Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ξ-Υ-Π-Ν-Α......


Εκπομπή Αφύπνιση με θέμα Αεροψεκασμοί και Ομιχλοπαγιδα με τον Κύριο Λαμπρόπουλο στις 27.05.2013 στο artFM Radio www.artfmradio.com
▶ Εκπομπή Αφύπνιση - Αεροψεκασμοί και Ομιχλοπαγιδα 27.05.2013 - YouTube ΠΗΓΗ

Ομοιότητες Αρχαίων Ίνκας και Αιγύπτιων - Δύο πολιτισμοί που έχουν αναπτυχθεί και εξελιχθεί σε αντίθετες πλευρές του κόσμου [Εικόνες]

Ομοιότητες Αρχαίων Ίνκας και Αιγύπτιων - Δύο πολιτισμοί που έχουν αναπτυχθεί και εξελιχθεί σε αντίθετες πλευρές του κόσμου [Εικόνες]

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι (στην Αφρική) και οι αρχαίοι pre-Incas/Incas (στη Νότια Αμερική) είναι δύο πολιτισμοί που έχουν αναπτυχθεί και εξελιχθεί σε αντίθετες πλευρές του κόσμου που χωρίζονται από ωκεανούς και δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή ο ένας με τον άλλο, αλλά και οι δύο πολιτισμοί, μυστηριωδώς κατείχαν την ίδια τέχνη, στην αρχιτεκτονική, στον συμβολισμό, τη μυθολογία και τη θρησκεία.
Οι μελετητές της βικτωριανής εποχής, αντιμέτωποι με αυτό το αίνιγμα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι και οι δύο πολιτισμοί είναι κόρες της χρυσής εποχής στην οποία ζούσαν οι Άτλαντες.
Οι μελετητές της βικτωριανής εποχής, αντιμέτωποι με αυτό το αίνιγμα, πίστευαν ότι και οι δύο πολιτισμοί έχουν κληρονομήσει την ίδια σοφία από μια πολύ παλιά πηγή, ένα «πολιτισμό της μητέρας" κοινό, των οποίων η ιστορία έχει ξεχαστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου. Μόνο αυτή η υπόθεση θα μπορούσε να εξηγήσει και τις ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ των δύο λαών.
Στις εικόνες που ακολουθούν μπορείτε και μόνοι σας να διαπιστώσετε τις καταπληκτικές ομοιότητες των δύο πολιτισμών:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Το αλβανικό ΥΠΕΞ για την Πρεμετή - Από...τροχό ΙΧ μια "μικρή" πέτρα στο Προξενείο ενώ για τα επεισόδια φταίνε οι ιερείς

Το αλβανικό ΥΠΕΞ για την Πρεμετή - Από...τροχό ΙΧ μια "μικρή" πέτρα στο Προξενείο ενώ για τα επεισόδια φταίνε οι ιερείς


klirikoi alvania1Ανακοίνωση σε σχέση με τα βίαια γεγονότα στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, στην Πρεμετή, αλλά και την επίθεση με πέτρες κατά του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας, στο Αργυρόκαστρο, εξέδωσε το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών, τονίζοντας την ανάγκη για "ανάλυση των γεγονότων με ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και στο πλαίσιο που αυτά εξελίσσονται".

Η ανακοίνωση αναφέρεται στην απάντηση που έδωσε η επιτετραμμένη της αλβανικής πρεσβείας στην Αθήνα Ερμίρα Μπράχο στο διάβημα που τής επιδόθηκε από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Στην ανακοίνωση του αλβανικού ΥΠΕΞ σημειώνεται ότι "τα επίσημα στοιχεία μιλούν για διαφορετικές καταστάσεις" και ότι "στο Γενικό Προξενείο του Αργυροκάστρου βρέθηκε μια σχετικά μικρή πέτρα, η οποία - κατά τις προκαταρκτικές έρευνες - μπορεί να πετάχτηκε τυχαία από τους τροχούς κάποιου διερχόμενου οχήματος".

Για τα δε επεισόδια στην εκκλησία, στην Πρεμετή, η ανακοίνωση κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα όσα συνέβησαν χθες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι φέρουν ευθύνες οι ιερείς και οι πιστοί, οι οποίοι - κατά την κ. Μπράχο - "έσπασαν τον κλοιό της ιδιωτικής αστυνομίας, αφαίρεσαν τα προστατευτικά υλικά και μπήκαν στο κτίριο".

Αναφορικά με τους χθεσινούς τραυματισμούς, σημειώνεται ότι, όντως, δύο τραυματίες παρουσιάστηκαν στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά, όπως υποστηρίζεται, δεν δέχτηκαν να καταθέσουν στα αρμόδια όργανα.

Στο μεταξύ, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, άνδρες της ιδιωτικής αστυνομίας "Aulona", από κοινού με υπαλλήλους του Δήμου Πρεμετής, κατέλαβαν εκ νέου του κτίριο της εκκλησίας, όπου από χθες το απόγευμα δεν υπήρχε παρουσία ιερέα ή πιστών.

Οι υπάλληλοι του Δήμου καθάρισαν τους χώρους, αφαιρώντας εκ νέου ιερά σκεύη, που είχαν επανατοποθετήσει χθες ιερείς και πιστοί, ενώ έκλεισαν με τοίχο πόρτες και παράθυρα για να εμποδίσουν τυχόν νέα προσπάθεια εισόδου των πιστών στον χώρο.

Συγκλονιστική ομιλία 17χρονης Ελληνίδας σε παγκόσμια συγκέντρωση για τα chemtrails στο Βέλγιο [Βίντεο]

Συγκλονιστική ομιλία 17χρονης Ελληνίδας σε παγκόσμια συγκέντρωση για τα chemtrails στο Βέλγιο [Βίντεο]





Μια συγκλονιστική ομιλία πραγματοποίησε η 17χρονη Ελληνίδα Sofia Xenidis στην Παγκόσμια συγκέντρωση για τους...
χημικούς αεροψεκασμούς που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2013 στο Βέλγιο.



Είναι καιρός να αφυπνιστούν και να...ξυπνήσουν όσοι κοιμούνται ακόμα τον ύπνο του δικαίου.

Μη φοβάστε να αποδεχτείτε την αλήθεια όσο τρομακτική κι αν σας
φαίνεται. Το να προσπαθείτε να επιβάλλετε στον εαυτό σας ότι είναι μια
θεωρία συνομωσίας δεν είναι η λύση.

Αυτή τουλάχιστον έχει το θάρρος να μιλήσει και δε φοβάται μήπως τη χαρακτηρίσουν.. γραφική!...psekasmata

Dinatos©Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2013/08/17-chemtrails.html#ixzz2cXO70Hf9

Κόσμημα «ηλικίας» 20.000 ετών ανακαλύφθηκε στη Ρουμανία

Κόσμημα «ηλικίας» 20.000 ετών ανακαλύφθηκε στη Ρουμανία


Πέτρινο κρεμαστό κόσμημα «ηλικίας» 20.000 ετών με μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία, ανακάλυψε, σε περιοχή βορειοδυτικά του Βουκουρεστίου, ομάδα ερευνητών από το Ταργκόβιστε, δήλωσε ο διευθυντής του μουσειακού συγκροτήματος της περιφέρειας Νεάμτ, Γκεόργκε Ντουμιτροάια, στο πρακτορείο ειδήσεων «Agerpres». Το κόσμημα είναι το τρίτο αντικείμενο του είδους του που ανακαλύφθηκε στη Ρουμανία. Στον ίδιο παλαιολιθικό οικισμό όπου οι ερευνητές εντόπισαν το κόσμημα, βρέθηκαν, επίσης, οστά ταράνδων, καθώς ο συγκεκριμένος οικισμός χρησιμοποιήθηκε ως στρατόπεδο κυνηγών δήλωσε ο κ. Ντιμιτροάια.

Οι έρευνες των αρχαιολόγων στην περιοχή Ποϊάνα Σιρεσουλούι, ξεκίνησαν πριν από είκοσι χρόνια. Ωστόσο, οι ανακαλύψεις που έγιναν από τις αρχές του 2013, θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς συμπληρώνουν τα, ήδη, διαθέσιμα στοιχεία για την ύπαρξη πολιτισμού της παλαιολιθικής εποχής στη Ρουμανία. Επικεφαλής της ομάδας των ερευνητών είναι ο καθηγητής πανεπιστημίου Μάριν Καρσιουμάρου.

Η ομάδα των ερευνητών εκτιμά ότι, ο συγκεκριμένος οικισμός στην Ποϊάνα Σιρεσουλούι είναι ο πλέον σημαντικός στη Νοτιοανατολική Ευρώπη σχετικά με την περίοδο της Άνω Παλαιολιθικής Εποχής, δεδομένου ότι, σ' αυτήν ανακάλυψαν περισσότερα αντικείμενα από αυτή την περίοδο, σε σχέση με όσα κατάφεραν να φέρουν στο φως από τις ανασκαφές που έκαναν σε όλη τη χώρα, τονίζεται στο ίδιο τηλεγράφημα.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Διαγωνισμός για νέο εθνικό ύμνο, χωρίς αναφορά στον Θεό

ΕΛΒΕΤΙΑ: Διαγωνισμός για νέο εθνικό ύμνο, χωρίς αναφορά στον Θεό

Η Ελβετία διοργανώνει διαγωνισμό για να ξαναγράψει τον εθνικό της ύμνο, διότι ο σημερινός επικεντρώνεται στο Θεό.

Πάνω από £ 7.000 προσφέρεται ως έπαθλο για την επανασύνταξη του ύμνου, ο οποίος ονομάζεται Ελβετικός Ψαλμός και τον οποίον συνέθεσε το 1841, ο Alberich Zwyssig (1808–1854).

Ο υπεύθυνος του διαγωνισμού ισχυρίζεται ότι η ελβετική κοινωνίαείναι «θρησκευτικά ουδέτερη», αλλά σε μια απογραφή του 2010τα δύο τρίτα των Ελβετών αυτοπροσδιορίζονταν ότι ανήκουν σε μια εκκλησία.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να περιλάβουν στο νέο ύμνο τις αξίες του ελβετικού Συντάγματος, όπως η δημοκρατία και η αλληλεγγύη, ενώ και η μελωδία θα μπορούσε επίσης να αναθεωρηθεί.

Αλλά ο Lukas Niederberger, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον διαγωνισμό, δήλωσε στο BBC: "Το πραγματικό πρόβλημα είναι πάνω απ’ όλα το κείμενο."

"Επισήμως ο ύμνος είναι ένα ψαλμός, μια προσευχή, αλλά φυσικά έχουμε μια ανοιχτή κοινωνία, θρησκευτικά ουδέτερη.

"Έχουμε άθεους, εκείνους που δεν πιστεύουν σε ένα μόνο Θεό, έτσι ώστε αυτός ο ύμνος είναι μια δυσκολία».

Είπε επίσης: "Πολλοί άνθρωποι είναι συντηρητικοί και ο ύμνος είναι συναισθηματικός, αλλά αν ένας συνθέτης δημιουργεί ένα σούπερ τραγούδι, τότε μπορούμε κι εμείς να αλλάξουμε τη μελωδία.

«Αλλά αυτό είναι λίγο δύσκολο για τους συντηρητικούς ανθρώπους, γι’ αυτό λέμε ότι οι διαγωνιζόμενοι δεν χρειάζεται να αλλάξουν τη μουσική», είπε.

Ένας στίχος του σημερινού ύμνου, ο οποίος χρονολογείται από το 1800 και υιοθετήθηκε επίσημα το 1981, έχει ως εξής: «Όταν οι ουρανοί το πρωί γίνονται κόκκινοι / Και ρίχνουν την ακτινοβολία τους / Εσύ, Κύριε, εμφανίζεσαι στο φως τους.

"Όταν οι Άλπεις λάμψουν με λαμπρότητα, προσευχήσου στον Θεό, παραδώσου σε Αυτόν,

"Γιατί αισθάνεσαι και καταλαβαίνεις, γιατί αισθάνεσαι και κατανοείς / Ότι κατοικεί σε αυτή τη γη. Ότι μένει σε αυτή τη γη. "

Ο νικητής θα αποφασιστεί από μια 25μελή κριτική επιτροπή η οποία περιλαμβάνει ανθρώπους από τον χώρο της λογοτεχνίας, του αθλητισμού και του yodelling.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του επόμενου έτους και θα διαρκέσει έξι μήνες. Το βραβείο - 10.000 ελβετικά φράγκα - θα απονεμηθεί το 2015.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2010, ένα 20 τοις εκατό είπε ότι δεν έχει καμία θρησκεία.

Σχ. ΚΟ: Εδώ απολαμβάνετε το "δόγμα" των πολυπολιτισμικών - "ανοικτών" κοινωνιών: Η μειονότητα έχει πάντα, το πάνω χέρι. Η γνώμη της πάντα είναι ανώτερη από αυτή της πλειοψηφίας. Και γιατί να μην ενοχλεί όλους αυτούς (το 20%) ο σταυρός στην ελβετική σημαία; Πόσος καιρός θα περάσει για να γίνει νέος διαγωνισμός για τη «νέα σημαία της χώρας»; Άλλωστε έχουν ήδη εκφραστεί διαμαρτυρίες (βλ. εδώ και εδώ).


 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / ΠηγήNew World Order-Wake Up: ΕΛΒΕΤΙΑ: Διαγωνισμός για νέο εθνικό ύμνο, χωρίς αναφορά στον Θεό

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο ηλιακό μας σύστημα! Η τροχιά της σελήνης έχει αλλάξει κατά 34 μοίρες!!!

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο ηλιακό μας σύστημα! Η τροχιά της σελήνης έχει αλλάξει κατά 34 μοίρες!!!


Τελευταία πολλά περίεργα και μυστήρια συμβαίνουν στο ηλιακό μας σύστημα! Εμφανίζονται νέοι πλανήτες, σχεδόν καθημερινές εμφανίσεις αντικειμένων δίπλα στον ήλιο, αποκαλύψεις πρακτόρων για καταστροφικές ηλιακές εκρήξεις και τώρα αλλαγή της τροχιάς της σελήνης κατά 34 μοίρες…. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και σχεδόν σίγουρα γνωρίζουν κάτι και μας το κρύβουν!

Δείτε το αναλυτικό βίντεο που ανέβασε χρήστης του youtube που αποδεικνύει την αλλαγή της τροχιάς της σελήνης και προειδοποιεί την NASA και τις κυβερνήσεις πως γνωρίζουμε για όλο αυτό!

AYTH THN ΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ Sea Ranger ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΗΜΩΝΙΑ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ…

AYTH THN ΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ Sea Ranger ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΗΜΩΝΙΑ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ…


Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Τουρκικό ερευνητικό σκάφος, σχεδόν δίπλα στους λουόμενους της παραλίας Θημωνιά της Θάσου, διεξάγει έρευνες.Οι κάτοικοι έχουν ειδοποιήσει το Λιμενικό από τις 16:00… αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση…
Τα έχει τακτοποιήσει όλα ο νέος υπουργός «Εξωτερικών» αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της κυβέρνησης Σαμαρά…
Σε λίγο θα θέλουμε διαβατήριο από τον χαλίφη Ερντογάν για να πάμε Αθήνα – Θεσσαλονίκη!
η φωτο τραβήχτηκε στις 16:00

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ!!!

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ!!!


Στο βίντεο που κυκλοφόρησε χθες 18 Αυγούστου αποκαλύπτονται όλες οι τελευταίες εικόνες τρισδιάστατης απεικόνισης από το βυθό της Βαλτικής θάλασσας του σημείου που έχει απασχολησεί. Μπορούμε να πούμε ότι η μορφολογία δείχνει κάποια συντριβή που έγινε στο σημείο, άγνωστα πόσα χρόνια πριν... Η εικόνα προέρχεται από Multibeam Sonar και η χρωματική κωδικοποίηση της είναι: Ζεστά χρώματα (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο) όπου αντιστοιχούν σε μικρότερο βάθος του νερού, ενώ ψυχρά χρώματα (πράσινο, μπλε, μοβ) δείχνουν τα μεγαλύτερα βάθη. Στο βίντεο θα ακούσετε τις φωνές των δυτών: Stefan Hodgeborn, Peter Lindberg και Dennis Asberg.

Σχόλιο: Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το αντικείμενο θα έπεσε με ασύλληπτη ταχύτητα, όταν προσέκρουσε στον πυθμένα και στην συνέχεια έσκισε κυριολεκτικά στα δύο το βουνό... Γνωρίζοντας πως στην θάλασσας η επιβράδυνση των αντικειμένων γίνεται γρηγορότερα, αναρωτιέμαι την ταχύτητα του αγνώστου αντικειμένου που κατέπεσε εκεί.



Να σημειώσω πως η ερευνητική ομάδα δέχεται δωρεές διότι το κόστος κάθε αποστολής είναι μεγάλο. Είναι καλό να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε... Ίσως η γνωστοποίηση εξωγήινης ευφυίας να ξεκινήσει από την αποκάλυψη των ευρυμάτων στην Βαλτική.
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ