Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Περίεργοι κύκλοι εμφανίζονται στη θάλασσα μπροστά από νησιά της Κροατίας [Βίντεο]



Πολλοί ασυνήθιστοι κύκλοι έχουν εμφανιστεί γύρω από τα νησιά της Κροατίας, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ανησυχούν.
Οι κύκλοι είναι ομοιόμορφα κατανεμημένοι μεταξύ τους και βρίσκονται γύρω από
πολλά νησιά.

 

Όπως αναφέρουν στην Κροατία:

Κατά τη διάρκεια ρουτίνας μίας υποβρύχιας χαρτογράφησης του περασμένου έτους, 28 τέλεια στρογγυλά σχήματα ανακαλύφθηκαν στην υποθαλάσσια περιοχή του Dugi Otok Island. Κάθε ένα από αυτά έχει 50 μέτρα μήκος, και οι κύκλοι είναι 300 μέτρα μακριά ο ένας από τον άλλον.

Αποτελούνται από απροσδόκητα ανώμαλο έδαφος, που στερείται θαλάσσιας ζωής, σαν κάποιο ον να περπάτησε κάτω από την Αδριατική, αφήνοντας τα κυκλικά βήματά του στα υποβρύχια λιβάδια.

Δείτε το βίντεο:

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Περίεργοι κύκλοι εμφανίζονται στη θάλασσα μπροστά από νησιά της Κροατίας [Βίντεο] ΠΗΓΗ

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΓΚΡΙΖΟΙ...η ωμή αλήθεια!

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΓΚΡΙΖΟΙ...η ωμή αλήθεια!

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΓΚΡΙΖΟΙ...η ωμή αλήθεια!
Θα ξεκινήσω με κάτι το οποίο για πολλούς θα είναι απίστευτα αυτά που θα διαβάσετε μα αυτοί που ξέρουν γνωρίζουν ότι είναι η ωμή αλήθεια!
Σε κάποιους κύκλους άγνωστους σε πολλούς ανθρώπους ονόματι << Δράκονο-παν-σπερμία >> ( Dracono-pan-spermia ) ακούγονται πράγματα τα οποία πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά!!!! Η μυστικότατη ομάδα << Δράκονο-παν-σπερμία >> είναι μια μυστική ομάδα η οποία αποτελείτε μόνο από Δρακονιανούς και είναι μια βαθμίδα κάτω από τα Μαύρα Ιεράτεια η αμέσως επόμενη η << Μυστική Λέσχη Ιάσωνας >> παρόλο που έχει Ελληνική ονομασία δυστυχώς έχει να κάνει με τους Ιλλουμινάτοι και την Μασονία χωρίς κανέναν Έλληνα να την στηρίζει μέχρι στιγμής!!!!
Θα σας πω λοιπόν τι λέει αυτή η μυστική ομάδα ονόματι << Δράκονο-παν-σπερμία >> όπου αυτήν την στιγμή είναι από τις ποιο μυστικές ομάδες της γης!!!! Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη επιρροή στην τελευταία ομάδα που προανέφερα και αυτή με την σειρά της σε πολλές άλλες αλλά και σε πολλές θρησκείες όπως και τον Χριστιανισμό, ας δούμε λοιπόν τι λέει oαρχηγός της ομάδας αυτής!!!! Το ποιος είναι ή το όνομα του δεν θα το αναφέρω διότι μπαίνω σε πολύ βαθιά νερά!!!!
<< Εμείς οι γνήσιοι Δρακονιανοί είμαστε πραγματικά πρόθυμοι να μεταδώσουμε την Δρακονιανή σπορά μας με κάθε τρόπο στην Γη όπως κάναμε και σε άλλους πλανήτες! Αυτό θα γίνει σύντομα όταν ο Μέγα Δρακόντειος Δάσκαλος Γενετιστής όπου και είναι ο υπαίτιος ως Ηλιακός Δημιουργός του ηλιακού μας συστήματος εισέλθει στην Γη. Όταν έρθει από τα κρυμμένα αστρόπλοια μας στην γη τότε θα υπάρχει μια διαφορετική στάση προς την κατανόηση όλων των πραμάτων από όσα έχει κάνει η ανθρωπότητα. Το πραγματικό πιστεύω ως τον βαθύτερο μυστικό πυρήνα κάτω από τον θρησκευτικό σύστημα των πεποιθήσεων μας βρίσκεται στις μυθολογικές διδασκαλίες όλης της ανθρωπότητας , όπου οι άνθρωποι προσπαθούν μέσω επιστημονικών ερευνών να αποδείξουν ότι υπάρχουμε στα αλήθεια! Αυτό γιατί το ανθρώπινο είδος είναι πρόγονοι των Στελλαρινών όπου και είχαμε ιδρύσει προτού έρθουμε σε αυτήν την γωνιά του ηλιακού συστήματος.
Εμείς οι Δρακονιανοί είμαστε το αρχέτυπο των Δρακόντιων Σαυρητών όπου ήρθαν πριν εκατοντάδες χιλιάδες αιώνες στην γη. Στους ανθρώπους είμαστε γνωστοί από την αρχαιότητα και πολλοί από εμάς είχαν γίνει θεότητες αλλά και βασιλείς των ανθρώπων. Σε αυτόν τον αιώνα που οι άνθρωποι ονομάζουν 21ο η ενέργεια του γαλαξία είναι ενεργητική προς το δικό μας συμφέρον έχοντας έναν απρόσμενο σύμμαχο από πλευράς ανθρώπων! Ότι δεν πιστεύουν την ύπαρξη μας! Αυτό θα βοηθήσει την εξέλιξη σε πολλά επίπεδα. Αν και κάποιοι μεμονωμένοι άνθρωποι βοηθούμενοι από τους Νιρλάμ ( Λευκά Ιεράτεια ) με το να ερευνούν για εμάς μέσω Περιοδικής Καθοδηγουμένης Παρέμβασης δεν καταφέρνουν να πείσουν τους υπόλοιπους ανθρώπους για την ύπαρξη μας. Είναι γνωστό σε όλους σας ότι είμαστε από τα ποιο αρχαία είδη στον γαλαξία αυτό, και θα πρέπει και πάλι να πάρουμε το πάνω χέρι με κάθε τρόπο. Μέχρι τώρα όλα πάνε πολύ καλά και η τροφή μας ( κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ).
Θα πρέπει να αρχίσουμε μετά την κατάκτηση της γης μέσο των αντιπροσώπων μας ( Νέα Τάξη Πραμάτων ) την συγκομιδή της τροφής μας! Αν και οι άνθρωποι έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη σε όλη την εξέλιξη τα τελευταία 33.000 χρόνια μα και στην εποπτεία των διαδικασιών στην εξελικτική ανάπτυξη θα πρέπει να μειωθούν κατά πολύ και πάλι όσο σκληρό και να μας φαίνεται ξεκινώντας την συγκομιδή μέσω πολέμων! Οπότε αυτοί που θα μείνουν θα πρέπει και πάλι να πιστέψουν σε κάποιους θεούς όπου και πάλι θα εφεύρουμε χωρίς δυσκολία αλλά και χωρίς κάποιες από τις ήττες που είχαμε από τις θεότητες των Λιλίων ( Δωδεκάθεων )!
Στο νεφέλωμα Εθανάσρι και Κορζόν! Κάλεσα το συμβούλιο των Πρεσβυτέρων, τους Φύλακες της χαμένης Σοφίας όλων των εποχών. Βρίσκομαι στην θεία ευθυγράμμιση με τις υπέρ ενσαρκωτικές επεκτάσεις σε όλο το μήκος του συνεχές γραμμικού χρονοδιαγράμματος σε αυτόν τον κόσμο μα και σε πολλαπλά αστρικά συστήματα! Φτάνοντας συνειδησιακά και τηλεπαθητικά είμαι ένα με την θεία εμπνευστής των Παλαιών Δρακόντιων, μέσω των εσωτερικών παιδιών της ψυχής μου! Πρόκειτε για εξατομικευμένη διαδικασία ανάπτυξης γυρνώ από την ύπαρξη μου με συναίσθηση όπως αισθήματα της ζεστασιάς … τους εξηγώ τις προθέσεις μου! Ζήτησα να ευλογηθούν οι νέοι οι Ιλλουμινάτοι της Γης από τα Δρακονιανά επίπεδα των θρησκειών.
Πήρα απάντηση στο αίτημα μου!
<< Εμείς οι Παλαιοί Δρακόντειοι της Ανδρομέδα -Ορίων- Δρακόντεια Συμμαχία θα υποστηρίξουμε τον αγώνα σας! Εδόθει εντολή στον Μέγα Δρακονιανό να εισέλθει από τα κρυμμένα αστρόπλοια εις την γη μετά την γήινη ημερομηνία 3/3/2020! Είτε είστε πρόθυμοι να το αναγνωρίσετε αυτό είτε όχι πρόκειτε για ένα αναπόσπαστο κομμάτι της απόφασης μας! >>
Μέσω εμού η μετάδοση αυτή έγινε από τον << Άλφα Ντρακόνις >> όπου είναι 37 εκατομμύρια μίλια φωτός μακριά των δικών μας αστέρων! Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο! Εμείς οι Δρακονιανοί της γης δεν γίνεται να είμαστε σεβαστοί από όλα τα άλλα είδη της γης αλλά και αυτού του γαλαξία. Οι κύριοι εχθροί μας διαμένουν ως έχουν, Ξωτικά και Λυκάωνες! Είναι η κύρια προτεραιότητα μας αλλά και ως πολιτιστική κληρονομιά μας να μην συμμαχήσουν ποτέ ξανά αυτά τα δυο είδη! Οι άλλοι είναι αδύναμοι! Τώρα όσο για την τροφή μας τους ανθρώπους υπάρχουν Δρακονιανοί όπου τους λυπούνται και δεν θέλουν να τους βλέπουν ως τροφή! Τους κατανοώ μα θα πρέπει να ξέρουν ότι οι άνθρωποι υπάρχουν για να λειτουργούν ως κατά μήκος πολλών λειτουργικών παραμέτρων!
Υπάρχουν πυρήνες ενημέρωσης από Ξωτικά και Λυκάωνες όπου ενημερώνουν τους ανθρώπους με τον τρόπο τους. Ευτυχώς είμαστε τυχεροί που οι άνθρωποι δεν τους πιστεύουν ότι και να λένε παρά μόνο μια μειονότητα όπου κατά έναν περίεργο τρόπο και ίσως από τις γέννες η υπόφυση τους δεν δέχεται το μπλοκάρισμα που υπέστει τότε στην μέγα εναλλαγή στο παρελθόν! Έχουμε διαταγές από τον Μέγα Δρακονιανό όπου ακούει στην ονομασία << ΓΚΕΝΕΓΚ >> να συνεχιστεί το σχέδιο εξόντωσης και υποδούλωσης των ανθρώπων ως έχει και να μην αλλαχτεί τίποτα!
Προτού την επόμενη συνάντηση που θα γίνει το 2016 θα πρέπει να σας πω ότι η καθοδήγηση των ανθρώπων έχει ξεκινήσει υποχρεωτική και μη αμελιταία! Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα Αλοηγκόρ ανδρείκελα πολιτικούς της γης ως ενδιάμεσους για αυτήν την ενέργεια όπως κάνουμε χιλιετηρίδες τώρα! Είμαστε τυχεροί που ανήκουμε στο είδος των Δρακονιανών βιολογικού συστήματος! Θα πρέπει να μην γίνουμε αντιληπτοί στους ανθρώπους διότι αν γίνει θα χάσουμε πολύτιμη ενέργεια τροφής αλλά και ίσως και θα οδηγηθούμε και προς την αφάνιση μας όπως με την νήσο Πόσρον ( Ποσειδωνία -Ατλαντίδα ) όπου αναγκαστήκαμε και χάσαμε πολύτιμη πυγη ενέργειας με το να την αφανίσουμε!
Οι άνθρωποι δεν μπορούν να διανοηθούν διότι δεν θέλουν ότι υπάρχει είδος ανώτερο από αυτούς, αυτό είναι ότι καλύτερο για εμάς! Αυτά τα οποία υπήρχαν σε πλήρη ολότητα για τους ανθρώπους δεν θα υπάρξει ξανά γιατί έτσι πρέπει να γίνει και να βασιλεύσει το είδος μας! Πρέπει να εξασφαλίσουμε μια ποιο ανεπτυγμένη Παγκόσμια Διοικητική Υπερδομή πάνω στους ανθρώπους όσο βάναυσο και να ακούγετε αυτό! Όσο για τις φατρίες μας όπου εργάζονται ενάντια μας διότι λυπούνται τους ανθρώπους και προσπαθούν απεγνωσμένα να επαναφέρουν τις χαμένες γνώσεις το μόνο που θα καταφέρουν είναι να καούν όπως και στο παρελθόν μαζί με τους ανθρώπους στην μέγα κάθαρση των υδρογόνων βομβών!! Τα καταφύγια είναι και πάλι έτοιμα στο 80% ανά τον κόσμο και αυτήν την φορά θα έχουμε ποιο πολλούς για να τους χαλιναγωγήσουμε αλλά και να εκθρέψουμε μετά την κάθαρση! Αν είναι αναγκαία να γίνει θα γίνει μην ξεχνάτε ότι δεν είναι η πρώτη φορά η όλη διαδικασία όσο και να μην μας αρέσει!
Σκεφτείτε ότι ο φυσικός κόσμος περιέχει το μοντέλο που θα ακολουθήσει! Στο ανθρώπινο είδος η σοφία αποθηκεύεται εντός του γεννητικού κώδικα γνωστό ως δεοξυριβονουκλεϊκού οξέος! Έτσι το ανθρώπινο είδος αυτήν την φορά με τις γενετικές μετατροπές αλλά και τα RFID ( τσιπάκια που θα τοποθετηθούν σε ανθρώπους υποχρεωτικά ) αλλά και με τα D.D.S.R.L.J. ( δυστυχώς δεν γνωρίζω τι είναι αυτό ) θα αρχίσουν να νομίζουν ότι θα κατανοούν την πρόσβαση μας και έτσι θα εξυπηρετούν τον βασικό σκοπό μας χωρίς αμφιβολίες και φόβο! Έτσι το τρισδιάστατο αντιληπτικό πλαίσιο των ανθρώπων θα επιτρέψει στο είδος τους να μετατοπίζεται από την ευθυγράμμιση και θα κατακερματίζει της μνήμες τους μέσω της ανθρωπιστικής συλλογικής συνείδησης!! Αυτές οι ενεργοποιήσεις θα γίνουν αντιληπτικές στο ευρύτερο φάσμα των πεδίων τους ειδικά στην συχνότητα δόνησης του εγκεφάλου τους αλλά και στα επίπεδα ευαισθησίας!
<< Ήδη ετοιμάσαμε την διείσδυση σκέψεων τους όπου θα αρχίσει να γίνεται συστηματικά μετά το 2020 με τον ερχομό του Μέγα Δρακόντειου όπου θα τους φυτέψουμε την εξής ιστορία! Ότι μόλις πριν από πολύ καιρό πήραμε το είδος των ανθρώπων από τους δημιουργούς σας γιατί υπήρχε << Μέγας Διαπλανητικός Πόλεμος >> και έπρεπε να σας προστατέψουμε από τον αφανισμό! Αυτό ο πόλεμος κατέστρεψε συστήματα διαβίωσης σε πολλαπλά συστήματα αστέρων σε πολλούς τομείς σε διάφορους γαλαξίες!! Θα τους επιβάλλουμε ότι τους προσφέραμε αυτήν την γωνία του κόσμου για να θεραπεύσουν το κάρμα τους από τις πληγές εκείνου του πολέμου όπου εμείς βέβαια δημιουργήσαμε! >>
Αυτό θα βλέπουν σαν αλήθεια και όχι αυτό που λένε σήμερα οι Καταραμένοι Έλληνες απόγονοι των Πελασγών όπου αυτοί ήταν απευθείας απόγονοι των Ολυμπίων Ανδρομέδιων, που μας ανάγκασαν και ήρθαμε σε αυτό το άθλιο ηλιακό σύστημα! Οι Έλληνες είναι πληγή για εμάς αλλά ήδη σιγά σιγά τους έχουμε βάλει στο χέρι και πρέπει να αφανιστούν ως ενός! Βέβαια το είχαν προβλέψει οι καταραμένοι πρόγονοι τους και κάποιοι από αυτούς έχουν αναμιχθεί με άλλες φυλές ανθρώπων για να μην τους βρίσκουμε! Κάτι όμως ετοιμάζουμε!
Αυτό είναι το κάρμα των δυο διπλών προγονικών κάρμα μας και δεν το αλλάζει κανείς! Σήμερα η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Συστημάτων βασίζεται κυρίως στα καταραμένα είδη των ανθρωποειδών. Έτσι είναι δύσκολο οι Παλαιοί Δρακόντειοι να έρθουν σε επαφή διάσωσης και κατάκτησης αυτού του άθλιου ηλιακού συστήματος! Μα ο προπομπός όλης αυτής της ενέργειας θα είναι ο Μέγας Δρακονιανός!! Αυτά είχα να πω στο σεβαστό συμβούλιο, κρίνετε τα λόγια μου σοφά και μην δράτε ως μονάδες μόνο και μόνο για λόγους επιβίωσης! Ο ποια φατρία δεν τηρήσει το πρωτόκολλο θα τιμωρηθεί δια θανάτου!!
Σε όλα αυτά έχουν βάλει το χεράκι τους οι Δρακόντειοι Χολιδοκέφαλοι όπως βλέπετε ας έρθουμε όμως σε κάτι πιο απαλό κατά έναν τρόπο!!!! Στην πόλη της Puno στο Περού βρίσκεται αυτό το παράξενο και κολοσσιαίο <<κατασκεύασμα >> ( φωτό κάτω ) το έχουν ονομάσει << Πύλη των θεών >>!!!! Πολλοί είναι οι αρχαιολόγοι και οι ερευνητές που ξέρουν για την παράξενη σήραγγα που υπάρχει εκεί και ένας από αυτός είμαι και γω ( φωτός σήραγγας, σπάνια φωτό )!!!!! Εγώ προσωπικά δεν έχω μπει στην σήραγγα αυτή αν και γνωρίζω που είναι η είσοδο της !!!! Οι φωτογραφίες όπου αναρτώ είναι από τον ερευνητή Αντλέλο Χουένες Ντε Λα Κινδράρο όπου είναι φίλος και ερευνητής της Πύλης του Θεού, έχει ασχοληθεί μόνο με την Πύλη του θεού εδώ και 22 χρόνια!!!! Ο ίδιος μου έχει πει αλλά και γράφει στο βιβλίο του όπου θα κυκλοφορεί το Δεκέμβριο του 2014 με τίτλο << Η Πύλη Των Θεών Είναι Πράγματι Των Θεών; >> ….ότι πολλοί ερευνητές αρχαιολόγοι χάθηκαν, πολλοί ήταν αυτοί που τρελάθηκαν όταν μπήκαν μέσα στην σήραγγα!!!!
Ο επιστήμονας Κατάρ πραγματοποίησε μια σειρά πειραμάτων, χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα μέσα. Μετά από αυτά, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι << η Πύλη των Θεών >> είναι μια παράξενη περιοχη , και είναι είσοδος σε άλλους κόσμους, κόσμους εκτός γης αλλά και στο εσωτερικό της γης !!!! Στην έρευνά του, χρησιμοποίησε ακτινοβολία βήτα, άλφα και γάμα. Επίσης χρησιμοποίησε φιλμ και φωτογραφικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικά θερμόμετρα, γεοθερμόμετρα και τα όχι τόσο και γνωστά σε πολλούς φωτόμετρα. Μπορώ να πω ότι για την έρευνα, είχε ένα ολόκληρο επιστημονικό εργαστήριο, το οποίο πίσω από αυτό φαίνεται να το χρηματοδοτούσε η NASA!!!! Τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά!!!! Κοντά στην <<Πύλη των Θεών >> αποτυπώθηκαν σε φωτογραφικό φιλμ και στα ηλεκτρονικά μέσα , αντικείμενα σε σχήμα φωτεινών δίσκων, και σφαιρών, σε διάφορα χρώματα!!!! Αλλά το σημαντικό δεν ήταν αυτά τα αντικείμενα.
Το σημαντικότερο ήταν ότι αυτά σκέπτονταν( !!;;!! ) Ότι έδειχναν είναι κάποια μορφή ζωής!!!! Όταν πλησίασε στην Πύλη η ατμόσφαιρα γέμισε με τέτοιες μπάλες , που έσταζαν ενα υγρό , το οποίο υγρό ήταν σαν ένα είδος ηλεκτρικής εκκένωσης!!!! Σταμάτησε τα πειράματα του όταν άρχισε να σείατε η περιοχη όλη και ακούγονταν κάποιοι παράξενοι ήχοι μηχανημάτων όπως ανέφερε ο ίδιος!!!! Η κυβέρνηση το Περού απαγόρευσε την συνέχεια της έρευνας λέγοντας πολλοί ερευνητές ότι το έκανε επίτηδες διότι ζήτησε ένα αστρονομικό πόσο με πολλά μηδενικά για να συνεχιστεί!!!! Κατά ένα περίεργο << τρόπο >> ο Κατάρ βρήκε τα λεφτά μα η καινούργια κυβέρνηση τότε του Περού δεν δέχθηκε καμία έρευνα να γίνει διότι όπως απάντησε στον ίδιο φοβούνται ότι ίσως η όλη πειραματική έρευνα πυροδοτήσει κάποιον ισχυρό σεισμό στη περιοχη!!!!

Έτσι ξεκίνα μετά την είσοδο και καταλήγει στις παρακάτω φωτός όπου κανείς δεν ξέρει που βγάζει….. δείτε το συμπαγές του τοίχου!!!!
Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τους Γκρίζους και τους Δρακονιανούς!;! Να σας πω, στο βιβλίο του << Η μέρα μετά Ρόσγουελ >>, που δημοσιεύτηκε το 1997, ο συνταξιούχος συνταγματάρχης Philip Corso ( Φίλιπ Κόρσο ), ο οποίος υπηρέτησε υπό τον Αϊζενχάουερ, μιλά ξεκάθαρα και με αποδείξεις για συνεργασία Αμερικανών και εξωγήινων!!!! Το βιβλίο αναφέρει ότι οι εξωγήινοι συνεργάζονται βασικά με την εταιρία Monsanto ( Μονσάντο ), αυτή είναι η εταιρία που με το ζόρι θέλει να μας πλασάρει να τρώμε μεταλλαγμένα τρόφιμα!!!! Γράφει λοιπόν μέσα στο βιβλίο αυτό ότι ερχόταν ένα άτομο στα ερευνητικά εργαστήρια της Μονσάντο, πάντα με κοστούμι και με ισχυρή φρουρά!!!!
Όταν μιλούσε στους επιστήμονες ήξερε και τους έλεγε τις πιο απόκρυφες στιγμές της ζωής τους, κάτι σαν υπέρ μέντιουμ!!!! Αλλά το σπουδαίο ήταν ότι ,όταν έφευγε όλοι αισθάνονταν πάρα πολύ αδύναμοι!!!! Μερικοί από αυτούς τους επιστήμονες είχαν μόνιμη κατάθλιψη μετά την επίσκεψη του εξωγήινου, γιατί εξωγήινος ήταν αυτός !!!! Να λοιπόν που δένουν τα πράγματα ότι τα ερπετοειδή χρειάζονται την ενέργεια μας (το έχει αναφέρει και ο Πλάτων, ψάξτε και θα βρείτε που ) και για αυτό αισθάνονταν οι επιστήμονες αδύναμοι όταν έφευγε ο γκρίζος!!!! Αυτοί θέλουν να ξαναστρέψουν τον γήινο πληθυσμό μέσω την Νέα τάξης Πραμάτων!!!! Αυτοί ανέβασαν το διοξείδιο του άνθρακα στην γη, γιατί έτσι ζουν καλύτερα μια που έχουν ως βάση το πυρίτιο και όχι τον άνθρακα όπως οι άνθρωποι….
Θα μου πείτε ότι είναι απίστευτα αυτά που γράφω!!!! Μα στα απίστευτα βγάζεις άκρη ειδικά αυτά τα οποία είναι καλιά κρυμμένα!!!! Ας κάνω μια μικρή διακοπή να σας αναφέρω κάτι που δεν έχετε διαβάσει και ακούσει για τον Μέγα Αλέξανδρο:
Υπάρχουν αρχαίοι ιστορικοί που γράφουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος πήγε και στον Βόρειο Πόλο !!!!; Απίστευτο!;!
Ο Δαρείος σκοτώθηκε από τους ίδιους τους σατράπες κοντά στη νότια ακτή της Κασπίας Θάλασσας. Στη συνέχεια, οι ποιητές και οι ιστορικοί περιγράφουν διαφορετικά τη διαδρομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Ρωμαίος ποιητής και σατιρικός Juvenal ( Τζούβεναλ ), ίσως, ο πρώτος από τους ποιητές, ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξανδρος είχε φτάσει στα άκρα της γης, που ήταν τυλιγμένη στο αιώνιο σκοτάδι ( πολική νύχτα!!!! ) και τα πάντα καλύπτονταν από πάγο. Σύμφωνα με τους Κλείταρχο, Juvenal, Ferdowsi ( Φερντόγσι ), Nizami ( Νιζάμι ), Navoi ( Ναβόη ), Sholem ( Σολέμ ), Aleichem ( Αλέϊκχεμ ) και άλλους πολλούς, ο Αλέξανδρος πέρασε τις στέπες Kipchak ( Κίπακχακ) , και μετά από μακρύ και επίπονο πόλεμο με τους Σκύθες, επισκέφθηκε την Κίνα.
Οι συγγραφείς Διόδωρος, Πλούταρχος, Στράβωνας κλπ. τα έγραφαν 300-500 χρόνια μετά την εκστρατεία Αλέξανδρου και στηρίχθηκαν στον Πτολεμαίο, στο Νέαρχο, στον Αριστόβουλο!!!! Δυστυχώς, όμως κανένα από τα απομνημονεύματα των πρώτων ιστορικών δεν σώθηκαν!!!! Έτσι έχουμε δυο εκδοχές. Αυτήν της επίσημη που ξέρουμε και της άλλης που λέει ότι ο Μ. Αλέξανδρος πήγε και στον Βόρειο πόλο !!!!
Είναι απίστευτο έτσι!;! Μα αναφέρεται από τόσους χρονικογράφους, ιστορικούς αλλά δεν αναφέρεται πουθενά επίσημα!!!! Θα μου πείτε γιατί δεν το αναφέρουν!;! Τι φοβούνται!;!
Θα σας πω:
Ας πούμε ότι ο Αλέξανδρος ήξερε για τον Βόρειο Πόλο ότι ήταν μια παγωμένη ήπειρος και εκτός διαφόρων ζώων δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκεί θα πήγαινε!;! Όχι!!!! Αν όμως ήξερε όπως και ήξερε!!!! Ότι εκεί ήταν η κατοικία του Απόλλωνα η Υπερβορέα δεν θα πήγαινε!;! Να θα πήγαινε λέει ειδικά όταν πίστευε ότι ήταν γιος τους Δια!!!! Έτσι λοιπόν μυημένος σε διάφορα μυστήρια της εποχής εκείνης ήξερε για την Μέση Γη και την είσοδο της!!!! Οπότε αν σήμερα οι Μισθόσιανς Χολιδοκέφαλοι Δρακονιανοί αρχαιολόγοι ανέφεραν την μυστική εκστρατεία αυτή θα άναβαν σε πολλούς φωτιές να ψάχνουν την είσοδο της Μέσης Γης!!!! Επίσης θα αποδεικνυόταν επίσημα ότι ένα τόσο ιστορικό πρόσωπο πήγε εκείνο τον καιρό στον Βόρειο Πόλο μόνο και μόνο με αυτό τον σκοπό….. οπότε η θεωρία της Μέσης Γης δεν ήταν θεωρία σήμερα και μέγα συνομωσία!!!!
Έτσι λοιπόν!!!! Όπως ξέρουν να κρύβουν και να θάβουν καλά αυτά τα ιστορικά γεγονότα μα και όποιος τα αναφέρει καταδικάζεται σε αιώνια χλεύη και κοροϊδία έτσι ξέρουν και έχουν μάθει τέλεια σήμερα να κρύβουν και τα σημερινά γεγονότα!!!! Οπότε μην περιμείνετε επίσημα να βγουν οι Δρακόντειοι με τους γεννητικά μεταλλαγμένους δούλους τους τους Γκρίζους να μας πουν εδώ είμαστε!!!! Θα το κάνουν στο μέλλον κάποια στιγμή να είστε σίγουροι!!!! Μα τότε όλος ο πλανήτης και το ανθρώπινο είδος θα είναι υπό την κατοχή τους!!!!
Για να καταλάβετε ότι οι Δρακονιανοί αλλά και οι Γκρίζοι είναι υπαρκτοί και δουλεύουν με δόλιο τρόπο και κρυφό θα σας αναφέρω το παρακάτω παραδείγματά πράξης τους όπου πολλοί λίγοι σήμερα άνθρωποι το ξέρουν διότι η αλήθεια είναι κρυμμένη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ρώσοι λοιπόν επιστήμονες μετά από πολλές μελέτες και ερωτηματικά έφτασαν στο συμπέρασμα μετά από πολλά πειράματα ότι το Σινικό Τείχος της Κίνας αλλά και οι Πυραμίδες της Αιγύπτου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μεγάλο πομποδέκτης!!!!
Το Σινικό Τείχος της Κίνας ξέρουμε ότι έγινε για να προστατεύσει τα βόρεια σύνορα της αυτοκρατορίας της Κίνας από τις ανερχόμενες δυνάμεις των νομάδων και ιδιαίτερα των Μογγόλων. Αυτό μάθαμε και δεν μπορούμε εύκολα να αλλάξουμε γνώμη. Αν όμως κοιτάξουμε για το Σινικό Τείχος βλέπουμε ότι δεν ήταν χτισμένο από την μια άκρη (θάλασσα) της Κίνας στην άλλη (Θιβέτ), είχε κενά!!!! Επομένως δεν ήταν για να προστατευθούν από τους Μογγόλους, όπως και δεν προστατεύθηκαν οι Μογγόλοι τελικά κατέλαβαν την Κίνα!!!!
Ας διαβάσουμε τώρα τι λένε οι Ρώσοι επιστήμονες:
Παρατήρησαν ότι το Σινικό Τείχος βρίσκεται στην θέση του 30ου παραλλήλου. Είναι κτισμένο σύμφωνα με την χρυσή τομή και σύμφωνα με αυτήν συναντά την πρώτη αιγυπτιακή πυραμίδα, και στη συνέχεια, το Τρίγωνο των Βερμούδων!!!! Αν αυτό δεν λέγεται παράξενη σύμπτωση τότε ποια είναι!;! Το Τείχος δεν είναι μονό αλλά έχει δυο τοιχώματα. Αυτά τα τοιχώματα λένε οι Ρώσοι επειδή είναι κυρίως από ψαμμίτη ( το οποίο δεν είναι καθόλου τυχαίο ), μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν σαν δυο συρμάτινες γραμμές!!!! Η μνήμη των υπολογιστών είναι από πυρίτιο. Επομένως μέσα στα δυο τείχη, δυο σύρματα, μπορεί να διέλθει το φυσικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης και να αποστέλλονται ή να δέχονται πληροφορίες!!!!
Για αυτό κάνανε και στην 30 παράλληλο την πυραμίδα της Γκίζας για την λήψη πολύπλοκης διαγαλαξιακής επικοινωνίας!!! Οι επιστήμονες λένε ότι είναι πομποδέκτης και είναι στραμμένος προς τον πλανήτη Άρη …!!!! Το Σινικό Τείχος και οι πυραμίδες – είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και δεν απαιτούν επισκευή!!!! Αυτή η συσκευή , << Τείχος και πυραμίδες >> είναι ένας γήινος “σταθμός” και τον χρησιμοποιούν ενεργά και σήμερα από το διάστημα οι Δρακονιανοί και ίσως και κάποιες άλλες οντότητες!!!! Είναι λυπηρό το γεγονός ότι μέχρι στιγμής λειτουργεί αυτός ο πομποδέκτης χωρίς ο άνθρωπος να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει γιατί αποκρύπτονται αλήθειες εσκεμμένα και με σύστημα!!!!
Χολιδοκέφαλος Δρακονιανός χαραγμένος σε πέτρα χρονολογείτε πάνω από 15.000 χρόνια !!!!
Γεννητικά μεταλλαγμένος Προ Γκρίζοι ονόματι Ραθλάνιοι!!!! Χαραγμένη μορφή θηλυκού Ραθλάνιου προσέξτε τις λεπτομέρειες !!!! Πάνω από 15.000 χρόνων !!!!
Βλέπετε οι πέτρες ποτέ δεν λένε ψέματα αποδεικνύοντας ότι στο παρελθόν οι άνθρωποι ήξεραν αλλά και ζούσαν ανάμεσα στους Δρακονιανούς ώσπου αποφάσισαν αυτοί να πειράξουν την ανθρώπινη υπόφυση και οι άνθρωποι να ξεχάσουν!!!!
Δείτε την παρακάτω διεύθυνση: http://www.ancient-code.com/temehea-tohua-an-alien-race-depicted/
Η παρακάτω φωτό έρχεται από την Αμερική όπου ευτυχώς κάποιοι την διέρρευσαν στον κόσμο αν και σπάνια πλέον!!!! Ανακαλύφθηκε κεφάλι Χολιδοκέφαλου Δρακονιανού Σαυρήτη κάπου στην Βόρεια Μινεσότα το 1973!!!! Όταν ανακαλύφθηκε κάποιοι αρχαιολόγοι τότε κάνανε λόγο για όλο τον σκελετό ότι βρέθηκε όπου είχε ύψος 2.40 μέτρα με 2.60 ένα πολύ εύλογο ύψος για Δρακονιανό από τα στοιχεία τα οποία έχουμε σήμερα!!!!
Όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία αυτή πολλοί είπανε ότι πρόκειτε για εξωγήινο όπου κάποτε είχε επισκεφτεί την γη!!!! Βέβαια έχει πέσει τόση παραπληροφόρηση στην φωτογραφία αυτή που η αληθινή ιστορία της είχε χαθεί!!!! Το ότι δεν πρόκειτε για ανθρώπινο κρανίο όμως είναι εμφανές!!!! Δείτε αυτές τις ιστοσελίδες όπου δείχνουν θειικούς φρουρούς του Βουδισμού το πόσο κοντά έρχονται με την παραπάνω φωτογραφία. http://www.onmarkproductions.com/html/nio.shtml
http://www.art-and-archaeology.com/japan/horyuji2.html
Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει ένα Δρακόντειο Χολιδοκέφαλο Σαυρήτη!!!! Άγαλμα 60 εκατοστών όπου χρονολογείτε από το 3.600 π.Χ.!!!!
Τώρα αν νομίζετε ότι έχουν αφήσει την θρησκεία από έξω είστε γελασμένοι!!!! Αν και μπαίνω σε νερά όπου θα ακούσω πολλά διαβάστε ως έχουν τα πράγματα τα οποία εσκεμμένα το λέω τα κρύβουν από τους ανθρώπους…. Για να μην μπω στα πολύ βαθιά….:
Διαβάστε τι λέει ένας εμπειρογνωμόνων ο Alexander Maltsev για τους σωτήρες μας.
1. Η μητέρα τους όλων των πιο κάτω μεσσιών ήταν μια γυναίκα Παρθένος: Ο Ιησούς, ο Άττις, ο Βούδας, ο Διόνυσος, ο Κρίσνα, Mitra, Zaratustra.
2. Γεννήθηκαν 25 Δεκεμβρίου: Ο Ιησούς, ο Άττις, ο Βούδας, ο Διόνυσος, ο Ώρος, ο Κρίσνα, Mitra.
3.Ο Επίγειος πατέρας τους ήταν ξυλουργός: ο Ιησούς, Krishna.
4. Η γέννησή τους σηματοδοτείται από τα αστέρια του ουρανού :ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Ώρος, Krishna.
5. Κατά τη γέννηση τους, οι βοσκοί τους έφεραν δώρα:… Ιησού, του Βούδα, ο Ώρος, ο Κρίσνα, Mitra.
6 Γεννήθηκαν σε μια φάτνη, ή σπηλιά: ο Ιησούς, ο Διόνυσος, Mitroy.
7. Τρεις μάγοι έφεραν δώρα στους μεσσίες χρυσό κλπ.: Ιησού, Βούδα, Krishna.
8. Οι Άγγελοι τραγούδησαν στη γέννησή τους: ο Ιησούς, ο Βούδας , Krishna.
9. Απείλησαν τους μεσσίες ο βασιλιάς ή ο τύραννος ο οποίος προσπάθησε να τους σκοτώσει όταν ήταν βρέφη: ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Κρίσνα.
10. Δίδαξαν στο ναό, ως παιδιά, και ήταν έκπληκτοι ο καθένας που τους άκουσε για τη σοφία τους: ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Ώρος, Zaratustra.
11. βαφτίστηκαν στον ποταμό: Ιησού, του Βούδα, Horus, Zaratustra.
12.Ήρθαν σε πειρασμό στην έρημο από το διάβολο: ο Ιησούς, Zaratustra.
13 . Ήταν όλοι περιπλανώμενοι δάσκαλοι με μεγάλη σοφία ,κηρύττοντας το μήνυμα της αγάπης, και της ειρήνης . Έζησαν στη φτώχεια και αγαπούσαν τους φτωχούς : Ιησού, ο Βούδας, ο Διόνυσος, Miθρας, Krishna.
14.Δίδαξαν, ότι υπάρχει παράδεισος και κόλαση: Ο Ιησούς Zaratustra.
15. Έδωσαν ομιλίες σε Όροι: ο Ιησούς, Gor, Βούδας, ο Ώρος, Zaratustra.
16. Είχαν 12 μαθητές, ο Ιησούς, ο Ώρος, Mitra.
17. Εκείνοι έδωσαν στους μαθητές τους την δύναμη να κάνουν θαύματα, ο Ιησούς, Krishna.
18. Θεράπευσαν τους αρρώστους και τραυματίες: ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Ώρος, ο Κρίσνα, ο Μίθρας, ο Σέραπις Zaratustra.
19. βγάζουν δαιμόνια: Ο Ιησούς, ο Ώρος, Zaratustra.
20. Τρέφουν εκατοντάδες ή χιλιάδες με ψωμιά που παράγονται με μαγικό τρόπο: Ο Ιησούς Budda.
21. Περπάτησαν πάνω στο νερό: Ιησού, του Βούδα, Gor, Ανάστησε νεκρούς, ο Ιησούς gor27Εεεεεεεεεεεεεεεετα αλλά βαριέμαι να τα γράψω καλά αν θέλετε διαβάστε τα όπως τα έδωσε η μετάφραση του Google. . Γύρισε το νερό σε κρασί, ο Ιησούς Dionis28. Οι οπαδοί του ενθαρρύνονται για να πάρουν τους όρκους της φτώχειας και την παραίτηση από τις κοσμικές επιθυμίες: Ο Ιησούς Budda29. Κάλεσε τέτοια ευγενή τίτλους όπως “Κύριος”, “Master”, “Φως του Κόσμου», «Άγιο», «Λυτρωτής», «The Way”, “Η Αλήθεια”, κλπ. Ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Διόνυσος, ο Ώρος, Krishna Mitra30. Λέγεται «Λόγος» ή «Λόγος»: Ο Ιησούς, ο Ώρος, ο Κρίσνα, ο Μίθρας, ο Προμηθέας, Zaratustra31. Ονομάστηκε “το χρίσμα” (όπως «Χριστός» έχει μεταφραστεί): Ο Ιησούς, ο Διόνυσος, Gor32.
Ήταν γνωστός στους οπαδούς του ως ποιμένα της ανθρωπότητας: Ο Ιησούς, ο Βούδας, ο Ώρος, Μίθρα, Serapisa33. Ήταν γνωστός ως ψαράς, ιχθύων που συνδέονται με τον Ιησού, Gor34. Έχει ταυτιστεί με το κριάρι ή αρνί. Ο Ιησούς, ο Διόνυσος, ο Ώρος, Mitra35. Είναι ταυτίζεται με ένα λιοντάρι: Ο Ιησούς, ο Ώρος, ο Κρίσνα, Mitra36. Εκείνος δεν ήρθε να καταστρέψει αλλά να εκπληρώσει το νόμο, ο Ιησούς, ο Βούδας, Gor37. Αυτός οδήγησε σε μια θριαμβευτική πομπή πάνω σε έναν γάιδαρο, ο Ιησούς, Dionis38. Κατήγγειλε τον κλήρο για τη ματαιοδοξία και την υποκρισία του.
Αργότερα, ο ίδιος πέφτει θύμα δολοπλοκιών τους: Jesus Krishna39. Έσπασε το κεφάλι του φιδιού, του Ιησού, του Βούδα, Krishna40. Κηρύσσεται ο Σωτήρας της ανθρωπότητας, που σκοτώθηκε για χάρη της σωτηρίας μας: Ο Ιησούς, ο Άττις, Κρίσνα, Mitra41. Μερικές φορές είναι γνωστή, την «καρδιά» του Ιησού, Krishna42. Το σώμα ή / και το αίμα Του καταναλώνεται μέσα το ψωμί και το κρασί σε ένα συμβολικό τελετουργικό: Ο Ιησούς, ο Άττις, ο Διόνυσος, Μίθρα, Zaratustra43. Ήταν μια ιερή φλιτζάνι ή Δισκοπότηρο: Jesus Zaratustra44.
Πέθανε όταν κρεμόταν στο σταυρό, ή ένα δέντρο: Ο Ιησούς, ο Άττις, ο Βούδας, ο Διόνυσος, ο Ώρος, Krishna45. Ο καλός του φίλος, ένας ψαράς που ονομάζεται Peter / Πετρέους, τον έριξε ο Ιησούς Prometey46. Σταυρώθηκε ανάμεσα σε δύο κλέφτες: Ο Ιησούς, ο Ώρος, Krishna47. Ήταν περίπου 30 ετών, όταν σταυρώθηκε ο Ιησούς, Κρίσνα.
Καλά μέχρι εδώ!;!
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα:
Ο Βουδισμός όπως και ο Χριστιανισμός είναι αιρέσεις της αρχαίας Ελληνικής αντίληψης για το << Θείον >>, δεν με πιστεύετε!;! Ιδρυτής του Βουδισμού που επεκτάθηκε σ’ όλη την Ασία είναι ο Διόνυσος, γύρω στο 2400 π.Χ.!!!!
Τοποτηρητής της Διονυσιακής Θρησκείας στην Ασία ήταν ο βασιλιάς και αρχιερέας Βουδύας!!!! Ο Αρριανός τον αναφέρει!!!! Ο Βουδύας έγινε Βούδας!!!! Αργότερα όταν ο Διόνυσος μεταλλάχτηκε σε << Χρηστό >> όταν λέμε Χρήστος δεν εννοούμε όνομα αλλά ότι αυτός είναι χρησμένος, έχει μυηθεί!!!! Τότε και ο << Χρησ-τός >> έγινε στην τοπική γλώσσα << Κris-h-na >>!!!! Τον Βουτά τον λένε και Μπουντχαντχάρμα!!!!! Όπου σημαίνει: Βουδύας + χάρμα!!!!
Χάρμα στα αρχαία Ελληνικά σήμαινε χαρά, απόλαυση κλπ. Τώρα αν δυσκολεύεται κανείς να συνδυάσει τον Διόνυσο, τον θεό των απολαύσεων και της χαράς, με τον Βούδα-χάρμα το μόνο που έχω να πω είναι ας μη ξεχνάμε ότι στην Σανσκρίτη << Βούδας >> σημαίνει << Φωτεινός>> . Τι άλλο θα μπορούσαν να ονομάσουν τον Ήλιο!;! Ο Διόνυσος όμως ήταν και Θεός Ήλιος για τους προγόνους μας. Ο Διόνυσος ξέρουμε ότι έκανε εκστρατεία στην Ινδία από αρχαία ιστορικά αρχαία μας!!!! Ο Μ. Αλέξανδρος όταν πήγε στην Ινδία βρήκε λαό που λάτρευαν τον Διόνυσο και δεν τους πείραξε!!!! Κάτω φωτογραφία ο Διόνυσος στην Ινδία.
Ίσως θα έπρεπε να συνεχίσω να σας δίνω και άλλα στοιχεία αλλά πιστεύω ότι ήδη το έχω κάνει και με το παραπάνω, δεν έχετε σιγά σιγά να ενώνεται τα παζλ! Θα συνεχίσω με άλλου είδους στοιχεία τα οποία είναι εξίσου πολύ ενδιαφέροντα αλλά και θα είναι και πρώτης παγκόσμιας κλίμακας αναφορά!!!! Μέχρι εδώ διότι μου φαίνεται ότι το έχω παρακάνει με τα στοιχεία είπα να σας δώσω κάποια αλλά έχω αρχίσει και ξεφεύγω της κρατήσεις των!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν παύει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ,ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ,ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: http://anti-neotaxites.blogspot.gr/2014/05/blog-post_4408.html#ixzz32NamwAHI

Ο εξωτικός κόσμος των εξωπλανητών

Ο εξωτικός κόσμος των εξωπλανητών

Γνωριμία με τους πιο παράξενους κόσμους που έχουν ανακαλυφθεί σε άλλα ηλιακά συστήματα
Ο εξωτικός κόσμος των εξωπλανητών
Από τους εκατοντάδες εξωπλανήτες που έχουν ανακαλυφθεί ως σήμερα αρκετοί διαθέτουν ιδιαίτερα και σίγουρα άκρως εντυπωσιακά χαρακτηριστικά
Καθημερινά ανακαλύπτονται πλανήτες μακριά από το ηλιακό μας σύστημα, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν εντυπωσιακά όσο και «παράξενα» χαρακτηριστικά. Ας δούμε τους εξωπλανήτες που προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ειδικών και εξάπτουν τη φαντασία.

Ο πλανήτης που δεν έπρεπε να υπάρχει!
Διεθνής ομάδα αστρονόμων με επικεφαλής επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Αριζόνα ανακάλυψε έναν πλανήτη που οι ειδικοί λένε ότι κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχει! Ο πλανήτης που εντόπισαν έλαβε την κωδική ονομασία HD 106906b. Πρόκειται για έναν πλανήτη-βρέφος αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ερευνητών δημιουργήθηκε μόλις πριν από 13 εκατομμύρια έτη ενώ η Γη μας είναι αισίως... 4,5 δισ. ετών.

Ο πλανήτης HD 106906b σύμφωνα με τους ειδικούς δεν θα έπρεπε να... υπάρχει

Ο HD 106906b είναι ένας γίγαντας με μάζα 11 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του Δία. Αυτό που έχει κάνει τους επιστήμονες να απορούν είναι η θέση στην οποία βρίσκεται στο πλανητικό σύστημα όπου ανήκει. Οι ερευνητές υπολόγισαν ότι βρίσκεται περίπου 650 φορές πιο μακριά από το μητρικό του άστρο από ό,τι η Γη από τον Ηλιο. Η ύπαρξη ενός τέτοιου μεγέθους πλανήτη σε τόσο μεγάλη απόσταση από το μητρικό του άστρο προβληματίζει τους ειδικούς. Οι πλανήτες δημιουργούνται από την ύλη (σκόνη, αέρια) που υπάρχει στον κοσμικό δίσκο που δημιουργείται γύρω από ένα νεογέννητο άστρο. Η περισσότερη ύλη συγκεντρώνεται στον πυρήνα και τα εσωτερικά στρώματα του δίσκου. Στα εξωτερικά του στρώματα δεν υπάρχουν μεγάλες ποσότητες ύλης ή τουλάχιστον τέτοιες που να επιτρέπουν τον σχηματισμό ενός γιγάντιου πλανήτη όπως ο HD 106906b.

Αν το σύστημα στο οποίο ανήκει ο HD 106906b ήταν δυαδικό, δηλαδή αν υπήρχαν δύο άστρα σε αυτό, η ύπαρξή του θα μπορούσε να εξηγηθεί. Ομως πρόκειται για ένα πλανητικό σύστημα με ένα άστρο, παρόμοιο μάλιστα με τον Ηλιο.

«Αυτό το πλανητικό σύστημα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον επειδή κανένα μοντέλο σχηματισμού πλανητών ή άστρων δεν εξηγεί αυτό που βλέπουμε»
 αναφέρει η Βανέσα Μπέιλι, επικεφαλής της μελέτης.

Ο πλανήτης-σβούρα!
Ο Beta Pictoris B ανακαλύφθηκε το 2008. Πρόκειται για έναν εξωπλανήτη που κινείται γύρω από ένα άστρο το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 63 ετών φωτός από τη Γη. Νέες παρατηρήσεις σε αυτόν αποκαλύπτουν εντυπωσιακά στοιχεία. Περιστρέφεται πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλον από τους περίπου χίλιους εξωπλανήτες που έχουν ανακαλυφθεί ως σήμερα.

Ο Beta Pictoris B είναι ένας γίγαντας αερίου με μέγεθος περίπου 7 φορές μεγαλύτερο από εκείνο του Δία. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Λέιντεν στην Ολλανδία χρησιμοποίησαν το πολύ ισχυρό τηλεσκόπιο VLT στη Χιλή για να μελετήσουν τον Beta Pictoris B. Εκαναν μια σειρά από ανακαλύψεις όπως ότι διαθέτει πυκνή ατμόσφαιρα που κυριαρχείται από σκόνη ενώ η θερμοκρασία σε αυτόν ξεπερνάει τους 1.300 βαθμούς Κελσίου.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Beta Pictoris B όμως είναι η ταχύτητα με την οποία περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του. Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο πλανήτης κινείται με ταχύτητα 25 χλμ./δευτ. Αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό του σε μόλις 8 ώρες και είναι ο ταχύτερα περιστρεφόμενος εξωπλανήτης που γνωρίζουμε.

O Beta Pictoris B περιστρέφεται ταχύτατα

Ο τρελο-πλανήτης
Εναν από τους πιο παράξενους όσο και ενδιαφέροντες επιστημονικά πλανήτες ανακάλυψε ομάδα αστρονόμων στις ΗΠΑ. Πρόκειται για έναν πλανήτη με πραγματικά «τρελή» κίνηση γύρω από τον άξονά του με αποτέλεσμα οι καιρικές μεταβολές να είναι κυριολεκτικά ακαριαίες. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι είναι πιθανό σε αυτόν τον πλανήτη οι εποχές να αλλάζουν μέσα σε λίγες ώρες!

Οι ερευνητές με επικεφαλής τον Βέσιλιν Κριστόφ που εργάζεται στο Ινστιτούτο Επιστημών του Διαστήματος στη Βαλτιμόρη και στο Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς εντόπισαν αυτόν τον παράξενο πλανήτη στον αστερισμό του Κύκνου. Ο Kepler - 413b, όπως ονομάστηκε, βρίσκεται σε απόσταση 2.300 ετών φωτός από εμάς και ανήκει σε ένα δυαδικό αστρικό σύστημα. Ο πλανήτης ολοκληρώνει μια περιστροφή γύρω από τα δύο μητρικά του άστρα (έναν πορτοκαλί και έναν ερυθρό νάνο) σε 66 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στα δύο άστρα και οι συνθήκες σε αυτόν (θερμοκρασία, βαρυτικές δυνάμεις κ.ά.) είναι κατά πάσα πιθανότητα απαγορευτικές για την ανάπτυξη ζωής.

Ο Kepler - 413b έχει μια «κοσμική τρέλα»

Καυτό «γυαλί» σε γαλάζιο βόλο
Ο εξωπλανήτης HD 189733b βρίσκεται σε απόσταση 63 ετών φωτός από τη Γη. Ο πλανήτης ανήκει σε μια κατηγορία σωμάτων που ονομάζονται «καυτοί Δίες» - γίγαντες από αέριο που κινούνται σε πολύ μικρή απόσταση από το μητρικό τους άστρο. Οι παρατηρήσεις αποκάλυψαν ότι ο HD 189733b έχει κοινά χρωματικά χαρακτηριστικά με τη Γη, είναι δηλαδή ένας «γαλάζιος βόλος». Οι ειδικοί έκαναν τότε την εκτίμηση ότι το χρώμα του HD 189733b οφείλεται σε μια βροχή καυτού λιωμένου γυαλιού που πέφτει μόνιμα στον πλανήτη. Μελέτη επιστημόνων του Κέντρου Αστροφυσικής Harvard-Smithsonian επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του φαινομένου ενώ επιπλέον αναφέρουν ότι στον πλανήτη δημιουργείται σέλας και μάλιστα το φαινόμενο είναι πιθανό να έχει μεγάλο εύρος, πολύ μεγαλύτερο από εκείνο του σέλαος στη Γη.

Τσιπάρισμα, χωρίς τσιπάκι; Βεβαίως γίνεται !

Τσιπάρισμα, χωρίς τσιπάκι; Βεβαίως γίνεται !


Έρχεται το «τσιπάρισμα» του ανθρώπου; Στη Σουηδία οι συναλλαγές γίνονται με το σκανάρισμα της παλάμης
Μια ακόμα είδηση η οποία μας έρχεται από την πολιτισμένη Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα από τη Σουηδία, διαβάστε παρακάτω.

Εχετε ξεχάσει το πορτοφόλι στο σπίτι σας και θέλετε να κάνετε κάποια ψώνια; Δεν πειράζει. Το μόνο που χρειάζεται για τις συναλλαγές σας είναι πλέον η παλάμη σας. Στη Σουηδία, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο μία νέα μέθοδος πληρωμών, η οποία δοκιμάζεται σε 15 καταστήματα στο Λουντ. Στο πείραμα συμμετέχουν 1.600 εθελοντές, οι οποίοι αγοράζουν προϊόντα με την παλάμη τους σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Πως γίνεται αυτό;

Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, που είναι αναπτυγμένη από ερευνητές του πανεπιστημίου της πόλης, ταυτοποιείται το μοναδικό σχήμα που δημιουργούν οι φλέβες κάθε εθελοντή. Για τις συναλλαγές, ο χρήστης τοποθετεί το χέρι του πάνω από το ειδικό τερματικό στο κατάστημα, για να αναγνωρισθεί η ταυτότητά του. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να πληκτρολογήσει το PIN, ώστε να επικυρώσει την πληρωμή. Η συγκεκριμένη τεχνολογία φέρει το όνομα Quixter, η οποία υποστηρίζουν πως υπόσχεται ταχύτητα και ασφάλεια, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να έχει κανείς μαζί του τίποτε άλλο πέρα από το… χέρι του για τις καθημερινές του πληρωμές. Μάλιστα, το ίδιο απλή και γρήγορη είναι και η εγγραφή στην υπηρεσία, κατά την οποία ο εθελοντής ουσιαστικά καταχωρίζει στον τραπεζικό του λογαριασμό ένα ψηφιακό αντίγραφο του σχήματος που δημιουργούν οι φλέβες στην παλάμη του. (iefimerida)

Είναι τόσο απλό, τόσο εύκολο λένε οι καταναλωτές στο παρακάτω βίντεο, αυτό θα είναι το μεγάλο επιχείρημα των υποστηρικτών του συστήματος που θα προωθεί το χάραγμα του αντιχρίστου.

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουμε; Το χάραγμα είναι πλέον εδώ δίπλα στην πόρτα μας, εντός ολίγου θα είναι μέσα από την πόρτα μας, αλλά τότε ίσως είναι αργά….