Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Τώρα Δείτε Ζωντανά: Φέλιξ, ο άνθρωπος που θα πέσει στη Γη από το διάστημα.


Τώρα Δείτε Ζωντανά: Φέλιξ, ο άνθρωπος που θα πέσει στη Γη από το διάστημα.


felix


Ο Αυστριακός αλεξιπτωτιστής Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ επιχειρεί σε λίγο το παράτολμο άλμα από ύψος 37 χιλιομέτρων, κατά το οποίο ελπίζει ότι θα καταρρίψει το ρεκόρ ελεύθερης πτώσης, τόσο από πλευράς ύψους όσο και ταχύτητας, καθώς λίγα δευτερόλεπτα αφότου εγκαταλείψει το αερόστατό του θα πέφτει με υπερηχητική ταχύτητα προς την επιφάνεια της Γης.
-->

Έπειτα από ένα διήμερο ισχυρών ανέμων, η ομάδα του «Ατρόμητου Φέλιξ» εκτιμά ότι οι καιρικές συνθήκες είναι (μέχρι στιγμής) ικανοποιητικές για το εγχείρημα. Ο Μπάουμγκαρτνερ θα φορέσει μία ειδική στολή, η οποία μοιάζει πολύ με εκείνη των αστροναυτών, και θα μπει στην ειδική κάψουλα, την οποία ένα μπαλόνι γεμάτο με ήλιο θα ανεβάσει έως το ύψος των 37 χιλιομέτρων.

Δείτε Ζωντανά την ελεύθερη πτώση

Η αποστολή, γνωστή με το όνομα Red Bull Stratos, ξεκινά από το Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού, μία περιοχή γνωστή από τη φήμη περί πτώσης ενός ΑΤΙΑ (UFO) το 1947 και τις θεωρίες συνωμοσίας που ακολούθησαν.
 Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, ο 43χρονος Αυστριακός θα γίνει ο πρώτος που σπάει το φράγμα του ήχου χωρίς αεροπλάνο και μάλιστα κατά την επέτειο της πρώτης υπερηχητικής πτήσης από τον Τσακ. Γίγκερ, το 1947, με ένα αεροσκάφος X-1.
Επίσης, θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ ύψους που κατέχει από το 1960 o Αμερικανός πιλότος Τζο Κίτινγκερ, ο οποίος πραγματοποίησε άλμα από τα 31.330 μέτρα. Ο Κίτινγκερ κατέχει και το ρεκόρ ταχύτερης ελεύθερης πτώσης με Μach 0,9 ή 988 χιλιόμετρα την ώρα.PERIERGAA: Τώρα Δείτε Ζωντανά: Φέλιξ, ο άνθρωπος που θα πέσει στη Γη από το διάστημα. ΠΗΓΗ

Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ-- ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ....ΕΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!

Αεροψεκασμοί στην Αττική (Φωτογραφίες)

Αεροψεκασμοί στην Αττική (Φωτογραφίες)

Η τέχνη είναι η ανάταση της ψυχής , βέβαια καμιά φορά μπορεί και να σημαδέψει την ψυχή σου ή μάλλον να την παγιδεύσει και να την στείλει στο πυρ το εξώτερο! Εν πάση περιπτώση δεν πρέπει να βλέπουμε τα νέα πράγματα με
κακό μάτι! Θαυμάστε του νέους ουράνιους ζωγράφους σε προσπάθειες να δημιουργήσουν μια ομορφιά στον Ελληνικό ουρανό....ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω...Φρέσκιες 48 ωρών














ΠΗΓΗ
Αεροψεκασμοί στην Αττική (Φωτογραφίες) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

H MAΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το Παγκόσμιο νόμισμα είναι προ των πυλών έχει και επίσημη...ιστοσελίδα! Αφυπνισθείτε!


Το Παγκόσμιο νόμισμα είναι προ των πυλών έχει και επίσημη...ιστοσελίδα! Αφυπνισθείτε!



Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει φροντίσει για όλα...!
Το θέμα που ανέδειξε ο Λόγιος Ερμής είναι απολύτως ανατριχιαστικό. Παραπέμπει δε, κατ' ευθείαν στην επίσημη ιστοσελίδα που υπάρχει για το Παγκόσμιο νόμισμα, που ονομάζεται Bancor, μια ιστοσελίδα που παρέχει κάθε είδους πληροφορίες για την νέα αυτή νομισματική μονάδα που ετοιμάζει με τόση μεθοδικότητα η Νέα Τάξη Πραγμάτων καθώς και φωτογραφικό υλικό.
Τώρα πλέον, δεν κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε εκ νέου συνωμοσιολόγοι! Ολα τώρα είναι τόσο καθαρά και τόσο ανατριχιαστικά ΔΙΑΦΑΝΑ, που ο μέσος πολίτης μπορεί άνετα να αντιληφθεί γιατί γίνεται όλο αυτό το παγκόσμιο θέατρο οικονομικού πολέμου. Γιατί όλα τα δυτικά κράτη έφτασαν στο σημείο να χρωστάνε σε ....κάθε ζωντανό οργανισμό που υπάρχει στον πλανήτη και γιατί η ελίτ της Διεθνούς των Οικονομικών, έχει βαλθεί να σκοτώσει και τα δύο ισχυρά...
παγκόσμιας εμβέλειας νομίσματα, το αμερικάνικο δολλάριο και το ευρώ, ανεβάζοντας ταυτόχρονα στα ύψη τον χρυσό, ο οποίος και θα αποτελέσει τη βάση του νέου νομίσματος. Και το πρώτο θύμα όλου αυτού του βρώμικου σχεδίου, είναι η πατρίδα μας. Η Ελλάδα. Ο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης. Απο εδώ έπρεπε να ξεκινήσουν όλα.
Ολοι οι συμμέτοχοι στη Διεθνή των Οικονομικών το είχαν σχεδιάσει πρωτού κάν ακόμη ιδρυθεί το κοινό ευρωπαικό νόμισμα. Η ιστορία ξεκινάει ααπο την ίδρυση της περίφημης Λέσχης Bilderberg, το 1955 και όλα προχωρούν βάσει ακριβέστατου σχεδίου. Ίδρυση πρώτα της Ευρωπαικής Οικονομικής Κοινότητας (αρχική ονομασία Ευρωπαϊκή Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα) το 1957 με τη Συνθήκη της Ρώμης, μια ένωση - προπομπό (υποτίθεται) μιας πιο στενής οικονομικά και πολιτικά ένωσης η οποία θα είχε ως στόχο την δημιουργία μιας ενιαίας και με δικό της νόμισμα ευρωπαικής αγοράς και στη συνέχεια η Ευρωπαική Ενωση με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ που βάζει τα θεμέλια για την ίδρυση της Ευρωπαικής Νομισματικής Μονάδας με ααντιπρόσωπο το νέο νόμισμα, το ευρώ. Στο μεταξύ όλες οι προσπάθειες, απο τότε και μέχρι το 1991, συνέτειναν στην ολοκληρωτική διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης και στην κατάρρευση όλων των κομμουνιστικών καθεστώτων των χωρών του Ανατολικού Μπλόκ. Οχι με πόλεμο, όπως εντέχνως διαλαλούσαν τα ΜΜΕ, αλλά με έναν υπόγειο, βρώμικο πόλεμο, τον οικονομικό πόλεμο.
Και όταν αυτό επιτεύχθη στις αρχές της τελευταίας δεκαετίας του 20ού Αιώνα, το δεύτερο τη τάξη νόμισμα, το ευρωπαικό νόμισμα, άρχισε να δημιουργείται με ταχείς ρυθμούς. Στο σχέδιο συμμετείχαν όλες οι τράπεζες, μικρές και μεγάλες. Με μιαν απίστευτη ρευστότητα και με έναν πακτωλό προσφοράς αγαθών και υπηρεσιών, ο κόσμος τρέχει μετα μανίας να βάλει το κεφάλι του στην καρμανιόλα του χρέους, για να απολαύσει πράγματα που μέχρι τότε δεν είχε κάν ονειρευτεί. Το δόκανο είχε στηθεί πάρα πολύ καλά. Και όλοι έπεσαν μέσα με ιδιίτερη ευκολία. Μόνον κάτι σπαρακτικές κραυγές ορισμένων διανοουμένων έμειναν να φωνάζουν οτι κ΄τι ύποπτο συμβαίνει και οτι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Οτι κάπου αλλού πάει το πράγμα. Αλλά ποιός τους άκουγε. Τα ΜΜΕ τους αποκαλούσαν "γραφικούς", η δε Νέα Παγκόσμια Τάξη τους είχε ήδη απομονώσει τεχνιέντως.
Και τι απέμεινε πλέον για τη συνέχεια; Μα ένας Παγκόσμιος Πόλεμος (απόλυτα ελεγχόμενος και όχι με θύματα δυτικούς) και μια κρίση Χρέους. Απλά πράγματα. Η αφορμή δόθηκε μέσα απο το απίστευτα στημένο (δια γυμνού οφθαλμού πλέον) χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 και οι ΗΠΑ, αφού ενώνουν όλο τον δυτικό κόσμο μέσω του ΝΑΤΟ, κηρύσσουν έναν παράλογο πόλεμο εναντίον της ...τρομοκρατίας, για να παρασύρουν όλη την δυτική ανθρωπότητα σε μια πολεμική δίνη εναντίον ενός παντελώς αόρατου (και στην ουσία ανύπαρκτου) εχθρού, βυθίζοντάς την στο απόλυτο χρέος. Το σκηνικό της απάτης των τραπεζών των Ρόθτσάιλντ με τη μάχη του Βατερλώ επαναλαμβάνεται σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Οι πάντες υποψιάζονταν τους μη δυτικούς και εν γένει αντιδραστικούς μουσουλμάνους και τους χτύπαγαν ανιλεώς, με το πρόσχημα της κάλυψης που έδιναν σε μιαν - στην ουσία της - ανύπαρκτη τρομοκρατική οργάνωση που έφερε το όνομα Αλ Κάιντα και που είχε - δήθεν - στρατόπεδα οργάνωσης και στελέχωσης τρομοκρατών στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσείν, στο Αφγανιστάν των Ταλιμπάν και στην Περσία. Ο υποτιθέμενος δε "αρχηγός" της, ο περίφημος Οσάμα Μπίν Λάντεν, όχι μόνον δεν υπήρξε ποτέ πολέμιος των Αμερικανοδυτικών, αλλά συνεργάτης τους σε πολλές επιχειρήσεις δολιοφθοράς τόσο των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν όσο και στον πόλεμο του "δικού" τους Σαντάμ Χουσείν (Ιρακ) εναντίον του αντιδραστικού και πάντα απρόβλεπτου Αγιατολλάχ Χομεινί (Ιράν-Περσία). Μετά το "χτύπημα" της 11ης Σεπτεμβρίου, εντελώς ξαφνικά ο Λάντεν γίνεται ο υπ' αριθμ. ένα εχθρός τους και ο Πόλεμος ξεκινάει. Σύσσωμη η δυτική ανθρωπότητα βυθίζεται σε ένα εντελώς παράλογο και απίστευτο γαιτανάκι καταστάσεων, που την οδηγεί με μαθημτική ακρίβεια στην ολοκληρωτική κατάρρευση. Και το πρώτο χτύπημα δεν αργεί να έρθει, με την κρίση του 2008 και την κατάρρευση της τεράστιας εμβέλειας τράπεζας Lehmann Brothers.
Ο στόχος δεν ήταν όμως το ήδη αποδεκατισμένο δολλάριο, αλλά το νεοσύστατο ευρωπαικό νόμισμα Ευρώ, που είχε στηθεί με τέτοιον τρόπο, ούτως ώστε με την παραμικρή δόνηση να κλυδωνιστεί ανεπανόρθωτα. Και πράγματι έτσι έγινε, μιας και σε αυτό συμμετείχαν χώρες όπου δεν έπρεπε να συμμετέχουν λόγω αδύναμης οικονομίας, χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία, το Βέλγιο, η Πορτογαλία. Ειδικά δε η Ελλάδα, την οποία προώθησε η ίδια η Goldman Sachs, ο μεγάλος αντίπαλος της ΕΚΤ και μέλος του καρτέλ της Διεθνούς των Οικονομικών. Η Ελλάδα, κυβερνώμενη απο μια πολιτική ελίτ όπου λυμαίνονταν επί χρόνια το δημόσιο πλούτο της, θα μπορούσε να παίξει πανεύκολα το ρόλο της "Ιφιγένειας" στο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση με κοινό νόμισμα.
Και σε αυτό φυσικά πρωτοστάτησε το "επίσημο" όργανό της, ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου, που εξαπατώντας τον ελληνικό λαό και με το πρόσχημα οτι θα τον γλυτώσει απο το βάραθρο της χρεωκοπίας και υποστηριζόμενος απο τα μεγαλύτερα ελληνικά και ευρωπαικά ΜΜΕ, αρπάζει με δόλο την πρωθυπουργία και βάζει σε ενέργεια, απο την πρώτη κιόλας μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του, το σχέδιο της οικονομικής εξόντωσης της Ελλάδας, με τη συμμετοχή του ΔΝΤ. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε με την κρίση του ευρώ να γίνεται όλο και πιο έντονη και να επιρρεάζει αργά αλλά σταθερά, όλες τις υπόλοιπες αδύναμες οικονομίες. Η Πορτογαλία και η Ιρλανδία βυθίζονται στην ύφεση, προμηνύοντας νέες θύελλες. Και φτάνουμε στο τώρα, στο σήμερα, όπου το σκηνικό είναι πιο μαύρο κι από το έρεβος.
Κι αφού φρόντισαν οι ειδήμονες τραπεζίτες και μη να εξασφαλίσουν τα κεφάλαιά τους με την εφαρμογή του Μνημονίου και την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας, η φτωχή πλέον Ελλάδα, πιέζεται να φύγει απο την Ευρωζώνη, για την ...σωτηρία του κοινού νομίσματος και των άλλων χωρών, πέφτοντας στην απόλυτη χρεωκοπία και στην καταστροφή, μιας και δεν θα έχει πλέον κανένα περιουσιακό στοιχείο και το νόμισμα που θα αναγκαστεί να εκδώσει θα είναι πληθωριστικό και άνευ αντικρίσματος. Ετσι, συμπερασματικά, κατ' αυτούς, η Ελλάδα προορίζεται να προσκυνήσει πρώτη την έλευση του Παγκόσμιου νομίσματος Bancor για να γλυτώσει απο τα δεινά, εκχωρώντας τον Εθνικό της πλούτο ως αντάλλαγμα και την απόλυτη "φυλάκιση" του λαού της στα οικονομικά δεσμά των παγκόσμιων δυναστών. Εκτός εάν...
Εκτός εάν ο πιό ατίθασος, περήφανος και "ανυπάκουος" λαός του πλανήτη αντιδράσει δυναμικά και εμποδίσει με την αντίστασή του τα σχέδια των αγγλοσαξονικής-εβραικής καταγωγής (τυχαίο; δε νομίζω!) παγκοσμιοποιητών...
Σας παραθέτω πιο κάτω, ειδικά αποσπάσματα απο την ιστοσελίδα του παγκόσμιου νομίσματος Bancor μεταφρασμένα στα Ελληνικά, για να αντιληφθείτε σε πιο βαθμό έχουν επιστρατεύσει οι σκοτεινοί και βρώμικοι κύκλοι της Παγκοσμιοποίησης το μάρκετινγκ (κι αυτό εφεύρεση της αγγλοσαξωνικής κουλτούρας) για να περάσουν το μήνυμα της "ελπίδας" στον αλλόφρονα πλέον κόσμο, που για να γλυτώσει τα δεινά του κράχ, είναι έτοιμος να "πουλήσει" τη ψυχή του και την ίδια του την ύπαρξη...
Ένωση Πρόγραμματος Δημιουργίας Μελλοντικού Παγκόσμιου Νομίσματος
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ
Ο κόσμος σε ένα νόμισμα. Αυτό είναι το όραμά μας, η ελπίδα μας. Είναι μια ανάγκη και μια πρόκληση. Αυτό που φαίνεται ένα άπιαστο όνειρο γίνεται μια αναπόφευκτη ιστορική, οικονομική και κοινωνική διαδικασία. Είναι ένα γεγονός που είναι συνυφασμένο με τη μοίρα της ανθρώπινης εξέλιξης.
Το ενιαίο νόμισμα γίνεται η προϋπόθεση για μιαν όλο και πιο παγκοσμιοποιημένη Ανθρωπότητα. Ένα εικονικό νόμισμα (σ.σ.το "εικονικό" το προσέξατε; Αρα δεν πρόκειται να είναι καθόλου νόμισμα αλλά εικονική νομισματική ψηφιακή μονάδα!!!) ικανό να εκφράζεται σε μιαν ενιαία και κατανοητή γλώσσα για την προώθηση της έμφυτης επιθυμίας της ανθρωπότητας για να πάει πιο μακριά, να ξεπεράσει τα όρια, και να κινηθεί προς τις πραγματικές αρχές της ειρήνης, της ελευθερίας, της αδελφοσύνης και της κατανόησης πέρα από τα ζητήματα φυλών (σ.σ. εννοεί Εθνών), πολιτικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων και κομματικών συμφερόντων.
Σας παρουσιάζουμε στους λαούς των εθνών, στις κυβερνήσεις, στους θεσμούς, στους διανοούμενους, στους απλούς ανθρώπους,πραγματιστές και ιδεαλιστές, μελετητές και, πάνω απ όλα στους νέους - τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του μέλλοντος - με έναν απλό και ευκολονόητο τρόπο το μακροπρόθεσμο όραμα για την οικοδόμηση της ιδανικής γέφυρας ενός αύριο και την ερμηνεία ενός ονείρου να μετατρέψει σε πραγματικότητα ένα όραμα.
Σε αυτό το πρόγραμμα, το νόμισμα για άλλη μια φορά αναλαμβάνει τον στόχο που είχε απο την αρχή της δημιουργίας του: να διευκολύνει και να κωδικοποιήσει τις ανθρώπινες ανάγκες για εμπορική και κοινωνική ανταλλαγή.
Και να γίνει μια μορφή καθαρής "επικοινωνίας" μεταξύ των διαφόρων λαών - ένας δίαυλος που θα προωθεί τις ιδέες, τα ιδανικά, τις πληροφορίες και τον πολιτισμό.
Αυτό αποτελεί την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία....
Και για να το κάνουν ακόμη πιο "ανθρώπινο" το επαχθές μήνυμά τους, ρίχνουν και το μεγάλο όπλο της εικόνας ενός παιδιού, κοριτσιού κατα προτίμηση, διότι το θηλυκού γένους ολόνιο είναι το απόλυτο υπόγειο μήνυμα που εκφράζει ελπίδα και αναγέννηση!

Χημικοί Αεροψεκασμοί: Δυο μέρες πραγματικής γενοκτονίας!


 
Picture
Εδώ και δυο μέρες καταγράφουμε την πραγματική γενοκτονία που συντελείται στην χώρα μας. Οι χημικοί αεροψεκασμοί σ' όλην την Ελλάδα έχουν ξεσηκώσει την οργή όσων γνωρίζουν ήδη το θέμα, αλλά έχουν αποκτήσει κι άλλους συνειδητούς μάρτυρες, αφού για να μην τους δεις πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Στο βίντεο θα δείτε αεροπλάνα στρατιωτικά που δεν φαίνονται στο ραντάρ καθώς και μερικά που παριστάνουν τις πολιτικές γραμμές. Τα σύννεφα κατάμαυρα από τα χημικά και η ατμόσφαιρα μύριζε έντονα.

Παρατηρήσαμε κάποια ακόμα με περίεργη ουρά, όχι την γνωστή των chemtrails, ούτε των contrails, κάτι ενδιάμεσο και γαλαζωπό. Άλλες φορές έχουμε ξαναγράψει ότι υποψιαζόμαστε πως δεν είναι πάντα το ίδιο υλικό που ψεκάζουν, κι ότι οι γαλαζωπές ουρές που διαλύονται σε κομματάκια θεωρούνται ύποπτες για ψεκασμούς με ιούς. Ελπίζουμε να διαψευστούμε, αλλά την τελευταία φόρα που τα παρατηρήσαμε, μετά από μερικές μέρες ξέσπασε επιδημία πολλαπλών ιών γρίπης.

Επίσης στο βίντεο θα δείτε πάλι αεροπλάνο που κάνει το γνωστό on-off ψέκασμα αφήνοντας μικρές ουρές διακεκομμένες. Αυτό συνήθως γίνεται όταν ο ουρανός είναι σε κάποια σημεία γαλανός για να μην γίνονται αντιληπτοί. 

Picture
Στη δύση του ήλιου, ακόμα και του φεγγαριού, όταν τα σύννεφα και η ατμόσφαιρα αποκτούν πορτοκαλί, φούξια, κόκκινο ή χάλκινο χρώμα αυτί σημαίνει ότι η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη από αιωρούμενα σωματίδια. Οι ακτίνες του φωτός καθώς πέφτουν από το πλάι διαπερνούν όλα τα στρώματα της ατμόσφαιρας και κάνουν τη βρωμιά ορατή. Πολλές φορές παρουσιάζουν 'εντυπωσιακό' θέαμα... για όσους δεν ξέρουν.

Χτεσινές εικόνες από  NASA

Καταγγέλουμε αυτούς που σιωπούν, αυτούς που εμπλέκονται αυτούς που αδιαφορούν και φυσικά αυτούς που το διοργανώνουν. Πρόκειται για καθαρή γενοκτονία!

ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΝΑΡΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»


ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΝΑΡΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»



Πηγή atheatignosi: Οι ψυχίατροι δίνουν τώρα σε παιδιά απο φτωχές γειτονιές το Adderall, ένα επικίνδυνο ψυχοδιεγερτικό φάρμακο, με ψευδείς διαγνώσεις ADHD, (Ελλειμματικής προσοχής-υπερκινητικότητας) ή με καθόλου διαγνώσεις. Ο στόχος τους; Να "προωθήσουν την κοινωνική δικαιοσύνη,"και να βελτιώσουν τις ακαδημαϊκές επιδόσεις στο σχολείο.
Το σκεπτικό είναι, ότι τα παιδιά υπό την επήρεια των ναρκωτικών θα είναι πλέον σε θέση να ανταγωνιστούν με παιδιά από πλούσιες οικογένειες που παρακολουθούν καλύτερα σχολεία.

Ανοίγοντας το δρόμο ο Δρ Μάικλ Άντερσον, ένας παιδίατρος στην περιοχή της Ατλάντα, είπε τη χειρότερη δικαιολογία» για να παραδώσει τα χάπια.
"Έχουμε αποφασίσει ως κοινωνία ότι είναι πάρα πολύ ακριβό να τροποποιήσεις το περιβάλλον του παιδιού. Γι αυτό, θα πρέπει να τροποποιήσουμε το παιδί, "δήλωσε ο Anderson.
Θα ήταν δύσκολο να βρεθεί μια πιο σαφέστερη δήλωση από έναν ψυχίατρο ελέγχου του νου.
Ένας ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον στο Σεντ Λούις, ο Δρ Raghavan Ramesh, πηγαίνει σε ενα ακόμη περισσότερο ψυχρό σχόλιο: "Αναγκάζουμε αποτελεσματικά τους τοπικούς ψυχιάτρους να χρησιμοποιήσoυν το μόνο εργαλείο στη διάθεσή τους [για" εξασφάλιση ισότιμων όρων ανταγωνισμού "σε χαμηλού εισοδήματος γειτονιές], με τα ψυχοτρόπα φάρμακα. "
Έτσι, η πίεση που ασκείται απο τους ψυχιάτρους θα ξεκινήσει ένα αποτρόπαιο πρόγραμμα τροποποίησης της συμπεριφοράς, με τη χρήση ναρκωτικών, σε βάρος των παιδιών στα κέντρα των πόλεων.
Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα τα ψυχοτρόπα διεγερτικά, όπως το Ritalin και το Adderal, μπορούν να προκαλέσουν επιθετική, και βίαιη συμπεριφορά.
Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι μια άμεση παράλληλος με το παλιό πρόγραμμα της CIA, που αποκαλύφθηκε από τον αείμνηστο δημοσιογράφο Gary Webb, ο οποίος λεπτομερώς αναφέρει την εισαγωγή του κρακ (ένα άλλο είδος διεγερτικό) στο Νότιο κεντρικό Λος Άντζελες, το οποίο συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό καταστρέφοντας την κοινότητα.
Είναι ευρέως αποδεκτό, και αναγνωρίστηκε και στο άρθρο των Times, ότι τα αποτελέσματα των ADHD φαρμάκων για τα αναπτυσσόμενα μυαλά των παιδιών είναι άγνωστα. Ως εκ τούτου, οι κίνδυνοι των φαρμάκων είναι μεγάλοι. Τουλάχιστον ένας κορυφαίος ψυχίατρος, ο Peter Breggin, πιστεύει ότι υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι τα διεγερτικά μπορεί να προκαλέσουν ατροφία του εγκεφάλου.
Η ανάπτυξη των φαρμάκων ADHD δημιουργεί συμπτώματα τα οποία μπορεί στη συνέχεια να υποστούν κατεργασία με ενώσεις όπως το Risperdal, ένα ισχυρό αντι-ψυχωτικό, το οποίο μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλική βλάβη.
Όλα αυτά, στην υπηρεσία της "κοινωνικής δικαιοσύνης" για τους φτωχούς.
Το 1986, το περιοδικό  International Journal of the Addictions, δημοσίευσε μια πιο σημαντική ανασκόπηση βιβλιογραφίας από τον Richard Scarnati. Ονομαζόταν «Μια περίληψη απο επικίνδυνες παρενέργειες του Ritalin (μεθυλφαινιδάτη)" [V.21 (7), σελ. 837-841].Το Adderall και άλλα φάρμακα ADHD, είναι όλα στην ίδια βασική κατηγορία, Είναι διεγερτικές ουσίες τύπου αμφεταμίνης .
Ο Scarnati απαρίθμησε ένα μεγάλο αριθμό από τις αρνητικές επιπτώσεις του Ritalin, και δημοσίευσε τα άρθρα του σε περιοδικά που αναφέρονται για κάθε ενα από αυτά τα συμπτώματα.
Το κάθε ένα από τα παρακάτω (επιλέγεται και αναφέρεται επί λέξει) για τα αποτελέσματα του Ritalin:
  • Παρανοικές αυταπάτες
  • Παρανοική ψύχωση
  • Υπομανία και μανιακά συμπτώματα, της αμφεταμίνης-όπως η ψύχωση
  • Ενεργοποίηση των ψυχωσικών συμπτωμάτων
  • Τοξική ψύχωση
  • Οπτικές ψευδαισθήσεις
  • Ακουστικές παραισθήσεις
  • Μπορεί να ξεπεράσει το LSD σε παραγωγή απο παράξενες εμπειρίες
  • Παθολογικές επιδράσεις διαδικασίας της σκέψης
  • Επιπτώσεις τρόμου
  • κραυγές/ουρλιαχτά
  • Επιθετικότητα
  • Αϋπνία
  • Δεδομένου ότι το Ritalin θεωρείται τύπου αμφεταμίνης φάρμακο, αναμένουμε τα αποτελέσματα της αμφεταμίνης
  • Ψυχική εξάρτηση
  • Συμαντικό ενδεχόμενο κατάχρησης στο φάρμακο
  • Μειωμένος ύπνος
  • Όταν χρησιμοποιείται με αντικαταθλιπτικά μπορεί κανείς να δει επικίνδυνες αντιδράσεις όπως υπέρταση, σπασμούς, και υποθερμία
  • Σπασμούς
  • Εγκεφαλική βλάβη απο την κατάχρηση αμφεταμίνης.
Με ποια έννοια είναι τα φάρμακα ADHD "κοινωνική δικαιοσύνη;" Η πραγματικότητα είναι, ότι είναι ένας χημικός πόλεμος, απο τα εξουσιοδοτημένα αρπακτικά που καιροφυλακτούν για την εξόντωση μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΣΟΚ - Συστατικά των chemtrails και στο αίμα των Ελλήνων!!!

Ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για τηνΕλλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου - χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών... 

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 

Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.

Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων. Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.

Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http:// www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.Ωστόσο, η τοξικότητα από αλουμίνιο συσχετίζεται και με άλλες πρώιμες καταστάσεις, όπως ο μετεωρισμός, το φούσκωμα, οι κολικοί, η ξηροδερμία, οι πόνοι στα οστά, η πρόωρη οστεοπόρωση, οι έντονοι πονοκέφαλοι που ανακουφίζονται μόνο με το φαγητό, η καούρα, η αποστροφή για το κρέας κ.λ.π. (http://www. med.nyu.edu/patientcare/library/article.html?ChunkIID-16492) 


Τέλος, η ασθένεια του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοειδισμός, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η αναιμία, η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια κ.λπ. επίσης σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα.

Έτσι, η κατακόρυφη αύξηση των ασθενειών αυτών τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό κόσμο δείχνει να σχετίζεται με την όλο και μεγαλύτερη πρόσληψη αλουμινίου από τον άνθρωπο. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, ήδη από το 2000, το Αλτσχάιμερ έγινε ο 8ος λόγος θανάτου, πλήττοντας 18 ανθρώπους ανά 100.000, όταν το 1979 έπληττε μόλις 2 ανθρώπους στους 1.000.000.

Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη χρήση αλουμινένιων σκευών μαγειρικής δεν ενοχοποιείται άμεσα σε εργαστηριακό επίπεδο για την αλουμινιακή τοξίνωση, κάτι τέτοιο είναι πιθανό όταν γίνεται χρήση όξινων τροφών, όπως η ντομάτα.


Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS 
Φαινομενικά, αυτά τα στοιχεία δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους, μέχρι που ένας Καναδός ακτιβιστής του διαδικτύου, ο G. Brian Holmes, αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα ειδικότερα (.http://www.holmestead.ca/index-ct.html), όταν πρόσεξε ότι μη εμπορικά αεροπλάνα άφηναν μεγάλες ποσότητες αερίων ως εξάτμιση πάνω από τα χωράφια του. Καθώς, λοιπόν, οι ψεκασμοί αυτοί του κίνησαν υποψίες, αποφάσισε να στείλει δείγμα από το χώμα του χωραφιού του για ανάλυση σε ένα ειδικό χημικό εργαστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: το χωράφι του έδειχνε να είναι «ποτισμένο» με αλουμίνιο και βάριο, σε ποσότητες πενταπλάσιες του κανονικού...

Μάλιστα, όπως έχουν παρατηρήσει πολλοί,μάρτυρες σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου, τα αεροπλάνα που αφήνουν αυτές τις γραμμές δεν είναι εμπορικά, αλλά στρατιωτικά - και μάλιστα ειδικού τύπου (KC135R). Η δε χημική σύνθεση των αεροψεκασμών αυτών φαίνεται ότι αποτελείται από άλατα βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου και ειδικές χημικές πολυμερείς ίνες.

Τα άλατα βαρίου και οι πολυμερείς ίνες ενοχοποιούνται, άμεσα ή έμμεσα, για ρινορραγίες, άσθμα, αλλεργίες, πνευμονικές και αναπνευστικές διαταραχές και αρθρίτιδες, ενώ, βραχυπρόθεσμα,τα άλατα βαρίου γίνονται τοξικά για τη γαστρεντερική και μυϊκή λειτουργία. Επιπλέον, οι μακροχρόνιες συνέπειες από τη χρήση των αλάτων του βαρίου είναι ακόμα άγνωστες.

Ωστόσο, μία νέα άποψη που εμφανίστηκε τελευταία σχετικά με τα chemtrails ξεφεύγει από τις μέχρι σήμερα διατυπωμένες θεωρίες: τα άλατα βαρίου, το οξείδιο του αλουμινίου και οι πολυμερείς ενώσεις στην ατμόσφαιρα φαίνεται ότι δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, και ειδικά αυτών της κινητής τηλεφωνίας. Έτσι όμως, εκτός από τις πολυσυζητημένες εφαρμογές τύπου HAARP, αναδεικνύεται μία ακόμα παράμετρος που αφορά στην παρακολούθηση των
πολιτών: η ενίσχυση των σημάτων της κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσε να χρησιμεύει και για τον εντοπισμό μέσω δορυφόρων κάθε τύπου μικροτσίπ που εκπέμπει ειδικά κύματα - προφανώς, και κάθε τσιπ που, ενδεχομένως, θα είναι μελλοντικά εμφυτευμένο στο ανθρώπινο σώμα...

Συγκεκριμένα, το ελληνικό αιματολογικό εργαστήριο που αναφέρθηκε στην αρχή επικοινώνησε με αντίστοιχο αμερικανικό και ανέφερε το πρόβλημα των υψηλών τιμών αλουμινίου στο αίμα πολλών Ελλήνων. Με έκπληξη τότε, οι Έλληνες επιστήμονες άκουσαν από τους Αμερικανούς συναδέλφους τους ότι θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν πως οι αυξημένες αυτές τιμές οφείλονται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι γίνονται με στόχο τη διευκόλυνση και την ενίσχυση του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που στην Αμερική θεωρείται πλέον αποδεκτό και αυτονόητο! 


Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε δεν θα πρέπει κανείς να αρκεστεί στην αιτιολογία της ισχυροποίησης του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, αλλά να αναλογιστεί και τις προεκτάσεις που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια τέτοια μεθόδευση. Γιατί είναι γεγονός ότι, σήμερα, κάθε άνθρωπος φέρει μαζί του ένα κινητό τηλέφωνο* άρα, ένα ισχυρό σήμα καθιστά δυνατόν -τουλάχιστον- να είναι γνωστές ανά πάσα στιγμή η θέση του, καθώς και οι παντός είδους συνομιλίες του... 

Αναλογιζόμενος, λοιπόν, κανείς τα chemtrails, ανακαλύπτει ότι το θέμα είναι πολύπλευρο, καθώς δείχνει να εξυπηρετεί πολλούς και διαφορετικούς (αλλά κρίσιμους για τη Νέα Τάξη) τομείς, όπως ο έλεγχος του καιρού, ο έλεγχος της συνείδησης, ο βιολογικός πόλεμος, αλλά και η παρακολούθηση των πολιτών.

Αλήθεια ή υπερβολή, το γεγονός είναι ότι πολλοί μάρτυρες μπορούν να επιβεβαιώσουν την πραγματοποίηση των ψεκασμών, και πολλές ιατρικές εξετάσεις να επιβεβαιώσουν τις σοβαρές επιπτώσεις τους στην υγεία των ανθρώπων... 
Δείτε επίσης και ένα πολύ καλό βίντεο  απο την Γερμανία όπου φαίνεται ξεκάθαρα το δεύτερο αεροπλάνο που κλείνει τον ψεκασμό και τον ξαναβάζει μπροστά. 

Αυτό για εκείνους που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι καυσαέρια από τα αεροπλάνα. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε 13-10-2012 Σάββατο Θεσσαλονίκη

13-10-2012  Σάββατο  Θεσσαλονίκη
Ακόμη μια ηλιόλουστη ημέρα στον νομό Θεσσαλονίκης κατέληξε να μοιάζει σαν πίνακας αφηρημένης τέχνης ,καθώς  ο καταγάλανος ουρανός μετετράπη σε βόθρο χημικών αεροψεκασμών. Ας ευαισθητοποιηθεί  επιτέλους κάποιος ανάμεσα σε  εκείνα τα λεβεντόπαιδα που εργάζονται με την ιδιότητα του βουλευτή  στο ελληνικό κοινοβούλιο και ας αναφερθεί στο θέμα αυτό. Να τους υπενθυμίσω ότι κάπου εκεί ανάμεσα στους απλούς θνητούς –φορολογούμενους –βλάκες , ζουν και αναπνέουν και τα δικά τους παιδιά .. Έλεος  πια …. Φτάνει !!!!!
Μετά τιμής Μαινας Θεοχάρης …..Σεραφινο –ΕΕΛΧΑ…




"ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ "Ο", ΟΛΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ"


"ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ "Ο", ΟΛΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ"




Η "ΓΝΩΣΤΗ" ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ:
 
"ΔΙΠΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ) 
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ...
 
"ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)
 
ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΟΣΑ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ...
 
  "ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ" 
(ΠΑΙΣΙΟΣ) ...
 
"ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ" 
(ΠΑΙΣΙΟΣ) ...
 
"ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ" 
(ΠΑΙΣΙΟΣ) ...
 
ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ..ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ...
 
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ Ο ΑΡΑΦΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΒΡΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ...
 
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ;
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΚΟΣ 900 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 250 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ 55 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ F-16 ...

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ... 
 
ΠOΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΟΜΩΣ;
ΑΠΟ "Ο" ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ...
 
ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ;
ΜΕΤΑ ΤΟ 2030, ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΥΣΟ ...

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ;
Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
 
ΠΟΙΑ ΜΕΤΩΠΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ;
ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ;
ΜΗΠΩΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Η ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ;
 
ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ...
 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!