Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Παράλληλο Σύμπαν - Τι συμβαίνει γύρω μας(ΒΙΝΤΕΟ


Παράλληλο Σύμπαν - Τι συμβαίνει γύρω μας(ΒΙΝΤΕΟ


Η ανάρτηση αρχίζει με ένα απίστευτο ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ από το Discovery Channel και συνεχίζει με ένα εκπληκτικό αρθρο για την καλύτερη κατανόηση ορισμένων σημείων.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ PLAY
ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ MΠΑΡΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΥΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ CC
ΕΠΙΛΕΞΤΕ "Translate Captions"

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ "GREEK" ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ OK

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ - Βίντεο


ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ - Βίντεο

Ένα από τα σημαντικότερα βίντεο που έχετε δει ποτέ. 


Η  ωμή αλήθεια γύρω από την εκμετάλλευση των ανθρώπινων κοινωνιών από τους  εξουσιαστές που, μέσα στους αιώνες, αυτοπροσδιορίζονται ως "ιδιοκτήτες  της ανθρωπότητας" (χωρίς αυτό να αποτελεί κανενός είδους υπερβολή). 


Μια  σύντομη αφήγηση της εξέλιξης των ανθρώπινων κοινωνιών, δοσμένη με τρόπο  τέτοιο, ώστε να καταφέρει να "αφυπνίσει" ακόμα και τον πιο πειθήνιο και  "δουλικό" υπηρέτη του συστήματος. 

Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που αναφέρονται στο βίντεο...

Μόθμαν: η αλήθεια πίσω από τον θρύλο!


Μόθμαν: η αλήθεια πίσω από τον θρύλο!


Ο θρύλος του Μόθμαν έγινε ευρύτερα γνωστός στη χώρα μας μέσα από την ταινία "The Mothman Prophecies" ("Ο χρησμός της πεταλούδας"), με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Στην Αμερική όμως θεωρείται εδώ και χρόνια ένα από τα πιο "παράξενα" και "ανεξήγητα" πλάσματα.
Εξωτερικά περιγράφεται ως μία ανθρωπόμορφη νυχτερίδα, με κεφάλι κουκουβάγιας, σώμα χρώματος γκρι, πιο ψηλό από τον μέσο άνθρωπο, με μεγάλα φτερά σαν πεταλούδας τα οποία όμως δεν κινούνται όταν πετάει, ενώ το βασικό χαρακτηριστικό του είναι τα κόκκινα μάτια του!
Οι "εμφανίσεις" του Μόθμαν που έγιναν ταινία!
Η υπόθεση της ταινίας "Ο χρήσμός της πεταλούδας" ήταν αληθινή, βασισμένη σε περιστατικά που συνέβησαν στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ηταν το 1966, όταν σε μία μικρή επαρχιακή πόλη, το Πόιντ Πλίζαντ, μία σειρά από "ανεξήγητα" γεγονότα που κατέληξαν σε ένα πολύνεκρο δυστύχημα, έγιναν η αιτία να γίνει ο θρύλος του Μόθμαν, πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ!
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα νεαρό ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, υποστηρίξαν ότι είδαν τον Μόθμαν έξω από ένα εργοστάσιο σε μία απομονωμένη πλευρά της πόλης. Τον περιέγραψαν ως "ένα πλάσμα που έμοιαζε με άνθρωπο, αλλά είχε γκρίζο χρώμα, φτερά νυχτερίδας και και κόκκινα εκτυφλωτικά μάτια". Σύμφωνα με την μαρτυρία τους, το πλάσμα τους κυνήγησε για αρκετή ώρα, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητό τους έτρεχε με 160 χιλιόμετρα/ώρα.
Ηταν η πρώτη επίσημη αναφορά στην αστυνομία της περιοχής, αλλά όχι η τελευταία. Από το βράδυ εκείνο και μετά, δεκάδες κάτοικοι υποστήριξαν ότι συνάντησαν κάπου τον Μόθμαν και ο Σερίφης δεν προλάβαινε να λαμβάνει κλήσεις από τρομοκρατημένους πολίτες
Μαρτυρίες για περίεργους εκωφαντικούς ήχους, σαν σφυρίγματα, παρεμβολές στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα, ανεξήγητη πτώση της τάσης του ρεύματος, συνόδευαν τις θεάσεις του "άγνωστου πλάσματος"!
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Ο Χρησμός της Πεταλούδας":
Το πολύνεκρο δυστύχημα που συνδέθηκε με τον Μόθμαν
Η ιστορία αυτή κράτησε περίπου έναν χρόνο, στη διάρκεια του οποίου τουλάχιστον εκατό άτομα "ορκίζονταν" ότι είχαν δει τον Μόθμαν, ενώ η φήμη του ξεπέρασε την μικρή περιοχή του. Ερευνητές, κυνηγοί φαντασμάτων , δημοσιογράφοι άρχισαν να συρρέουν στην μικρή επαρχιακή πόλη, αναζητώντας την αλήθεια!
Η περίπτωση θα είχε ίσως ξεχαστεί με το πέρασμα του χρόνου, αν δεν είχε συνδεθεί με ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην περιοχή την ίδια ακριβώς περίοδο. Στις 15 Δεκεμβρίου το 1967, η γέφυρα Σίλβερ Μπριτζ, που ένωνε την πόλη με την υπόλοιποη πολιτεία της Βιρτζίνια, κατάρρευσε ενώ ήταν γεμάτη από διερχόεμαν αυτοκίνητα, οδηγώντας στον θάνατο 46 ανθρώπους.
Τις δραματικές στιγμές της κατάρρευσης, πολλοί άνθρωποι υποστήριξαν πως είδαν δυο φωτεινά κόκκινα σημάδια πάνω ακριβώς από την γέφυρα. "Ηταν τα μάτια του Μόθμαν" είπαν και πίστεψαν πως η παρουσία του στο Πόιντ Πλήζαντ είχε άμεση σχέση με το τραγικό γεγονός!
Οι "προφητείες" του Μόθμαν
Πολλοί θεώρησαν πως το "περίεργο"πλάσμα προσπάθησε να προειδοποιήσει τους κατοίκους για αυτό που θα συνέβαινε και μίλησαν για προφητικά όνειρα και οράματα. Αλλοι τόσοι έκανα λόγο για ομαδική αυθυποβολή ή για απλή φάρσα κάποιων πιτσιρικάδων της μικρής πόλης! Κάποιοι επιστήμονες, διατύπωσαν την πιθανότητα να πρόκειται για ένα σπάνιο είδος πελαργού ή άλλου πτηνού!
Οποια κι αν είναι η αλήθεια, έχει ενδιαφέρον πως από εκείνη την ημέρα και, μετά ποτέ κανείς δεν ξαναείδε το Μοθμαν στην περιοχή! Ο θρύλος του όμως, βοήθησε και βοηθάει σημαντικά την οικονομία της πόλης, αφού μεχρι και σήμερα τα Φεστιβάλ που διοργανώνται με θέμα τον Μόθμαν, προσελκύουν εκατοντάδες τουρίστες!
Η πρόσφατη φωτογραφία
Αφορμή να θυμηθούμε το θρύλο του Μόθμαν, ήταν η φωτογραφία που βλέπετε αριστερά από την πόλη της Νυρεμβέργης. Στα δεξιά υπάρχει ένα από τα τα σκίτσα του Μόθμαν που είχε κάνει τότε η αστυνομία, με βάση τις περιγραφές των μαρτύρων! Αφού αναζητήσετε τυχόν ομοιότητες, μπορείτε να διαβάσετε εδώ την ιστορία της φωτογραφίας της Νυρεμβέργης, όπου θα διπαιστώσετε ότι έχει ακόμη ένα κοινό σημείο με τον Μόθμαν! Το αν αυτό σημαίνει κάτι, είναι θέμα προσωπικής εκτίμησης του καθενός!
Συντάκτης: Μαρία Παναγοπούλου
ΠΗΓΗ((http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2011/03/blog-post_9464.html))

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΗ((Συγκλονιστικά βίντεο από την εν ψυχρώ σφαγή στη Συρία – Ξεπερνούν τους 400 οι νεκροί))


Συγκλονιστικά βίντεο από την εν ψυχρώ σφαγή στη Συρία – Ξεπερνούν τους 400 οι νεκροί




Ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία. Οι δυνάμεις ασφαλείας πυροβολούν στο ψαχνό. Άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια. 

Πρόκειται για μια ερασιτεχνική λήψη. Διαρκεί 1:36. Αλλά μοιάζει με αιωνιότητα εξαιτίας της ωμότητας και της βιαιότητας. Καταιγισμός πυρών και άνθρωποι να κείτονται μες το αίμα. Ακόμη κι εκείνος που βιντεοσκοπεί το μακελειό, φαίνεται πως έχει χτυπηθεί.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι «ωμό», είναι συγκλονιστικό, είναι βίαιο. Είναι όμως και ντοκουμέντο για το τι συμβαίνει στη Συρία. Τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή στην πόλη Ιζράα.




Δεν είναι αυτό όμως το μοναδικό συγκλονιστικό βίντεο που αφήνει άφωνο όποιον το βλέπει. Υπάρχει ακόμη ένα που δείχνει πως μια κηδεία μετατρέπεται σε διαδήλωση κατά του καθεστώτος και επίθεση των ελεύθερων σκοπευτών. Ο κόσμος απλά φωνάζει συνθήματα με απόλυτη τάξη και ηρεμία, μεταφέροντας τους νεκρούς του. Δεν υπάρχει ούτε υποψία για οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια. Και ξαφνικά ελέυθεροι σκοπευτές αρχίζουν να πυροβολούν εναντίον του πλήθους! Δείτε το βίντεο στο OnAlert.gr.

Κάνεις δεν ξέρει πόσοι από αυτούς που φαίνεται ότι έχουν τραυματιστεί κατάφεραν να επιζήσουν.
Ίσως να είναι μεταξύ των 400 πολιτών που έχουν χάσει μέχρι σήμερα τη ζωή τους από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας που προσπαθούν με κάθε (βίαιο) τρόπο να καταστείλουν την εξέγερση κατά του Μπάσαρ αλ Άσαντ. Τον απολογισμό αυτό ανακοίνωσε συριακή οργάνωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Sawasiah.

Στο μεταξύ, συριακές δυνάμεις ασφαλείας με μαύρες στολές και οπλισμένες με ΑΚ-47 αναπτύχθηκαν στους λόφους που βρίσκονται γύρω από τη Μπανιάς, προετοιμαζόμενες για μια πιθανή επίθεση στην παραλιακή πόλη για την καταστολή του κινήματος αμφισβήτησης.

Εκτός από το να πυροβολεί, το καθεστώς της Συρίας φυλακίζει τους αντιπολιτευόμενους. Ένας από αυτούς, ο Μάχουντ Ίσα, που σύμφωνα με τον πρόεδρο του συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ράμι Άμπντελ, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στη Χομς και οδηγήθηκε ενώπιον στρατοδικείου με την κατηγορία της κατοχής δορυφορικού τηλεφώνου.

Οι συριακές αρχές συνέλαβαν και τον εξέχοντα υπέρμαχο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διανοούμενο Κάσεμ Αζάουϊ στη γενέτειρά του την πόλη Ντέιρ αλ Ζορ, στην ανατολική Συρία, μετά τη συμμετοχή του σε διαδήλωση που έγινε την Παρασκευή στην πόλη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, περισσότεροι από 40 άνθρωποι συνελήφθησαν επίσης την αυγή και τη Δευτέρα στη Τζάμπλα, στη βορειοδυτική Συρία και κοντά στη Δαμασκό, στη Νταράγια, τη Ντούμα και τη Σαάμπα.

Την ίδια στιγμή 11 συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι στη Μπανιάς, την Ίντλεμπ και στη Ράκα.

Ετοιμάζει κυρώσεις και τη Ευρωπαϊκή Ένωση
Οι πρεσβευτές των χωρών μελών της ΕΕ θα συναντηθούν σύντομα για να συζητήσουν για την κατάσταση στη Συρία, όπως και για την πιθανότητα επιβολής κυρώσεων ανακοίνωσε η Κάθριν Ρέι, μιλώντας εκ μέρους της επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Κάθριν Άστον.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της κυβέρνησης των ΗΠΑ πως εξετάζει επιπρόσθετες «στοχευμένες κυρώσεις» κατά της Δαμασκού.

Παράλληλα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπασάρ αλ Άσαντ και τον κάλεσε να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις στη Συρία.

Στο Βερολίνο, ο Σύρος πρεσβευτής εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών για να του εκφραστεί η διαμαρτυρία των γερμανικών αρχών για τη στρατιωτική καταστολή των διαδηλώσεων τις τελευταίες ημέρες στη Συρία, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβελε.

Παράλληλα το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών συνέστησε στους γερμανούς πολίτες να εγκαταλείψουν τη Συρία λόγω της βίας. Το υπουργείο συνέστησε εξάλλου στους Γερμανούς πολίτες να αποφεύγουν ιδιαιτέρως οποιαδήποτε παραμονή τους στις πόλεις και τις γύρω περιοχές της Ντεράα, της Χομς, της Λαττάκειας και της Μπανιάς.

Η Δανία και η Φινλανδία ενίσχυσαν τις ταξιδιωτικές οδηγίες που είχαν εκδώσει προηγουμένως και κάλεσαν τους πολίτες τους να αποφεύγουν τα ταξίδια στη Συρία λόγω των συνεχιζόμενων ταραχών στη χώρα. Νορβηγία και Σουηδία έχουν κι αυτές εκδώσει παρόμοιες οδηγίες τις τελευταίες ημέρες, αλλά οι δύο αυτές χώρες δεν έχουν μέχρι στιγμής συστήσει στους πολίτες τους την αποφυγή οποιουδήποτε ταξιδιού στη Συρία.

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ BIG BANG (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)GR-SUBS


ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ BIG BANG (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)GR-SUBS


Το αίτημα των ανθρώπων να καταλάβουν τον κόσμο έχει μια μακροχρόνια και σεβαστή ιστορία. Αλλά το αληθινό δέος από αυτή την προσπάθεια της κατανόησης της Φύσης είναι ότι αν και ερχόμαστε με ένα ελλιπές σύνολο εργαλείων, μπορούμε να φτιάχνουμε θεωρίες που να είναι εντυπωσιακά ακριβείς και αποτελεσματικές.

Πάνω από 70 χρόνια αφότου υποστήριξε ο Αϊνστάιν ότι το πιο ακατανόητο πράγμα για τον Κόσμο είναι ότι ήταν κατανοητό, το σχόλιό του ισχύει ακόμα και σήμερα.
Τα πρώτα χρόνια της κοσμολογίας ήταν μεθυστικές εποχές. Αφ' ενός, τα σύνορα της παρατήρησης και της μέτρησης ωθούνταν προς τα έξω με ένα απίστευτο ρυθμό, δείχνοντας ότι το σύμπαν ήταν μια δυναμική και εξελισσόμενη θέση. Αφ' ετέρου, η εφαρμογή των νέων κβαντικών θεωριών έδινε μια συγκεκριμένη εικόνα για το πώς συντέθηκαν τα στοιχεία στο πρώιμο σύμπαν, και μαζί με τη νέα θεωρία της βαρύτητας του Αϊνστάιν, έδωσε μια καταπληκτική εικόνα και ιστορία του Κόσμου.
Ακόμα αυτή η νέα "κοσμολογία" ήταν ένας οριακός τομέας της επιστήμης, επειδή η σύγκριση των αριθμών της παρατήρησης και της θεωρίας ήταν δαιμονικά δύσκολη. 

1. Μια βράνη με παράξενη φυσική, διαφορετική από τη δική μας, ορίζει το ένα άκρο της 5ης διάστασης.
3. Άλλες βράνες κινούνται μέσα στην 5η διάσταση.
Πως υφίστανται οι μεμβράνες (branes) στην 5η διάσταση και δημιουργούν το Εκπυροτικό Σύμπαν
2. Μια άλλη 
βράνη 
προορισμένη 
να 
γίνει το 
σημερινό 
σύμπαν μας, 
ορίζει
το άλλο άκρο 
της 5ης 
διάστασης.
4. Όταν μια η
βράνη 
κτυπά με 
δύναμη
την δική "μας" 
βράνη, τότε
γεννάται το 
σύμπαν 
στο οποίο 
ζούμε.
Δείτε το Ντοκιμαντέρ :


ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟΛΟΣ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2011.(video)

ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟΛΟΣ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2011.(video)

Ένα άγνωστης ταυτότητας βίντεο, ανέβηκε στο YouTube
 στις 26 Μαρτίου του 2011 και δείχνει ένα στόλο ufo’s να
 κινείται πάνω από τη νυχτερινή Αθήνα. 
Ο μάρτυρας που κατέγραψε με την κάμερα του τα 
ιπτάμενα αντικείμενα και κατέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο
 δεν ανέφερε κανένα άλλο στοιχείο για το ακριβές σημείο 
καταγραφής, όμως η ομάδα του UFO & ALIENS TRUTH 
(Greek community) εντόπισε τη περιοχή. Το χαρακτηριστικό 
ψηλό κτήριο στο βίντεο μπροστά από το διαμέρισμα του μάρτυρα 
βρίσκεται στην λεωφόρο Συγγρού (κτήριο Ιντεραμέρικαν), η λήψη γ
ίνεται πίσω από το Άλσος των Πετραλώνων, ενώ τα αντικείμενα φαίνεται να κινούνται πάνω από τη Δάφνη.


ΠΗΓΗ((http://periergaa.blogspot.com/2011/04/ufo-2011video.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FwCZS+%28%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%29))

ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟΛΟΣ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΑΡΤΙΟΣ 2011.(video)