Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Chemtrails και γενετική τροποποίηση


Chemtrails και γενετική τροποποίηση



Αυτό δεν είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας είναι η πραγματικότητα. Το ατομικόDNA μας και το DNA σχεδόν όλων των έμβιων όντων του πλανήτη έχουν τροποποιηθεί με τρόπο που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε, μέσα από τη διαδικασία οριζόντιας ή πλάγιας μεταφοράς γονιδίων από τον κλάδο της βιοτεχνολογίας και των δραστηριοτήτων της γεωμηχανικής.
Οριζόντια μεταφορά γονιδίων είναι η θέση του γενετικού υλικού από έναν οργανισμό σε έναν άλλο που δεν είναι απόγονος του: Η διαδικασία αυτή είναι η πιο κοινή μεταξύ των βακτηρίων.
Η οριζόντια μεταφορά γονιδίων χρησιμοποιείται στον τομέα της γενετικής μηχανικήςστο εργαστήριο και μερικές φορές επίσης συμβαίνει στη φύση. Όταν η φύση κυριαρχεί, όμως, κάποια πράγματα απλά δεν μπορούν να συμβούν, όπως η διασταύρωση μιας ντομάτας με ένα ψάρι. Στο εργαστήριο, ωστόσο, η καταφυγή στην οριζόντια τεχνητή μεταφορά γονιδίων, είναι δυνατή.
Η γενετική μηχανική περιλαμβάνει το σχεδιασμό των τεχνητών κατασκευών για να ξεπεραστούν τα εμπόδια των ειδών και να εισβάλει στα γονιδιώματα. Με άλλα λόγια, ενισχύει την οριζόντια μεταφορά γονιδίων, με άμεση μεταφορά γενετικού υλικού σε μη συνδεδεμένα είδη. Τα τεχνητά κατασκευάσματα DΝΑ ή τυπικά διαγονιδιακών περιέχουν γενετικό υλικό των βακτηρίων, ιών, και άλλων παρασίτων που προκαλούν γενετικές ασθένειες, όπως τα γονίδια αντίστασης σε αντιβιοτικά κάνοντας τις μολυσματικές ασθένειες αθεράπευτες.
Τα αποτελέσματα αυτών των πειραμάτων είναι εγγενώς ασταθές και έχουν εκδοθεί χωρίς κανέναν έλεγχο στη διατροφική μας αλυσίδα και την παγκόσμια γεωργική αγορά.
Η γενετική μηχανική στο εργαστήριο είναι ανακριβής και επεμβατική. Γονίδια-"απατεώνων" εισάγονται μέσα σε ένα γονιδίωμα για τη δημιουργία ενός διαγονιδιακού οργανισμού που μπορεί να εξαπλωθεί παντού, συνήθως με τη μορφή αναδιαταχθέντα ή ελαττωματικού, μεταλλάσσοντας το γονιδίωμα του ξενιστή. Έχουν την τάση να κινούνται και να αναδιοργανώνουν περαιτέρω, από τη στιγμή που περιλαμβάνονται σε ένα άλλο DNA, και έτσι από την αστάθεια των γονιδίων προκύπτει ένα σημαντικό πρόβλημα.
Υπάρχουν νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα φυτά που καλλιεργούνται στο εμπόριο εδώ και χρόνια έχουν αναδιοργανωθεί.
Η αστάθεια των γονιδίων σημαίνει ότι η αρχική γραμμή τους έχει μετατραπεί σε κάτι άλλο και αυτή η διασταυρούμενη είχε αξιολογηθεί ως "ασφαλή", ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι.
Η οριζόντια μεταφορά γονιδίων στο εργαστήριο είναι εντελώς ξένη προς τη φύση και η δημιουργία αφύσικων γενετικών μεταλλάξεων που προκύπτουν από τη συγχώνευση των ειδών δεν πρέπει να περάσουν.
Πώς είναι δυνατόν;
Οι αεροψεκασμοί και ρύποι όπως βαρέα μέταλλα μπορούν να ευνοήσουν την οριζόντια μεταφορά γονιδίων. Ακόμα και η παρουσία των αντιβιοτικών μπορεί να αυξήσει τη συχνότητα της οριζόντιας μεταφοράς γονιδίου 10-10000 φορές.
Ποια είναι τα συστατικά των αιωρούμενων σωματιδίων που συνήθως συμμετέχουν στα προγράμματα γεωμηχανικής; Σωστά μαντέψατε: βαρέα μέταλλα όπως βάριο.
Ποιες είναι οι προϋποθέσεις που επιβάλλονται από αυτές τις χημικές ουσίες βιολογικής δραστηριότητας;
Είναι απλό αυτό που κάνει ο τομέας της γενετικής μηχανικής: Τα βακτήρια που φέρουν γονίδια είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. Ως εκ τούτου, τα αντιβιοτικά χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο πιο ισχυρά για να μπορέσουν να αυξήσουν την οριζόντια μεταφορά γονιδίων.
Η Monsanto έχει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που καλύπτει το αβιοτικό στρες που προκαλείται από αυτούς τους ρύπους της γεωμηχανικής, υπερβολική ζέστη ή ξηρασία: Είναι ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατάλληλο για όλες τις καλλιέργειες, από τα μήλα μέχρι και τα κολοκυθάκια.
Θέλουμε να συνεχίσουμε να προσθέτουμε περισσότερο καύσιμο σε έναν κόσμο που ήδη καίει εκτός ελέγχου; Η βιομηχανία της βιοτεχνολογίας, μαζί με την κυβέρνηση, φαίνεται να σκέφτονται έτσι.
Μπορείτε να δείτε πού οδηγεί αυτό; Γενετικές μεταλλάξεις της Monsanto είναι ήδη επιρρεπείς στην οριζόντια μεταφορά γονιδίων. Συνδυάστε αυτό το χαρακτηριστικό με το σπρέι αεροζόλ της γεωμηχανικής που θα διευκολύνουν τη δυνατότητα μεταφοράς και έχετε τα βασικά συστατικά για το τι μπορεί να οριστεί ως μία "γενετική σούπα σάντουιτς".
Βάτραχοι με πέντε πόδια; Αγελάδες χωρίς ουρά; Όλο και περισσότερο, θα δούμε αυτά τα εκτρώματα. Θα δούμε, επίσης, όλο και πιο άγνωστες ασθένειες, οι οποίες δεν θα μπορούν να αντιμετωπίζονται με συμβατικά ιατρικά πρότυπα.
Η απόκτηση του ξένου DNA με οριζόντια μεταφορά από ανεξάρτητους φορείς είναι μία από τις κύριες πηγές διακύμανσης που οδηγεί σε νέα στελέχη παθογόνων βακτηριδίων.
Ετοιμαστείτε, γιατί τρέχουμε προς μια μεγάλη άβυσσοι! Κρατήστε άθικτο DNA σας όπως μπορείτε, αποφεύγοντας μεταλλαγμένα τρόφιμα, και με τη διάδοση πληροφοριών.
Αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να αγνοηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή οι μεταλλάξεις, ασθένειες και γενετικές διαταραχές, και προβλήματα υγείας μπορούν μόνο να αυξηθούν με την εξάπλωση των διαγονιδιακών οργανισμών.
Ήρθε η ώρα να θέσουμε ένα τέλος στον θάνατο που μας ετοιμάζουν.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ!!!


Εν έτη 2013 και οι αποστάτες ((εφ όλης της ύλης)) με τις γονυκλισίες και τις επικύψεις μας έχουν φέρει στο πιο  ιστορικό χαμηλό σημείο . Θέλεις να ακούσεις εκείνα που θα σε απαλλάξουν από αυτήν την σάπια καθημερινότητα αγαπητέ-η μου το ξέρω. Μα τι στα σκατα να σου πω κι εγώ? Ένας από εκείνους τους ανύπαρκτους  είμαι και εγώ ο μικρούλης και αδαής. Είμαι και εγώ ένα υποχείριο περιωπής και εκμεταλλευόμενος την πλήρη απάθεια μου σε θέματα κοινωνικής συμπαράστασης σε αδελφούς μας  που ψοφολησανε από την πεινά ,χαριεντίζομαι στην μοναξιά της  ανυπαρξίας και του καναπέ!!!! Όσο κακόγουστο και αν ακουστεί ο κάθε ένας από εμάς τους νεοέλληνες για να μην πω για τους προκάτοχους μας ((θα σπάσω το πληκτρολόγιο μου)), έχουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί ,και πίστεψε με ((((μας αναλογεί))).  Ξέρεις καλά ποιο είναι το μερίδιο αυτό. Το βράδυ  σαν πέσεις να κοιμηθείς γυρίζει στο μυαλό σου. Το γνωστό παράδειγμα με την σπηλιά του Πλάτωνα 
που θέλει να αποδώσει την ευθύνη των πεπραγμένων όχι στον θύτη αλλά στο θύμα , δεν μπορεί δυστυχώς να σταθεί αρωγός στην οριστική και χωρίς πισωγύρισμα  επανάσταση του Έλληνα σε όλα τα επίπεδα. Ναι αδελφέ εμείς φτιάξαμε αυτό το τέρας που έκατσε από επάνω μας. Αυτό το αδηφάγο σάπιο σύστημα που κατασπαράζει τα πάντα στο διάβα του και σε περίπτωση που βρεθεί να τιμωρείτε ,αποβάλει από επάνω του  κάθε ίχνος  ποινής  με χιλιάδες παραθυράκια και νεοφασιστικά τερτίπια. Την ίδια στιγμή ανά μικρά χρονικά διαστήματα ανεβάζει τα χαράτσια και κάθε λογής φόρους στην πλάτη του καμπούρη .  Εσύ και εγώ τους αφήνουμε ακόμη και τώρα την υστάτη στιγμή που στην μέση του μήνα δεν μας περισσεύει σεντς για τα απαραίτητα. Εμείς επιμένουμε να κοιμόμαστε μέσα στην σπηλιά του Πλάτωνα και αιθεροβατούμε σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Είσαι από την φύση σου ένας λαός που χόρεψε στο ταψί κατακτητές  και απώθησε από τα ιερά χώματα της Ελληνικής μάνας  γης τόσους και τόσους . Ναι αδελφέ αυτό είσαι. Όσο και αν λογίζεις την δύναμη σου ,όσο και αν θέλεις να πείσεις τον εαυτό σου  ότι είσαι ανίκανος σου λέω ένα. Είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ και σαν Έλληνας πρέπει να πράξεις. Σου έχουν εντρυφήσει την ιδέα του κακού πολίτη , εκείνου που καταχράστηκε που διέλυσε την Ελληνική οικονομία όταν τετράπαχα  και εμετικά βουλευτικά όρνια  κατασπάραζαν επί δεκαετίες το κομπόδεμα σου. Σημαίες  συγκεντρώσεις ((ήμουν εκεί μέσα το θυμάμαι)) και απειροελάχιστη αίσθηση για τα μελλούμενα. Εσύ φταις . Αυτοί το μόνο που έκαναν ήταν να απολαμβάνουν τα πλούσια ελέη της δικής σου αφέλειας . Ήρθε η ώρα να βγούμε από την σπηλιά του Πλάτωνα. ΗΡΘΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετά τιμής  Μαινας Θεοχάρης …..Σεραφινο… ΕΛΛ-ΧΑ

Μεξικό: Η Ζώνη Της Σιωπής ! (Βίντεο)


Μεξικό: Η Ζώνη Της Σιωπής ! (Βίντεο)

Στο Β. Μέξικο υπάρχει μία περιοχή που την ονομάζουν οι ντόπιοι "Zona Del Silencio" = Ζώνη Της Σιωπής. Εκεί συμβαίνουν οι πιο παράξενες καταστάσεις που εμφανίζονται στη Γη....
Τα κινητά τηλέφωνα δεν λειτουργούν, ούτε τα ραδιόφωνα και η βελόνα της πυξίδας περιστρέφεται αδιάκοπα. Υπάρχουν παράξενες πέτρες και βράχοι, και πολλά μεταλλαγμένα ζώα που ζουν εκεί στην υπάρχουσα έρημο, ο δε άνθρωπος αισθάνεται περίεργα αν βρεθεί εκεί.