Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ιδού τα αποτελέσματα των επιβουλών των Νεοταξιτών – Ξεπουλάνε τις ψυχές των παιδιών μας στο Σατανά

Ιδού τα αποτελέσματα των επιβουλών των Νεοταξιτών – Ξεπουλάνε τις ψυχές των παιδιών μας στο Σατανά



Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σήμερα με την υπόθεση της δολοφονίας μίας άστεγης γυναίκας, η οποία προσφέρθηκε σαν θυσία στο Σατανά από έναν 21χρονο, ανήμερα της Ανάστασης.
Ο δράστης, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, είχε ψυχολογικά προβλήματα από την εφηβεία του. Είναι προφανές ότι το παιδί αναζητούσε ένα στήριγμα και δυστυχώς βρέθηκε σε λάθος μονοπάτι. Ένα μονοπάτι που δεν οδηγεί στο ξέφωτο, αλλά στο αιώνιο σκοτάδι.
Για το έγκλημα που διέπραξε ο 21χρονος Αλέξανδρος οι ευθύνες ανήκουν εξ ολοκλήρου σε άλλους.
Στα σκοτεινά κέντρα του νεοταξιτισμού που κυβερνούν τον κόσμο, δημιουργούν πρότυπα, αλώνουν συνειδήσεις και ψυχές, σπέρνουν καρκινώματα και αποστήματα. Σε μια τέτοια κοινωνία που προβάλει ως αξίες το χρήμα, την ασυδοσία, την ομοφυλοφιλία, την αθεΐα, την πορνεία, ο Αλέξανδρος πίστεψε πως μόνο ο Σατανάς μπορούσε να του καλύψει το κενό που ένιωθε.
Πόσες χιλιάδες παιδιά δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση; Πόσα παιδιά, στην πιο κρίσιμη περίοδο της ζωής τους, τότε που διαμορφώνεται ο χαρακτήρας τους, δεν αναζητούν απεγνωσμένα ένα στήριγμα, έναν φάρο που θα τους οδηγήσει στη ζωή τους;
Πώς να τον βρουν όταν οι τηλεοράσεις προβάλλουν νυχθημερόν σατανιστικές εικόνες και πλασάρουν τη βία και το έγκλημα ως μοναδική επιλογή; Πώς να δουν την αλήθεια, όταν τα πρότυπα που παγκοσμίως επιβάλλονται είναι ναρκομανείς σταρ, τρανσέξουαλ και ομοφυλόφιλοι; Πώς να επιλέξουν το σωστό, όταν η κοινωνία αποθεώνει το ανώμαλο; Πώς να ησυχάσουν τις ψυχές τους όταν γύρω τους επικρατεί η απαισιοδοξία και η μιζέρια που επέβαλαν τα ιερατεία των Νεοταξιτών; Πού να βρουν τη λύτρωση που διακαώς αναζητούν, όταν οι σκοταδιστές αμαυρώνουν δολίως την εικόνα της εκκλησίας;
Η εποχή μας προβάλλει με ηδονιστική υστερία ό,τι φθείρει, υποβαθμίζει και εκριζώνει, όχι απλώς κάθε ηθική έννοια αγάπης, δικαιοσύνης και σεβασμού, αλλά την ίδια μας την ψυχή.
Θύμα της εποχής μας είναι ο 21χρονος, όπως και τόσα άλλα παιδιά, τα οποία καταλήγουν άθυρμα στις επιβουλές των συστημικών συντεχνιών που αγωνίζονται για την εδραίωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης.