπορεί να είναι μια δυσπιστία. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος η κοινωνία να αποδεχθεί μια τέτοια συσκευή. Γιατί να θέλει κανείς να εμφυτεύσει αυτό το πράγμα στο σώμα του;
Σκεφτείτε για μια στιγμή που βρισκόμαστε τώρα. Για δεκαετίες οι άνθρωποι απέρριπταν την ιδέα ότι θα υποβάλλονται σε παρακολούθηση ή θα καταγράφονται.
Ωστόσο, ο καθένας σήμερα κουβαλάει τώρα ένα κινητό τηλέφωνο. Είναι τόσο διαδεδομένο, που στην πραγματικότητα, πολλοί θεωρούν "δικαίωμα" η κυβέρνηση να παρέχει επιδοτήσεις σε όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα κινητό με δικά τους λεφτά.
Ενσωματωμένα σε κάθε ένα από αυτά τα τηλέφωνα είναι ένα τσιπ RFID που μπορεί να παρακολουθεί κάθε κίνηση μας μέσω GPS ή πύργο τριγωνισμού κυττάρων. Επιπλέον, αυτά τα μικρόφωνα και οι κάμερες που βρίσκονται σε κάθε τηλέφωνο μπορούν να ενεργοποιηθούν από απόσταση με συστήματα παρακολούθησης των διωκτικών αρχών, μια δυνατότητα που υπήρχε από τις αρχές του 2000.
Αλλά και ως παρεμβατικές αυτές οι συσκευές είναι αποδεκτές ως κανόνας από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο αυτό, αλλά κανείς δεν μας «ανάγκασε» να τα πάρουμε. Είμαστε, όπως φαίνεται, οι κύριοι της υποδούλωσής μας. Και πληρώνουμε από τη τσέπη μας για να έχουμε την καλύτερη συσκευή εντοπισμού που μπορούμε να αγοράσουμε!
Σύμφωνοι, κάποιος μπορεί απλά να αποσυνδεθεί από το "δίκτυο" με το να πετάξει μακριά το κινητό του. Όμως, η κατεύθυνση στην οποία κινούνται αυτές οι νέες τεχνολογίες παρακολούθησης σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη κυβερνητική επέκταση της επιτήρησης δείχνουν ότι η τεχνολογία RFID μικροτσίπ τελικά θα είναι μη εθελοντική.

Ο Michael Snyder του ‘The Truth Wins’ ρωτά: «τι θα κάνετε όταν δεν θα μπορείτε πλέον να αγοράσετε ή να πουλήσετε, χωρίς να υποβάλλεστε σε βιομετρική αναγνώριση;»
Αυτή η τεχνολογία πρόκειται να συνεχίζεται να διαδίδεται και πρόκειται να γίνει όλο και πιο δύσκολο να την αποφύγεις. 

Και είναι εύκολο να φανταστεί κανείς μια τυραννική κυβέρνηση τι θα μπορούσε να κάνει με μια τέτοια τεχνολογία. Θα μπορούσε, αν ήθελε, να την χρησιμοποιήσει για να παρακολουθεί κυριολεκτικά τις κινήσεις και τη συμπεριφορά του καθενός.
Και μια μέρα, αυτό το είδος τεχνολογίας κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τόσο διάχυτο, που δεν θα είναι σε θέση κανείς να ανοίξει έναν τραπεζικό λογαριασμό, να πάρει μια πιστωτική κάρτα ή ακόμα και να αγοράσει το οτιδήποτε χωρίς πρώτα να σαρωθεί το χέρι του ή το πρόσωπό του...

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα λαό που θα υποβληθεί ελεύθερα μόνος του σε αυτή την ψηφιακή δουλεία. Αλλά, όπως έγινε με την υποβάθμιση της ιδιωτικής ζωής και των δικαιωμάτων, σίγουρα θα γίνει και αυτό, όχι βέβαια ως νόμος που θα ψηφιστεί μέσα σε μια νύχτα.

Πρώτον, οι τεχνολογίες θα πρέπει γενικά να γίνουν αποδεκτές από την κοινωνία. Θα ξεκινήσει με προϊόντα όπως το Google Glass. Οι παλαιότερες γενιές μπορεί να το απορρίψουν, αλλά σε μερικά χρόνια, δεκάδες εκατομμύρια παιδιά, έφηβοι και νεαροί ενήλικες θα περιφέρονται στους δρόμους, έχοντας τη δυνατότητα να καταγράφουν τα πάντα γύρω τους και να τα ανεβάζουν στο διαδίκτυο αμέσως.

Στη συνέχεια, όπως βλέπουμε ήδη από τις πρώτες εφαρμογές, τα τσιπ RFID θα εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα εθελοντικά, για κάθε τι, από την πρόσβαση σε κτίρια υψηλής ασφαλείας μέχρι το μανάβικο της γειτονιάς.

Τελικά, όταν αυτή η πρακτική γίνει αποδεκτή από την πλειοψηφία, θα γίνει ο νέος μας "αριθμός κοινωνικής ασφάλισης".

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε επίσημες υπηρεσίες, θα πρέπει να επαληθευτεί ότι είστε άνθρωπος. Χωρίς έλεγχο δεν θα είστε καν σε θέση να αγοράσετε μια μπύρα, πόσο μάλλον να λάβετε ιατρική περίθαλψη ή άδεια οδήγησης.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό είναι το μέλλον. Κάθε αγορά που θα κάνετε και κάθε βήμα που θα παίρνετε θα παρακολουθούνται από ένα μικρό 15 -ψήφιο μικροτσίπ, που σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να "το απενεργοποιήσετε" θα είναι να το αφαιρέσετε φυσικά από το σώμα σας.

Στην ουσία, σύντομα θα ζούμε σε έναν κόσμο Συνεχούς Καταγραφής.

Τα παιδιά και τα εγγόνια μας, είναι πιθανόν, όχι μόνο να υποβληθούν στην εμφύτευση, αλλά να πληρώνουν ευχαρίστως το κόστος, έτσι ώστε και αυτοί, να μπορούν να "αλληλεπιδρούν με την κοινωνία με ουσιαστικό τρόπο".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή