Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ?

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ?

ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  20 (8%)
ΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
  163 (69%)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ
  32 (13%)
ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
  18 (7%)


Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 233
Η ψηφοφορία έκλεισε 

ΘΑ ΠΑΡΩ ΦΟΡΑ....


Θα πάρω φόρα - Κίτρινα Ποδήλατα
Ανάδυση (ANADYSI) (2009) Στίχοι: Κίτρινα Ποδήλατα
Μουσική: Κίτρινα Ποδήλατα
Πρώτη εκτέλεση: Κίτρινα Ποδήλατα

Γίναμε σκλάβοι δέκα τυπάκων
που τον πλανήτη τον κρεμάνε σαν μπρελόκ
θερίζουν πλούτη και σπέρνουν πείνα
θέλουν να δουν να φτύνουμε αίμα στη ρουτίνα
νοιάζονται τόσο για τα παιδιά σου
τους ψηφοφόρους που χεις μέσα στην κοιλιά σου
θα τους σπουδάσουν, δουλειά να πιάσουν
και με ρουσφέτια υποκλίσεις να χορτάσουν.

Μα εγώ θα ζήσω μέσα στη μέρα
θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέρα
θέλω τον ήλιο και οξυγόνο
κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ν ανταμώνω
θέλω οξυγόνο, θέλω να ζήσω, θέλω να ζήσω, θέλω να ζήσω.

Κι άμα τα πάρω, θα πάρω φόρα
θα σας ρημάξω στις κλοτσιές στην ανηφόρα
άμα τα πάρω, δε θα μπορέσουν
δυο διμοιρίες από Μ.Α.Τ. να με βολέψουν
κι έτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι
κρύβομαι μέσα μου και κάνω πανικό
έτσι πλανιέμαι, έτσι ξεχνιέμαι
τη φαντασία μου χορεύω στο κενό.

Αξιοπρέπεια κι αρχές λείπουν ταξίδι
και την καρδιά μας που διψά ποτίζουν ξίδι
ματαιόδοξοι μασόνοι κυβερνάνε ρε
μα οι μεγάλοι χορηγοί που πολύ μας αγαπάνε
θα μας γλιτώσουν, είναι σπουδαίοι
θα μας αφήσουν να ρημάξουμε στα βράχια τελευταίοι
δημοκρατία κι αξιοκρατία
πλέον πωλούνται σε πανέρια σ ευκαιρία
μα εμείς πονάμε αυτό τον τόπο
σφίγγουμε δόντια και λουριά για την Ελλάδα, ρε γαμώ το
νομίζουνε ποτέ δε θα μιλάμε,
όμως τα πρόβατα τους λύκους θα τους φάνε.

Γι αυτό θα ζήσω μέσα στη μέρα
θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέρα
θέλω τον ήλιο και οξυγόνο
κι αυτό το μέλλον με ελπίδα ν ανταμώνω
αχ Ελλάδα, σ αγαπώ και βαθιά σ ευχαριστώ
που με έμαθες ποτέ να μην κωλώνω.

Κάντε 3D βόλτα στην Αθήνα μέσα από το νέο Google Earth!

Κάντε 3D βόλτα στην Αθήνα μέσα από το νέο Google Earth!


Κάντε 3D βόλτα στην Αθήνα μέσα από το νέο Google Earth!



Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες η νέα έκδοση του Google Earth και σίγουρα οι νέες λειτουργίες της έχουν εντυπωσιάσει.


Στο νέο Google Earth 6 ο χρήστης πλέον κάνοντας ζουμ μπορεί να δει φωτογραφίες από μέσα από το δρόμο που έχει εστιάσει και αυτό οφείλεται στην ενσωμάτωση του Google Street View.

Επίσης τα νέα 3D γραφικά στα τοπία είναι εξαιρετικά με αποτέλεσμα ο χρήστης να ξεχωρίζει τα διαφορετικά είδη δέντρων που υπάρχουν αλλά και να μάθει περισσότερα για το κάθε δέντρο.

Συνολικά στο νέο Google Earth υπάρχουν περισσότερα από 80 εκατομμύρια ψηφιακά δέντρα και ο χρήστης μπορεί να τα δει στα περίφημα πάρκα του κόσμου καθώς και στον Εθνικό κήπο τής Αθήνας.

Τέλος για την ώρα στην Ελλάδα δεν έχει ενσωματωθεί το Street View γι’ αυτό και ακόμα δεν μπορούμε να δούμε εικόνες από το δρόμο όπως στις υπόλοιπες χώρες.

Όσοι θέλουν, μπορούν κατεβάσουν το νέο Google Earth 6 από .
Π

http://www.youtube.com/watch?v=MMucHXeeOpE

Ανακαλύφθηκε οξυγόνο στη «Ρέα»

Ανακαλύφθηκε οξυγόνο στη «Ρέα»
Lamiareport
Ανακαλύφθηκε οξυγόνο στη «Ρέα»




Ελληνικό άρωμα έχει η ανακάλυψη οξυγόνου στον δορυφόρο του Κρόνου, τη «Ρέα», αφού ανάμεσα στους επιστήμονες που πραγματοποίησαν την έρευνα είναι και ο ελληνικής καταγωγής Ηλίας Ρούσσος.


Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το διαστημικό σκάφος «Κασίνι» της Αμερικανικής και της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας ανίχνευσε οξυγόνο σε μικρή ποσότητα, στην αραιή ατμόσφαιρα του παγωμένου δορυφόρου Ρέα του Κρόνου. Είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται άμεσα οξυγόνο σε ένα άλλο ουράνιο σώμα.

Το «Κασίνι» ανίχνευσε το οξυγόνο, καθώς περνούσε σε μικρή απόσταση (μόλις 97 χιλιομέτρων) από τη Ρέα, φέτος τον Μάρτιο, και οι επιστήμονες της NASA και άλλων ερευνητικών ινστιτούτων παρουσίασαν τώρα τα ευρήματά τους στο περιοδικό «Science», σύμφωνα με τη βρετανική «Guardian» και το National Geographic News.

Ανάμεσα στους ερευνητές ήταν και ο ελληνικής καταγωγής Ηλίας Ρούσσος από το Ινστιτούτο Έρευνας του Ηλιακού Συστήματος Μαξ Πλανκ της Γερμανίας. Ο Ρούσσος σπούδασε φυσική στο Pανεπιστήμιο Αθηνών και επιστήμες του διαστήματος στο Pανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Από το 2005 εργάζεται στο διάσημο γερμανικό ινστιτούτο, ερευνώντας ιδιαίτερα τον Κρόνο και τους δορυφόρους του.

Μέχρι τώρα, ίχνη οξυγόνου είχαν εντοπιστεί σε μερικούς πλανήτες και δορυφόρους έμμεσα (στην Ευρώπη και τον Γανυμήδη του Δία), με τη βοήθεια του διαστημικού τηλεσκοπίου «Χαμπλ» και άλλων οργάνων παρατήρησης από μεγάλη απόσταση.

Τα όργανα του «Κασίνι», που γυροφέρνει στη γειτονιά του Κρόνου από το 2004, έδειξαν ότι η Ρέα διαθέτει μια υπερβολικά αραιή ατμόσφαιρα που περιέχει οξυγόνο και διοξείδιο του άνθρακα, η οποία δημιουργείται και συντηρείται, καθώς υψηλής ενέργειας σωματίδια προσκρούουν στην επιφάνεια του δορυφόρου και εκτινάσσουν ψηλά άτομα, μόρια και ιόντα. Συγκεκριμένα, το μοριακό οξυγόνο σχηματίζεται μέσα στην παγωμένη επιφάνεια, όταν τα μόρια νερού διασπώνται από τα υψηλής ενέργειας ιόντα. Το εκτινασσόμενο οξυγόνο, στη συνέχεια, συγκρατείται από τη βαρύτητα της Ρέας και δημιουργεί μια αραιή ατμόσφαιρα.

Η Ρέα, με διάμετρο 1.500 χιλιόμετρα περίπου και σε απόσταση σχεδόν 1,5 δισ. χλμ. από τη Γη και 527.000 χλμ. από τον «μητρικό» πλανήτη της, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο από τα συνολικά 62 φεγγάρια του Κρόνου και πιστεύεται ότι αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από πάγο, έχοντας μέση επιφανειακή θερμοκρασία μείον 180 βαθμών Κελσίου.

Μόνο η Ρέα και ο Τιτάν, ο μεγαλύτερος δορυφόρος του Κρόνου, έχουν αρκετά μεγάλη μάζα για να διατηρούν κάποια ατμόσφαιρα, χάρη στην έλξη της βαρύτητάς τους που συγκρατεί τα αέρια κοντά στην επιφάνειά τους, χωρίς να διαφεύγουν στο διάστημα. Όμως η ατμόσφαιρα του Τιτάνα είναι πυκνή και αποτελείται από άζωτο και μεθάνιο, με ελάχιστο οξυγόνο και διοξείδιο του άνθρακα.

ΠΗΓΗ((
http://www.elladanews.gr/article/470970-anakalyfthike-oksygono-sti-rea-.html))

Χάκερς "έσπασαν" την κάρτα του πολίτη στη Γερμανία. Μακριά από τις νέες ταυτότητες

Χάκερς "έσπασαν" την κάρτα του πολίτη στη Γερμανία. Μακριά από τις νέες ταυτότητες




Χάκερς " έσπασαν" την κάρτα του πολίτη στη Γερμανία. Μακριά από τις νέες ταυτότητεςΟι ευαίσθητες προσωπικές  πληροφορίες  που θα αποτυπώνονται στις νέες γερμανικές ταυτότητες  με τα μικροτσίπ  και οι οποίες θα κυκλοφορήσουν απο τον ερχόμενο Νοέμβριο, υποκλέπτονται πολύ εύκολα σύμφωνα με τη δοκιμή που έγινε σε  ένα τηλεοπτικο δελτίο ειδήσεων.

Ο τηλεπαρουσιαστής του καναλιού ARD  κάλεσε μέλος της οργάνωσης χάκερ με την ονομασία "Chaos Computer Club" για να ανακαλύψει πόσο ασφαλή  ήταν τα αμφισβητούμενα νέα τσιπ ραδιοσυχνότητας (RIHD) με τα οποία θα είναι εφοδιασμένες οι νέες Γερμανικές ταυτότητες...

Χρησιμοποίοησαν απλούς ερασιτεχνικούς σαρωτές ανίχνευσης (scanners) σαν και αυτούς που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τις νέες ταυτότητες και διαπίστωσαν ότι μπορούσαν να υποκλέψουν με ευκολία τα  στοιχεία που είχαν γραφτεί στο  "απρόσβλητο" microchip  της Γερμανικής "Κάρτας του Πολίτη". Τα στοιχεία που υπέκλεψαν ήταν τα δύο δακτυλικά αποτυπώματα και ένας εξαψήφιος κωδικός που θα αποτελούν την ψηφιακή υπογραφή του κατόχου.

Οι σαρωτές αυτοί όπως είπαμε θα κυκλοφορήσουν  μαζί με τις νέες "κάρτες του πολίτη" και το Υπουργείο εσωτερικών σκοπεύει να μοιράσει 1.000.000 τέτοια μηχανήματα με κόστος €24.000.000, σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις και υπηρεσίες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως μηχανές αναγνώρισης ελέγχου, αμφίδρομης καταγραφής και επεξεργασίας πληροφοριών που αφορούν στα στοιχεία του κατόχου και των λεπτομερειών της συναλλαγής  που πραγματοποίησε (αγορά ,παρεχόμενες υπηρεσίες  κλπ).

Μετά απο αυτή την τηλεοπτική επίδειξη  υποκλοπής των στοιχείων που περείχε το microchip, σε συνέντευξή του ο Γερμανός Υπουργός εσωτερικών Thomas de Maizière είπε ότι δεν είδε κανέναν άμεσο λόγο προκειμένου να ασχοληθεί το υπουργείο με αυτό το .... υποτιθέμενο θέμα ασφαλείας. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά απο λίγες ημέρες το ομοσπονδιακό γραφείο για τη ασφάλεια πληροφοριών (BSI) απέρριψε τις δίκαιες ανησυχίες των συντελεστών της τηλεοπτικής αυτής αποκάλυψης για την ασφάλεια αυτής της νέας κάρτας - ταυτότητας.

Ο ειδικός Jens Bender και εκπρόσωπος των εταιρειών ψηφιακής τεχνολογίας, είπε ότι η κάρτα ήταν ασφαλής και μαλιστα επικαλέσθηκε την ύπαρξη του συνδυασμού του ενσωματωμένου τσιπ με τον εξαφήφιο κωδικό αριθμό ως σημαντική βελτίωση ασφάλειας "έναντι της μέχρι σήμερα τυποποιημένης διαδικασίας του ονόματος και του κωδικού πρόσβασης του κατόχου. "

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=30112:2010-11-06-140000&catid=24:katxriseis-i-xrrisima&Itemid=204#ixzz17LeHYOU

Το αστέρι του Δαυίδ σε ταράτσα κτιρίου του αεροδρομίου της Τεχεράνης!

Το αστέρι του Δαυίδ σε ταράτσα κτιρίου του αεροδρομίου της Τεχεράνης!




Το κτίριο κατασκευάστηκε από Ισραηλινούς μηχανικούς πριν από την Ισλαμική Επανάσταση του 1979. Εκνευρισμένοι Ιρανοί αξιωματούχοι διέταξαν την απομάκρυνση του εβραϊκού συμβόλου.
Ανεξάρτητα από το αν ήταν τυχαίο ή μια πράξη αρχιτεκτονικού τεχνάσματος, κυβερνητικοί αξιωματούχοι στο Ιράν εξοργίστηκαν, όταν ανακάλυψαν το περίγραμμα ενός αστεριού του Δαβίδ στην ταράτσα του αρχηγείου της Iran Air, στον διεθνή αερολιμένα της ιρανικής πρωτεύουσας.
Μάλιστα το εξάκτινο εβραϊκό αστέρι, που είναι σύμβολο του εβραϊσμού, είναι εμφανές και από το Google Earth, μέσω του οποίου και εντοπίστηκε, από κάποιον ανοιχτομάτη χρήστη του Google Earth πρόσφατα, ύστερα από τρεις δεκαετίες αφότου το κτίριο που στεγάζει το εθνικό αερομεταφορέα της Ισλαμικής Δημοκρατίας κατασκευάστηκε, από ισραηλινούς μηχανικούς.
Οι ιρανικές αρχές διέταξαν την άμεση απομάκρυνσή του.
Το Ισραήλ και το Ιράν του Σάχη διατηρούσαν καλές σχέσεις μέχρι την Ισλαμική Επανάσταση του 1979 όπου και έληξε η σχέση. Πριν από το 1979, το Ισραήλ διαμεσολάβησε σε αγορές όπλων με το Ιράν, ενώ υπήρχαν και τακτικές πτήσεις μεταξύ Τεχεράνης και Τελ Αβίβ.
Αφού αποδειχθεί η ύπαρξη του αστεριού του Δαβίδ που αναφέρθηκε στα ιρανικά μέσα ενημέρωσης, κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν ζητήσει την άμεση απομάκρυνση του προσβλητικού εβραϊκού συμβόλου.
Ένα άλλο παρόμοιο αστέρι είχε ανακαλυφθεί πρόσφατα και στη ταράτσα ενός κτιρίου στη Πλατεία της Επανάστασης στο κέντρο της Τεχεράνης!