Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Έκρηξη Στο Φεγγάρι Αποκαλύπτει Στόλο ΑΤΙΑ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκρηξη Στο Φεγγάρι Αποκαλύπτει Στόλο ΑΤΙΑ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Έκρηξη Στο Φεγγάρι Αποκαλύπτει Στόλο ΑΤΙΑ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η κάμερα έχει ως στόχο το φεγγάρι 24/7/365 ημέρες
το χρόνο.

Χάρη σε πέντε αφοσιωμένους ανθρώπους που
εκ περιτροπής δεν σταματούν να
κινηματογραφούν κάθε βράδυ.

Το ακόλουθο εκπληκτικό γεγονός παρατηρήθηκε σε μία από τις ταινίες.

Μετά από χιλιάδες ώρες μαγνητοσκοπήσεων, βρήκαμε ένα ακόμη εκπληκτικό γεγονός
παρουσίας ufo στο φεγγάρι.

Εσείς αποφασίζετε!

ANEΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Krokodil: Το ναρκωτικό που τρώει τη σάρκα έχει τρομοκρατήσει τις ΗΠΑ [Εικόνες σοκ]

Krokodil: Το ναρκωτικό που τρώει τη σάρκα έχει τρομοκρατήσει τις ΗΠΑ [Εικόνες σοκ]

Το ναρκωτικό που τρώει το χρήστη από μέσα προς τα έξω
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ με τη ραγδαία αύξηση της χρήσης του ανατριχιαστικού ναρκωτικού Krokodil που τρώει τις σάρκες των χρηστών του. Ένα χρόνο μετά την ανακάλυψη του πρώτου κρούσματος, τα νέα στοιχεία είναι πραγματικά συγκλονιστικά.
Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, το επίκεντρο της χρήσης του Krokodilεστιάζεται πλέον στην Αριζόνα, ενώ αρκετές ακραίες περιπτώσεις έχουν εμφανιστεί και στο Φοίνιξ, το Ιλινόις, το Οχάιο και την Οκλαχόμα.
Οι γιατροί θεωρούν ότι την ευθύνη για τα συμπτώματα σήψης της σάρκας είναι οι βρώμικες βελόνες που μολύνουν τους χρήστες με τον ιό του AIDS, της ηπατίτιδας και του ανθεκτικού στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δερματική γάγγραινα δέρμα, βαθιά αποστήματα, και απώλεια των άκρων ".
Σοκαριστική είναι η περίπτωση που αναφέρουν δύο γιατροί από το Μισούρι, οι οποίοι, μιλώντας στο American Journal of Medicine παρουσιάζουν την περίπτωση ενός ασθενή τους, του οποίου το δέρμα είχε σαπίσει από τη χρήση Krokodil: «Είδαμε ότι το δάχτυλό του έπεσε, ενώ οι πληγές στο μηρό του ταιριάζουν πραγματικά με την εικόνα της χρήσης Krokodil» εξηγεί ο δρ. Ντάνι Θεκεμουριχιλ επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πρώτη που δημοσιεύεται σε παγκοσμίως αναγνωρισμένο ιατρικό περιοδικό.
Το Krokodil, ή δεσομορφίνη όπως είναι η επιστημονική του ονομασία, είναι η λεγόμενη «σπιτική ηρωΐνη» που ξεκίνησε από τη Ρωσία και σταδιακά εξαπλώθηκε στις ΗΠΑ, σημαίνοντας συναγερμό για τη δημόσια Υγεία. Κατασκευάζεται συνήθως από τριμμένα χάπια κωδεΐνης, βενζίνη, μαγειρικό λάδι, ιώδιο, διαλυτικό μπογιάς και υγρό αναπτήρα και η ραγδαία εξάπλωση του έχει απασχολήσει πολύ τους ειδικούς.
Η εξάπλωση του στις ΗΠΑ ήρθε στο φως από τον Δρ Φρανκ Λοβέκιo ιατρικός διευθυντής στο Κέντρο Ελέγχου Δηλητηριάσεων, ο οποίος έχει ασχοληθεί με περιπτώσεις χρηστών Krokodil. Όπως αναφέρει ο ίδιος «Είμαστε πολύ φοβισμένοι.Το ναρκωτικό αυτό κατασκευάζεται από επικίνδυνα υλικά και ακόμη και αν θεωρούν ότι το μεγαλύτερο μέρος του πετρελαίου και της βενζίνης έχει φύγει, υπάρχουν ακόμα υπολείμματα από αυτά. Μπορείτε να φανταστείτε τι ζημιά προκαλεί αυτό το ναρκωτικό στις φλέβες σας, όταν βγάζει αυτό το αποτέλεσμα στο δέρμα. Τρώει το χρήστη από μέσα προς τα έξω»
Αν και έχει τις ίδιες ψυχικές συνέπειες, με την ηρωίνη, τα απίστευτα φθηνά υλικά του Krokodil του, τα οποία μπορούν να αγοραστούν νόμιμα σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ στη Ρωσία, μπορεί να προκαλέσει δραματικές και καταστροφικές συνέπειες στο σώμα του χρήστη.
Πολλοί τοξικομανείς έχουν υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και προβλήματα λόγου και ομιλίας από το φάρμακο, αφού συχνά «σκάνε» τα αιμοφόρα αγγεία τους, αφήνοντας έντονη οσμή γάγγραινας και πληγές να φουντώνουν στο σώμα, από τις οποίες το Krokodil απέκτησε το όνομα και τη φήμη του.
Ο μέσος χρήστης Krokodil έχει προσδόκιμο ζωής μόλις δύο με τρία χρόνια από την στιγμή που θα αρχίσει τη χρήση και σε αυτό το διάστημα το δέρμα τους θα γίνει πράσινο, φολιδωτό και θα αρχίσει να πέφτει σαν ένα είδος αποσύνθεσης που ξεκινάει από το εσωτερικό του οργανισμού.

Ο κυκλώνας της Σαρδηνίας πλησιάζει τώρα στην Ελλάδα

Ο κυκλώνας της Σαρδηνίας πλησιάζει τώρα στην Ελλάδα
Τη δυτική Ελλάδα αναμένεται να πλήξει μέσα στις επόμενες ώρες ο κυκλώνας της Σαρδηνίας, εμφανώς εξασθενημένος ωστόσο σε σχέση με την ένταση των φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην Ιταλία.
Ο κυκλώνας θα πλήξει κυρίως περιοχές της δυτικής Ελλάδας και του Ιονίου, ενώ δεν αποκλείεται ισχυρές βροχές και καταιγίδες να σημειωθούν και σε άλλες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας.
Όπως επισημαίνουν μετεωρολόγου για την ένταση των καιρικών φαινομένων στην Σαρδηνία, η βροχή που έπεσε ξεπέρασε τα 450 χιλιοστά, η μισή δηλαδή από τη βροχόπτωση ολόκληρου του χειμώνα.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 23:30 Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΟΕ ΣΤΟ TV THESSALONIKI ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 23:30 Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΟΕ ΣΤΟ TV THESSALONIKI ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ

Σήμερα, Τρίτη στις 23:30 η μεγάλη πρεμιέρα του ΕΟΕ στην ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ!!! Σήμερα 23:30 στο TV THESS και αμέσως μετά στο δικό μας web tv από εδώ η εκπομπή του ΕΟΕ, Πηγή Έμπνευσης και Δημιουργίας με το, Ευάγγελο Κέλμαλη. Μια πρεμιέρα για γερά στομάχια και μια απάντηση προς όλους… Μην την χάσει κανείς !!!
Δείτε το trailer

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ; ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ