Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Debtocracy - Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντερ


Debtocracy - Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντερ

Debtocracy
Debtocracy, ένα Ντοκιμαντέρ του
Άρη Χατζηστεφάνου...

Το πολυαναμενόμενο Ντοκιμαντέρ Debtocracy (Χρεοκρατία) του Άρη Χατζηστεφάνου είναι έτοιμο.

Δείτε το και διαδώστε το! Αξίζει!

Debtocracy - Χρεοκρατία



Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ και τους συντελεστές του διαβάστε εδώ.

PHIL SCHNIEDER ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 66 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ- ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.


PHIL SCHNIEDER ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 66 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ- ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.

Ο PHIL SCHNEIDER είναι ο άνθρωπος που συμμετείχε στον πόλεμο ανθρώπων-εξωγήινων στα τέλη Αυγούστου του '79, στο Ντελσέι του Νιου Μέξικο, και ένας από τους ελάχιστους επιζώντες, ο μόνος που βγήκε και μίλησε δημόσια για τα άκρως απόρρητα ζητήματα των μυστικών υπογείων βάσεων στην Αμερική, (και ανά τον κόσμο) την ύπαρξη εξωγήινων στο υπέδαφος, τη συμφωνία που έκανε η Αμερικανική κυβέρνηση μ'αυτούς το 1954 κλπ. Οι δηλώσεις του είναι συγκλονιστικές και δίνουν νέα οπτική και νέο φως στα πράγματα.
Πρώην κυβερνητικού των Η.Π.Α γεωλόγος και μηχανικός . Δούλεψε στις μυστικές εργασίες για τις υπόγεις βάσεις στην περιοχή 51, S-4 και Los Alamos και μαρτυρεί τα όσα έζησε κατά την διάρκεια αυτών των εργασιών.


Εργάστηκε επί 17 χρόνια σαν γεωλόγος, μηχανικός, δομικός μηχανικός σε αεροδιαστημικές εφαρμογές στα μυστικά προγράμματα . 

Στην παρακάτω φωτογραφία ο Phil Schnieder με συνεργάτες του στις υπόγειες εργασίες.....

και κάποιο από τα σχέδια που είχε κάνει ο ίδιος για το πως είναι οι υπόγειες εγκαταστάσεις....... 

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ...... 


ΕΠΙΠΕΔΟ 1 - ΤΜΗΜΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 

ΕΠΙΠΕΔΟ 2 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 

ΕΠΙΠΕΔΟ 3 - ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 

ΕΠΙΠΕΔΟ 4 - ΤΜΗΜΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ 

ΕΠΙΠΕΔΟ 5 - ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ "ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ" ΓΚΡΙΖΩΝ ( ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ) 

ΕΠΙΠΕΔΟ 6 - ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ 

ΕΠΙΠΕΔΟ 7 - ΤΜΗΜΑ ΚΡΥΟΓΕΝΙΚΗΣ ΚΡΥΟΘΑΛΑΜΟΙ








"24 ΘΈΜΙΣ" : ΈΝΑΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΉΣ ΜΕ ΝΕΡΌ ΣΑΝ.. ΤΗ ΓΗ


"24 ΘΈΜΙΣ" : ΈΝΑΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΉΣ ΜΕ ΝΕΡΌ ΣΑΝ.. ΤΗ ΓΗ

Αμερικανοί επιστήμονες παρατήρησαν νερό σε παγωμένη μορφή και πολύπλοκες οργανικές ουσίες, πάνω σε ένα αστεροειδή και συγκεκριμένα στον «24 Θέμις», ένα τεράστιο βράχο διαμέτρου 200 χιλιομέτρων, που βρίσκεται σε τροχιά σε απόσταση περίπου 480 εκατ. χλμ. από τον ήλιο, στη ζώνη μεταξύ του Άρη και του Δία. 
Σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο BBC, οι ερευνητές εξηγούν, ότι σε αυτές τις συνθήκες ο πάγος δεν είναι σταθερός και πρέπει να ανανεώνεται με κάποιο τρόπο, πιθανώς από το εσωτερικό του αστεροειδούς. 

Οι επιστήμονες ξαφνιάστηκαν που ανακάλυψαν πάγο στην επιφάνεια του αστεροειδούς, καθώς κάτω από τη θερμότητα των ηλιακών ακτίνων και με ανυπαρξία ατμόσφαιρας, πίστευαν ότι τυχόν πάγος θα είχε εξατμιστεί προ πολλού.
Σύμφωνα με ένα εναλλακτικό σενάριο, ο αστεροειδής πρόσφατα συγκρούστηκε με κάποιον παγωμένο κομήτη, ενώ εξετάζονται κι άλλες πιθανότητες, όπως η συχνή πρόσκρουση μικρότερων βράχων πάνω στον «24 Θέμις», που φέρνει στην επιφάνειά του τον κρυμμένο από κάτω πάγο ή ίσως υδρατμοί πάγου εξέρχονται συνεχώς από το εσωτερικό προς την επιφάνεια, όπου και συμπυκνώνονται με την μορφή πάγου.
Εκτός από παγωμένο νερό, οι επιστήμονες ανακάλυψαν επίσης στον αστεροειδή ίχνη πολύπλοκων οργανικών ουσιών, πλούσιων δηλαδή σε άνθρακα. Η ανακάλυψη ενισχύει τη θεωρία ότι ένα μεγάλο μέρος από το νερό των ωκεανών της Γης, αλλά και ίσως και οι πρώτοι οργανικοί «σπόροι» της ζωής, προήλθαν από το διάστημα, όταν αστεροειδείς ή κομήτες προσέκρουσαν στον πλανήτη μας πριν από περίπου 4 δισεκατομμύρια χρόνια. 

Σημειώνεται, πως σε λίγες εβδομάδες, ένα ιαπωνικό διαστημικό σκάφος θα επιστρέψει στη Γη, με δείγματα βράχων από την επιφάνεια ενός αστεροειδούς. 
Το σκάφος «Ροζέτα» της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) θα περάσει δίπλα από ένα άλλο αστεροειδή μέσα στο 2010, ενώ ένα άλλο σκάφος της NASA, θα κάνει κάτι ανάλογο το 2010 με έναν τρίτο αστεροειδή. 
Η ανακάλυψη της λεπτής παγωμένης επιφάνειας του ουρανίου σώματος έγινε, με τη βοήθεια του υπέρυθρου τηλεσκοπίου της NASA στη Χαβάη, από δύο ανεξάρτητες ερευνητικές ομάδες, η μια υπό τον καθηγητή φυσικής Ουμπέρτο Κάμπινς, του πανεπιστημίου της Κεντρικής Φλόριδα και η άλλη υπό τον δρα Άντι Ρίβκιν, του πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς.
ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2010/04/24.html))

Η DAILY MAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΗΣ NASA


Η DAILY MAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΗΣ NASA

Σ.Επιστήμης: Βρήκαμε απο την "Daily Mail" ένα ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει το blog μας. Στο παρελθόν είχαμε πει οτι οι φωτογραφίες της NASA και γενικά των "Δυτικών" είναι επεξεργασμένες, είναι εσκεμμένα θολές για να αποκρύπτουν κάποιες πληροφορίες.


Θυμάστε τις φωτογραφίες της NASA απο τον Ηλιο που εμφανίζοταν παράξενα αντικείμενα, ξαφνικά αυτές οι φωτογραφίες εξαφανιζόντουσαν και εμφανιζόντουσαν διορθωμένες στη θέση τους.

Θα έχετε παρατηρήσει οτι το ίδιο συμβαίνει και με το πρόγραμμα google Earth. Παλαιότερα μπορούσε κάποιος να παρατηρεί τη Γη και ειδικά τον βυθό της θάλασσας και πολλοί ερευνητές έχουν βρεί διάφορα αξιόλογα ευρήματα. Τώρα τελευταία προστέθηκαν στο Google Earth κύματα, εφέ και δεν μπορεί κάποιος σε μεγέθυνση να εξερευνήσει το βυθό. Όπως και σε άλλες περιόχες δεν σου επιτρέπει κοντινή μεγέθυνση και εμφανίζει ημέρες συννεφιασμένες σε διάφορα σημεία.


Αν κάνετε μια πιο προσεκτική έρευνα θα δείτε οτι οι φωτογραφίες του Google Earth είναι τραβηγμένες διαφορετικές ημερομηνίες. Θα μπορούσαν να επιλέξουν για όλη τη Γη φωτογραφίες χωρίς σύννεφα. Οπως καταλαβαίνετε οι επιλογές αυτές δεν είναι τυχαίες. Η "δυτική" επιστήμη έχει χάσει την αξιοπιστία της, έχει εμπορευματοποιηθεί, έχει φύγει απο τα χέρια των επιστημόνων και βρίσκεται στα χέρια των χρηματοδοτών, των "Διεθνών" Τραπεζιτών. Αυτοί αποφασίζουν το τι θα μάθουμε και τι όχι.


Άλλωστε όλα τα "έγκυρα" επιστημονικά περιοδικά τους ανήκουν. Και δεν είναι ανεξάρτητα και αξιόπιστα.


Στο ρεπορτάζ απο την "Daily Mail" θα δείτε η ίδια η Daily Mail λέει οτι,  γιατί οι φωτογραφίες της Ρωσίας να είναι καθαρές και της NASA θολές;


Πάντως μην νομίζετε οτι θα αλλάξουν τακτική. Το πιο πιθανό είναι να εξαγοράσουν το Ρωσικό πρόγραμμα και να γίνουν και αυτές οι φωτογραφίες θολές.


Ο δρ. Robert Simmon, απο το Παρατηρητήριο της NASA στο Goddard Διαστημικό Κέντρο στο Μέριλαντ, είπε οτι οι Ρωσικές εικόνες δεν είναι ούτε χειρότερες ούτε καλύτερες απο της NASA. Ο καθηγητής λέει οτι οι διαφορές οφείλονται στα διαφορετικά φίλτρα που χρησιμοποιήθηκαν για τη λήψη των φωτογραφιών.


Βέβαια αυτά δεν αποτελούν παρα δικαιολογίες διότι οι φωτογραφίες που τραβάει η NASA είναι απο ποικίλα φίλτρα, οι φωτογραφίες όμως που θα πάρει ο κόσμος είναι οι θολές.
Είναι βέβαιο οτι έχουν καθαρές φωτογραφίες και πιο καλές απο τις Ρώσικες.


Ρωσική φωτογραφία όπου φαίνονται οι σχηματισμοί των παρυφών των βουνών



Καταπληκτική φωτογραφία απο τη Γη τραβηγμένη απο το Ρωσικό Elektro-L τις 26 Φεβρουαρίου


Ρώσικη φωτογραφία της Γης

Φωτογραφία απο τη Γη, τραβηγμένη απο τη NASA
Elektro-L
Elektro-L στα εργαστήρια πριν την απογείωση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ - Ο ΙΔΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΔΙΩΧΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ - Ο ΙΔΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΔΙΩΧΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Θλίψη και συφερτός  γεμίζει η ψυχή μου. Η ψευτοκουλτουρα και ο παλιμπαιδισμός των ΜΜΕ, δυστυχώς μας έχουν  καταντήσει  έρμαια της παγκοσμιοποίησης. Δεν  είμαστε σε θέση πλέον να αυτοαποκαλούμαστε Έλληνες  ((λες και είναι ντροπή)) και πόσο μάλλον να φαινόμαστε. Η κατάσταση στην όποια έχει περιέλθει  η Ελληνική κοινωνία κάτω από τον ζυγό της χιτλερικής και φασιστικής προπαγάνδας, μας οδηγεί και μαθηματικά πλέον στην ανικανότητα  και στην  ανυπαρξία  .Συνέλληνες  όταν είδα το βίντεο αυτό ένοιωσα πόσο ανήμπορος είμαι να αντικρύσω την  αλήθεια, αυτήν που πικρά βασανίζει το μυαλό και την ψυχή μου, μα δεν έχω το κουράγιο να φωνάξω να ουρλιάξω να βγάλω τα σωθικά μου ρε γαμωτο . Την σημαία την Ελληνική ,αυτήν την γαλανόλευκη ,χέρι δεν βάζει κανένας για να την κατεβάσει. Για την σημαία αυτήν κάποιοι αφιλοκερδώς έχασαν την ζωή τους για να πορεύονται λαμόγια  και κίναιδοι προς τον αφανισμό της πατρίδος μας. Συνέλληνες η σημαία μας είναι η ιστορία μας, η μαγκιά μας ,το παρελθόν μας και το μέλλον μας. Δυστυχώς πλέον αυτός που αγαπά  την πατρίδα του είναι εθνικιστής- φασίστας και ολόκληρη η σειρά επιθέτων που χρησιμοποιούν οι τιποτένιοι και άχρηστοι. Έλεος αδέλφια. Μην αφήσετε κανέναν να διαστρεβλώσει  την ιστορία μας γιατί δυστυχώς το μέλλον μας θα είναι αβέβαιο……..





Οπως και πέρυσι... ετσι και φέτος, χωρίς λόγο και αιτία τα ΜΑΤ δημιούργησαν επεισόδια ενάντια σε φιλήσυχους Ελληνες πολίτες.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το πως μπορούν τέτοιες παράλογες και αντισυνταγματικές αστυνομικές ενέργειες να σπρώξουν νεαρά άτομα στο προβούν και αυτά με την σειρά τους σε βιαιες ενέργειες...
ΠΗΓΗ((http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/25_2835.html))

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 1988:"ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"


ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 1988:"ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"

Στην προεκλογική εκστρατεία που έγινε στο Ισραήλ το 1988, όπως ανέφερε η Γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ», οι υποψήφιοι πολιτικοί και τα κόμματα δεν έπαυαν να επαναλαμβάνουν αυτά τα λόγια: "ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ"

Η σχετική αναδημοσίευση της «Ελευθεροτυπίας» ( 6-11-88 )