Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ! ΣΤΕΛΝΟΥΝ 18 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ! ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ!

ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ! ΣΤΕΛΝΟΥΝ 18 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ! ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ!

Ρωσική εισβολή στην Πολωνία τρέμουν οι ΗΠΑ από τον Ρωσικό θύλακα του Καλίνιγκραντ, μια απομονωμένη στρατηγική Ρωσική περιοχή ανάμεσα σε Λιθουανία και Πολωνία στη Βαλτική Θάλασσα, όπου έγιναν και
μεγάλες Ρωσικές Ασκήσεις πριν από λίγες ημέρες με συμμετοχή πλοίων, υποβρυχίων και 450 αρμάτων τα οποία κινήθηκαν σε θέσεις μάχης! 

   ΕAN ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...
  Σε περίπτωση κλιμάκωσης της κρίσης και εισβολής Ρώσων στην Ουκρανία για να βοηθήσουν τους Ρωσόφωνους που πνίγονται κυριολεκτικά από το Κίεβο, ο Πολωνικός Στρατός που βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα, θα συνδράμει την Ουκρανία, όπως έχει δηλώσει κατηγορηματικά η Βαρσοβία! Αυτό σημαίνει ότι Πολωνικές Στρατιωτικές Δυνάμεις, με την άδεια του Κιέβου, θα μπουν στην Ουκρανία για να χτυπηθούν με Ρώσους!Ώστε να εμποδίσουν πλήρη κατάληψη ή ρωσοποίηση της Ουκρανίας, για να μην αναγκαστούν να συνορεύουν με τη Ρωσία από νοτιοανατολικά, έχοντας πικρές αναμνήσεις από την Σοβιετική Εποχή...

   Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ
Τότε λοιπόν ενδέχεται η Ρωσία να κινηθεί κατά της Πολωνίας από τον θύλακα του Καλίνινγκραντ (βόρεια), για να διακόψει την Πολωνική βοήθεια στην Ουκρανία, είτε απειλώντας με εισβολή, είτε εισβάλλοντας κανονικά! Κάτι που μπορεί να προκαλέσει μέχρι και Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς Πολωνία και οι γειτονικές Λιθουανία, Λεττονία και Εσθονία είναι μέλη του ΝΑΤΟ!

   ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;
Βέβαια η Ρωσική κίνηση θα είναι τότε Αμυντική Ενέργεια ή Ενέργεια Ανταπόδοσης,από την ώρα που Πολωνικός Στρατός θα χτυπήσει πρώτος Ρώσους Στρατιώτεςκαι επομένως είναι απίθανο το ΝΑΤΟ να ξεκινήσει Πόλεμο κατά της Ρωσίας. Άλλωστε οι χώρες πρώτης γραμμής είναι σχεδόν πάντα χώρες-μαξιλάρια, για να εκτονώνεται η ενέργεια των Μεγάλων και να αναθερμαίνεται η αγορά όπλων...

   ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΠΛΟΙΑ KAI ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ
Για να προλάβουν όμως τέτοια ενδεχόμενα οι ΗΠΑ και να περισώσουν το γόητρο του ΝΑΤΟ, στέλνουν ήδη 6 F-15 στη Λιθουανία (όπου ήδη περιπολούν 4 ακόμη) και 12 F-16 στην Πολωνία, με το πρόσχημα ΑμερικανοΠολωνικών Ασκήσεων, που θα είναι πλέον εκτεταμένες και αναβαθμισμένες ποιοτικά, εξ αιτίας της Ρωσικής Απειλής!

   Επίσης η Ουάσινγκτον αποστέλλει και 300 Αμερικανούς Στρατιώτες αυξημένων προφανώς προσόντων, για να αναλάβουν το ίδιο αυξημένους ρόλους στην Πολωνική Άμυνα και εξάσκηση!

  Παράλληλα οι ΗΠΑ έχουν στείλει το πυραυλοφόρο Αντιτορπιλικό USS Truxtun - ένα πολεμικό πλοίο πολλαπλών ρόλων που μπορεί ταυτόχρονα να αντιμετρωπίσει απειλές σε αέρα, υποθαλάσσιο χώρο και επιφάνεια - που πέρασε Ελλήσποντο(βίντεο) και Βόσπορο και μπαίνει ήδη στη Μαύρη Θάλασσα, στα νώτα της Κριμαίας, με την αιτιολογία προγραμματισμένων Ασκήσεων με Ρουμανία και Βουλγαρία, αλλά στην ουσία ως μέσο πίεσης προς τη Μόσχα, ενώ το Αντιτορπιλικό USS Taylor, που κάλυπτε συμπληρωματικά την ασφάλεια των Ολυμπιακών στο Σότσι και είχε πάθει σοβαρή βλάβη από προσάραξη στο λιμάνι της Σαμψούντας, ρυμουλκείται πλέον προς τη Σούδα!

     ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ G. BUSH
   Οι αμερικανικές ναυτικές δυνατότητες είναι περιορισμένες στη Μαύρη Θάλασσα, εξ αιτίας των διεθνών Συμβάσεων, όπως του Μοντρέ, που δεν επιτρέπουν παραμονή σε πολεμικά πλοία τρίτων χωρών πέραν των 21 ημερών, ενώ απαγορεύουν την παρουσία μεγάλων σκαφών όπως τοΑμερικανικό Αεροπλανοφόρο USS George HW Bush, που παραμένει σε επιφυλακή στα νερά της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου! 
 Το ολοκαίνουριο αυτό Αεροπλανοφόρο αποτελεί το καμάρι των ΗΠΑ! Είναι από μόνο του είναι από μόνο του μια φοβερή δύναμη κρούσης και τροφοδοτείται από δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες καιμπορεί να κινείται για 20 ολόκληρα χρόνια χωρίς ανεφοδιασμό!