Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Rfid τσίπ ελέγχου και ηλεκτρονική σκλαβιά στα σκαριά

Αποσπάσματα απο την εκπομπή, απόρρητα σενάρια. Δείτε τι έλεγε με την θεία χάρη του θεού, ο Γέροντας Παϊσιος λίγο πρίν πεθάνει

Rfid τσίπ ελέγχου και ηλεκτρονική σκλαβιά στα σκαριά - YouTube ΠΗΓΗ

Θεαματική πρόσκρουση κομήτη έφερε νερό στον Δία


Θεαματική πρόσκρουση κομήτη έφερε νερό στον Δία

Η κατανομή του νερού στη στρατόσφαιρα του Δία σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του Herschel (ESA/Herschel/Τ.Cavalié et al.)
Τα μόρια νερού που ανακαλύφθηκαν το 1995 στη στρατόσφαιρα του Δίαπροήλθαν από τον κομήτη Shoemaker-Levy 9, ο οποίος ενθουσίασε τους αστρονόμους σε όλο τον κόσμο όταν προσέκρουσε στον γιγάντιο πλανήτη ένα χρόνο νωρίτερα.
Δεκάδες τηλεσκόπια σε όλο τον κόσμο στράφηκαν προς τον Δία τον Ιούλιο του 1994 για να παρακολουθήσουν τη δραματική πορεία του Shoemaker-Levy 9, ο οποίος είχε σπάσει σε 21 θραύσματα που κατευθύνονταν προς το νότιο ημισφαίριο του πλανήτη.
H πορεία του Shoemaker-Levy 9 προς τον Δία σε συρραφή εικόνων από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble (Φωτογραφία: NASA/ESA )
Ήταν η πρώτη πρόσκρουση στο Ηλιακό Σύστημα που κατέγραψαν οι αστρονόμοι σε πραγματικό χρόνο. Οι γιγάντιες κηλίδες που άφησαν οι προσκρούσεις στην ατμόσφαιρα του Δία παρέμειναν ορατές για εβδομάδες.
Οι κηλίδες που άφησαν οι προσκρούσεις στην ατμόσφαιρα του Δία παρέμειναν ορατές για εβδομάδες (NASA / H. Hammel)
Το νερό στην ατμόσφαιρα του Δία ανακαλύφθηκε ένα χρόνο αργότερα και οι πλανητολόγοι υποψιάστηκαν αμέσως ότι επρόκειτο για νερό από τον διαλυμένο κομήτη, ο οποίος πιστεύεται ότι αποτελούνταν κυρίως από πάγο νερού.
Οι υπολογισμοί των ειδικών δείξει εξάλλου ότι τα μόρια νερού δεν θα μπορούσαν να είχαν ανέβει στη στρατόσφαιρα από βαθύτερα στρώματα του Δία. Η υπόθεση της κοσμικής προέλευσης ήταν η πιο ευλογοφανής, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν αξιόπιστες απαντήσεις.
Τη λύση στο μυστήριο προσφέρουν τώρα οι υπέρυθρες παρατηρήσεις του Herschel, ενός διαστημικού τηλεσκοπίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA).
Όπως αναφέρει στην επιθεώρηση «Astronomy & Astrophysics» διεθνής ομάδα ερευνητών, τα υπέρυθρα μάτια του Herschel διαπίστωσαν ότι το νερό του νοτίου ημισφαιρίου είναι τρεις φορές περισσότερο από ό,τι στο βόρειο, και μάλιστα συγκεντρώνεται γύρω από τις περιοχές των προσκρούσεων.
«Σύμφωνα με τα μοντέλα μας, έως και το 95% του νερού στη στρατόσφαιρα προέρχεται από την πρόσκρουση του κομήτη» λέει ο Τιμπό Καμπαλιέ του Εργαστηρίου Αστροφυσικής του Μπορντώ στη Γαλλία, πρώτος συγγραφέας της δημοσίευσης.
Περισσότερα στοιχεία για τη σύσταση της ατμόσφαιρας τόσο του γιγάντιου πλανήτη όσο και των παγωμένων φεγγαριών του αναμένεται να προσφέρει η ευρωπαϊκή αποστολή JUICE, η οποία προγραμματίζεται να αναχωρήσει για το σύστημα του Δία το 2022.

Η αυτοκρατορία του Αντίχριστου - 2013


Η αυτοκρατορία του Αντίχριστου - 2013

Πάνω σ' αυτή την απελπισία,
 ο αντίχριστος θα ζητήσει να 
τον προσκυνήσουν οι άνθρωποι, 
να πάρουν το χάραγμά του με
 αντάλλαγμα το φαγητό και το νερό.
 Τότε, θα καταλάβουν οι άνθρωποι,
 ότι έχουν να «κάνουν» με τον ίδιο 
το σατανά.















Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2013/04/2013.html#ixzz2RVHRH7EY

Όλη η αλήθεια για τον μικροσκοπικό εξωγήινο - Τι έδειξε η εξέταση DNA - VIDEO


Όλη η αλήθεια για τον μικροσκοπικό εξωγήινο - Τι έδειξε η εξέταση DNA - VIDEO


Ο γρίφος του μικροσκοπικού εξωγήινου μήκους 15 εκατοστών, που βρέθηκε πριν από 15 χρόνια λύθηκε στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ Sirius
Ο γρίφος του μικροσκοπικού εξωγήινου μήκους 15 εκατοστών, που βρέθηκε πριν από 15 χρόνια λύθηκε στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ Sirius.

Σύμφφωνα με τη Daily Mail προς απογοήτευση των φίλων των UFO που είχαν ενθουσιαστεί περιμένοντας τη μεγάλη ανακάλυψη, δεδομένου ότι ο σκελετός που είχε ανακαλυφθεί έμοιαζε πολύ με εξωγήινη μορφή, οι Αμερικανοί επιστήμονες που έλαβαν και εξέτασαν δείγμα DNA κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα υπολείμματα ανήκουν σε άνθρωπο.
Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι το ανθρωποειδές αυτό γεννήθηκε πρόωρα και έζησε για έξι με οκτώ χρόνια. «Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται για μαϊμού. Είναι άνθρωπος. Και έζησε 6 με 8 χρόνια», δήλωσε ο Γκάρι Νόλαν, διευθυντής του τμήματος μοριακής Βιολογίας του πανεπιστημίου Στάνφορντ.
«Είναι προφανές ότι ανέπνεε και έτρωγε κανονικά, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό το μέγεθός του όταν γεννήθηκε. Το DNA μας λέει την ιστορία του και έχουμε τις τεχνικές για να διαπιστώσουμε ότι πράγματι πρόκειται για άνθρωπο» συμπλήρωσε ο Νόλαν.
Στο ντοκιμαντέρ Sirius που έκανε πρεμιέρα στο Λος Αντζελες την ημέρα της Γης και προβάλλεται στο διαδίκτυο και σε κινηματογράφους από τις 22 Απριλίου, σε μια προσπάθεια να αναφερθούν στην προέλευση του ανθρωποειδούς αναφέρονται και σε απόρρητα έγγραφα σχετικά με εξωγήινους, αλλά και στη δυνατότητα ταξιδιού από άλλους πλανήτες προς τη Γη.
Στο ντοκιμαντέρ, αναλύεται η πιθανή χρήση των τεχνολογιών ενέργειας σε αυτά τα ταξίδια.


a-pistefto: Όλη η αλήθεια για τον μικροσκοπικό εξωγήινο - Τι έδειξε η εξέταση DNA - VIDEO ΠΗΓΗ

Σήμερα στις 22:00 η συγγραφέας Ντορέτα Πέππα σε μια συνέντευξη έκπληξη στον Φαέθοντα Μυτιληνιό και την Εκπομπή του ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ μόνο στο web radio του ΕΟΕ.


Σήμερα στις 22:00 η συγγραφέας Ντορέτα Πέππα σε μια συνέντευξη έκπληξη στον Φαέθοντα Μυτιληνιό και την Εκπομπή του ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ μόνο στο web radio του ΕΟΕ. Ακούστε από εδώ
http://eoellas.org/webradio
Σήμερα στις 22:00 η συγγραφέας Ντορέτα Πέππα σε μια συνέντευξη έκπληξη στον Φαέθοντα Μυτιληνιό και την Εκπομπή του ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ μόνο στο web radio του ΕΟΕ. Ακούστε από εδώ
 http://eoellas.org/webradio