Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Βίβλος και Πρωτόκολλα της Σιών!!!


Βίβλος και Πρωτόκολλα της Σιών!!!

Στο βίντεο αυτό αναλύεται η σαφής και συστηματική προώθηση των Πρωτοκόλλων των "Σοφών" της Σιών μέσα από τα κείμενα της "Θεόπνευστης" Βίβλου. Σήμερα ζούμε το αποτέλεσμα αυτής της μισάνθρωπης προπαγάνδας. Ελπίζουμε να αποτύχουν. Ξερουμε πολύ καλα οτι τελικώς το Ελληνικό πνεύμα θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια τους...


ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ


ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Το περιστατικό ερευνήθηκε και δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο OpenMinds Ομάδα έρευνας εναερίων φαινομένων Μεξικού.

Τον Ιανουάριο του 2009, ο φωτογράφος Α. Robles Gil στο σπίτι του στην Πόλη του Μεξικού, είχε την ευκαιρία να τεκμηρίωση φωτογραφίζοντας ένα μυστηριώδη αντικείμενο στον ουρανό με φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

Η ατμοσφαιρική ρύπανση στην Πόλη του Μεξικού είναι η γνωστή καθώς προχωρά η ημέρα, οπότε η ανίχνευση του ουρανού είναι καλύτερα να γίνεται νωρίς το πρωί ανέφερε ο Robles.  Ο ερευνητής έχει παρατηρήσει πολλά μυστηριώδη αντικείμενα στον ουρανό το τελευταίο διάστημα από τον τελευταίο όροφο του κτιρίου του.

"Για ώρες, υπήρχε εμπορική κίνηση από αεροπορικές εταιρείες στον ουρανό και ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε μιας και υπήρχε και μια ιδιωτική ομάδα παρατήρησης μαζί μου. Τότε ξαφνικά είδαμε κάτι. Ακολούθησα την κατεύθυνση που επισήμανε το δάχτυλό του, αλλά δεν μπορούσα να το δω τίποτα με γυμνά μάτια. Το αντικείμενο ήταν ελάχιστα ορατό με τη βοήθεια των διοπτρών, αλλά μας έδωσε μια γενική εικόνα με τον ισχυρό φακό της κάμερας μας, που ζύγιζε περισσότερο από 34 κιλά, και το οποίο έχει μήκος περισσότερο από 28 εκατοστά.  Με τη βοήθεια του επικεφαλής της ομάδας μας, άρχισα να ψάχνω για το άπιαστο αντικείμενο στον ουρανό."
"Μόλις το εντόπισα με επιτυχία το αντικείμενο στον ουρανό, εστίασα το φακό, και άρχισα τις λήψης των φωτογραφιών. Η αρχική σκέψη μου ήταν, "μπορεί να είναι ένα μετεωρολογικό μπαλόνι," αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα, πείστηκα για το αντίθετο. Ακόμα κι αν το αντικείμενο που ίσως ήταν σχεδόν στα  20.000 πόδια μακριά, μπορούσα να το δω ξεκάθαρα στην οθόνη, και το αντικείμενο μου θύμισε ένα πλάσμα που έχω δει πολλές φορές στο παρελθόν που δεν είναι στον ουρανό, αλλά μέσα στη θάλασσα."

"Μπορώ να περιγράψω καλύτερα τα χαρακτηριστικά του και τις κινήσεις του αντικειμένου, όπως τις  μέδουσες. Το αντικείμενο ήταν ημιδιαφανές και κυματοειδές καθώς κινήθηκε. Πίστευα πως παρακολουθούσα ένα ζωντανό πλάσμα και όχι ένα μπαλόνι ή ένα άκαμπτο μηχάνημα."

"Το ημιδιαφανή αντικείμενο ήταν στο γαλάζιο ουρανού, αλλά άλλαζε τόσο το σχήμα αλλά και το χρώμα του καθώς περιφερόταν. Ήταν ένα κίτρινο και λευκό χρώμα παλλόμενο στις ακτίνες του ήλιου αλλά το χρώματα του σταδιακά μεταμορφώθηκε σε κόκκινο, πράσινο και μπλε. Το "πλάσμα" ήταν σφαιρικό με μια φλογερή, λαμπερή ουρά. Το τμήμα της ουράς του "πλάσματος" φαινόταν  σαν να έχουν φλέβες, ή κάποιο είδος μεμβράνης, προσθέτοντας κάτι το βιολογικό στην εμφάνιση του."Λιγότερο από δύο λεπτά αργότερα, το "πλάσμα" σιγά-σιγά εξαφανίστηκε από τα μάτια μας . Σε μια φορά το ημιδιαφανές αντικείμενο έγινε απολύτως διαφανής και εξαφανίστηκε.