Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ξέρουμε αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε...


Ξέρουμε αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε...

Ο Kevin Martin, είναι Αμερικανός Μετεωρολόγος ο οποίος υπήρξε αρνητικός στο θέμα των chemtrails και για μεγάλο διάστημα, εξαρτώμενος αλλά και απειλούμενος επαγγελματικά αντιμετώπιζε το θέμα όπως η πλειοψηφία των επιστημόνων:

Αρνούταν πεισματικά την ύπαρξη των chemtrails.Τα ακραία όμως καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών καθώς και η αλλαγή στην πορεία της υγείας του,τον έκαναν.....να αποκαλύψει όσα ξέρει για το θέμα και να δραστηριοποιηθεί δυναμικά,ζητώντας τη βοήθεια όλων μας για να σταματήσει αυτή η καταστρεπτική για τον πλανήτη και τον άνθρωπο-δραστηριότητα..

Αυτή είναι η αποκάλυψη του Kevin Martin:

“Ασχολούμαι με την πρόγνωση του καιρού για περισσότερο από 10 χρόνια. Έχω δει πολλά πράγματα στον ουρανό μας. Πολλοί με ρώτησαν το λόγο που με ώθησε από αρνητής του φαινομένου να γίνω σκεπτικιστής. Και επιτρέψτε μου να ρωτήσω κάτι...

Αν είχατε ένα επάγγελμα που σχετίζεται με κάποια επιχείρηση για την οποία δεν επιτρέπεται να μιλήσετε – τι θα κάνατε; Τι θα μπορούσε να συμβεί; Ακριβώς αυτό. Εσείς θα το αποφεύγατε. Έχω χάσει θέσεις εργασίας, και ακόμη κλήθηκα να εγκαταλείψω μια συνέντευξη για θέσεις μετεωρολογίας εξ αιτίας των chemtrails. Οι Μετεωρολόγοι γνωρίζουμε πως υπάρχουν. Γνωρίζουμε πως αυξάνονται. Αλλά οι περισσότεροι μετεωρολόγοι δεν θα αποκαλύψουν οποιοδήποτε μέρος του προγράμματος. Οι περισσότεροι εργάζονται για μεγάλα μέσα ενημέρωσης και τη δουλειά τους ακολουθεί τη «γραμμή».

Εγώ όχι, γι’ αυτό και πηγαίνω «ενάντια» σε πολλούς Οργανισμούς Πρόβλεψης Καιρού, ακόμη και σε ολόκληρο το οπλοστάσιο της NOAA και των οργανισμών πρόβλεψης τυφώνων, ανεμοστρόβιλων, ακόμη και για τις τοπικές καιρικές προβλέψεις.

Με ενδιαφέρει λιγότερο ποιοι είναι ή τι ξέρουν. Το μόνο που ξέρω είναι, πως αυτό που ξέρουν δεν μπορούν να το πουν. Κατά τα τελευταία 3-4 χρόνια αρρωσταίνω ολοένα και περισσότερο. Συνήθως αρρώσταινα κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 2 χρόνια. Αυτό μέχρι το 2004, όταν άρχισα να αρρωσταίνω ετησίως. Τώρα αρρωσταίνω 3-4 φορές το χρόνο, και έχω προβλήματα στο στήθος / καρδιακά. Θέλω να πω έλα; Στην ηλικία μου και καρδιακά προβλήματα;

 Αυτά ήρθαν ξαφνικά και ακόμα δεν έχω ιδέα γιατί τώρα. Πολλοί μου λένε, πως οι προβλέψεις μου είναι εξαιρετικές. Αλλά έχω παρατηρήσει, πως η ικανότητά μου να προβλέψω Τυφώνες έχει μειωθεί. Γιατί; Επειδή κατευθύνονται ή επηρεάζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αντίθετα από το παραδοσιακό κλίμα. Αυτό το ξέρω, και αυτό είναι που επηρεάζει τη μέθοδο πρόβλεψης που χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια. Να σε διώχνουν από συνεντεύξεις για θέσεις μετεωρολόγων, αλλαγή μεθόδου πρόβλεψης, η υγεία μου, όλα τα σημεία οδηγούν σε ένα πράγμα:

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτά τα chemtrails χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση των καιρικών συστημάτων. Ο λόγος που πολλοί αρρωσταίνουν περισσότερο το χειμώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οφείλεται στο γεγονός ότι ο ψεκασμός γίνεται στα μετωπικά συστήματα . Πολλές εκατοντάδες μίλια μπροστά τους. Οι χημικές ουσίες των ψεκασμών πέφτουν κάτω όταν οι καταιγίδες χτυπούν με τη μορφή βροχής ή το χιονιού. Αυτό είναι αλλιώς γνωστό ως όξινη βροχή.

Αυτό σίγουρα μπορεί να προκαλέσει κινδύνους για την υγεία του πλανήτη. Στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μένω μέσα, όταν έχω προβλέψει chemtrails σε όλη την Νότια Καλιφόρνια, και σίγουρα έχω σταματήσει να βγαίνω όταν έχει καταιγίδες όταν ξέρω ότι θα βρέξει ή θα χιονίσει ταυτόχρονα χημικές ουσίες. HAARP και Chemtrails – Ναι. και τα δύο χρειάζονται. Πειράματα με τη χρήση των μετάλλων που υπάρχουν στη σούπα των chemtrail χρησιμοποιούνται για να στοχεύουν σε περιοχές τις οποίες χτυπούν με επαναλαμβανόμενα σήματα από το HAARP.

Η θέρμανση των ανώτερων στρωμάτων της ατμόσφαιρας μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στη μετάδοση της θερμότητας, που είναι ευρύτερα γνωστή ως αλλαγή ροής του ανέμου. Αυτό μπορεί να διαταράξει την ταχύρρευμα (jet stream) του πλανήτη και μπορεί να έχουν ως στόχο να κατευθύνουν τα συστήματα με ανώμαλους τρόπους. Τα Chemtrails είναι μόνο συμπύκνωση (contrails) λέτε; Αυτό το νομίζετε μόνο και μόνο επειδή «οι ουρές» έχουν τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό των κινητήρων που, αυτοί προκαλούν ένα contrail;

Λοιπόν ας το ξανασκεφτούν … Ξέρω ότι αυτό είναι ένα απλό γεγονός και μπορείτε να το πάρετε όπως είναι

…Τα συστήματα Chemtrail επισυνάπτονται ακριβώς κοντά ή κάτω από το επίπεδο των κινητήρων. Γίνονται ένα καλό μείγμα με τις κανονικές συμπυκνώσεις (contrail) και διαρκούν πολύ περισσότερο. Αν νομίζετε πως μόνο λόγω του αριθμού των αεροπλάνων αυτά είναι μόνο κανονικές συμπυκνώσεις ας το ξανασκεφτείτε.

Η κυβερνητικές εξουσίες είναι εξυπνότερες από όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και διατηρούν τα συστήματα «γραμμής» ώστε να είναι σύμφωνα με τον αριθμό των κινητήρων του τύπου αεροπλάνου που χρησιμοποιούν. Είναι πάντα σταθερό. Πώς μπορώ να ξέρω πότε θα χτυπήσουν;
Λοιπόν δεν μπορώ να αποκαλύψω την προσωπική επαφή μου, που μου λέει περίπου το 33% των επερχόμενων εργασιών ψεκασμού. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι αυτή με τα «φώτα λειτουργίας» πάνω τους, αποτελεί μέρος από τις εξωτερικές πληροφορίες που λαμβάνω. Για την ασφάλειά τους Ποτέ δεν θα αποκαλύψω ποιος είναι αυτός ή αυτή. Έτσι, όπως γνωρίζετε, εμείς ως μετεωρολόγοι γνωρίζουμε τον εναέριο χώρο μας.

 Γνωρίζουμε τι ακριβώς περνά μέσα σε αυτόν και πότε. Πρέπει να το γνωρίζουμε. Αυτό είναι που παρακολουθείτε. Πριν από χρόνια ρωτήθηκα για τις ουρές(τα chemtrails) … “Τι ουρές;” και έπρεπε να τα απομυθοποιώ (να τα αρνούμαι) και τα στέλνω στην πορεία τους. Αυτό έπρεπε να κάνω. Τίποτε περισσότερο. Υπάρχουν τα chemtrails και πρέπει να γνωρίζετε σχετικά…

Πώς μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό; Γιατί δεν βοηθάτε την εκστρατεία έξω; Εμείς συλλέγουμε τα αποδεικτικά στοιχεία μας και αυτό θα διαρκέσει για όσο είναι δυνατόν πριν από τον τερματισμό λειτουργίας. Οι προβλέψεις είναι 90% ακριβές. Με ρωτήσατε πώς μπορούν να ακριβή. 90% είναι το καλύτερο που μπορώ να δώσω, επειδή τίποτα δεν είναι 100%. Θα μπορούσαν να ακυρώσουν μια επιχείρηση σε ένα λεπτό. Ελπίζω πως η τοποθέτηση σας βοήθησε να καταλάβετε το ιστορικό αυτού που κάνω, γιατί άλλαξα, και τι ξέρω …

” Ο K.Martin , εκτός από την ιστοσελίδα που διατηρεί και στην οποία αναρτεί τις προβλέψεις του για τον καιρό, έχει δημιουργήσει ένα σύστημα- χάρτη το οποίο ονόμασε: chemtrails alert και με το οποίο προειδοποιεί για τους επερχόμενους αεροψεκασμούς παγκοσμίως.

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ,ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΨΕΥΔΟΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ-ΣΧΕΔΙΟ BLUE BEAM



O ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (1929-1995) ΕΖΗΣΕ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ....

ΤΟ 1965 ΕΚΑΨΕ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ(12 ΜΕΤΡΩΝ) ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ,ΣΤΗ ΤΥΦΛΙΔΑ!!

ΤΟΤΕ ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚGB ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΗΤΗ..

ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ:ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΛΕΝΙΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΗΜΩΝ ΙΣΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!

ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ,ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ... ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΨΥΧΕΙΑΤΡΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!
Ο ΓΕΡΟΝΑΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ:


ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!
ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΔΟΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ!ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΤΕ!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΥΔΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΟΤΩΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡAΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝΙΣΕΙ:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ (UFO- A.T.I.A). ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ(Π. ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ).
Για το θέμα των U.F.O., των εξωγήϊνων, και της ζωής σε άλλους πλανήτες ο γνωστός ασκητής π.Πορφύριος, ο άνθρωπος του Θεού, πού μπορούσε από μία φωτογραφία προσώπου να σού πεί τα πάντα γι΄αυτό, ή να σού υποδείξει από φωτογραφία, σε ποιο βάθος μπορούσες να βρείς νερό ή πετρέλαιο, όταν ρωτήθηκε σχετικά, είχε πεί: 

« Αυτά όλα να ξέρεις, είναι πράγματα φανταστικά, δαιμονικά. Ζωή σε άλλον πλανήτη δεν υπάρχει… »


Ένας μοναχός επηρεασμένος από τις φήμες, που ακούγονταν για εξωγήινους, πήγε στο Γέροντα Παϊσιο και τον ρώτησε:
-Γέροντα, ακούω που μιλούν για εξωγήινους και θέλω να μου πείτε εσείς .Υπάρχουν ή όχι;

- Στα παλιά τα εργοστάσια έδιναν κίνηση από στα μηχανήματα με κάτι κυλίνδρους που συνδέονταν με ένα ιμάντα. Περιστρέφοντας ο ιμάντας τους κυλίνδρους έδινε κίνηση και στα άλλα μηχανήματα. Όταν όμως χαλούσε κάποιος κύλινδρος –κι έπρεπε να επισκευαστεί –έβγαζαν τον ιμάντα από το χαλασμένο κύλινδρο και τον έβαζαν σε ένα κύλινδρο, που πάντα γύριζε , χωρίς να κάνει καμία δουλεία.
Χρησίμευε μόνο, για να τοποθετήσουν σε αυτόν ,τον ιμάντα κάποιου χαλασμένου κυλίνδρου, για να μη σταμάτα το εργοστάσιο .Αυτός ο κύλινδρος ονομαζόταν τρελός, γιατί γύριζε χωρίς να κάνει κάποια δουλεία .Και εσύ τώρα αυτό τον κύλινδρο μου θύμισες , που γυρνάει χωρίς να κάνει κάτι. Άφησες την πνευματική σου εργασία και γυρνά ο νους σου σαν τον τρελό κύλινδρο από εδώ και από εκεί.


Σατανάς
"Ας επανέλθουμε, όμως, στη δαιμονολογική θεώρηση κι ας αναφέρουμε μια βασική θέση της Αγ. Γραφής, ως προς το Διάβολο, Μετά την πτώση του από τίς αγγελικές δυνάμεις στις όποιες άνηκε εκ της δημιουργίας, περιπολεύει στο χώρο γύρω από τη γη, στην ατμόσφαιρα και πάνω στη γη. Προσπαθεί δε να άγρεύει ψυχές για την Κόλαση. Ό Μέγας Αθανάσιος σημειώνει ότι ό Σατανάς «περιπλανάται εδώ κάτω, μέσα στον αέρα, όπου —εξουσιάζοντας τους δαίμονες πού είναι μαζί του, μια και μοιάζουν στην ανυπακοή (προς το Θεό)— προκαλεί με τη βοήθεια τους φαντασίες (σ'έκείνους πού έξαπατοϋνται)»


Ό μόνος Σωτήρας


Καί για να κλείσουμε τη συζήτηση αυτή, θα τονίσουμε το έξης: Ό άνθρωπος έχει, έστω κι αν το αρνείται, ένα τεράστιο ερωτηματικό μέσα του —ό Θεός του το έχει βάλει— πού τον κατατρώγει συνεχώς καί δεν τον αφήνει σε ησυχία: Ποια είναι ή αιτία του καί ποιος είναι ό σκοπός του. Καί μόνο όταν απαντήσει σ' αυτό το ερωτηματικό σωστά, το μετασχηματίζει σε θαυμαστικό του Θεού. Του Θεού ό όποιος είναι αφετηρία, αλλά καί προορισμός του ανθρώπου, ως δημιουργός του καί ως έλκύουσα καί άγαπητική καρδία, για να θυμηθούμε καί το λόγο του Αγ. Αυγουστίνου: «Θεέ μου, μας έπλασες για Σένα καί μόνο κοντά σε Σένα βρίσκει ανάπαυση ή καρδιά μας». Μόνο, λοιπόν, με το Σωτήρα Χριστό γεμίζει το κενό της καρδιάς μας καί όχι με τους διάφορους άλλους «σωτήρες» γήινους ή εξωγήινους. "Ας επιστρέψουμε, συνεπώς, κοντά Του

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 'ΙΣΤΟΡΙΑ'



 
Στην παραπάνω εικόνα φαίνεται ένα πολυεργαλείο που βρέθηκε στην περιοχή της Μεσογαίας ή Μεσογείου.   Η ηλικία του μόλις ...1800 ετών
Ποιός κατασκεύαζε πολυσουγιάδες το 200 μχ ?  
Καμία σχέση δεν είχαν με την Ελβετία. Πριν μερικά χρόνια βρέθηκε στη Μεσόγειο αυτό το πολυεργαλείο το οποίο υπολογίζεται οτι έχει ηλικία 1800 ετών. Ειναι φτιαγμένο απο ασήμι και σίδερο. Έχει κουτάλι, πιρούνι, σπάτουλα, ξυράφι αλλα και οδοντογλυφίδα. Λέγεται ότι το...χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι για να βγάζουν τα σαλιγκάρια απο το κέλυφός τους.    
    

  ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΠΡΙΝ 5.500 ΧΡΟΝΙΑ ?

Αθήνα.  Το αρχαιότερο δερμάτινο παπούτσι που έχει βρεθεί ποτέ ανακάλυψε ομάδα αρχαιολόγων σε ένα σπήλαιο στην Αρμενία. Είναι σχεδόν άψογα διατηρημένο (τα κορδόνια του είναι άθικτα), έχει ηλικία 5.500 ετών (περίπου 1.000 παλιότερο από την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο και 400 χρόνια παλιότερο από το Στόουνχετζ στη Βρετανία) και είναι ...νούμερο 37. Η ανακάλυψη έγινε από μια διδακτορική φοιτήτρια, την Ντιάνα Ζαρνταριάν του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας της Αρμενίας. Το εύρημα παρουσιάστηκε από τον αρχαιολόγο δρα Ρον Πινχάσι του ιρλανδικού University College του Κορκ, στο περιοδικό PloS ONΕ.
Το παπούτσι, σαν μοκασίνι, που χρονολογείται από το 3.500 π.Χ. (χαλκολιθική περίοδος), έχει κατασκευαστεί από ένα μοναδικό κομμάτι δέρματος (μάλλον αγελάδας) και είναι τέλεια διαμορφωμένο, ώστε να εφαρμόζει στο πόδι. Περιείχε επίσης χορτάρι, είτε ως μονωτικό για να κρατά το πόδι ζεστό, είτε για να έχει καλύτερη εφαρμογή στο πόδι (ο πρόγονος του …πάτου), ενώ υπήρχαν κορδόνια τόσο στο πάνω μέρος όσο και στο πίσω για να συγκρατείται σωστά το πόδι. Άγνωστο παραμένει αν ανήκε σε άνδρα ή γυναίκα. Πάντως, αν και μικρό για τα σημερινά δεδομένα, σύμφωνα με τους ερευνητές, κάλλιστα μπορεί να ανήκε σε άνδρα εκείνης της εποχής.
Το (δεξί) παπούτσι βρέθηκε στην περιοχή Βαγιότζ Ντζορ στα αρμενο-ιρανο-τουρκικά σύνορα, σε ένα σπήλαιο κοντά σε ένα δρόμο, το οποίο ήταν ήδη γνωστό στους Αρμένιους αρχαιολόγους. Οι σταθερές, ξηρές και ψυχρές συνθήκες του σπηλαίου βοήθησαν στην άριστη συντήρηση του παπουτσιού μέχρι σήμερα, ενώ σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι το έδαφος του σπηλαίου ήταν σκεπασμένο από ένα παχύ στρώμα περιττωμάτων προβάτων, τα οποία λειτούργησαν προστατευτικά στο πέρασμα του χρόνου. Οι αρχαιολόγοι αρχικά νόμιζαν ότι το παπούτσι δεν ήταν παλαιότερο των 600-700 ετών, παρασυρμένοι από την άριστη κατάστασή του. Όμως η κατοπινή χρονολόγησή του σε δύο εργαστήρια των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και της Καλιφόρνιας με την μέθοδο του ραδιενεργού άνθρακα, αποκάλυψε την πραγματική ηλικία του παπουτσιού (μεταξύ 5.637 - 5.387 ετών).
Συνεπώς είναι κατά μερικές εκατοντάδες χρόνια παλαιότερο από τα υποδήματα που φορούσε ο «Ότζι, ο άνθρωπος των πάγων», τα οποία έχουν χρονολογηθεί μεταξύ των 5.375 - 5.128 ετών και μέχρι σήμερα θεωρούνταν τα παλαιότερα που είχαν ποτέ βρεθεί σε ευρωπαϊκό έδαφος. Ο «Ότζι» βρέθηκε ως καλοδιατηρημένη μούμια στις παγωμένες ιταλο-αυστριακές Άλπεις το 1991 και σήμερα φυλάσσεται στην Ιταλία. Τα παπούτσια του ήσαν από δέρμα ελαφιού και αρκούδας.
Μέχρι σήμερα τα αρχαιότερα υποδήματα που είχαν βρεθεί στον κόσμο, ήταν σαντάλια από φυτικό υλικό (και όχι δέρμα), σε ένα σπήλαιο στο Μισούρι των ΗΠΑ, καθώς και σαντάλια σε ένα σπήλαιο στην έρημο της Ιουδαίας στο Ισραήλ.  Σύμφωνα με τους ερευνητές, το παπούτσι της Αρμενίας έχει μεγάλες ομοιότητες στην κατασκευή και το σχεδιασμό του με τα παπούτσια που βρέθηκαν στην Ευρώπη μέχρι την Ιρλανδία τα επόμενα χρόνια, γεγονός που δείχνει ότι ουσιαστικά ο ίδιος τύπους υποδήματος φοριόταν επί χιλιάδες χρόνια σε μια μεγάλη περιοχή από την μια άκρη της Ευρώπης ως την άλλη.  Οι αρχαιολόγοι θα συνεχίσουν τις ανασκαφές στο αρμενικό σπήλαιο, σε αναζήτηση νέων ευρημάτων και προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως σε εκείνη την σχετικά άγνωστη περίοδο.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κατά την ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ χρησιμοποιήθηκαν πυρηνικά όπλα. !! 
Πολλές ΔΕΚΑΔΕΣ χιλιάδες χρόνια πρό Χριστού.
 
ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΣΠΙΡΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ. ΠΥΡΗΝΑΙΑ ( αία + πύρηνα = αυτά που ήταν για πολύ καιρό φλεγόμενα...)  ΟΡΗ.
Ειδικά η σπανία ομορφιάς χώρα (ΙΣΠΑΝΙΑ τη λένε τώρα...)ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΔΗΛΑ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΑ ... ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΓΥΡΙΖΕ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ  - ΜΕ ΤΙ ΑΡΑΓΕ - Ο ΔΙΑΣ ...  ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ. Ο  ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΩΓ (ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΡΟΝΙΩΝ) ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ(ΝΕΦΕΛΗΜ ΟΛΥΜΠΙΩΝ). ΤΩΝ 'ΘΕΩΝ' ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ

"κ 7 Και οταν τελεσθη τα χίλια ετη, λυθήσεται ο Σατανας εκ της φυλακης αυτου, 8 και εξελεύσεται πλανησαι τα εθνη τα εν ταις τέσσαρσιν γωνίαις της γης, τον Γωγ και Μαγώγ, συναγαγειν αυτους εις τον πόλεμον, ων ο αριθμος αυτων ως η αμμος της θαλάσσης. 9 και ανέβησαν (ΑΠΌ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΓΩΓ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ? ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ ΤΗΣ.. ΟΙ 'ΑΤΑΝΤΕΣ' ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΓΗ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΤΗΝ "ΚΟΙΛΗ ΓΗ". ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.. ) επι το πλάτος της γης και εκύκλευσαν την παρεμβολην των αγίων και την πόλιν την ηγαπημένην. και κατέβη πυρ εκ του ουρανου και κατέφαγεν αυτούς. 10 και ο διάβολος ο πλανων αυτους εβλήθη εις την λίμνην του πυρος και θείου, οπου και το θηρίον και ο ψευδοπροφήτης, και βασανισθήσονται ημέρας και νυκτος εις τους αιωνας των αιώνων. "      Ιωάννου Αποκάλυψις

Οι εικόνες που παραθέτω παρακάτω είναι από προσωπική μου λήψη το έτος 2010. Ταξίδεψα 2 φορές στην Ινδία, ειδικά στην κεντρική Ινδία , την περιοχή του ΧΑΙΝΤΕΡΑΜΠΑΝΤ. Μπάντ στην Αγγλική είναι το ΚΑΚΟ. Χαιντέρα στα Ινδικά σημαίνει 'περιοχή'.   Επισκέφθηκα και το Νέο Δελχί, μόλις μερικές 10άδες χιλιόμετρα από τα Ιμαλάια και την πέτρινη φυλακή του Διός. Οι 54 βαθμοί κελσίου και η αμμοθύελλα δε με άφησαν να πλησιάσω προς τα εκεί.  Ολοι οι βράχοι στην κεντρική Ινδία είναι λιωμένοι και καμένοι με πολύ ισχυρά όπλα. Εχουν σφαιρικό σχήμα. Δεν υπάρχει πουθενά κωνικός βράχος ή οξύς βράχος.   ΙΝΔΙΑ = ΙΝ + ΔΙΑ => ΗΝ του Δία = ήταν του Δία.  Το πεδίο βολής του Δία.  Εκεί ο Δίας έδωσε τις μεγαλύτερες μάχες του κατά των εκατόγχειρων , γαλάζιων γιγάντων κλπ Νεφελίμ.  Τα ινδικά έπη ΜΑΧΑΡΑΜΠΑΤΑ και ΡΑΜΑΓΙΑΝΑ αναφέρονται αποκλειστικά στην ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ.   700 εκατομύρια Ινδοί ακόμα και σήμερα λατρεύουν εκείνους τους εκατόγχειρες , εχθρούς του Δία. Αλλά και τον σατανά. 
Ιδιαίτερη σημασία στις Ινδικές Βέδες έχουν τα ιπτάμενα σκάφη τα ΒΙΜΑΝΑΣ τα οποία αλώνιζαν τους ουρανούς τότε. Υπάρχουν ακριβείς περιγραφές των κινητήρων τους που χρησιμοποιούσαν τον κόκκινο υδράργυρο σαν καύσιμη ύλη.   Και πολλά άλλα. Αλλά αυτά είναι αιρετικές σκέψεις...
 
ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ
(ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ) 


Αρχαία ΑΣΣΥΡΙΑ. 5000 πχ. ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ

 
Μεξικό.   Αντιβαρυτικό οχημα σε σκαλισμένο κτίσμα των ΙΝΚΑΣ.
 
 Eγχειρισμένα κρανία προ Χριστού στην Κρήτη....  Νομίζω ότι ευρίσκονται στο μουσείο των Πετραλώνων Χαλκιδικής.

  
 
 
Πριν από λίγο καιρό όταν ολοκληρώθηκε ένας νέος κύκλος μελετών για το περίφημο Υπολογιστή των Αντικυθήρων ,η επιστημονική κοινότητα ανακοίνωσε ότι αισθάνεται έκπληκτη με την ακρίβεια της κατασκευής και τις λειτουργίες του εν λόγω μηχανισμού. Ωστόσο φαίνεται ότι ξεκινά ένας νέος κύκλος εκπλήξεων σχετικά με το πραγματικό επίπεδο της προχριστιανικής τεχνολογίας...

Η αφορμή που τον πυροδότησε ήταν η ανακάλυψη ενός τεμαχίου γραναζιού του 3ου π.Χ. αιώνα,πριν τρία χρόνια στην πόλη Ολβία,της Σικελίας.

Λεπτομερής εξέταση και ακριβής αποκατάσταση σε υπολογιστή του εν λόγο γραναζιού αποκάλυψε ότι οι οδόντες του δεν είναι τριγωνικοί,όπως αυτοί του μηχανισμού των Αντικυθήρων και άλλων νεώτερων μηχανισμών που έχουν βρεθεί,άλλα καμπύλοι και μάλιστα με ακρίβεια καμπυλότητας εφάμιλλη της πιο σύγχρονης τεχνολογίας κατασκευής γραναζιών!

Η συγκεκριμένη καμπύλη μορφή των οδόντων παρουσιάζει μέγιστη ποιότητα εμπλοκής και ακριβέστερη σχέση μετάδοσης της κίνησης.Να σημειώσουμε δε ότι το εν λόγω γρανάζι,είναι το αρχαιότερο γρανάζι γρανάζι που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα και είναι τουλάχιστον δύο αιώνων παλαιότερο του Υπολογιστή των Αντικυθήρων,πράγμα που σημαίνει ότι η ανώτερη τεχνολογία του ήταν ήδη γνωστή πολύ νωρίτερα στον Αρχαίο Κόσμο.
Είναι κατασκευασμένο από κράμα χαλκού,έχει διάμετρο 43 χιλιοστά και διέθετε 55 δόντια σε όλη του την περιφέρεια.

Η χρήση του μηχανισμού,μέρος του οποίου αποτελούσε το γρανάζι,μας είναι άγνωστη.Ωστόσο τον Δεκέμβριο του 2008 ,στο διεθνές Συνέδριο Μελετών "Roman Africa" που διεξήχθη στην Ολβία,ο μηχανολόγος- μηχανικός δρ Τζιοβάνι Παστόρε,που έχει μελετήσει επισταμένα το εύρημα υποστήριξε πως
,δεδομένου ότι ο αριθμός 55 είναι γινόμενο των δύο πρώτων αριθμών 5 και 11,είναι πολύ πιθανόν να αποτελούσε μέρος μηχανισμού αναπαράστασης κάποιου αστρονομικού κύκλου.Αν συμβαίνει αυτό,επιβεβαιώνεται η μεγάλη ακρίβεια των αστρονομικών μετρήσεων εκείνης της εποχής με την χρήση οδοντωτών μηχανισμών προσομοίωσης της Ουράνιας Μηχανικής.(Πληροφορίες από περιοδικό Τρίτο Μάτι-Τ.188)

σ.Β: ...την ίδια ώρα που ο (κατά 1400 χρόνια παλαιότερος) πρόσφατα ανακαλυφθέν Υπολογιστής των Μινωιτών, παρουσιάζει αστρονομικές γνώσεις 1000 ετών παλαιότερες(!!) από αυτές που υποτίθεται ότι είναι "δάνεια" από Βαβυλωνιους και Χαλδαίους.
Κάπως έτσι καταρρίπτεται για μια ακόμη φορά η "ιστορική αλήθεια" με τα "δάνεια εξ ανατολών",που αποτελούν απλά θεωρίες σκοταδιστικών και περίεργων κέντρων, που έχουν σαν μοναδικό στόχο να μειώσουν και υποτιμήσουν το μεγαλείο και την μοναδικότητα του Ελληνικού Πολιτισμού.

Δείτε οπωσδήποτε και το μικρό αυτό βίντεο του C.Sagan,για να κατανοήσουμε ακόμη περισσότερο σε τι σημείο θα πλησίαζε ο ανεπανάληπτος αυτός πολιτισμός, με 3-4 ακόμη αιώνες τεχνολογικής εξέλιξης,που απειλούσε να εξαφανίσει δια παντός ,κοσμοθεωρίες,θρησκείες,"φώτα" και παραμύθια "εξ ανατολών",και έπρεπε με κάθε τρόπο να σταματήσει...


Χάρτης ηλικίας 120.000 ετών!

Βρέθηκε στην περιοχή του Bashkir θαμμένος ένας πέτρινος χαραγμένος χάρτης (μέρος μεγαλύτερου μάλλον που πρέπει να χαρτογραφεί όλη την Γη και υποθέτουν ότι έχει κομματιαστεί και θαφτεί στην περιοχή) ο οποίος δείχνει την περιοχή των Ουραλίων και χρονολογείται (από δύο όστρακα που βρέθηκαν στην επιφάνεια του) ούτε λίγο ούτε πολύ, περίπου 120.000 ετών!

Αν και η χρονολόγηση του δεν είναι σίγουρη (μπορεί τα όστρακα να είχαν εγκλωβιστεί στην πέτρα πολύ πριν χαρακτεί ο χάρτης), είναι σίγουρα αρχαίος και σίγουρα δεν συμβαδίζει με τις γνώσεις και την τεχνολογία καμιάς εποχής του παρελθόντος!


Ο χάρτης είναι τρισδιάστατος, δηλαδή χωρίζεται σε τρία μέρη από διαφορετικά υλικά που δίνουν μια τρισδιάστατη εικόνα της περιοχής με τα βουνά, τα ποτάμια, τα φαράγγια κλπ. Τέτοιος χάρτης είναι αδύνατον, σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες που τον μελετούν, να γίνει ακόμα και σήμερα και χρειάζεται βοήθεια από αεροφωτογραφίες ή δορυφόρους και μοντέρνα τεχνολογία. (Οι αμερικάνοι φτιάχνουν έναν τέτοιο τρισδιάστατο χάρτη της γης που θα είναι έτοιμος το 2010!)
 

Οι ακτίνες Χ έδειξαν ότι η χάραξη δεν έγινε από κάποιον χαρτογράφο με συμβατικά μέσα ( και μάλιστα πρωτόγονα ) αλλά ότι είναι φτιαγμένη με τεχνητό τρόπο και μάλιστα με εργαλεία ακριβείας. 

Γι αυτό τον λόγο και τον κατασκευαστή του χάρτη τον ονομάζουν
 "The creator" ( o δημιουργός ).
Η πέτρα της Ντάσκα (Dashka's stone) όπως την ονομάζουν, έχει άγνωστη γραφή (σημειώσεις) πάνω της και στην αρχή νόμιζαν ότι είναι αρχαία Κινέζικα σύμβολα γραφής αλλά δεν είναι και αν και δεν έχουν ακόμα μεταφράσει αυτή την άγνωστη γλώσσα, πιστεύουν ότι είναι ιερογλυφικοί-συλλαβικοί χαρακτήρες.

Οσο μελετούν τον χάρτη, τόσα νέα μυστήρια ανακαλύπτουν.
 

Στο χάρτη υπάρχει ένα γιγανταίο αρδευτικό σύστημα, μαζί με τους δύο υπάρχοντες φυσικούς ποταμούς, υπάρχουν 2 τεχνητά αρδευτικά κανάλια 500 μέτρων , 12 δεξαμενές μεγέθους 300- 500 μέτρων , σχεδόν 10 χιλιόμετρα μήκος και 3 χιλιόμετρα βάθος η καθεμία.
 

Σε σχέση με αυτά, το κανάλι του Βόλγα σήμερα φαίνεται αστείο. Ενας φυσικός, ο 
Alexandr Chuvyrovυποθέτει ότι και σήμερα οι άνθρωποι θα μπορούσαν να φτιάξουν μόνο ένα μικρό μέρος όσων περιγράφονται στον χάρτη. Επίσης, σύμφωνα με τον χάρτη ο ποταμός Belaya έχει τεχνητές όχθες. Και άλλο ένα μυστήριο είναι ότι στον χάρτη δεν υπάρχουν καθόλου δρόμοι!!!

Ενας τέτοιος χάρτης, λένε, δεν μπορεί παρά να φτιάχτηκε για ανάγκες πλοήγησης, άρα υποθέτουν ότι οι κατασκευαστές του ήταν θαλασσοπόροι (για να μην πουν αεροπόροι) και πιθανόν να μην είναι ντόπιοι αλλά να έχουν έρθει από άλλο μέρος θέλοντας ίσως να φτιάξουν μια αποικία σε αυτό το μέρος. Μερικοί από τους επιστήμονες πιστεύουν ότι
 ο χάρτης ανήκει σε έναν εξαφανισμένο αρχαίο ανώτερο Πολιτισμό...)

Οι επιστήμονες του 
Bashkir έχουν κάνει επίσημες ανακοινώσεις στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για το εύρημα τους και σε λίγο και ξένοι επιστήμονες θα μπουν στην έρευνα για την επιβεβαίωση ή όχι αυτού του περίεργου ευρήματος το οποίο ανατρέπει (αν επιβεβαιωθούν οι απόψεις) την Παγκόσμια Ιστορία. 

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ....Ο Πούτιν προσεύχεται για να κτιστεί ο 3ος ναός του Σολομώντα


Εδώ και χρόνια έχουμε αναφερθεί πολλές φορές για όλο το σκηνικό που προωθείται απο σκοτεινές δυνάμεις για την Ορθοδοξία μας!

Ζούμε στα έσχατα χρόνια και είμαστε κοντά στα χρόνια του Αντιχρίστου.

Δυστυχώς πολλοί χριστιανοί Έλληνες και μή,πιστευουν ότι θα έρθουν καλύτερα χρόνια,...

Ως προς τα παραπάνω έχουμε βγάλει αρθρα και βίντεο όπου αναλύουμε την όλη προπαγάνδα που συντελείται απο διάφορα "στρατόπεδα" για την πλήρη υπόταξη μας απο τους εωσφοριστές,ώστε να δεχτούμε το χάραγμα και τον Αντίχριστο.
Ένα απο αυτά τα στρατόπεδα είναι δυστυχώς και "Ορθόδοξοι" ιερείς.


Οι περισσότεροι χριστιανοί βλέπουν στο πρόσωπο του Πούτιν το αντίπαλο δέος, την ελπίδα και την μεγάλη παγκόσμια αλλαγή,η οποία θα προέλθει μέσα απο πολέμους,λιμούς και καταποντισμούς.


Μιλάνε για ίδρυση νέου "Βυζαντίου" και ενός ανθρώπου(ευλογημένου) που θα εμφανιστεί μετά τον γενικό πόλεμο και θα μας βάλει σε τάξη.


Δεν είναι ώρα για περαιτέρω αναλύσεις....τα έχουμε πεί πολλάκις φορές.



Ας πάμε τώρα στον Πούτιν όπου πριν λίγα χρόνια είχαν κυκλοφορήσει κάποιες εικόνες όπου φορούσε το εβραικό σκουφάκι και άναβε την εννιάφωτη λυχνία.



Δείτε το σχετικό βιντεο εδω






Όμως επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και μάλιστα σε μία χρονική περιόδο όπου θα ξεκινήσει η αρχή του τέλους,μπορείτε να δείτε και οι ίδιοι σας το τί ακριβώς παίζετε!
Παρακάτω μπορείτε να θαυμάσετε τον Πούτιν για όσους έχουν ενδοιασμούς για το πραγματικό του πρόσωπο.

Απο την πρόσφατη επίσκεψη του στα Ιεροσόλυμα..




Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα



Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα

Εικόνα


Εικόνα


Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Και για να μην προλάβουν κάποιοι να μιλήσουν για photoshop και άλλες φθηνές δικαιολογίες δείτε και το παρακάτω βιντεάκι:



Μάλιστα συζητώντας με έναν επισκέπτη που του ανέλυε πόσο σημαντικό είναι για τους Εβραίους ο Ναός του Σολομώντα ο Πούτιν του ανέφερε :


"Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ήρθα εδώ - για να προσευχηθούμε ώστε ο ναός να χτιστεί ξανά"!!!!

Η αγγλική μετάφραση των όσων αναφέρθηκαν :

That conversing man who merited to have a few minutes of friendly conversation with President Putin told the President about the importance of the Kotel to the Jewish nation, about the Beit Hamikdash which was destroyed, and about Shelomo Hamelech A"H who built it. President Putin, who intently listened to him, replied, "Exactly for this reason did I come here, to pray that the Beit Hamikdash will be rebuilt. I wish for you that your prayers will be accepted." The President shook the hands of the Jew warmly and parted from him with departing wishes.


Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε ετοιμάζονται για την ανοικοδόμηση του Σολομώντα!

Ο Πούτιν είναι μέρος του συστήματος και οι όποιες δημόσιες απόπειρες εμφάνισης ως πιστού Ορθόδοξου Χριστιανού είναι για τα μάτια του κόσμου.
Δεν γνωρίζει ως Ορθόδοξος ο Πούτιν ποιος θα χριστεί βασιλιάς στον 3ον Ναό;

Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν διότι ζούμε σε πολύ πονηρούς καιρούς!


ΥΓ: Πως είπατε; Ακόμα πιστεύετε ότι θα μας σώσει ο Πούτιν και θα έρθει η χρυσή εποχή;