Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο Ρωσικός Στρατός Προειδοποιεί Για Ενδεχόμενο Καταστροφικού Σεισμού Στις Δυτικές Ακτές Των ΗΠΑ!!! (Βίντεο)


Ο Ρωσικός Στρατός Προειδοποιεί Για Ενδεχόμενο Καταστροφικού Σεισμού Στις Δυτικές Ακτές Των ΗΠΑ!!! (Βίντεο)

Επαγρύπνηση για σεισμό στις 2 Απριλίου 2013.Πλησιάζουμε την ημέρα ολοκλήρωσης του κύκλου των 188 ημερών!!!
Ένα ενδιαφέρον από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας "επείγον δελτίο" έχει αποσταλεί σε όλες τις ρωσικές ναυτικές δυνάμεις που λειτουργούν στην περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού και το οποίο προειδοποιεί ότι υπάρχει μια "μέτρια έως υψηλή" πιθανότητα "σημαντικού σεισμικού γεγονότος" έτοιμη να εμφανιστεί στην Βόρεια Αμερικανική Πλάκα, ιδιαίτερα στις δυτικές παράκτιες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, στον Καναδά ή το Μεξικό.
Σύμφωνα με αυτό το δελτίο, ρώσοι στρατιωτικοί επιστήμονες ανησυχούν όλο και περισσότερο το τελευταίο δεκαπενθήμερο εξαιτίας των γεγονότων που συνέβησαν με την Αρκτική Ταλάντωση ( ΑΟ), η οποία έχει βυθιστεί σχεδόν σε ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο σε σκληρές συνθήκες ψύχους και τις οποίες οι Δυτικοί επιστήμονες κατηγορούν για την τήξη των θαλάσσιων πάγων που , όπως αναφέρουν, χτύπησε ρεκόρ το περασμένο φθινόπωρο .
Από τις μεγαλύτερες ανησυχίες, συνεχίζει αυτό το δελτίο , είναι ο τεράστιος αντικυκλώνας που έχει σχηματιστεί πάνω από την Γροιλανδία φέρνοντας στον πλανήτη μας, την υψηλότερη βαρομετρική πίεση που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας, φαινόμενο για το οποίο οι Αμερικανοί επιστήμονες προειδοποίησαν από πέρυσι ότι θα ενταθεί .
Αμερικανοί επιστήμονες την περασμένη εβδομάδα επιβεβαίωσαν ρωσικά ευρήματα των ομόλογων τους επιστημόνων, όπως μπορούμε να διαβάσουμε, εν μέρει, και όπως αναφέρθηκε από το δημοσιογραφικό τμήμα ειδήσεων της εφημερίδας Washington Post σε άρθρο της με τίτλο Record Blocking Patterns Fueling Extreme Weather που λέει:
"Αποτελεί σχεδόν ρεκόρ η χαμηλή τιμή της Αρκτικής Ταλάντωσης, ο δείκτης δηλαδή του οικονομικού κλίματος που μετρά τη διαφορά της σχετικής πίεσης μεταξύ της Αρκτικής και των μέσων γεωγραφικών πλατών - και η οποία είναι εν μέρει υπεύθυνη για την εκτός εποχής ψύχρα. Πόσο χαμηλά έχει πέσει η ΑΟ; Ο δείκτης ΑΟ κατρακύλησε σε -5,6 την Τετάρτη, μια ιστορικά χαμηλή τιμή.
Ένα ακόμη αξιοσημείωτο στοιχείο : παρατηρήσεις πάνω από τη Γροιλανδία απειλούν να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ για την υψηλότερη βαρομετρική πίεση 1083,3 mb, που έλαβε μέρος στις 31 Δεκεμβρίου του 1968 στη Σιβηρία ".
Περισσότερο δυσοίωνο, ωστόσο, σε αυτό το δελτίο , είναι ότι θεωρεί ως υπεύθυνο για τον σεισμό που συνέβηκε στις 20 Μαρτίου στην κορυφογραμμή Reykjanes που αποτελεί τμήμα της Μεσο-Ατλαντικής κορυφογραμμής, 850 χιλιόμετρα μακριά από το Ρέικιαβικ , αυτόν το τεράστιο αντικυκλώνα.
Οι Ρώσοι στρατιωτικοί επιστήμονες αναφέρουν σε αυτό το δελτίο ότι οι σεισμοί που προκαλούνται από αυτόν τον τεράστιο αντικυκλώνα επιφέρουν αποσταθεροποίηση των πλακών της Ευρασίας και της Βόρειας Αμερικής που με τη σειρά τους προκαλούν ένα είδος «φαινόμενου αλυσιδωτής αντίδρασης" το οποίο θα εκδηλωθεί τελικά με τη ρήξη της πλάκας του Ειρηνικού.
Ως απόδειξη αυτής της δυνητικά καταστροφικής εκδήλωσης σεισμού, το δελτίο συνεχίζει, οι Ρώσοι επιστήμονες επισημαίνουν τον σεισμό μεγέθους 5,8 της 26 Μαρτίου που έπληξε την Οαχάκα, του Μεξικού, και ισχυρίζονται ότι «ακριβώς συσχετίζεται" με τα προηγούμενα συμπεράσματά τους σχετικά με τα αίτια και τις επιπτώσεις της πίεσης του καιρού ως βασικό υπεύθυνο πρόκλησης σεισμικών γεγονότων.
Σχεδόν άγνωστη για τον τεράστιο αριθμό των Δυτικών είναι οι πολυάριθμες μελέτες, και τα πορίσματά τους, που προσδίδουν αξιοπιστία στις ρωσικές έρευνες για τον καιρό που σχετίζονται με σεισμικά γεγονότα, όπως μπορούμε να διαβάσουμε στο άρθρο των New York Times με τίτλο Πώς οι καταιγίδες μπορούν να προκαλέσουν Σεισμούς που, εν συντομία, λέει:
"Οι επιστήμονες όλο και περισσότερο δείχνουν τις καταιγίδες ως υπεύθυνες για τους σεισμούς και τις κατολισθήσεις. Αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει μία από τις πιο θανατηφόρες φυσικές καταστροφές του κόσμου , και σε ποιο βαθμό, εάν υπάρχουν, οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι κυβερνήσεις θα μπορούσαν να προσαρμοστούν στην αλληλεπίδραση μεταξύ της ατμόσφαιρας και της γης.
Μέχρι στιγμής, οι απαντήσεις είναι τόσο μυστηριώδεις όπως το χρονοδιάγραμμα των σεισμών, ένα ζήτημα που έχει φέρει σε αμηχανία τους ανθρώπους - και πολλές φορές προκάλεσε το θάνατο τους - για γενιές. Ωστόσο, τα πρόσφατα ευρήματα δείχνουν ότι υπάρχει κάποια σύνδεση με τις ισχυρές καταιγίδες.
Νέα στοιχεία δείχνουν ότι τα συστήματα της ατμοσφαιρικής χαμηλής πίεσης μπορούν να προτρέψουν την κατολίσθηση σε άλματα προς τα κάτω. Η πίεση πέφτει όταν θερμός ημερήσιος αέρας προκαλεί "παλίρροιες», ή όταν γρήγορα κινούμενες καταιγίδες λαμβάνουν μέρος. Η επίδραση στις κατολισθήσεις και τους σεισμούς συμβαίνει μόνο όταν η πίεση πέφτει ξαφνικά, προκαλώντας υπόγειο νερό και αέρα να εκτοξευτεί προς την επιφάνεια.
Αυτό μειώνει την τριβή μεταξύ της λείανσης των υπόγειων πλακών, ή κάτω από μια κατολίσθηση που είναι ήδη ακίνητη με λειαντικο χώμα και πέτρες.
"Σεισμοί, παγετώνες, ηφαιστειακές εκρήξεις - όλα αυτά τα πράγματα περιλαμβάνουν ολίσθηση εδάφους πάνω σε έδαφος, ή ολίσθηση βράχου πάνω σε βράχο », εξηγεί ο William Schulz, ένας ερευνητής στο Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης των ΗΠΑ και ο συγγραφέας της μελέτης που δημοσιεύεται αυτό το μήνα στο περιοδικό Nature Geoscience. "Και η ολίσθηση προβάλλεται κυρίως από ένα πράγμα, και αυτό είναι η τριβή."
Το ίδιο συμπέρασμα συνάγεται από επιστήμονες στην Ταϊβάν φέτος τον Ιούνιο. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature περιέγραψε πώς η χαμηλή πίεση που συνοδεύτηκε από τυφώνες προκάλεσε μικρούς σεισμούς κατά μήκος του ρήγματος μεταξύ της Πλάκας της Θάλασσας των Φιλιππίνων και της πλάκας της Ευρασίας. Οι επιστήμονες σημειώνουν ότι κάνουν "μια οριστική σύνδεση μεταξύ βλάβης ολίσθησης και των αλλαγών στην ατμοσφαιρική πίεση."
Είναι σημαντικό, ότι οι δύο μελέτες λένε πως οι επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών μπορούν να επιταχύνουν μία επίγεια πράξη που είναι βέβαιο ότι θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Με άλλα λόγια, η χαμηλή πίεση δεν είναι η αιτία ενός σεισμού, αλλά η σκανδάλη. "
Αν υπάρχει περίπτωση αυτός ο τεράστιος και ιστορικός αντικυκλώνας πάνω από την Γροιλανδία, να αποδειχθεί σεισμική "σκανδάλη" δεν είναι κάτι που μπορούμε να το ξέρουμε προειδοποιεί το ρωσικό Ναυτικό ... πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι το να ζει κάποιος σε μια τέτοια περιοχή σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να είναι προετοιμασμένος για το χειρότερο σε οποιαδήποτε στιγμή.

Ο πρώτος μετεωρίτης από τον Ερμή





Ο πρώτος μετεωρίτης από τον Ερμή

Ένας μοναδικός πράσινος μετεωρίτης που βρέθηκε πέρυσι στο Μαρόκο δεν αποκλείεται να είναι ο πρώτος γνωστός επισκέπτης από τον Ερμή, εκτιμά ο Aμερικανός ειδικός που τον εξέτασε.
Οι πλανητολόγοι γνωρίζουν εδώ και χρόνια ότι ορισμένους από τους μετεωρίτες που φτάνουν στην επιφάνεια της Γης είναι στην πραγματικότητα κομμάτια μεγάλων αστεροειδών ή πλανητών όπως ο Άρης, τα οποία εκτινάχθηκαν στο Διάστημα κατά την πρόσκρουση άλλων αστεροειδών, και έφτασαν τελικά στη Γη έπειτα από ταξίδι χιλιάδων ή εκατομμυρίων ετών.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ειδικοί μπορούν να συμπεράνουν την προέλευση των μετεωριτών με σχετική ευκολία. Οι πέτρες που προέρχονται από τον Άρη, για παράδειγμα, περιέχουν ίχνη από την ατμόσφαιρα του πλανήτη, της οποίας η σύνθεση είναι χαρακτηριστική. Ανάλογες χημικές υπογραφές επιτρέπουν την ταυτοποίηση μετεωριτών που προέρχονται από την Εστία, έναν από τους μεγαλύτερους αστεροειδείς του Ηλιακού Συστήματος.
Δεδομένου όμως ότι η τροχιά της Γης απέχει από την τροχιά του Ερμή πολύ περισσότερο από ό,τι απέχει από την τροχιά του Άρη, η πτώση μετεωριτών από τον Ερμή θεωρείται πολύ πιο απίθανη.
Κι όμως, στο συνέδριο Σεληνιακής και Πλανητικής Επιστήμης που θα πραγματοποιηθεί στο Τέξας, ο ειδικός στους μετεωρίτες Άντονι Άιρβινγκ θα παρουσιάσει τη μελέτη του σε έναν ασυνήθιστο πράσινο μετεωρίτη, με την ονομασία NWA 7325, που βρέθηκε το 2012 στο Μαρόκο διαλυμένος σε 35 κομμάτια.
Η μοναδική πέτρα χρονολογήθηκε στα 4,56 δισεκατομμύρια χρόνια, περίπου όσο η ηλικία του Ηλιακού Συστήματος. Σύμφωνα με την ηλικία αυτή, ο μετεωρίτης θα μπορούσε να είχε αποσπαστεί από κάποιον αρχέγονο αστεροειδή.
Ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό φαίνεται να αποκλείεται με βάση τις αναλύσεις. Ο NWA 7325 παρουσιάζει μεταξύ άλλων πολύ χαμηλά επίπεδα μαγνητισμού. Όπως επισημαίνει ο Άιρβινγκ στο Space.com, τα δεδομένα της αποστολής Messenger που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Ερμή δείχνουν ότι ο ασθενής μαγνητισμός του πλανήτη ταιριάζει με τα μαγνητικά χαρακτηριστικά του μετεωρίτη. (in)

Αυτή την ΤΡΙΤΗ 4/2 στις 22:30 ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος αποκλειστικά στον ΕΟΕ και στο Eoellas web tv


 Αυτή την ΤΡΙΤΗ 4/2 στις 22:30 ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος αποκλειστικά στον ΕΟΕ και στο Eoellas web tv μιλά για όλους και για όλα (πατρώα,μασονία,κύπρος και άλλα) Βλέπουμε από εδώ http://eoellas.org/webtv και αμέσως μετά από το κανάλι του ΕΟΕ στο youtube

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ "ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ" ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ "ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ" ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ STEVEN PLAUT!!!

Ευχάριστη έκπληξη προξενούν οι άκρως φιλελληνικές δηλώσεις του Αμερικανοεβραίου Καθηγητή,
ακόμα και σ' εμάς που έχουμε αρνητική γνώμη για τον τρισκατάρατο Σιωνισμό και πολλούς εκπροσώπους του "περιούσιου λαού"!

Θα λέγαμε, πως αν δεν ήξερε κανείς την καταγωγή του, θα νόμιζε πως μιλάει ένας φανατικός Έλληνας Πατριώτης, αφού λέει όσα οι εγχώριοι πολιτικάντηδες ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ, ακόμα και όσοι πατριδοκαπηλεύονται τα ιερά και τα όσια του γένους μας!

ΕΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ στον Steven Plaut! Τα λόγια του αποτελούν κόλαφο και για τους εγχώριους νεογενίτσαρους τουρκολάγνους, τους οπαδούς της...ρεπούσειας "ιστορίας" και άλλων πρακτορίσκων!
Απολαύστε την ανοιχτή επιστολή του στον Ερντογάν:
Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ:

Εκ μέρους του ισραηλινού λαού, θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για τη δειλία και την ανεξιχνίαστη βλακεία του πρωθυπουργού του Ισραήλ. Όπως γνωρίζετε, αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, σας ζήτησε «συγνώμη» επειδή το Ισραήλ αμύνθηκε κατά γενοκτόνων τρομοκρατών οι οποίοι επιτέθηκαν σε Ισραηλινούς στρατιώτες, που ήταν οπλισμένοι μόνο με πυροβόλα όπλα με χρώμα όταν επιβιβάστηκαν στο πλοίο του τρομοκρατικού «στολίσκου» που μας στείλατε για να αμφισβητήσετε το ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ κατά του θύλακα της Χαμάς στη Γάζα.

Ο Νετανιάχου μίλησε μόνο για τον εαυτό του, όταν σας ζήτησε συγγνώμη, διότι το Ισραήλ αμύνεται και προστατεύει τον λαό του μόλις δύο γενιές μετά το Ολοκαύτωμα. Δεν αντιπροσωπεύει κανέναν σε αυτή τη χώρα όταν πρόκειται για αυτή τη «συγνώμη». Κανείς άλλος στη χώρα, με την εξαίρεση κάποιων ριζοσπαστικών αντι-ισραηλινών αριστερών της ακαδημαϊκής κοινότητας, αποδέχεται να ζητήσει το Ισραήλ συγγνώμη επειδή υπεράσπισε τους κάτοικους του.

Πράγματι, εξ ονόματος όλων των ΑΛΗΘΙΝΩΝ Ισραηλινών, θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι μόνο εννέα τρομοκράτες σκοτώθηκαν από τους Ισραηλινούς στρατιώτες στο πλοίο του στολίσκου, ενώ Ισραηλινοί στρατιώτες ήταν θύματα της επίθεσης από τρομοκράτες τουρκικής υπηκοότητας και άλλους. Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι οι Ισραηλινοί δεν τορπίλισαν και βύθισαν τα τρομοκρατικά πλοία που προσπαθούσαν να σπάσουν τον αποκλεισμό και συνεπώς να παρέχουν βοήθεια στους ναζί της Χαμάς.

Επιμένω να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι το Ισραήλ έχει έναν πρωθυπουργό ο οποίος είναι τόσο ανήμπορος, μουδιασμένος, και αποκομμένος από την εβραϊκή ιστορία, στο σημείο που σκοπεύει να αγοράσει μερικές στιγμές διπλωματικής ησυχίας με έναν μουσουλμάνο επιτιθέμενο, ντροπιάζοντας όλη τη χώρα του με μια «συγγνώμη» προς την Τουρκία, πραγματοποιώντας μία από τις πιο επαίσχυντες πράξεις που διαπράχθηκε ποτέ από έναν Εβραίο στην ιστορία, και όλα αυτά λίγες ώρες μόλις πριν από την εβραϊκή γιορτή της εθνικής απελευθέρωσης, το Πάσχα.

Περεταίρω, νομίζω ότι το Ισραήλ χρωστάει μια συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν έκανε περισσότερο για να προσελκύσει την προσοχή του κόσμου για την παράνομη κατοχή και την καταστροφή από την Τουρκία του κοσμήματος που λέγεται Κύπρος, της πόλης της Αμμοχώστου.
Το Ισραήλ δεν είπε τίποτα, όταν η Τουρκία κατάκτησε το 40% της Κύπρου και μετέφερε δεκάδες χιλιάδες παράνομους εποίκους από τον δικό της πληθυσμό στο νησί.

Για αυτή τη σιωπή, σας ζητώ συγγνώμη.
Και αφού περάσατε τόσες ώρες τα τελευταία χρόνια για να καταγγείλετε το Ισραήλ ως κατακτητή, νομίζω ότι το Ισραήλ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από όλο τον κόσμο επειδή δεν βοήθησε στο να τερματιστεί η παράνομη τουρκική κατοχή της μεγάλης πρωτεύουσας της αρχαίας Ελλάδας, της Κωνσταντινουπόλεως, σήμερα υπό την παράνομη σαρακηνή κατοχή που συνεχίζεται για πάρα πολύ καιρό. Είναι καιρός η Κωνσταντινούπολη να επιστραφεί στους αληθινούς της κληρονόμους και νόμιμους ιδιοκτήτες, τον ελληνικό λαό.

Είναι λιγότερο από εκατό χρόνια που αυτή η πόλη, επιπλέον από την Σμύρνη και άλλες πόλεις ελληνικής καταγωγής είχαν σχεδόν απελευθερωθεί από τους Έλληνες, ας ήταν μόνο για να μπλοκαριστούν τελικά από τους Τούρκους στρατιωτικούς επιτιθέμενους: τους δολοφόνους της μαζικής δολοφονίας των Αρμένιων.

Συνεπώς, κ. Πρωθυπουργέ, όπως το βλέπετε, φοβάμαι ότι όντως οι Ισραηλινοί χρωστάνε μερικές συγνώμες προς όλον τον κόσμο.
Εκ μέρους των μη- μικρόψυχων πολιτών του Ισραήλ, διατελώ,
Μετά τιμής,
Καθηγητής Στίβεν Πλωτ*
*Ο Στίβεν Πλωτ είναι Αμερικανός με ισραηλινή καταγωγή, καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Χάιφα και συγγραφέας
ΠΗΓΗ

Άκρως Απόρρητο - Νέα εκπομπή στο web tv του ΕΟΕ


Άκρως Απόρρητο - Νέα εκπομπή στο web tv του ΕΟΕ  με τους Ιωάννη Παπαζήση και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΤΣΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ιστορική ανακάλυψη στον Αρη;


Ιστορική ανακάλυψη στον Αρη;

Διαρρέουν στοιχεία για εντοπισμό απολιθωμένων οστών
Εντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στο Διαδίκτυο εδώ και λίγα 24ωρα ότι το Curiosity ανάμεσα στις δεκάδες εικόνες που στέλνει καθημερινά από τον Αρη έστειλε πριν λίγες μέρες και κάποιες στις οποίες διακρίνεται κάτι που μοιάζει με σκελετό ενός σπονδυλωτού όντος. Μάλιστα κάποιες από αυτές τις εικόνες η NASA τις είχε δημοσιεύσει σε μια από τις ιστοσελίδες που έχει δημιουργήσει για την αποστολή του ρομποτικού εξερευνητή στον Αρη αλλά μετά τον θόρυβο που έχει προκληθεί τις απέσυρε. Δείτε τη δημοσίευση στη σελίδα της NASA η οποια στη συνέχεια αποσύρθηκε.
Κάποιοι που πρόλαβαν να δουν και να «αρπάξουν» τις εικόνες πριν τις αποσύρει η NASA δημιούργησαν μάλιστα ένα σχετικό βίντεο για το εύρημα.
Ηδη πολλοί δικτυακοί τόποι έχουν ξεκινήσει τα ρεπορτάζ και όπως διαρρέεται από την έδρα της NASA στο Χιούστον είναι πιθανό τις επόμενες ώρες η αμερικανική υπηρεσία να κάνει ανακοινώσεις για το θέμα που λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.
http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/00186/mcam/0186MR0927120000E1_DXXX.jpg

Οι τερατώδεις απάτες που θα αναδείξουν τον αντίχριστο...


Οι τερατώδεις απάτες που θα αναδείξουν τον αντίχριστο...

Περιγράφοντας τι θα προηγηθεί της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού, ο Απόστολος Παύλος επισημαίνει ότι η εμφάνιση του Αντιχρίστου θα συνοδευτεί με μεγάλη δύναμη, με «σημεία και τέρατα», θαύματα αγυρτικά, που θα γίνονται με την ενέργεια του Σατανά. Θα χρησιμοποιήσει δε, κάθε είδος απάτης της αδικίας που θα επικρατεί μεταξύ των ανθρώπων που προορίζονται να χαθούν, γιατί δεν δέχονται να αγαπήσουν την Αλήθεια για να σωθούν. Γι’ αυτό το λόγο θα επιτρέψει ο Θεός να τους έλθει ενέργεια πλάνης, ώστε να πιστέψουν στο ψέμα. Έτσι θα κατακριθούν όλοι όσοι δεν πίστεψαν στην αλήθεια, αλλά δέχθηκαν με ευχαρίστηση την αδικία (Β΄Θεσ. Β΄9-12).
Μήπως δεν συνιστά τεράστια απάτη αδικίας, η καταλήστευση του παγκόσμιου πλούτου και η ανήθικη εκμετάλλευση της φύσης που γεννά ανθρώπινη δυστυχία, πείνα, κοινωνική εξαθλίωση, φυσικές καταστροφές, με τους υπαίτιους πλουτοκράτορες ν’ αδιαφορούν, και ταυτόχρονα να τρομοκρατούν τους λαούς προβάλλοντας τα προβλήματα που δημιουργούν οι ίδιοι και ιδρύοντας οργανώσεις εκμετάλλευσης και ελέγχου μέσω μιας ψευδέστατης ενημέρωσης;
Είναι εξοργιστικά τα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι τα ίδια αφανή κέντρα που χρηματοδότησαν τους παγκοσμίους πολέμους, κυριαρχούν στη διεθνή οικονομική και πολιτική σκηνή μέχρι σήμερα! Εντούτοις, η πραγματική ιστορία που μπορεί ν’ αφυπνίσει, δεν θα προσφερθεί ποτέ από τη δημόσια παιδεία…
Είναι πολύ θλιβερή η διαπίστωση περί του υποκριτικού ακόμα και κακοποιού ρόλου που διαδραματίζουν συχνά οι διάφοροι παγκόσμιοι οργανισμοί που ιδρύθηκαν κατά τον 20ό αιώνα για το «καλό» του πλανήτη. Ο ΟΗΕ υποτίθεται ότι έχει βασικό στόχο τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια, ωστόσο αποδείχθηκε τόσες φορές όχι απλά ανίκανος να προστατέψει αθώους λαούς από άδικες ενέργειες, αλλά και ικανός να βαφτίζει «ειρηνευτικές» τις πολεμικές επιθέσεις που εξυπηρετούν τα αισχρά και ιδιοτελή συμφέροντα των ισχυρών. Το ΔΝΤ και ηΠαγκόσμια Τράπεζα συστήθηκαν με σκοπό να παρέχουν οικονομική και τεχνική βοήθεια, αλλά τελικά οδηγούν τις χώρες που δήθεν βοηθούνται σε αύξηση της φτώχειας, αρμέγοντας τον πλούτο τους στα ταμεία τραπεζικών κολοσσών.
Είναι αδιανόητο για τους πολλούς το μέγεθος του ψεύδους διάφορων «φιλανθρωπικών» ή οικολογικών οργανώσεων και μεγαλοδωρητών, που στήνουν παγίδες κερδοσκοπίας ή παρουσιάζονται ως σωτήρες χρησιμοποιώντας την ευαισθησία της ανύποπτης μάζας για το μέλλον του πλανήτη, διαστρέφοντας τα επιστημονικά δεδομένα, ενώ γεμίζουν τα ταμεία τους επιβάλλοντας παράλογη φορολόγηση και μοιράζουν σε τριτοκοσμικές χώρες επικίνδυνα εμβόλια και laptop σε παιδιά που δεν έχουν γάλα και ψωμί! Δεν είναι λίγες οι λεγόμενες μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τους λαούς για να στρέφονται εναντίον τους κι έχουν κατηγορηθεί για φρικτά εγκλήματα, όπως το δουλεμπόριο, το εμπόριο βρεφών και ανθρωπίνων οργάνων…
Είναι απόλυτα απατηλή η δημοκρατική μάσκα που ρίχνει τα σύνορα των εθνών, καταργεί τα συντάγματά τους, εξαθλιώνει τους λαούς, υποδαυλίζει την τρομοκρατία, περιορίζει τις ελεύθερες φωνές, καταργεί κεκτημένες ελευθερίες των πολλών, ενώ ταυτόχρονα κραυγάζει υποκριτικά απαιτώντας ανθρώπινα δικαιώματα για τους λίγους, αρνείται να βοηθήσει τους λαούς στις πατρίδες τους και ενισχύει την ανάπτυξη της λαθρομετανάστευσης, δημιουργώντας προβλήματα για να μας οδηγήσει στην έτοιμη λύση του ηλεκτρονικού ελέγχου και της ανελεύθερης αστυνομοκρατούμενης κοινωνίας. Πρόκειται για τη σύγχρονη εκδοχή των πολιτικών συστημάτων που λειτούργησαν με φοβερό αντιδημοκρατισμό και καταπίεση της προσωπικότητας κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα, με ηγέτες που ανέπτυξαν αντίθεες διδασκαλίες και κατέληξαν να σπείρουν τον τρόμο και τον θάνατο (Χίτλερ, Στάλιν, Μάο κ.ά).
Το παγκόσμιο σκάνδαλο πλάνης: Η «ενημέρωση»
Η εποχή μας έφερε στην επιφάνεια το μέγιστο σκάνδαλο πλάνης και ψεύδους που μολύνει τη ζωή και την τύχη της ανθρωπότητας: Πρόκειται για την απίστευτη χειραγώγηση διαρκείας που δέχονται οι ανθρώπινες μάζες σήμερα από τα πανίσχυρα δίκτυα που ελέγχουν την παγκόσμια ενημέρωση και ψυχαγωγία, επηρεάζοντας καθοριστικά τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις. Με την επιτηδευμένη προβολή υπαρκτών ή εικονικών παγκόσμιων προβλημάτων, σήμερα τα ΜΜΕ όχι απλώς ελέγχουν και ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, αλλά και είναι ικανά να οδηγήσουν τα έθνη στην ενθουσιώδη υποδοχή και λατρεία ενός ΠαγκόσμιουΚυβερνήτη - «Μεσσία», που θα έχει έτοιμες τις λύσεις των προβλημάτων. Στην Αποκάλυψη υπάρχουν αναφορές τόσο στις δυνάμεις εκείνες που με ποικίλα μέσα και με την προπαγάνδα τους εμπαίζουν τον άνθρωπο (ΙΣΤ΄13), όσο και στο κορυφαίο εμπόρευμα των «εμπόρων των εθνών» που θα είναι οι ψυχές των ανθρώπων (ΙΗ΄13).
Καθώς τα τηλεοπτικά πρόσωπα και οι εκπομπές που μας επηρεάζουν καθημερινά, ξεχειλίζουν από υποκρισία, σκοπιμότητα, προπαγάνδα, απάτη, ενώ η εντιμότητα και η ειλικρίνεια όλο και περισσότερο σπανίζουν, εύκολα ο καθένας μας παρασύρεται στο να πιστέψει μεγάλα ψεύδη και αναλήθειες, εύκολα επηρεάζεται από την ημιμάθεια στον καταιγισμό των ανεξέλεγκτων πληροφοριών που δεχόμαστε! Επειδή ακριβώς δεν υπάρχει πλέον χρόνος και διάθεση για επαλήθευση, η συνεπαγόμενη σύγχυση μας εντάσσει στην αντίχριστηεποχή που πλανά «αν είναι δυνατόν και τους εκλεκτούς»!!
Απόσπασμα από το βιβλίο "Κόκκινο χαλί για τον Αντίχριστο"

Αφού φτώχυναν την Κύπρο, ετοιμάζουν τον διαμελισμό της


Αφού φτώχυναν την Κύπρο, ετοιμάζουν τον διαμελισμό της


Ενα ρίγος διαπέρασε τη σπονδυλική στήλη σχεδόν κάθε Ελληνα που έτυχε να διαβάσει την Πέμπτη ένα από τα άρθρα των «Τάιμς της Νέας Υόρκης» που αναφερόταν στα υποθαλάσσια κοιτάσματα φυσικού αερίου που βρίσκονται στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το δυσάρεστο συναίσθημα άρχιζε με την ανάγνωση του τίτλου του άρθρου αυτού της μεγάλης αμερικανικής εφημερίδας: «Αποθέματα αερίου και κυπριακή απομόνωση».

Εκείνο όμως που αποτελούσε πραγματική μαχαιριά από πολιτική σκοπιά ήταν ο υπότιτλος:
«Καθώς φθίνουν οι ελπίδες για ενεργειακό κέντρο, κλήση από την ΕΕ για τουρκική λύση». Το σοκ είναι τρομερό: «Κλήση από την ΕΕ για τουρκική λύση»! Δεν έχει σημασία πόσο ακριβές είναι αυτό, το ουσιώδες είναι ότι προδίδει την αμερικανική επιθυμία και θέση για την επόμενη φάση στην Κύπρο. «Το φόρτωμα της Κύπρου με τόσο πολύ χρέος μπορεί να είναι ένας έμμεσος τρόπος για την ΕΕ να σπρώξει τους Ελληνοκύπριους σε κάποιο είδος επίλυσης του κυπριακού προβλήματος», δηλώνει στους «Τάιμς της Νέας Υόρκης» η διευθύντρια κάποιας εταιρείας συμβούλων στη Λευκωσία.

«Οι βουλευτές της ΕΕ θεωρούν και αυτοί την απεγνωσμένη ανάγκη της Κύπρου για μετρητά ως μοχλό διευθέτησης (του Κυπριακού) με την Τουρκία», τονίζει η αμερικανική εφημερίδα, η οποία από την αρχή κιόλας της ανάλυσής της συνδέει ευθέως την οικονομική καταβαράθρωση του νησιού με τον εκβιασμό της Λευκωσίας προκειμένου να αποδεχθεί λύση στο Κυπριακό που θα υπαγορεύσει η Τουρκία. «Με την οικονομία της κουρέλια, η Κύπρος χρειάζεται να αξιοποιήσει επειγόντως τα αποθέματα του φυσικού της αερίου. Το άνοιγμα όμως αυτής της κάνουλας θα υποχρεώσει το πιο ανατολικό μέλος της ΕΕ να κάνει τις σκληρές επιλογές που επί πολύ καιρό απεχθάνεται να κάνει» ισχυρίζονται με αλαζονική βεβαιότητα οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης» και εξηγούν γιατί: «Τη Δευτέρα (σ.σ. 25 Μαρτίου) η Κύπρος υποχρεώθηκε να συρρικνώσει έναν τραπεζικό τομέα που θα μπορούσε να έχει βοηθήσει να διοχετευθούν κεφάλαια για την κατασκευή ζωτικής ενεργειακής υποδομής...

Το μειωμένο ανάστημα της Κύπρου ''καθιστά απίθανο έναν νέο ενεργειακό μεσογειακό διάδρομο Ισραήλ - Κύπρου - Ελλάδας ή την πολιτική συμπαράταξή τους'' δήλωσε ο Μάικλ Λι, εκ των κορυφαίων συμβούλων του Γερμανικού Ιδρύματος Μάρσαλ των ΗΠΑ», γράφει η αμερικανική εφημερίδα. Μετά από όλα αυτά, καταλήγει σε ένα άκρως απεχθές, αλλά ταυτόχρονα πολύ αποκαλυπτικό συμπέρασμα για τις πραγματικές προθέσεις του Λευκού Οίκου: «Με τη βομβαρδισμένη της οικονομία, ο στόχος της κατασκευής εργοστασίου υγροποίησης του φυσικού αερίου στην Κύπρο φαίνεται τώρα ως μια οικονομική πρόκληση που είναι αδύνατον να υπερνικηθεί, αφήνοντας στην Κύπρο ελάχιστες δυνατότητες επιλογής πέραν της κατασκευής αγωγού που να διοχετεύει αέριο στην Τουρκία»! Με άλλα λόγια, οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι τώρα που η Κύπρος φτώχυνε, μετά την ολέθρια επιβολή του γερμανικού μνημονιακού ζυγού, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να εκχωρήσει στην Τουρκία τα κατεχόμενα εδάφη της και να διοχετεύσει επίσης το φυσικό της αέριο στους Τούρκους κατακτητές!!

Εύλογο είναι το συμπέρασμα μετά από όλα αυτά ότι οι ΗΠΑ βρίσκονταν πίσω από τις δηλώσεις που είχε κάνει μια μέρα νωρίτερα, την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις τουρκικές εφημερίδες «Σταρ» και «Χαμπέρτουρκ» ο υπουργός Εξωτερικών της Αγκυρας Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος έθεσε εκ νέου το θέμα της διχοτόμησης της Κύπρου με πρόσχημα την αξιοποίηση των φυσικών πόρων του νησιού και συγκεκριμένα του φυσικού αερίου: «Εάν η ελληνοκυπριακή διοίκηση της Νότιας Κύπρου πει ότι οι φυσικοί πόροι τής ανήκουν επειδή βρίσκονται στη δική της πλευρά, πράγμα που θα σημαίνει ότι έμμεσα λέει πως ο Βορράς ανήκει στους Βόρειους (Κύπριους), τότε εμείς είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε στη βάση της λύσης των δύο κρατών. Τα δύο αυτά κράτη στη συνέχεια μπορούν να συναντηθούν μέσα στην ΕΕ!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

Το κακό είναι ότι δυστυχώς τόσο οι Τούρκοι όσο και οι Αμερικανοί γνωρίζουν άριστα ότι τολμούν να κάνουν αυτά τα πράγματα επειδή ο προ μηνός εκλεγείς Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ανενδοίαστος ένθερμος υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν το 2004, δεν έχει ουσιαστικά καμιά αντίρρηση στην υλοποίηση παρόμοιων σχεδίων. Αντιθέτως, ενδεχομένως να αδημονεί να πάρει εκδίκηση από τους Κύπριους ψηφοφόρους για το συντριπτικό «Οχι» του 2004 στο σχέδιο Ανάν, το οποίο τον είχε εκμηδενίσει πολιτικά για οκτώ χρόνια. Ο Νταβούτογλου πάντως στηρίζει πολλά σε αυτόν: «Η εκλογή Αναστασιάδη αναπτέρωσε τις ελπίδες!», δήλωσε χωρίς περιστροφές στην ίδια συνέντευξη που πρότεινε τη διχοτόμηση της Κύπρου.

Πώς φαντάζονταν οι Times του Λος Άντζελες τη σημερινή εποχή, πριν από 25 χρόνια


Πώς φαντάζονταν οι Times του Λος Άντζελες τη σημερινή εποχή, πριν από 25 χρόνια

Το 1988, o ρεπόρτερ των Los Angeles Times, Τζέρι Λόκενορ, έγραψε ένα άρθρο για το πώς θα ήταν η ζωή στο Λος Άντζελες, 25 χρόνια μετά, δηλαδή... σήμερα. 

Ο Λόκενορ, για να γράψει το άρθρο του, συμβουλεύθηκε μελλοντολόγους, ιστορικούς και ειδικούς της τεχνολογίας, ενώ εικονογράφοι χρησιμοποίησαν το γραπτό του για να δημιουργήσουν εικόνες του «Λος Άντζελες, εν έτει 2013».
Στην κεντρική εικόνα εμφανίζονται ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κινούνται σε ένα αστικό ηλεκτρικό δίκτυο και ουρανοξύστες που μοιάζουν αρκετά με κτίρια που υπάρχουν πλέον στις ΗΠΑ. 

Το άρθρο περιέγραφε τη ζωή μιας τετραμελούς οικογένειας που ζει σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σπίτι, με ρομπότ που κάνουν τις οικιακές δουλειές. Κάτι τέτοιο βεβαίως δεν συμβαίνει ακόμη, όμως σε άλλες προβλέψεις του ο συντάκτης του άρθρου, πέτυχε διάνα. 

Μιλούσε για αυτοκίνητα που διαθέτουν συστήματα πλοήγησης, για ένα εκτεταμένο δίκτυο τηλεφωνίας που δίνει τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων και κυρίως για μία «έξυπνη κάρτα» στις διαστάσεις ενός μικρού βιβλίου, μέσω της οποίας οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν κάθε είδους συναλλαγή ή να αναζητήσουν πληροφορίες. 

Σήμερα, πράγματι έχουμε αυτοκίνητα με συστήματα GPS, κάνουμε κλήσεις ή ακόμη και σημαντικές συναντήσεις μέσω του Skype και βέβαια, έχουμε στο χέρι μας το tablet ή το smartphone! 

Ο Τζέρι Λόκενορ ανέσυρε από το αρχείο του το άρθρο και εντυπωσιάστηκε με όλα αυτά που είχε «προβλέψει». 

newsbeast.gr