Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Γ. ΔΗΜΑΡΑΣ: "ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ"

Γ. ΔΗΜΑΡΑΣ: "ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ"
Τρομερή αποκάλυψη απο τον Δημαρά...Εγω,εννοεί την νεα δημοκρατία,θα ψηφίσω το νομοσχέδιο για το υπουργείο παιδείας,και εσυ,εννοεί το πασόκ, θα φύγεις απο την διαδικασία της συνέλευσης του κοινοβουλοίου,της ολομέλειας ( για την siemens ).Και ρωτά ο Δημαράς..Με αυτούς τους δυο ανθρώπους μπορούμε να προχωρήσουμε;




Δείτε το βίντεο,και διαδώστε το....

UFO στην Άγρια Δύση!


UFO στην Άγρια Δύση!



Όταν τον 19ο αιώνα οι καουμπόηδες «αλώνιζαν» στην Άγρια Δύση, κατά καιρούς άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό.
Η πιο γνωστή «επαφή» καουμπόηδων και UFO συνέβη το 1897 στο Τέξας. Το περιστατικό περιγράφει γλαφυρά η εφημερίδα της εποχής «Dallas Morning News», στο φύλλο της 19ης Απριλίου:
«Γύρω στις 6 το πρωί, οι πρώτοι κάτοικοι που ξύπνησαν στην πόλη Aurora έμειναν έκπληκτοι με το θέαμα που αντίκρισαν. Είδαν ένα αερόπλοιο (σ.σ. η έκφραση ιπτάμενος δίσκος πρωτοχρησιμοποιήθηκε το 1947) να ταξιδεύει κατά μήκος του ορίζοντα. Όταν έφτασε πάνω από το βόρειο τμήμα της πόλης συγκρούστηκε με έναν ανεμόμυλο και διαλύθηκε σε κομμάτια μετά από μια τεράστια έκρηξη».
«Ο πιλότος του σκάφους ήταν το μόνο μέλος του πληρώματος και παρόλο που η σορός του ήταν παραμορφωμένη, ήταν εμφανές ότι δεν επρόκειτο για κάτοικο αυτού του κόσμου».
«Όλη η πόλη σήμερα έχει συγκεντρωθεί και κοιτάζει τα συντρίμμια. Πολλοί παίρνουν κομμάτια από το αερόπλοιο, που είναι φτιαγμένο από κάποιο άγνωστο μέταλλο».
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2011/08/ufo.html
ΠΗΓΗ