Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Καταγγελία "Βόμβα": "Αεροδρόμιο Ελληνικού. Μια Νατοϊκή Εγκατάσταση Με Όπλα Δολοφονικών Υποήχων. "


Καταγγελία "Βόμβα": "Αεροδρόμιο Ελληνικού. Μια Νατοϊκή Εγκατάσταση Με Όπλα Δολοφονικών Υποήχων. "

Συνεχίζω την αποκάλυψη της Εθνικής προδοσίας και μπαίω στην τελική ευθεία. 

Γράφει ο συγγραφέας-ερευνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος. 
Ο λόγος που το αεροδρόμιο του Ελληνικού παραμένει ανεκμετάλευτο τόσα χρόνια, χωρίς να προσφέρει τίποτα στο Ελληνικό δημόσιο και στον Ελληνα φορολογούμενο, αφού δεν δώθηκε πουθενά προς αξιοποίηση, παρ' ότι το ζήτησαν κατα καιρούς και Κινέζοι και Άραβες,είναι γιατί έχει δοθεί στο ΝΑΤΟ και έχει σκαφτεί και έχει μετατραπεί όλο, σε μια στρατιωτική εγκατάσταση με όπλα υποήχων. 
Για να δούμε τώρα, θα αντιδράσει κανείς...
πολιτικός σε αυτή την αποκάλυψη καταγγελία ή θα περιμένουμε πότε θα αντιδράσουν οι “φιλοζωικές οργανώσεις”;

Ποιός υπεύθυνος αυτού του κράτους θα μας πει πότε μεταφέρθηκε το "γήπεδο" του Εθνικού μέσα στο αεροδρόμιο του Ελληνικού; 
Πότε ρε προδότες; 

Αυτά είναι όπλα υποταγής συνείδησης, αλλά επιφέρουν και καρδιακά εμφράγματα και εγκεφαλικά επεισόδια, ανάλογα με την συχνότητα και την ένταση του κύματος.
Είναι ένα όπλο που σε σκοτώνει με πολλούς τρόπους, χωρίς να το βλέπεις και χωρίς να το ακούς. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. 
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com .


ΥΠΟΗΧΟΙ . ΚΥΜΑΤΑ ELF. 
ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ . 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. 

Γράφει (από επιστημονικές πηγές) ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος. 
Όπως έχουµε συνηθίσει στην ανθρώπινη κοινωνία, όταν κάτι δεν είναι άµεσα αντιληπτό, δύσκολα αποδεχόµαστε την ύπαρξη του, άρα και τις όποιες ιδιότητες και συνέπειές του. 

Οι υπόηχοι, όπως θα αναλυθούν παρακάτω είναι ‘ήχοι’ οι οποίοι δεν είναι αντιληπτοί από την ανθρώπινη ακοή – βρίσκονται εκτός (κάτω) από το ακουστικό φάσµα του ανθρώπινου οργανισµού και έτσι περιγράφονται µε αυτόν τον ορισµό. Είναι εποµένως φυσικό επακόλουθο να προσπερνάµε, τις αρνητικές επιπτώσεις των µη ακουστών κ συνειδητά αντιληπτών υποηχητικών κυµάτων, χωρίς να λαµβάνουµε τα αντίστοιχα και απαραίτητα µέτρα προστασίας.

Η έκθεση λοιπόν σε υπόηχους και θόρυβο, έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζει τον ανθρώπινο οργανισµό µε σηµαντικές αρνητικές συνέπειες. Παρά ταυτα, η ενηµέρωση του κόσµου περί αυτού του θέµατος είναι ελάχιστη έως µηδαµινή , 

Οι υπόηχοι είναι κύµατα (διαταραχές σε ένα µέσο), µε συχνότητα χαµηλότερη από το κατώτατο όριο συχνοτήτων που µπορούν να γίνουν αντιληπτές από την ανθρώπινη ακοή.Αρα, οσο µικρότερη είναι η συχνότητα, τόσο µεγαλύτερο είναι το µήκος κύµατος. Εποµένως, τα υποηχητικά κύµατα, είναι αρκετά µεγάλου µήκους κύµατα, γεγονός που τα καθιστά ικανά να διανύουν τεράστιες χιλιοµετρικές αποστάσεις, ειδικά µέσα σε στερεά ή υγρά µέσα, και να παρακάµπτουν εµπόδια, χώρις σηµαντική εξασθένιση της ενέργειάς τους. 

Όσον αφορά στην έκθεση ενός ατόµου σε υπόηχους οποιασδήποτε πηγής, υπάρχει επικινδυνότητα για σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις σε νου και σώµα. Αυτές µπορεί να είναι αδιαθεσία, ναυτία, ίλιγγος, έως και σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήµατα κ.α..

Υπάρχουν ωστόσο και επιδράσεις ειδικού ενδιαφέροντος, όπως είναι τα φαινόµενα αίσθησης συναισθηµάτων όπως φόβος, δέος, ανατριχίλα ή τα φαινόµενα οφθαλµαπάτης, που πολλοί αποδίδουν στην ύπαρξη φαντασµάτων, ενώ δεν είναι τίποτε άλλο από εκποµπή συχνοτήτων πλησίον των 19Ηz, όπου είναι και η συχνότητα συντονισµού του ανθρώπινου µατιού! 

Η αντίληψη των υπόηχων και γενικότερα των χαµηλών συχνοτήτων, δηλαδή από το 1Hz – 100 Hz, είναι περισσότερο άισθηση παρά άκουσµα, ενώ σε υψηλά επίπεδα έντασης µπορούν να συντονίσουν κάποιες κοιλότητες και όργανα του σώµατος. .

Ο πρωτοπόρος αναφερθής ερευνητής υποηχητικών κυµάτων, στον οποίο ανατέθηκε και το έργο κατασκευής υποηχητικών όπλων, ήταν ο ΓαλλοΡώσος Φυσικός Βλαντιµίρ Γαβρώ (Vladimir Gavreau).Η έρευνά του στην ‘υποηχητική οπλοποιία’ ξεκίνησε το 1960, όταν κλήθηκε από τον Γαλλικό στρατό, να δηµιουργήσει ένα ισχυρό και καταστροφικό όπλο, το οποίο ουσιαστικά θα παρήγαγε υπόηχους.
Έγιναν πολλές δοκιµές στο εργαστηρίο, έως ότου κατασκευασθεί το κατάλληλο σε µέγεθος και σχεδιασµό υποηχητικό όπλο .’ 

 

Ερευνες που έχουν γίνει για το συγκεκριµένο πείραµα του Γαβρώ, αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια των δοκιµών για την κατασκευή του όπλου στο εργαστήριο, παρατηρήθηκαν τροµερά αρνητικές επιπτώσεις στους συµµετέχοντες, όπως πόνο στα τύµπανα των αυτιών, δυσφορία, ναυτία κτλ.Ειδικότερα σε µία δοκιµή του όπλου, κατόπιν κατασκευής του,αναφέρεται ότι όλοι αρρώστησαν βαριά, ενώ ένας από την οµάδα έπαθε ολική ρίξη των οργάνων της στοµαχικής κοιλότητας, µε αποτέλεσµα να χάσει τη ζωή του."Ευτυχώς καταφέραµε να κλείσουµε το όπλο άµεσα. Όλοι µας είµασταν άρρωστοι για ώρες. Όλα µας τα όργανα στοµαχικής και θωρακικής κοιλότητας επηρεάστηκαν:στοµάχι, καρδιά, πνεύµονες. 

Και οι άνθρωποι που βρίσκονταν στα διπλανά εργαστήρια ήταν το ίδιο άρρωστοι και πολύ εκνευρισµένοι µε εµάς. "Κυρίως οι συχνότητες από 7-20Hz, όταν εκπέµπονται σε µεγάλες ηχητικές εντάσεις µπορούν να επιδράσουν άµεσα στο κεντρικό νευρικό σύστηµα του ανθρώπινου οργανισµού, προκαλώντας αποπροσανατολισµό,µειωµένη αντίληψη του χώρου,έντονη ανησυχία,µειωµένη διαύγεια σκέψης, ζάλη, ίσως και δυσκολία στην άρθρωση.

Πιο συγκεκριµένα,η συχνότητα των 7-8Hz, γνωστή και ως ‘brown note’ ή ‘brain alpha wave’, είναι η πιο επικίνδυνη αφού αποτελεί τη συχνότητα συντονισµού του ηλεκτρικού εγκεφαλικού κύµατος ‘άλφα’(alpha)5, αλλά και των περισσοτέρων οργάνων στην κοιλιακή και θωρακική κοιλότητα του ανθρώπινου σώµατος.Έκθεση, λοιπόν, σε αυτήν τη συχνότητα µπορεί να προκαλέσει και άλλα συµπτώµατα εκτός των παραπάνω , όπως πόνο στο στήθος ,δύσπνοια, ρίγη, στοµαχικές διαταραχές, ναυτία, πανικό έως και λιποθυµία, ενώ µε µια εκτεταµένη σε αυτήν έκθεση µπορεί ένας άνθρωπος να καταλήξει σε κώµα 

Όπως έχει αναφερθεί, οι υπόηχοι µπορούν να προκαλέσουν αισθήµατα φόβου ή έντονης λύπης, ενώ για κάποιους µπορεί να σηµαίνει οτι συµβαίνει κάτι ακαθόριστο και υπερφυσικό γύρω τους.Στα πλαίσια της έρευνας αυτής, µία οµάδα Βρετανών ερευνητών πραγµατοποίησε ένα πείραµα στις 31 Μαίου 2003, όπου κλήθηκαν περίπου 700 άνθρωποι να περιγράψουν τα συναισθήµατά τους κατά τη διάρκεια ακρόασης µουσικής.

Κάποιοι εκ των ήχων αυτών, συνοδεύονταν από υποηχητικά κύµατα συχνότητας 17Hz, που παράγονταν από ένα subwoofer ηχείο που βρισκόταν στα δύο τρίτα (2/3) της απόστασης από το άκρο ενός επτάµετρου (7µ.) πλαστικού σωλήνα, πράγµα για το οποίο φυσικά δεν ήταν ενηµερωµένοι οι µετέχοντες στο πείραµα. Το Υποηχητικό αυτό κονσέρτο όπως ονοµάστηκε, πραγµατοποιήθηκε στην αίθουσα συναυλιών Purcell Room και αποτελούνταν απο 4 µουσικά µέρη.
Στην πρώτη ακρόαση, τα υποηχητικά κύµατα συνόδευαν τα δύο απο τα τέσσερα µέρη, ενώ στη δεύτερη, τα άλλα δύο, ώστε το τελικό αποτέλεσµα να µην εξαρτάται από συγκεκριµένο µουσικό µέρος. 

Όπως διαπιστώθηκε, το 22% των συµµετεχόντων περιέγραψε αισθήµατα άγχους, ανησυχίας, φόβου, νευρικότητας και ρίγους ή βάρους στο στήθος, κατά τη διάρκεια της ακρόασης των µουσικών κοµµατιών που συνοδεύονταν από τους υπόηχους.

Έτσι, το επίσηµο συµπέρασµα των επιστηµόνων που οργάνωσαν και ανέλυσαν το πείραµα, ήταν ότι τα υποηχητικά κύµατα µπορούν να προκαλέσουν τέτοιου είδους ασυνήθιστα συναισθήµατα στον άνθρωπο, χωρίς ο τελευταίος να γνωρίζει ή να αντιλαµβάνεται την ύπαρξή τους . 

Το 1960 ξεκίνησαν τα πειράματά τους.Σήμερα δεν είναι πειράματα.
Είναι επιχειρησιακά πολεμικά όπλα, που σκοτώνουν με πολλούς τρόπους
Τα χρησιμοποίησαν στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν και τα χρησιμοποιούν στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΗΧΩΝ.

  Ιωάννης Λαμπρόπουλος συγγραφέας-ερευνητής 

Νέος Νόμος του Κράτους: «όποιος δεν είναι απολύτως υγιής θα υφίσταται ευθανασία για να μην επιβαρύνει το Δημόσιο Ταμείο»


Νέος Νόμος του Κράτους: «όποιος δεν είναι απολύτως υγιής θα υφίσταται ευθανασία για να μην επιβαρύνει το Δημόσιο Ταμείο»


Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Σας φαίνεται παράλογο να ψηφιστεί ένας Νόμος σαν τον παραπάνω;

Και γιατί σας φαίνεται παράλογο;...


Θα υπάρξει μήπως Πολιτικός να μην τον ψηφίσει – αν έτσι αποφασίσουν «κάποια κέντρα» - ή κάποιο από τα όργανα επιβολής τάξεως και Δικαιοσύνης να μην τον εφαρμόσει;

«Ο Νόμος είναι Νόμος» θα πουν και θα σας περάσουν τις χειροπέδες όπως ήδη κάνουν μέχρι τώρα σε οτιδήποτε ανόσιο και φονικό κάνει Νόμο του Κράτους η Πολιτεία των Ελλήνων(;) Πολιτικών.
Ή μήπως δεν υφίστανται ήδη κάποιοι παρόμοιοι Νόμοι; Ή μήπως δεν επιβάλλεται η εφαρμογή τους από τα Όργανα της Πολιτείας ΟΤΙ κι αν είναι ή αφορούν, όσο θανάσιμα αντικοινωνικοί κι αν είναι οι σχετικοί Νόμοι;

Εν συντομία:

Ο Πολιτικός για την φτωχολογιά δεν έχει αλλά για να σώζει τεχνικές μεγαλοεταιρείες δημοσίων έργων από την πτώχευση με «κρατικές οικονομικές ενέσεις» - τζάμπα χρήμα, επιδοτήσεις – έχει....
Ο Πολιτικός για την φτωχολογιά δεν έχει, αλλά για τις τράπεζες έχει....
Για τα γιοτ πολυτελείας έχει...να μην τα θεωρεί τεκμήριο ας πούμε.
(Και ως πρόσφατη συνέχεια στο έργο του παραλογισμού τους) για τις ασφαλιστικές εταιρείες ΕΧΕΙ για να τους κάνει πανάκριβα δωράκια. Τώρα πχ την υποχρεωτική ασφάλιση των οχημάτων (ακόμη κι αν κάποιος έχει ένα παμπάλαιο ταλαίπωρο μηχανάκι που δεν δουλεύει, κλεισμένο σε μια αποθήκη, που ΕΛΠΙΖΕΙ μια μέρα να μπορέσει να το επισκευάσει γι’ αυτό και δεν καταθέτει τις πινακίδες – για να μην φάει στη μάπα τις γραφειοκρατίες και τα παράβολά τους).
Αύριο την υποχρεωτική ασφάλιση της κατοικίας.

Μεθαύριο θα μεταβιβάσει στις Ασφαλιστικές εταιρείες την υποχρεωτική ασφάλιση του εργαζομένου ή του ελεύθερου επαγγελματία και του επιτηδευματία για να τους «αρμέξουν δεόντως».
Αντί να καταργήσουν εξ’ ολοκλήρου την έννοια «υποχρεωτική ασφάλιση»....
Ποιός επιτέλους τους δίνει το ηθικό δικαίωμα να χαρακτηρίσουν ως παράβαση την μη ασφάλιση ενός οχήματος που δεν συνελήφθη επ’ αυτοφόρω να κινείται ανασφάλιστο;
Μπήκαμε σε λογικές τύπου minority report; Θεωρείται κάποιος «παραβάτης» πριν καν «κάνει την παράβαση»;

Αύριο τι έχει σειρά; Μήπως «βάσει εγκληματολογικού προφίλ» (που θα γίνει κι αυτό Νόμος) κάποιος θα θεωρείται ως «δυνάμει εγκληματίας» και θα «φυλακίζεται προληπτικά»;
Από που κι ως που παίζουν με την «μουδιασμένη ανεκτικότητα» του πολίτη;
Πολύς κόσμος έχει ένα παμπάλαιο μηχανάκι σε μια αποθήκη, ένα μηχάνημα που έμεινε από μηχανολογικά προβλήματα ή ένα τρακάρισμα κι ελπίζει κάποια μέρα να το επισκευάσει. Και βεβαίως δεν έχει καμία διάθεση να μπλέκει με γραφειοκρατίες καταθέτοντας τώρα πινακίδες και μετά να πρέπει να ξαναμπλέκει μαζί τους, μ’ αυτό το αίσχος που και πολλαπλή ταλαιπωρία θα τον φορτώσει και με έξοδα. Φρόντισαν άλλωστε και εφηύραν αρκετά παράβολα.

Η υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος ανοίγει επικίνδυνες ατραπούς. Αύριο θα υποχρεώσουν τον ιδιοκτήτη του να το ασφαλίσει για τρομοκρατία και ταραχές, φυσικές καταστροφές, για λακκούβες στα οδικά δίκτυα και οτιδήποτε θα μπορούσε ο Πολίτης – δικαιολογημένα – να στραφεί κατά του Δημοσίου για αποζημίωσή του.

Αύριο που θα επεκταθεί ίσως η «υποχρεωτική ασφάλιση»; Μήπως στην ίδια την επαγγελματική δραστηριότητα;
Μήπως θα υποχρεώσουν τον ελεύθερο επαγγελματία/επιτηδευματία να ασφαλιστεί – και δη με «υψηλότατο αντίτιμο» - έναντι της πιθανότητας να «πτωχεύσει»;
Μήπως θα κάνουν υποχρεωτική και την ασφάλιση της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής για φυσικές καταστροφές ώστε να πάψουν να στρέφονται κατά της Πολιτείας και της ΕΕ για ενισχύσεις από καταστροφές;
Μήπως θα υποχρεωθούν ύστερα οι οικογένειες να ασφαλίσουν τα προστατευόμενα τέκνα τους και τους εφήβους με «αστική ευθύνη» μπας και προκαλέσουν τίποτα καταστροφές σε καμιά διαδήλωση ή κανένα γήπεδο;
Μέχρι που μπορεί να φτάσει άραγε η νοσηρότητα της «έννοιας της υποχρεωτικής ασφάλισης» μαζί και η νοσηρότητα του νου αυτών που προωθούν τέτοιες αδίστακτες αντικοινωνικές πολιτικές;

Οι πολιτικοί σ’ αυτή τη φάση της κρίσης έχουν μπει καθώς φαίνεται σε μια κατάσταση του τύπου «βρήκαμε παπά να θάψουμε καμιά δεκαριά». Κρίση είναι σου λέει, τώρα είναι η ευκαιρία να πάρουν ότι αντικοινωνικό οικονομικό μέτρο δεν μπορούσαν να πάρουν ποτέ άλλοτε.
Ότι του φανεί του λωλοστεφανή έχει καταντήσει. Και οι βολευτές ότι τους βάλουν κάτω από τη μύτη το ψηφίζουν. Άκριτα. Αδίστακτα. Ανερυθρίαστα.
Σε λίγο θα φορολογήσουν και τα παράθυρα που έχει ένα σπίτι όπως τον μεσαίωνα στην Αγγλία.
Ή τις ανύπαντρες κόρες όπως η οθωμανική αυτοκρατορία.
Εφευρίσκουν κάθε τόσο κι από ένα άδικο χαράτσι και εκβιάζουν με ένα κοινωνικό αγαθό όπως το ρεύμα. Προκαλώντας θανάτους αθώων αναξιοπαθούντων πολιτών βεβαίως. Πότε όταν αποπειρώνται να κλέψουν ρεύμα και πότε επειδή στην απόγνωσή τους επάνω προσπάθησαν να ζεσταθούν με ένα μαγκάλι.

Είχαν μάλιστα το θράσος να στείλουν το χαράτσι σε ενοικιαστές που έχουν φύγει από το ακίνητο χρόνια πριν, αντί να το στείλουν στους ιδιοκτήτες των ακινήτων. Είχαν το θράσος να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ στον πολίτη να σταθεί και πάλι σε ουρές (πρώτα στην εφορία, μετά στην ΔΕΗ για βεβαιώσεις και μετά πάλι στην εφορία) για να αποδείξει ότι το ακίνητο δεν είναι δικό του, δηλαδή, να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας. Αντί αυτοί οι κόπανοι, τεμπέληδες, ανίκανοι γραφειοκράτες να ανταλλάξουν στοιχεία από τα αρχεία τους και να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη.
Κι αν τολμήσεις να το καταγγείλεις κάτι τέτοιο στις (κατ’ όνομα) Ανεξάρτητες Αρχές, απλά και αλαζονικά ούτε καν θα σου απαντήσουν. Αλλά και να σου απαντήσουν, τι να το κάνεις; Θα σου πουν ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα και πως ο «Νόμος είναι Νόμος».

Το ότι ένας Νόμος μπορεί να είναι ανήθικος, ανόητος, γελοίος, αντικοινωνικός κι ενίοτε θανάσιμος για την Κοινωνία «κανέναν δεν ενδιαφέρει». Ούτε γραφειοκράτες, ούτε πολιτικούς, ούτε καρεκλοκένταυρους, ούτε συνηγόρους του πολίτη και επιθεωρητές, ούτε αρχές δημοσίας τάξεως, ούτε την δικαιοσύνη. Ιδίως αυτοί οι δύο τελευταίοι αναμειγνύονται μόνον σε περίπτωση που ο τρελαμένος πολίτης τα πάρει στο κρανίο κι αρχίσει να τα κάνει λίμπα μέσα στη ΔΕΗ ή την εφορία....
...για να την πληρώσει ο «τρελαμένος πολίτης» βεβαίως ακούγοντας (με τα χέρια σε χειροπέδες) : «ο Νόμος είναι Νόμος κύριε».

Και ποιός θα με προφυλάξει βρε από τον ανήθικο νόμο; Από τον αντικοινωνικό νόμο; Από τον θανάσιμο Νόμο που στέλνει με έμφραγμα τον Πολίτη στο θάνατο;
Αφού συμφωνείτε με αυτόν τον ταλαίπωρο πολίτη που συλλαμβάνετε τι κάνετε γι’ αυτό;
«Δεν είναι δουλειά μας», απαντάτε, «εμείς είμαστε για να εφαρμόζουμε το Νόμο όποιος κι αν είναι αυτός».

Κι αν αύριο οι Βολευτές/Πολιτικοί ψηφίσουν νόμο που ορίζει ότι όταν κάποιος έχει πάνω από ένα όριο «κακής υγείας» και επιβαρύνει υπέρογκα το κρατικό ταμείο με την περίθαλψή του πρέπει να υποστεί ευθανασία, θα το δεχτείτε κι αυτό; θα το εφαρμόσετε κι αυτό; προφανώς ΝΑΙ, απ’ ότι βλέπουμε ως τώρα. Αν αυτός ο έρμος και οι οικείοι του αντιδράσουν στην ευθανασία, ο εισαγγελέας θα διατάξει την βίαιη σύλληψη κι ευθανασία του καθώς και την σύλληψη των «αντιδρώντων» και οι Αρχές προφανώς θα σπεύσουν με τα ΜΑΤ να εκτελέσουν τις διαταγές του, σωστά;

Οι αρρωστημένοι Πολιτικοί/Βολευτές υπηρέτες αδίστακτων κέντρων οικονομικής ισχύος είναι ικανοί για όλα όπως τόσο εμφαντικά έχει αποδειχθεί ως τώρα. Ακόμη και γι’ αυτό. Ή μήπως δεν το κάνουν ήδη; Δεν νομοθετούν άκριτα τα πάντα, όσο ανήθικα, θανάσιμα και αντικοινωνικά κι αν είναι;
 Το ίδιο με το παραπάνω δεν είναι όταν οι πολιτικοί κάνουν απαγορευτική οικονομικά την περίθαλψη του πολίτη; Ή όταν κάνουν απαγορευτική την θέρμανση; Ή όταν κάνουν απαγορευτική οικονομικά ακόμη και την προμήθεια τροφής και ένδυσης ή την στέγαση;
Πολίτες δεν πεθαίνουν ήδη εξ’ αιτίας τέτοιων Πολιτικών πρακτικών;

Εσείς «Θεσμικοί Εφαρμοστές» των Νόμων τι κάνετε γι’ αυτό; Γιατί δέχεστε ως Νόμο του Κράτους τέτοιες «φονικές Πολιτικές Πρακτικές»;

Σας καλώ να θυμηθείτε τον ηρωϊκό Ισπανό πυροσβέστη που πρόσφατα αρνήθηκε την εντολή του εισαγγελικού λειτουργού να κόψει την αλυσίδα στην πόρτα της φτωχειάς υπερήλικης στην οποία η τράπεζα είχε κάνει κατάσχεση της οικίας της και την ξεσπίτωνε.
Και ναι, απολύθηκε από την Υπηρεσία του με συνοπτικές διαδικασίες. Αλλά αυτός ο κίνδυνος δεν τον σταμάτησε απ’ το να συμπεριφερθεί «Ηθικά κι Ανθρώπινα» απέναντι στην φτωχιά ηλικιωμένη γυναίκα και στην εξαθλιωμένη κοινωνία του. Αυτήν απ’ την οποία προέρχεται και κλήθηκε να προστατεύει.

Συνειδητοποιείστε επιτέλους κι εσείς από που προέρχεστε (τον Λαό) και ποιόν κληθήκατε να υπηρετήσετε (τον Λαό).

Κι αυτή η Ευθύνη είναι πολύ βαριά...

Πολύ βαρύτερη από το «ο Νόμος είναι Νόμος» και το «εγώ δεν ξέρω τίποτα. Διαταγές εκτελώ».....
Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Νέος Νόμος του Κράτους: «όποιος δεν είναι απολύτως υγιής θα υφίσταται ευθανασία για να μην επιβαρύνει το Δημόσιο Ταμείο» ΠΗΓΗ