Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ; | makeleio.gr




Ο Νίκος Κατσαρός μιλάει στην εκπομπή "Μακελειό" για τους αεροψεκασμούς

Ο Νίκος Κατσαρός μιλάει στο παρακάτω βίντεο για τους αεροψεκασμούς στην εκπομπή "Μακελειό" του Στέφανου Χίου μετά την έξαρση του φαινομένου το τελευταίο διάστημα. Βέβαια και σε αυτή την εκπομπή κάποιοι επιχείρησαν να γελιοποιήσουν και να υποβαθμίσουν το θέμα όμως ο κόσμος πλέον είναι ενήμερωμενος.

Δείτε το βίντεο...

Χημικοί Αεροψεκασμοί - Chemtrails: Ο Νίκος Κατσαρός μιλάει στην εκπομπή "Μακελειό" για τους αεροψεκασμούς ΠΗΓΗ  

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ; | makeleio.gr - YouTube ΠΗΓΗ

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Chemtrails ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!!!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!!!


plane6
Μεγάλο θέμα με θερμούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους έχει δημιουργηθεί με τους χημικούς αεροψεκασμούς...Μας ψεκάζουν με ειδικά χημικά για να καταστείλουν την οργή μας βροντοφωνάζουν οι υποστηρικτές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας με απλά καυσαέρια αεροσκαφών λένε οι πολέμιοι...

Το θέμα γιγαντώνεται ακόμα περισσότερα απο τη σιωπή της κυβέρνησης καθώς επίσημη απάντηση ή διάψευση όλων αυτών των σεναρίων δεν υπάρχει, αντιθέτως σοβαροί επιστήμονες όπως ο ερευνητής του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Νίκος Κατσαρός αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι...γίνεται και η κυβερνητικοί το καλύπτουν... Φίλος αναγνώστης του makeleio μας απέστειλε πραγματικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες με εσωτερικά αεροσκαφών που έχουν τροποποιηθεί και χρησιμοποιούνται γι αυτό τον σκοπό...Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα...δικά σας!!!














makeleio/thiva-hellas

Το νησί που υπάρχει μόνο στους χάρτες!


Το νησί που υπάρχει μόνο στους χάρτες!


Ονομάζεται Sandy, τοποθετείται στη μέση του Ειρηνικού αλλα οι επιστήμονες δεν το βρήκαν ποτέ...
Το νησάκι διακρίνεται στο Google Earth και στους μεγάλους παγκόσμιους άτλαντες, αλλα όπως ανακοίνωσε ομάδα αυστραλών επιστημόνων που πραγματοποίησε αποστολή για να εντοπίσει αυτό το κομμάτι γης, τελικά δεν υπάρχει.

Στο Google Earth, τοποθετείται στη Θάλασσα των Κοραλλιών, ανάμεσα στην Αυστραλία και το γαλλικό έδαφος της Νέας Καληδονίας.

Ο Times Atlas of the World, ένας από τους άτλαντες που αποτελούν πηγή αναφοράς, το αποτυπώνει ως Sable Island.
Ναυτικοί χάρτες που χρησιμοποιεί το Southern Surveyor, ένα πλοίο επιστημονικών ερευνών, καταγράφουν επίσης το νησί αυτό, είπε η Μαρία Σέτον, μέλος της επιστημονικής ομάδας που μετείχε στην αποστολή για τον εντοπισμό του νησιού.
Σε μια αποστολή αναγνώρισης κομματιών του ηπειρωτικού φλοιού της αυστραλιανής πλάκας που έχει βυθιστεί στη Θάλασσα των Κοραλλιών, οι επιστήμονες ουδέποτε βρήκαν το νησί αυτό.

"Θέλαμε να εξακριβώσουμε. Η χαρτογράφηση της θαλάσσιας περιοχής έδειχνε σε αυτό το σημείο ένα βάθος 1.400 μέτρων, δηλαδή ένα πολύ μεγάλο βάθος", πρόσθεσε η Σέτον, επιστρέφοντας από το θαλάσσιο ταξίδι που διήρκησε 25 ημέρες. “Είναι κάτι που μας προκαλεί κατάπληξη. Είναι πολύ παράξενο" πρόσθεσε.

"Ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα σε σχέση με τους χάρτες και τη γεωγραφία, είναι ότι ο κόσμος δεν σταματά να εξελίσσεται. Και η διατήρηση του ρυθμού των αλλαγών αυτών είναι μια αποστολή που δεν σταματά ποτέ", δήλωσε εκπρόσωπος της Google.

Η Αυστραλιανή Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού που είναι αρμόδια για τη σχεδίαση των επίσημων ναυτικών χαρτών δήλωσε στο Fairfax Media ότι αντιμετωπίζει τα κοινά γεωγραφικά δεδομένα με επιφύλαξη, καθώς ορισμένες λεπτομέρειες είναι ξεπερασμένες ή λανθασμένες.
24ωρο: Το νησί που υπάρχει μόνο στους χάρτες! ΠΗΓΗ

Το οξυγόνο δραπετεύει από τον πλανήτη μας


Το οξυγόνο δραπετεύει από τον πλανήτη μας

Τέσσερα διαστημόπλοια (Cluster) πάνω από τους πόλους της Γης και σε ύψος από 30.000 έως 64.000 χιλιόμετρα σε όλη την ενδιάμεση έκταση μέτρησαν διαφυγή φορτισμένων ατόμων οξυγόνου (ιόντων) από την ατμόσφαιρα της Γης στο διάστημα και επέτρεψαν στους επιστήμονες της Σουηδίας να εξακριβώσουν, ότι το φαινόμενο οφείλεται στην αλλαγή της διεύθυνσης του μαγνητικού πεδίου της Γης.
Ακόμα βρέθηκε ότι όσο το ύψος είναι μεγαλύτερο τόσο επιταχύνεται η διαφυγή του οξυγόνου. Προς το παρόν η εκτόξευση της ποσότητας του οξυγόνου στο διάστημα δεν είναι μεγάλη, αλλά στο μέλλον θα αποτελεί σοβαρό πρόβλημα η ελάττωση του οξυγόνου.
Το φαινόμενο συνδέεται με τους ηλιακούς ανέμους και το σέλας, που προκαλείται στο βόρειο και νότιο πόλο. Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα δεν είναι ευχάριστο για τον άνθρωπο.