Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η καταστροφή της χώρας ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ

Η καταστροφή της χώρας ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ

Ήταν “φόνος” εκ προμελέτης η διάλυση της Ελλάδας αφού είχε εξαγγελθεί από το 2005.
Θα πρέπει να είναι κανείς τουλάχιστον ηλίθιος να πιστεύει ότι έφταιξαν οι
‘Ελληνες πολίτες που το πολιτικό προσωπικό, το οποίο ψήφισαν, ήταν διεφθαρμένο και συμμαχούσε με τη ντόπια πλουτοκρατία και κατά προέκταση με τους διεφθαρμένους της Ε. Ε, όταν και τα μέσα ενημέρωσης απεδείχθησαν συμμέτοχα στο όλο σκηνικό.
Κατά συνέπεια υπήρξαν διαφθορείς και διεφθαρμένοι και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα γεγονότα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σήμερα.
Είναι ηλίου φαεινότερο πως το πρώτο βήμα ξεκίνησε από τους Ευρωπαίους δανειστές οι οποίοι ανεξέλεγκτα δάνειζαν το Ελληνικό
κράτος με τεράστια ποσά ώστε να φτάσει σε σημείο αδυναμίας αποπληρωμής του χρέους. Η φάκα στήθηκε με την ανοχή των Ελλήνων πολιτικών αφού οι μίζες που προσέφεραν απλόχερα οι ξένοι ήταν δέλεαρ ακαταμάχητο. Από την άλλη οι ξένοι εταίροι μας βλέποντας την αδυναμία των Ελληνικών κυβερνήσεων κερδοσκοπούσαν ανενόχλητοι.
Με λίγα λόγια το καθεστώς αυτό συνέφερε και τις δυο πλευρές με θύμα τον Ελληνικό λαό.
Τελικά φτάσαμε στο σημείο μηδέν, δηλαδή το 2005 και στην ορκωμοσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια. Ήταν η πιο σημαδιακή μέρα όπου φάνηκε ξεκάθαρα που οδηγούσαν τα παραπάνω.
Μετά την ορκωμοσία η πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Ψαρούδα – Μπενάκη, ως ήθιστε, προσφώνησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παπούλια.
Τα λόγια της τότε έπρεπε να ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων όχι μόνο από τα κόμματα αλλά και από τη δικαστική εξουσία και ιδιαίτερα από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου.
Δηλαδή η κ. Μπενάκη ανακοίνωνε την καταστροφή του Ελληνικού κράτους, την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και την υποδούλωση του Ελληνικού Έθνους.’Άρα το σχέδιο ήταν ήδη προετοιμασμένο πολλά χρόνια πριν το 2005. Πιθανότατα το σχέδιο αυτό ετοιμάστηκε πριν την είσοδό μας στην ΟΝΕ με το σκεπτικό οι όποιες οφειλές μας να απαιτηθούν σε Ευρωπαϊκό νόμισμα.
“ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.”
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς είναι μία προσεγμένη διατύπωση των όσων διαδραματίζονται σήμερα, που αποδεικνύει πως πρόκειται για μια εισαγωγή από κάποια οδηγία από ξένο κέντρο αποφάσεων.
“ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.”
Τί μας λέει η κ.Μπενάκη το 2005 μπροστά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας
κ. Παπούλια κατά την ορκωμοσία του; Πρώτον ότι τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη θα υποστούν μεταβολές,δηλαδή την κατάργηση του Συντάγματος. Επίσης νέες μορφές διακυβέρνησης δηλαδή την κατάργηση της Δημοκρατίας;
Είναι ξεκάθαρο η κυρία Μπενάκη τα είπε όλα, μόνο που δεν εξήγησε στον Ελληνικό λαό ποιος της τα υπαγόρευσε όλα αυτά ή από πού τα γνώριζε;
Τελικά φαίνεται ότι κανείς δεν ήξερε τίποτα ή ήξεραν και έκαναν το παπί.
Τώρα όμως που γνωρίζουν και το υφίστανται στο πετσί τους όλοι οι Έλληνες θα κάνουν κάτι; Κατά την άποψή μου δε θα κάνουν τίποτα απολύτως. Επομένως μόνο ο λαός πρέπει να απαντήσει σ’ αυτή την πρόκληση και μάλιστα δυναμικά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Δήμος Μαγκλάρας
olympia.gr
Η καταστροφή της χώρας ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΠΗΓΗ
Κατοχικά Νέα

Η ΛeΣΒΙa.ΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ Media Markt ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!

Η ΛeΣΒΙa.ΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ Media Markt ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!





Στον αέρα εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται η τηλεοπτική καμπάνια της Media Markt με πρωταγωνιστές τις... πράκτορες του Τζάμπα. Πρόκειται για μια ελληνική καμπάνια, δυστυχώς, που κατά τα κοινά δεδομένα στόχο έχει να προωθήσει τις χαμηλές τιμές της εταιρείας στο ευρύ ελληνικό κοινό. Στην τελευταία μάλιστα διαφήμιση που παρακολουθήσαμε κατά κόρον, τις τελευταίες εορταστικές μέρες, μία από τις εν λόγω κυρίες με ένα «θανατηφόρο φιλί» καταφέρνει και εξοντώνει την αντίπαλό της και σώζει το ανδρικό «θύμα».
Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο σποτάκι απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και προβάλλεται σε ώρες που μπορούν να το παρακολουθούν και παιδιά, καταλαβαίνουμε πώς η δημιουργία του πρωτότυπου μηνύματος και η προβολή του από τα μέσα επικοινωνίας έχει κατ



πηγή
ΠΗΓΗΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE: Η ΛeΣΒΙa.ΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ Media Markt ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! 
ΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! Απελπισμένη γυναίκα πιάνει τον σταυρό στην Ρόδο αλλά ένας γελοίος νεοελληναράς της τον αρπάζει μέσα από τα χέρια

Μέσα σ' αυτό το σύντομο βιντεάκι, υπάρχει ΟΛΗ η αλήθεια για την Ελλάδα του 2013 μΧ.

Μια γυναίκα με ετοιμοθάνατο άνδρα καρκινοπαθή που δεν έχει ούτε τα λεφτά να τον κηδέψει βούτηξε και έπιασε το σταυρό στη Ρόδο.

Παρότι έκανε εκκλήσεις στους τοπικούς άρχοντες για βοήθεια κανείς δεν της συμπαραστάθηκε γεγονός που την ανάγκασε στο να κάνει αυτή την πράξη και να περάσει το μήνυμα της.


''Είμαι μητέρα 5 παιδιών άνεργων και σπουδαστών ενώ ο άντρας μου είναι στην Αθήνα ετοιμοθάνατος και δεν έχω χρήματα όχι να τον κηδέψω αλλά να τον κατεβάσω στη Ρόδο'' φωνάζει αγανακτισμένη μπροστά στους ταγούς του νησιού, που βρισκόταν στην εξέδρα, βρεγμένη αφού βούτηξε με τα ρούχα και κατάφερε να πιάσει τον σταυρό πρώτη.
Ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος θα της τον δώσει δικαιωματικά προς το μαρτύριο που περνάει και η ίδια θα φωνάξει ζήτω μέσα από τη ψυχή της ζήτω οι φτωχοί ζήτω η Ελλάδα ειρωνευόμενη αυτούς που για να την αποφύγουν την επέπλητταν για το ότι γέννησε 5 παιδιά.

Μπράβο στον ελληναρά κ*λοπαιδαρά που της άρπαξε τον σταυρό.
Να τον χαίρετε η οικογένεια του!!
Όσο για τα τοπικά αρχοντοσιχάματα τους εύχομαι να σηκώσουν και αυτά τον σταυρό του μαρτυρίου της Ελληνίδας.
Μαυρίστε τους!!!!!!!!!!!!!



Και σχόλιο διαδικτυακού φίλου: Giannis Katsiaounis
Μέσα σ' αυτό το σύντομο βιντεάκι, υπάρχει ΟΛΗ η αλήθεια για την Ελλάδα του 2013 μΧ. ΌΛΗ όμως. Μια γυναίκα, που ο άντρας της πεθαίνει και έχει αφεθεί αβοήθητη στη μοίρα της απ' το κράτος και τα κοπρόσκυλα που το διαφεντεύουν, πέφτει και πιάνει το σταυρό. Προσπαθεί να βρει στο Θεό, την ελπίδα που οι άνθρωποι σκοτώνουν. Ένα τσούρμο από νεοέλληνες μικροαστούς ΑΡΧΙΜ@ΛΑΚΕΣ - αυτούς εξαιτίας των οποίων τα ίδια και τα ίδια κοπρόσκυλα που λέγαμε πριν, κυβερνούν αυτήν την πατρίδα - πέφτει πάνω της μες στο νερό και της τον ΚΛΕΒΕΙ μεσ'απ'τα χέρια, όπως επιβάλλει άλλωστε το ήθος και η κουλτούρα του ελληναρά μικροαστού μαλάκα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. Αυτή είναι όλη η αλήθεια της, μέσα σε 4 λεπτά...Χρόνια μας πολλά. Αν και το φως, αργεί πολύ ακόμα να επιστρέψει σ'αυτήν τη δύσμοιρη πατρίδα....


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2014/01/blog-post_1303.html#ixzz2pqFRrdTG

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μόλις το δεις θα κλείσεις κινητά και υπολογιστές!!! (VIDEO)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μόλις το δεις θα κλείσεις κινητά και υπολογιστές!!! (VIDEO)


Σε ένα συγκλονιστικό, αλλά πέρα ως πέρα διδακτικό βίντεο δυο λεπτών, παρουσιάζεται η λυπηρή πραγματικότητα για το πώς πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι του σύγχρονου κόσμου είναι εγκλωβισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δν χαίρονται τις απλές όμορφες και καθημερινές στιγμές που ζουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χάνοντας τν πραγματική ουσία της ζωής....