Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ---ΕΟΕ--- ....ΣΕ ΛΙΓΟ LIVE!!!!


Τώρα live το ουδείς αναμάρτητος με την Κατερίνα Μπακαλίδου και τον Πρόδρομο Κοφσανίδη. Ακούτε από εδώ http://eoellas.org/webradio

Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΨΥΧΗ




Θυμήσου ότι υπάρχεις...

Μεταμορφώσου!!!

Γιατί εσύ είσαι...
Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!!
ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ...


"...Και όσο προσπαθούμε, τόσο θα χαλνούμε,
θα μπλέκουμε τα πράγματα, ως να βρεθούμε
στην άκρα σύγχυσι. Και τότε θα σταθούμε.
Θα είν' η ώρα οι θεοί να εργασθούνε.
Έρχονται πάντοτ' οι θεοί..."

Κ.Π. Καβάφης (Η ΕΠΕΜΒΑΣΙΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ)

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ – ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!


ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ – ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!

Αναρωτηθήκατε ποτέ τον λόγο για τον οποίο επέμενε η ΤΡΟΙΚΑ στην υποχρεωτική χρήση της ψηφιακής τηλεόρασης, κάτι που είναι και όρος του μνημονίου;
Γνωρίζετε ότι σε παγκόσμια κλίμακα μόνο η Ελλάδα την επέβαλε, χωρίς δικαίωμα επιλογής για τους πολίτες;
Πάμε να δούμε το γιατί λοιπόν ….
Στα κινηματογραφικά φιλμ, το κάθε δευτερόλεπτο αναλύεται σε 24 καρέ, ροή που εξασφαλίζει φυσιολογική κίνηση στην οθόνη. Αν τα καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι λιγότερα, η κίνηση θα φαίνεται αργή και αν είναι περισσότερα, θα φαίνεται γρήγορη.
Αν από αυτά τα 24 καρέ αφαιρεθούν π.χ. τρία (3) και αντικατασταθούν με άλλα, άσχετα με το περιεχόμενο του φιλμ, το μάτι μας θ΄αντιληφθεί την παρεμβολή των “ξένων” καρέ, αλλά ο εγκέφαλος δεν προλαβαίνει να κατανοήσει το περιεχόμενό τους, με αποτέλεσμα να τα αποθηκεύσει στο υποσυνείδητο, χωρίς εμείς να αντιληφθούμε το παραμικρό.
Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες για διαφημιστικούς σκοπούς, με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Η ψηφιακή tv λοιπόν, έχει ανάλογες δυνατότητες επέμβασης στο υποσυνείδητό μας, αφού παρακολουθώντας π.χ. το δελτίο ειδήσεων, παρεμβάλλονται μηνύματα με την ίδια παραπάνω μέθοδο, αλλά με πολύ πιο σύγχρονα ψηφιακά μέσα, χωρίς να τα αντιλαμβανόμαστε, κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει με την αναλογική tv.
Εδώ πλέον δεν μιλάμε για διαφημιστικά μηνύματα, αλλά για πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικά, μηνύματα χειραγώγησης της κοινής γνώμης και ελέγχου των αντιδράσεών της.
Γι αυτόν τον λόγο, το ξαναλέω, επεβλήθη η αλλαγή από αναλογική σε ψηφιακή tv, ως απαράβατος όρος του μνημονίου και όχι γιατί τους ενδιέφερε η ποιότητα της τηλεθέασής μας.
Για παράδειγμα, ενώ όλοι μας γνωρίζουμε και παραδεχόμαστε την κατευθυνόμενη ενημέρωση συγκεκριμένου MEGAλου καναλιού, αυτό εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέση στην τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων. Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι τα ασυνήθιστα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης των Τούρκικων σήριαλ …
Ελπίζω ότι αυτό το κείμενο βοηθά αρκετά στην κατανόηση της μαλθακότητας και της έλλειψης αντίδρασης σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.
(ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ)

Είδατε την νοσοκόμα της βασίλισσας;


Είδατε την νοσοκόμα της βασίλισσας;

Αναρτήθηκε από   //  6 Μαρτίου 2013  //  info facts  //  0 Σχόλια
Φαίνεται ότι αυτοί οι «άνθρωποι» δεν προσπαθούν να κρύψουν τίποτα πλέον. Κοιτάξτε την στολή που φοράει η νοσοκόμα.
Το βλέπετε; Κοιτάξτε προσεκτικά την ζώνη της. Έχει πλάκα το θέμα. Δεν μπορούν χωρίς τους συμβολισμούς, θα σκάσουν. Χαχαχα.
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ
2

Η γενοκτονία των Αρμενίων από τους τούρκους γίνεται ταινία στην Αμερική. Λυσσαλέες αντιδράσεις από τα λόμπι του συνωστισμών.


Η γενοκτονία των Αρμενίων από τους τούρκους γίνεται ταινία στην Αμερική. Λυσσαλέες αντιδράσεις από τα λόμπι του συνωστισμών.


Υπάνθρωποι ευχαριστούν την Κλίντον και τον Ομπάμα που δεν αναγνώρισαν το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας…

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Πλειάδα γνωστών ηθοποιών
θα συμμετέχουν στην ταινία που αναμένεται να προβληθεί στις 23 Απριλίου του 2015, αποκαλύπτοντας όλη την ιστορική αλήθεια.

Άρχισαν οι πιέσεις στους ηθοποιούς και τα στούντιο από τα λόμπι της τουρκικής διαπλοκής για να εμποδιστεί η παραγωγή. Με την πλάτη στον τοίχο ο Ομπάμα που έταζε αναγνώριση της γενοκτονίας προεκλογικά και μετά έκανε πίσω υπό την πιεση της Κλίντον και του συφερτού.

Στην ταινία αναμένεται να παρελάσουν ηθοποιοί όπως ο Αλ Πατσίνο, η Ναταλι Πόρτμαν, ο Αρμάν Ασάντε, ο Ντι Κάπριο κλπ, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη υπογράψει παρά τις πιέσεις.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Αρμένιος Αρτακ Σεβάδα και η ταινία θα βασίζεται στο best seller που περιγράφει την ζωή της 25χρονης Σάλυ Σόλομον που ανακαλύπτει την Εθνική της κληρονομιά και βρίσκεται αντιμέτωπη με μία “βιομηχανία” λόμπις, ψεύδους και προπαγάνδας που κρύβουν την αλήθεια.

Αυτο περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση αφού υπάρχει η φημολογία ότι η ταινία θα αναφέρεται επώνυμα σε πρόσωπα και εταιρείες που συνεργάζονται με την Τουρκία για την απόκρυψη του εγκλήματος.

Ο προϋπολογισμός της ταινίας θα ξεπεράσει τα 30 εκ. δολάρια, αλλά η προσέλευση παγκοσμίως αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

Το ερώτημα είναι γιατί δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο από τόσους πάμπλουτους ελληνικής καταγωγής, που μάλιστα είναι κύριοι χορηγοί της Κλίντον, συνέταιροι του Ανδρίκου κλπ κλπ. Αφού είναι δεδομένο ότι θα προσέφεραν και στην αλήθεια και στην τσέπη τους.

Προφανώς αυτοί αρέσκονται περισσότερο στον ρόλο του γενίτσαρου που κερδοσκοπεί εις βάρος του αίματος και της εθνικής περιουσίας. Δεν πειράζει, οι Αρμένιοι δείχνουν τον δρόμο.

Δείτε το βίντεο που αποτελεί προπομπό της προσπάθειας:

Νέος αστεροειδής "επιτίθεται" στη γή.


Νέος αστεροειδής "επιτίθεται" στη γή.


Άλλος ένας αστεροειδής κινείται εάντίον της γης.Μέσα στο Σαββατόκυριακο θα περάσει αρκετά κοντά από τον πλανήτη μας, σε απόσταση περίπου 960.000 χιλιομέτρων, δηλαδή 2,5 φορές η απόσταση Γης-Σελήνης.
Ο 100 μέτρων αστεροειδής 2013 ΕΤ θα είναι ...
αρκετά αχνός στον ουρανό και ουσιαστικά αδύνατο να γίνει ορατός με γυμνά μάτια. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να πέσει πάνω στη Γη, σύμφωνα με το Space.com, όμως η εμφάνισή του προκαλεί κάποια νευρικότητα στους επιστήμονες (και όχι μόνο), καθώς μέσα σε λίγες μέρες είναι ο δεύτερος άγνωστος έως τώρα αστεροειδής που ανακαλύπτεται.
Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου ο αρκετά μικρότερος αστεροειδής 2013 EC, διαμέτρου δέκα μέτρων, πέρασε πολύ πιο κοντά από τη Γη, σε απόσταση περίπου 370.000 χιλιομέτρων δηλαδή όσο η απόσταση της Σελήνης.
Αν και η αυξημένα συχνότητα εμφανίσεων αστεροειδών κοντά στον πλανήτη μας μπορεί να θεωρηθεί ως δυνητική απειλή, σύμφωνα με τους επιστήμονες η αύξηση αυτών των παρατηρήσεων μάλλον οφείλεται στις βελτιωμένες τεχνικές και δυνατότητες των αστρονόμων, οι οποίοι πλέον είναι σε θέση να εντοπίσουν ουράνια σώματα που πάντα περνούσαν από τη «γειτονιά» μας, αλλά δεν γίνονταν αντιληπτά στο παρελθόν τόσο συχνά.
Οι επιστήμονες, από την άλλη, εκτιμούν ότι οι αστεροειδείς οποιουδήποτε μεγέθους που προσεγγίζουν τη Γη, φθάνουν το ένα εκατομμύριο συνολικά και από αυτούς έχουν εντοπιστεί μόνο οι 9.700, αν και οι μεγαλύτεροι (που είναι και οι πιο επικίνδυνοι) πιστεύεται ότι έχουν ήδη βρεθεί. Η NASA έχει εντοπίσει το 95% των περίπου 980 αστεροειδών διαμέτρου άνω του ενός χιλιομέτρου και κανείς από αυτούς δεν προβλέπεται να διασταυρωθεί με τη Γη στο προβλέψιμο μέλλον (μένει όμως και ένα 5% που δεν έχει βρεθεί).
Το πρόσφατο καταστροφικό περιστατικό έκρηξης αστεροειδούς 17 μέτρων πάνω από τη Ρωσία δείχνει ότι τέτοια αντικείμενα από το διάστημα μπορούν να χτυπήσουν οπουδήποτε στη Γη χωρίς προειδοποίηση, αφού οι αστρονόμοι δεν γνωρίζουν εκ των προτέρων την ύπαρξή τους. Υπενθυμίζεται ότι ο αστεροειδής που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους πριν από 65 εκατ. χρόνια, εκτιμάται πως είχε διάμετρο δέκα χιλιομέτρων.
Νέος αστεροειδής "επιτίθεται" στη γή. | ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΠΗΓΗ