Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

οι ιπτάμενοι δίσκοι παραβιάζουν το όριο της ταχύτητας του φωτός,και το Ζήτα Reticuli Το αστρικό σύστημα των εξωγήινων 6

Το ότι η βαρύτητα παραμορφώνει ή στρεβλώνει τον χώρο είναι ήδη γνωστό στην συμβατική φυσική, σύμφωνα με την γενικά αποδεκτή και πειραματικά επιβεβαιωμένηΓενική Θεωρία της Σχετικότητας του Einstein.
Γι' αυτό οι αστρονόμοι, σε ορισμένες θέσεις κατα την διάρκεια μιας έκλειψης, μπορούν να δουν αστέρες που είναι ακριβώς πίσω από τον ήλιο (η βαρύτητα του ηλίου προκαλεί το φως του αστέρα να λυγίσει γύρω από τον ήλιο).
Το ότι η βαρύτητα παραμορφώνει τον χρόνο είναι επίσης γνωστό. Για παράδειγμα, εάν εσύ και κάποιος φίλος έχετε ατομικά ρολόγια συγχρονισμένα μεταξύ τους και ο φίλος σου ανεβαίνει σε ένα βουνό ή σε ένα αεροπλάνο, τα ρολόγια θα είναι ασυγχρόνιστα όταν ο φίλος σου επιστρέψει (το ρολόι σου βρίσκεται σε ένα ισχυρότερο βαρυτικό πεδίο).
Το πείραμα Hafele-Keating: ένα τεστ για την θεωρία της σχετικότητας τον Οκτώβριο του 1971. Οι Joseph C. Hafele και Richard E. Keating ανέβασαν τέσσερα ατομικά ρολόγια καισίου σε αεροσκάφη και πέταξαν δυο φορές γύρω από την υδρόγειο, πρώτα προς ανατολάς και μετά προς δυσμάς, και μετά σύγκριναν τα ρολόγια με τα αντίστοιχα στο Ναυτικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ. Υπήρχε όντως διαφορά.

τίποτε δεν μπορεί να ταξιδέψει ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός

Η ταχύτητα v ορίζεται σαν η απόσταση s δια του χρόνου t μέσα στον οποίο διανύθηκε η απόσταση αυτή. Εφόσον οι δίσκοι λειτουργούν στρεβλώνοντας τον ίδιο τον χώρο και τον ίδιο τον χρόνο ένας πιο πολύπλοκος τύπος από τον v=s/t χρειάζεται για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι ακριβές ότι οι δίσκοι παραβιάζουν την περίφημη αρχή του Einstein ότι τίποτε δεν μπορεί να ταξιδέψει ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός. Είναι πιό ακριβές να πούμε ότι οι δίσκοι παρακάμπτουν αυτήν την αρχή τελείως.
Ο Einstein πέθανε προσπαθώντας να καταλάβει την βαρύτητα. Σύμφωνα με τον Lazar, η βαρύτητα διαδίδεται στιγμιαία. Η βαρύτητα είναι στην πραγματικότητα δύο κύματα, που προσδιορίζονται ως βαρύτητα Α και βαρύτητα Β. Η βαρύτητα Α βρίσκεται στο ατομικό επίπεδο (είναι η ισχυρή πυρηνική δύναμη), ενώ η βαρύτητα Β είναι η μακροσκοπική βαρύτητα που ξέρουμε.

Ζήτα Reticuli (Ζήτα Δικτύου)
Το αστρικό σύστημα των εξωγήινων

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έδωσαν στον Lazar να μελετήσει στην βάση S4 για να τον μυήσουν σταδιακά στο πως ακριβώς έχει η κατάσταση, οι εξωγήινοι έχει προσδιορισθεί ότι προέρχονται από το ζ2 Reticuli, το δεύτερο αστέρι ενός διπλού συστήματος αστέρων στον αστερισμό Reticulum (Το Δίχτυ) που είναι ορατός μόνο από το νότιο ημισφαίριο της γης.
Και οι δύο αστέρες του συστήματος έχουν παρόμοια με του Ηλίου φυσικά χαρακτηριστικά και έχουν σχεδόν ταυτόσημη αστρική κατάταξη με τον Ήλιο, ενώ βρίσκονται σε σχετικά πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους, περίπου όσο 100 φορές την απόσταση Πλούτωνα-Ηλίου ή 0,08 έτη φωτός. Συγκριτικά η απόσταση του Ηλίου από τον Εγγύτατο του Κενταύρου - τον κοντινότερο στον Ήλιο μας αστέρα - είναι 4,2 έτη φωτός.
Ο ουρανός στον πλανήτη των εξωγήινων παρουσιάζει το εξόχως εντυπωσιακό φαινόμενο να φωτίζεται από δύο ηλιακούς δίσκους.
zita Reticuli,
Ο πλανήτης από τον οποίο προέρχονται οι εξωγήινοι είναι ο τέταρτος πλανήτης του ζ2 Reticuli. Μια μέρα στον πλανήτη τους διαρκεί περίπου 90 ώρες. Αν και η απόσταση από το ζ2 Reticuli έως την γη είναι περίπου 39 έτη φωτός, οι εξωγήινοι χρειάζονται πολύ λίγο χρόνο (31 μέρες) για να την καλύψουν επειδή διαθέτουν τεχνολογία που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν με μη γραμμικό τρόπο.
zita Reticuli,
ΜΕΡΟΣ 6οι ιπτάμενοι δίσκοι παραβιάζουν το όριο της ταχύτητας του φωτός,και το Ζήτα Reticuli Το αστρικό σύστημα των εξωγήινων 6 ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! 10 ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ


Ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών CIA, FBI, NSA και λοιπών ανα τον κόσμο, δεν είναι μόνον να πραγματοποιούν υποκλοπές, μια πληθώρα περιστατικών προπαγάνδας, δολιοφθοράς στημένων τρομοκρατικών χτυπημάτων, συνεργασίας με τρομοκράτες κλπ φέρει τη σφραγίδα τους, παρακάτω υπάρχουν 10 βίντεο απο διαφορετικά περιστατικά που σίγουρα η Αμερικάνικη κυβέρνηση δεν θέλει να ξέρετε οτι υπάρχουν.



Στη σημερινή εποχή της τεχνολογίας, που το διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι ελεύθερο οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία.


Η διαρροή πληροφοριών προς το ευρύ κοινό είναι κάτι που πονοκεφαλιάζει κατά καιρούς τις εκάστοτε κυβερνήσεις!


Παρακάτω παρουσιάζονται 10 βίντεο που οι κυβερνήσεις δεν θέλουν σίγουρα να δείτε!


Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ!! 


Η Halliburton θυγατρική της DynCorp, μια ιδιωτική στρατιωτική θυγατρική με έδρα εκτός των ΗΠΑ συνέχισε να λαμβάνει κρατικές συμβάσεις ακόμα και μετά την γνωστοποίηση του γεγονότος της συμμετοχής στην παιδική σεξουαλική σωματεμπορία.


Ο πρώην Αμερικανός Γερουσιαστής Cynthia McKinney (D) ήρθε αντιμέτωπος με τον Donald Rumsfeld το 2005 για το συγκεκριμένο θέμα! Παρακάτω είναι το βίντεο που αγνοήθηκε παντελώς από τα μέσα ενημέρωσης.



More info: U.S. stalls on human trafficking – Chicago Tribune 
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ 10 ΕΤΙΑ 


Ο απόστρατος Στρατηγός Wesley Clark, ο οποίος πέρασε χρόνια στο ΝΑΤΟ και το Υπουργείο Άμυνας,παραδέχτηκε το 2007 (πριν ακόμα ο Ομπάμα αναλάβει πρόεδρος) οτι μετα την 11/09 του είχαν δείξει σχέδια για να εισβάλει σε 7 χώρες οι οποίες περιλαμβάναν τη Συρία, τη Λιβύη και το Ιράν πράγμα που αποδείκνυει οτι ο Ομπάμα συνεχίζει απο εκεί που σταμάτησε ο Μπούς.






ΤΟ FOX NEWS ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ FBI ΑΠΕΤΡΕΨΕ 17 ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!! 

Ο Δικαστής Andrew Napolitano εξηγεί πώς το FBI πλήρωσε νεαρούς μουσουλμάνους για να σχεδιάσουν υποτιθέμενες τρομοκρατικές επιθέσεις μετά τον εφοδιασμό τους με ψεύτικα εκρηκτικά. Το FBI με την αποτροπή στημένων τρομοκρατικών ενεργειών προσπάθησε να πείσει το κοινό για την ασφάλεια του, ενώ στην πραγματικότητα ήταν το ίδιο που πλήρωνε για τη δημιουργία τους! 




More info: Terrorist Plots, Hatched by the F.B.I. – The New York Times
More Info: The ex-FBI informant with a change of heart: ‘There is no real hunt. It’s fixed’ – The Guardian 
Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΒΟΜΒΙΣΤΗ(Umar Farouk Abdulmutallab) ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ 253


Ο υφυπουργός Εξωτερικών των Patrick Kennedy παραδέχεται ζωντανά στην CSPAN οτι προσπάθησε να σταματήσει το 2009 την ημέρα των Χριστουγέννων τον (Umar Farouk Abdulmutallab) ένα νεαρό υποτιθέμενο τρομοκράτη ο οποίος είχε εκπαιδευτεί απο την Αλ κάϊντα να πυροδοτήσει εκρηκτικά τα οποία έκρυβε στο έσωρουχό του. Η ενέργεια αποτράπηκε απο μία ανώνυμη ομάδα εθνικής ασφάλειας, που το πλησίασε και του είπε οτι ήξεραν ακριβώς ποιός είναι και οτι τον παρακολουθούσαν.



More info: Terror suspect kept visa to avoid tipping off larger investigation – Current.com 
ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΔΕΙΠΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11/9 


Μόλις λίγους μήνες μετά την 11 Σεπτεμβρίου ο Anwar Al-Awaki θεωρούμενος κορυφαίος αξιωματούχος της Αλ κάϊντα, που είχε δεσμούς με πολλούς αεροπειρατές, δείπνησε ''επίσημα'' με κορυφαίους αξιωματούχους του στρατού σ'ενα απο τα ασφαλέστερα κτίρια στον πλανήτη!


Όταν ερωτήθηκε το πεντάγωνο γιατί ο Al-Awaki που αργότερα τοποθετήθηκε στην λίστα των στόχων της CIA δειπνούσε στο πεντάγωνο, οι αξιωματούχοι απάντησαν με τη φράση ''πως το γνωρίζετε;;''



    Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ BAYERN ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΉ ΑΓΩΓΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΟ HIV 

    Εσωτερικά έγγραφα αποκάλυψαν οτι η φαρμακευτική Bayern εν γνώση της έστειλε μολυσμένες με τον ιο HIV μεταγγίσεις αίματος σε αιμοφιλικούς ασθενείς σε χώρες όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιαπωνίακατά τη δεκαετία του 1980. Η Bayer κατέβαλε εκατομύρρια σε αποζημιώσεις αλλά ποτέ κανένα στέλεχος της δεν κατηγορήθηκε γι αυτό το έγκλημα!
     


Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΈΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΙΟΥ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ!! 


Πριν από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, το Αφγανιστάν παρήγαγε μόνο το 10% της παγκόσμιας παραγωγής ηρωίνης η οποία προέρχεται απο το όπιο της παπαρούνας.


Τώρα κάτω απο τον Αμερικανικό έλεγχο το Αφγανιστάν παράγει απο 93 έως 96% της παγκόσμιας παραγωγής!


Αμερικανοί στρατιώτες όπως το αστέρι του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Pat Tillman είχαν προσπαθήσει να κάνουν την αποκάλυψη!


Μετά απο αυτό ο Pat Tillman βρέθηκε νεκρός κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες.


Στη συνέχεια οι ΗΠΑ πρόχώρησαν ακόμα περισσότερο και ισχυρίστηκαν οτί αυτή ήταν η ''νέα πολιτική'' για την προστασία και αποζημίωση των κατεστραμένων καλλιεργειών ήταν για την καταπολέμηση των Ταλιμπάν χωρίς όμως να παραδεχθούν την κολοσσιαία αύξηση της παραγωγής.


More Info: Russia blames Nato for heroin surge from Afghanistan – BBC
More Info: Brother of Afghan Leader Said to Be Paid by C.I.A. – The New York Times
More Info: Pat Tillman’s Father To Army Investigator: ‘F— You… And Yours’ – Huffington Post
More Info: Pat Tillman’s father: Memo proves coverup – ESPN

ΤΟ FBI ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟ 1993!! 


Οι περισσότεροι Αμερικανοί θυμούνται το παγιδευμένο με εκρηκτικά φορτηγό που εξεράγει στην είσοδο του παγκόσμιου κέντρου εμπορίου το 1993, απο την οποία σκοτώθηκαν 6 άνθρωποι!


Αυτό που λίγοι θυμούνται ή γνωρίζουν είναι ότι οι άνδρες που πραγματοποίησαν την βομβιστική επίθεση βοηθήθηκαν απο τον πληροφοριοδότη του FBI Emad Salem.!!


Στην πραγματικότητα, το FBI ζήτησε από Salem για να βοηθήσει στην τοποθέτηση της βόμβας με τους τρομοκράτες και στην ανταλλαγή της εκρηκτικής σκόνης με αβλαβή σκόνη.


Το FBI ζήτησε από την ανταλλαγή της εκρηκτικής ύλης την τελευταία στιγμή.


Ο Σάλεμ, ο οποίος είχε αισθανθεί κάτι δεν πήγαινε καλά όλη αυτή την ώρα, αποφάσισε να καταγράψειτις τηλεφωνικές κλήσεις του πριν και μετά την έκρηξη.


Ο Σάλεμ φοβούμενος μην κατηγορηθεί έτρεξε στα μέσα ενημέρωσης και έπαιξε τις κασέτες του FBI αποκαλύπτωντας την συμμετοχή τους.


Η ιστορία με τη βόμβα αποκαλύφθηκε απο τον Dan Rather αλλά επεξεργάστηκε αμέσως σαν να μη συνέβει ποτέ!


Μέχρι σήμερα τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση εξακολουθούν να ενεργούν λες και το συμβάν ήταν μια τυχαία τρομοκρατική επίθεση.



More Info: Tapes Depict Proposal to Thwart Bomb Used in Trade Center Blast – The New York Times 
ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΡΑΓΕΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ OKLAHOMA ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ 1995 


Αν ρωτήσετε, οι περισσότεροι Αμερικάνοι θα σας πουν τι ακριβώς συνέβει κατα τη διάρκει της βομβιστικής επίθεσης στην πόλη της Oklahoma, Ο Timothy McVeigh πήρε ένα φορτηγό γεμάτο εκρηκτικά και το πυροδότησε εξω απο το ομοσπονδιακό κτίριο Alfred P . Murrah πάιρνοντας τις ζωές 168 ατόμων.


Αυτό που πραγματικά λίγοι γνωρίζουν είναι οτι μετά την έκρηξη πολλαπλοί βομβιστικοί μηχανισμοί που δεν είχαν εκραγεί βρέθηκαν μέσα στο κτίριο!


Ωστόσο παρά το γεγονός οτι η είδηση καλύφθηκε απο κάθε μεγάλο ειδησεωγραφικό πρακτορείο ακόμα και απο την ομοσπονδιακή κυβέρνηση εκείνη την ημέρα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο δικαστήριο.


Στην πραγματικότητα, μέχρι σήμερα καμία επίσημη κυβέρνηση δεν κατάφερε να εξηγήσει πως ο Timothy McVeigh κατάφερε να μεταφέρει χιλιάδες λίβρες εκρηκτικών C4 σε ένα κυβερνητικό κτίριο που στέγασε πολλούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης και της ATF.


Οι αξιωματικοί της αστυνομίας της Oklahoma που προσπάθησαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση όπως ο Don Browning και ο Terrence Yeakey (ο οποίος αργότερα βρέθηκε νεκρός), ισχυρίστηκαν οτι δέχθηκαν απειλές απο το FBI για τις ερωτήσεις τους.


More Info: A Noble Lie: Oklahoma City 1995 – Full Version 
ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ SKULL AND BONES (ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ) ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΕΜΜΈΝΕΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ 


Το Τάγμα των Skull and Bones ή σύμφωνα με τα μέλη τους "ΤΟ ΤΑΓΜΑ", είναι μια μυστική κοινωνία .Η αδελφότητα του θανάτου «Κρανίο και Οστά» ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο του YALE στις ΗΠΑ από τον William Russel και δέχεται μόνο 15 νέα μέλη κάθε χρόνο.


Μέλη της καλύπτουν κάθε κυβερνητική υπηρεσία απο την προεδρία της CIA.


Αξίζει να σημειωθεί οτι μέλη της αποτελούν και οι Τζον Κέρι και ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και οΤζούνιορ.


Ο Δημοσιογράφος Ron Rosenbaum και αρκετοί φοιτητές του Yale κατάφεραν να κινηματογραφήσουν την έναρξη ενός σατανικού τελετουργικού που περιλαμβάνει την εντολή του φιλιού μιας νεκροκεφαλής!

Ο Μπους Τζούνιορ και Kerry όταν ρωτήθηκαν αργότερα για τη συμμετοχή τους στην ομάδα απέφυγαν ν'απαντήσουν στην ερώτηση.