Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Στην Οκάναγκαν ένα ΑΤΙΑ επικοινώνησε με παρατηρητές (20/05/2012).



Στην Οκάναγκαν ένα ΑΤΙΑ επικοινώνησε με παρατηρητές (20/05/2012).

Νεο βίντεο από την Κολούμπια δείχνει τρεις διαφορετικές περιπτώσεις στις οποίες τα UFO προφανώς δείχνουν να ανταποκρίνονται σε φωτεινά σήματα από το έδαφος. 
Ηχογραφημένο σε ένα απομακρυσμένο φαράγγι στην περιοχή Okanagan της Κολούμπια, το βίντεο δείχνει στιγμιότυπα από τις τελευταίες τέσσερις βραδιές παρατήρησης του ουρανού από τον κυνηγό UFO τον Les Murzsa. 
Ο όρος στενές επαφές πέμπτου τύπου(CE5) χρησιμοποιείται από ερευνητές των UFO, για να περιγράψει τις περιπτώσεις που έχει υπάρξει επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και εξωγήινης νοημοσύνης. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ‏


Επειδή σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάζουν ολογράμματα στον ουρανό και στον δικό μας γεωγραφικό χώρο, θα πρέπει να γνωρίζουμε το πως κατασκευάζονται, ποια τεχνολογία χρησιμοποιούν, ώστε να αποφύγουμε γελοίες αντιδράσεις, ότι είναι σημάδια από τον θεό ή κάτι εξωπλανητικό. Κατ΄ αρχήν, ολόγραμμα είναι μια φωτογραφία τρισδιάστατη που προβάλλεται οπουδήποτε και σε τεράστιο μέγεθος με την βοήθεια ΛΕΙΖΕΡ.
Η ανακάλυψη ξεκίνησε από ερευνητική ομάδα των Παρισίων με επικεφαλής τον φυσικό ALAIN ASPECT. Το πείραμα απέδειξε ότι τα υποατομικά σωματίδια σε κατάλληλες συνθήκες επικοινωνούν σε μηδέν χρόνο με άλλα υποατομικά σωματίδια, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με την απόσταση ακόμα και σε γιγαντιαίες αποστάσεις μεταξύ των. Στην ουσία ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ. Η κβαντική φυσική ολίγο κατ΄ ολίγο εισέρχεται σε αυτό τον ωκεανό γνώσεων και εκπλήσσεται η ίδια για το εύρος των δυνατοτήτων που ανοίγονται.. Όλα συνδέονται μεταξύ τους και όλα αποτελούν υποδιαιρέσεις του ΟΛΟΥ. 

Πως λειτουργούν τα ολογράμματα ;
Έχουμε καταρχήν μία ισχυρή πηγή ακτίνων λέιζερ. Η εκπομπή της ακτίνος περνά από ένα Διάφραγμα (κυκλικού σχήματος) και στη συνέχεια προσκρούει σε Διασπαστή Ακτίνος υπό γωνία (τετράγωνο πλαίσιο το σχήμα του). Η απόσταση Διαφράγματος και Διασπαστού Ακτίνος είναι ο αριθμός 2 (και πολλαπλάσιά του). Σε ίση απόσταση που διαθλάται η ακτίνα λέιζερ συναντά ένα Φακό Αποκλίσεως ο οποίος μεταφέρει την ακτίνα σε κάτοπτρο. Από εκεί αντανακλάται πάνω στο αντικείμενο που θέλουμε να μεταφέρουμε την εικόνα του σε ολόγραμμα ως ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ. Είναι αυτό που είδαν τελευταία στη Μόσχα χιλιάδες Μοσχοβίτες μια ολογραφική πυραμίδα. Αν τώρα βάλουν μια εικόνα του Χριστού χιλιάδες ανίδεοι θα προσκυνούν το τεχνητό, άλλοι θα πάθουν πανικό, άλλοι υστερία κλπ. Όμως ας συνεχίσουμε την περιγραφή αυτής της τεχνολογίας ξανά από την αρχή για να δούμε στην πληρότητά του το πως κατασκευάζεται. Είπαμε ότι ξεκινάμε με την Πηγή Εκπομπής λέιζερ που συναντά το Διάφραγμα και σε απόσταση (2) πέφτει πάνω στον Διασπαστή Ακτίνος. Σε απόλυτη ευθεία της λέιζερ και σε απόσταση (6χ2=12) συναντά το δεύτερο κάτοπτρο, το οποίο αντανακλά κι αυτό σε (2) τον δεύτερο Φακό Αποκλίσεως ο οποίος καταλήγει στο ολόγραμμα. Η χρήση των διπλών κατόπτρων και διπλών Φακών Αποκλίσεως γίνεται για να μας δώσει τρισδιάστατη εικόνα. 


<<ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗΣ ΑΡΓΙΚΕΡΑΥΝΟΣ>>


Προσοχή λοιπόν αγαπημένα αδέλφια , ο,τι βλέπουμε σε αυτό τον εικονικό κόσμο δεν σημαίνει οτι είναι και αληθές.