Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EOE

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EOE
Ο Τομέας Έρευνας του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων, στα πλαίσια μια νέας έρευνας που ξεκινά στην θεματική «Μεταφυσική-Ανεξήγητα Φαινόμενα», καλεί τον οποιονδήποτε από σας είχε κάποια περίεργη-ανεξήγητη εμπειρία, αν είχε εμπειρία σχετικά με ΑΤΙΑ ή με όνειρα, να μοιραστεί μαζί μας την μαρτυρία του και τις απόψεις του, πάνω στην εμπειρία που ο ίδιος έχει βιώσει. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συμβάλετε κι εσείς ενεργά στην έρευνα του Οργανισμού μας, πάνω στα πολύ ενδιαφέροντα αυτά ζητήματα, και να λάβετε πιθανώς απαντήσεις εκεί όπου δεν έχετε κάποια σαφή εικόνα για αυτό που έχετε ζήσει. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα σε μια από τις 2 επίσημες σελίδες μας στο facebook. Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας. Να είστε όλοι καλά!
Γραφείο Τύπου ΕΟΕ

Ρωσική ταινία για τον Παίσιο - Απίστευτη ανταπόκριση (Vid)


Ρωσική ταινία για τον Παίσιο - Απίστευτη ανταπόκριση (Vid)


Ρωσική ταινία για τον Παίσιο - Απίστευτη ανταπόκριση (Vid)
Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Μόσχα η πρεμιέρα της ρωσικής ταινίας του Γέροντος Παϊσίου.

Η επιτυχία της ταινίας ήταν τόση που οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να την προβάλουν τρεις φορές και ο κόσμος περίμενε υπομονετικά τη σειρά του να τη δει.

Eίναι μια τρανή απόδειξη της αποδοχής της τεράστιας αυτής προσωπικότητας, από τους ομόδοξους λαούς, αλλά και το πόσο συνδεδεμένος είναι μαζί μας ο ρωσικός λαός.

Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι η Ορθοδοξία είναι ένα "πυρηνικό" όπλο στα χέρια μας το οποίο κάποιοι φροντίζουν να το κρατούν ανεκμετάλευτο και ταυτόχρονα προσπαθούν να το αφανίσουν.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα το καταφέρουν.

Ρωσική ταινία για τον Παίσιο - Απίστευτη ανταπόκριση (Vid) ΠΗΓΗ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ


ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ



Πηγή atheatignosi:  Η Δρ Helen Wallace, διευθύντρια της GeneWatch στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε: « Το κοινό θα συγκλονιστεί όταν μάθει ότι τα GM έντομα θα απελευθερωθούν στο περιβάλλον χωρίς οποιαδήποτε κατάλληλη εποπτεία."
Λονδίνο / Μόναχο Πέμπτη 8 Νοέμβριου του 2012: Μια ενημέρωση που δημοσιεύθηκε σήμερα από ομάδες δημοσίου συμφέροντος, τονίζει πως οι ρυθμιστικές αποφάσεις για τα γενετικά τροποποιημένα έντομα στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, θα ωθούνται από τα συμφέροντα των εταιρειών.
Η ενημέρωση δείχνει πώς η επιχείρηση Oxitec βρετανικών βιοτεχνολογιών, έχει διεισδύσει στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει στενούς δεσμούς με την πολυεθνική εταιρεία φυτοφαρμάκων και σπόρων Syngenta. Η Oxitec έχει ήδη μεγάλης κλίμακας ανοικτές απελευθερώσεις κουνουπιών της GM στα νησιά Κέιμαν, τη Μαλαισία και τη Βραζιλία, και αναπτύσσει τα γεωργικά παράσιτα της GM μαζί με την Syngenta. Τα σχέδια για την εμπορική αξιοποίηση των GM εντόμων θα οδηγούσε σε πολλά εκατομμύρια εντόμων της GM που θα απελευθερωθούν στους τομείς των συγκομιδών, συμπεριλαμβανομένων των ελιών, των ντοματών, των εσπεριδοειδών, των λάχανων και του βαμβακιού. Στο μέλλον, οποιαδήποτε είδη εντόμων θα τροποποιούνται γενετικά.
Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) έχει επισημανθεί ως ένα από τα πολλά παραδείγματα που δείχνουν πώς οργανώνει η βιομηχανία  την επιρροή της. 
Η ομάδα εργασίας εντόμων EFSA´s GM, η οποία ιδρύθηκε για να αναπτύξει κατευθυντήριες γραμμές για την αξιολόγηση του κινδύνου των γενετικά τροποποιημένων εντόμων, θα υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις σύγκρουσης συμφερόντων, συμπεριλαμβανομένων των εμπειρογνωμόνων για τις συνδέσεις με την Oxitec, που μόνο εν μέρει δήλωσαν τα συμφέροντά τους. 
Το σχέδιο καθοδήγησης για την αξιολόγηση του κινδύνου των γενετικά τροποποιημένων εντόμων παρουσιάζει ορισμένες σημαντικές ελλείψεις: για παράδειγμα, δεν εξέτασαν τις επιπτώσεις των γενετικά τροποποιημένων εντόμων στην τροφική αλυσίδα. Τα έντομα της GM της Oxitec κατασκευάζονται γενετικά για να πεθάνουν ως επί το πλείστον στο στάδιο της προνύμφης, έτσι οι νεκρές προνύμφες GM θα εισέλθουν στην τροφική αλυσίδα στις εσωτερικές καλλιέργειες τροφίμων, όπως λάχανα ελιές, και ντομάτες. Τα ζωντανά έντομα GM θα μπορούσαν επίσης να μεταφερθούν στις συγκομιδές και σε άλλα αγροκτήματα ή διαφορετικές χώρες. Η EFSA έχει αποκλείσει οποιαδήποτε εξέταση αυτών των σημαντικών θεμάτων στην καθοδήγηση του σχεδίου τους. Πολλά άλλα επίσης ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται κατάλληλα.
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΗΓΗ

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ 153 ΨΗΦΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΜΕ 180. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!


ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ 153 ΨΗΦΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΜΕ 180. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!

Σχόλιο attikanea: Το ξέρουν οι bloggers  και δεν το ξέρει η αντιπολίτευση; Τι κάνουν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ., ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΚΚΕ;;;



Τι είπαμε;; Δημοκρατία;;τι είναι αυτό;;Τα σχόλια δικά σας..
Εχθές που ψηφίστηκαν τα μέτρα - θάνατος με 153 ψήφους για το δήθεν Εθνικό Συμφέρον είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΑΚΥΡΟ με βάσει του Άρθου 28, παρ. 2.
Αναφέρει το έξης:..
Αρθρο 28: (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί)

2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών. [180]

- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ -

Ψάχνουν να βρουν τι ήταν αυτό που κατέγραψαν οι κάμερες...


Ψάχνουν να βρουν τι ήταν αυτό που κατέγραψαν οι κάμερες...

Ντένβερ - Κολοράντο
Ένα ταχύτητα κινούμενο αντικείμενο, κατέγραψε η κάμερα ενός πολίτη ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή του Federal Heights περίπου 20 μίλια από το εξίσου «μυστηριώδες» αεροδρόμιο του Κολοράντο,
Ο ίδιος δήλωσε πως «τα ιπτάμενα αντικείμενα εμφανίστηκαν γύρω στις 13:00 τουλάχιστον δύο φορές μέσα στην εβδομάδα. Το σημαντικότερο είναι ότι τα αντικείμενα αυτά κινούνται με τόσο μεγάλη ταχύτητα που το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει παρά μόνο όταν η εικόνα του βίντεο παίζεται σε αργή κίνηση.
Το ίδιο έκανε και τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος εγκατέστησε μια κάμερα στο ίδιο σημείο με τον αρχικό παρατηρητή και κατάγραψε και αυτό ίδιες εικόνες.
Τόσο από το αεροδρόμιο του Ντένβερ όσο και από την διοίκηση αεράμυνας της βόρειας Αμερικής NORAD και σε ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού ανακοινώθηκε ότι ούτε οπτικώς ούτε και μέσω των ραντάρ εντοπίστηκε κάποιο άγνωστο αντικείμενο να πετά στην περιοχή.
Ειδικός σε θέματα αεροπορίας ο οποίος εξέτασε το βίντεο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να πει με ασφάλεια τι μπορεί να είναι αυτό που φαίνεται στο βίντεο, αποκλείοντας τις περιπτώσεις αεροπλάνου, ελικοπτέρου, πουλιών, συντριμμιών ή εντόμων.
Να σημειωθεί πως για το αεροδρόμιο του Ντένβερ στο Κολοράντο έχει υπάρξει μια τεράστια παραφιλολογία για το τι ακριβώς σκοπούς εξυπηρετούν τα περίεργα αρχιτεκτονικά σχήματα ενώ άλλοι υπονοούν για μυστικές υπόγειες βάσεις κάτω από αυτό που θα φιλοξενήσουν τις ελίτ σε περίπτωση παγκόσμιας καταστροφής
ΠΗΓΗ

Νέα επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι από την NASA !!!


Νέα επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι από την NASA !!!

Όλο και πιο κοντά σε νέα επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι φέρεται είναι η NASA, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ειδικά μετά και την επανεκλογή του Ομπάμα.

Η διαστημική υπηρεσία φαίνεται να σκέφτεται τη δημιουργία ενός επανδρωμένου φυλακίου και να δοθεί νέα ώθηση προς μια προγραμματισμένη επίσκεψη σε έναν αστεροειδή το 2025.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τα σχέδια αυτά έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση Ομπάμα, αλλά έμειναν στον «πάγο» καθώς περίμεναν να τελειώσει η εκλογική διαδικασία.

Το 2010, ο Πρόεδρος Ομπάμα είχε δώσει στην NASA εντολή, να εργαστούν για την αποστολή αστροναυτών σε έναν αστεροειδή που θα περάσει κοντά στη Γη μέχρι το 2025, και στη συνέχεια με κατεύθυνση αποστολών στον Άρη μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2030.
 
Για να φτάσει τόσο βαθιά στο χώρο, η Nasa αναπτύσσει τεράστιους πύραυλους (σύστημα εκτόξευσης στο διάστημα SLS) και μια κάψουλα για το πλήρωμα με όνομα Orion που θα είναι είναι έτοιμο να πετάξει το 2021. 
 
Τον τελευταίο χρόνο, έχει αρχίσει η διαρροή ότι η NASA θέλει να εξερευνήσει τη Σελήνη σε ένα σημείο που βρίσκεται στην σκοτεινή πλευρά του. Δεν είναι μόνο η NASA που ενδιαφέρεται για την αποστολή αστροναυτών πίσω στο φεγγάρι, επίσης η Κίνα θέλει να γίνει μια παγκόσμια δύναμη στο διάστημα, λένε οι ειδικοί, και οι φιλοδοξίες της πάνε πολύ πιο πέρα ​​από μια συμβολική προσσελήνωση.

Το 2003, έγινε η τρίτη χώρα στον κόσμο που έστειλε ανθρώπους στο διάστημα μετά τη Ρωσία και την Αμερική, και τώρα εξετάζει την αποστολή αστροναυτών στη Σελήνη μέχρι το 2025.