Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Nassim Haramein: Ο Ήλιος είναι μία μεγάλη Αστροπύλη!!!


Nassim Haramein: Ο Ήλιος είναι μία μεγάλη Αστροπύλη!!!


Ο Nassim Haramein γεννήθηκε το 1962 στη Γενεύη της Ελβετίας, είναι ένας ιστορικός και διεπιστημονικός ερευνητής, φιλόσοφος και επικεφαλής του Προγράμματος της Απήχησης, γνωστός για την έρευνά του και την δημιουργία μιας ενοποιημένης θεωρίας της δομής του σύμπαντος, γνωστή ως Grand Unified Field. 

Ο Nassim ισχυρίζεται ότι ο ήλιος δημιουργεί μικρές τρύπες που ονομάζονται ηλιακές κηλίδες, οι οποίες δεν είναι σημεία, όπως πιστεύουμε, αλλά αντικατοπτρίζουν την πραγματική 
εμφάνιση μιας μαύρης τρύπας στον ήλιο, η οποία διαρκεί για εβδομάδες ή μήνες και στη συνέχεια κλείνει . Αυτή η μαύρη τρύπα είναι ένα "παράθυρο" χωροχρόνου, ένα είδος πόρτας ή Αστροπύλης μέσω της οποίας πραγματοποιούνται ταξίδια μέσα από κόσμους και διαστάσεις άγνωστους για τον άνθρωπο.
 

Σύμφωνα με τον ερευνητή Haramein , σχεδόν μία φορά την εβδομάδα μια ιδιομορφία, ή μια μαύρη τρύπα (σκουληκότρυπα ) δημιουργείται στον Ήλιο ώστε εξωγήινοι ή υπερδιάστατοι πολιτισμοί που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο ηλιακό μας σύστημα, μέσω μαύρων οπών τόσο μεγάλων όσο η Γη, να μπορούν να το πράξουν μέσω ακριβώς της Αστροπύλης του Ήλιου μας. 
 
 
Σύμφωνα με τον Nassim Haramein, όλα τα ουράνια σώματα έχουν μαύρη τρύπα όπως υπάρχει και εντός της ίδιας της Γης. Μια μικρή μαύρη τρύπα είναι αυτή που δημιουργεί όλες τις ενέργειες και τις δυνάμεις του πλανήτη. Τα παράθυρα αυτών των μαύρων οπών είναι τα ηφαίστεια. Ακριβώς όπως τα άτομα, έχουν τη δική τους μοναδικότητα. Έτσι, κάθε ουράνιο σώμα, είτε πρόκειται για ένα αστέρι ή πλανήτη, εργάζεται πολύ παρόμοια με την Αστροπύλη του Ferlini. 
Υπενθυμίζουμε ότι η Αστροπύλη του καθηγητή Ferlini περιγράφεται με τέσσερις μόνιμους μαγνήτες (ή ηλεκτρομαγνήτες) τοποθετημένους σε τέσσερα ξύλινα έλκηθρα. Αυτοί οι τέσσερις μαγνήτες, τοποθετημένοι σε μια ορισμένη απόσταση μεταξύ τους, δημιουργούν ένα πεδίο twist (μετατόπιση φάσης) ή δίνη στρεπτικής ενέργειας, η οποία δημιουργεί με ακρίβεια μία Αστροπύλη ή πύλη διαστάσεων . Ένα ουράνιο σώμα, όπως ένας πλανήτης, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά της πύλης Ferlini. Η Γη έχει το μαγνητικό πεδίο της, και ως εκ τούτου, δημιουργεί μια δίνη για το άνοιγμα Αστρπύλων, όπως και ο Ήλιος 
 

η πύλη του Ferlini 
 


δίνη που προκαλείται από το άνοιγμα της Αστροπύλης 


Nassin Haramein 
Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που έχει σχέση με τον Ήλιο. 
Σύμφωνα με τον Nasssim τα περισσότερα από τα διαστημικά τηλεσκόπια ή διαστημικές αποστολές που αφιερώνονται στην παρατήρηση του Ήλιου, ως επί το πλείστον χρηματοδοτούνται από το Βατικανό. 
Τώρα, με τις νέες αυτές πληροφορίες, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα γιατί οι αρχαίοι λάτρευαν τον ήλιο , γιατί αυτή η εμμονή της θεοποίησης ή λατρείας του ήλιου και γιατί πίστευαν ότι οι θεοί είχαν έρθει από τα αστέρια, ή από άλλους Ήλιους ή από τον ουρανό.


kalyterotera  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ: Nassim Haramein: Ο Ήλιος είναι μία μεγάλη Αστροπύλη!!! ΠΗΓΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00 ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΕΘΟΝΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟ


ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 22:00 ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΕΘΟΝΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟ...ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...
Ακούτε και σχολιάζετε από εδώ: http://eoellas.org/webradio

Αποκάλυψη Γερουσιαστή Mike Gravel: "Υπάρχει στρατιωτική δύναμη του διαστήματος και είναι ενεργή"


Αποκάλυψη Γερουσιαστή Mike Gravel: "Υπάρχει στρατιωτική δύναμη του διαστήματος και είναι ενεργή"

Την 2η του Μάη 2013 κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την Αποκάλυψη, ο γερουσιαστής Mike Gravel έκανε μια αξιοσημείωτη δήλωση. Ο γερουσιαστής είπε στην κυριολεξία:
Έχουμε μια στρατιωτική δύναμη του διαστήματος, και είναι ενεργή.
Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την ύπαρξη ενός μυστικού παράλληλου διαστημικού προγράμματος της NASA που θα έθετε σε εφαρμογή μυστικά αεροσκάφη και τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν μέσω των προγραμμάτων και των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από τις διαδικασίες της εξωγήινης αντίστροφης μηχανικής.
«Στα χέρια του Πενταγώνου - και όχι της NASA - ο έλεγχος της διαστημικής εξερεύνησης του ηλιακού συστήματος.
Γερουσιαστής Mike Gravel
Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν, έγιναν πρωτοσέλιδο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ George W Bush. O Μπους αρνήθηκε την πρόσβαση στο διάστημα σε όποιον είναι εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι δηλώσεις αυτές, στην πραγματικότητα, με λίγα λόγια, είναι η περίληψη ενός εγγράφου περί "Διαστημικής Εθνικής Πολιτικής " που δημοσιεύτηκε σε μια σκοτεινή ιστοσελίδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ στις 6 Οκτωβρίου (πριν από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμβου), έτσι ώστε να αποφευχθεί να γίνει αντιληπτό από τα μέσα ενημέρωσης αν και στην πραγματικότητα αργότερα αναφέρθηκε περιληπτικά από την αμερικανική εφημερίδα «Ουάσιγκτον Ποστ».
Με το έγγραφο αυτό, η κυβέρνηση Μπους προσπάθησε να αναθεωρήσει την αμερικανική διαστημική πολιτική, έτσι ώστε να μπορεί να "πράξει απρόσκοπτα τις δραστηριότητές της στο διάστημα προς υπεράσπιση των συμφερόντων της." Οι ΗΠΑ «θα ανταποκριθούν σε παρεμβολές και, εάν είναι απαραίτητο, θα αρνηθούν στους αντιπάλους τους τη χρήση διαστημικών δυνατοτήτων εχθρικών προς τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ."
Το έγγραφο αυτό έχει ανατεθεί στον Γενικό Γραμματέα της Άμυνας και τον διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην κατηγορία της «υποστήριξης της μετατροπής της άμυνας και των πληροφοριών" και της ανάπτυξης "ενός πλαίσιου λειτουργίας δύναμης και βελτιστοποιημένων διαστημικών δυνατοτήτων προς στήριξης της εθνικής ασφάλειας και του εδάφους" .
Μεταξύ άλλων, οι δέκα σελίδες του εγγράφου περιέχουν μια παράγραφο που αναγνωρίζει μόνο την ύπαρξη της NASA, η οποία πιστώνεται με το ρόλο της «επίτευξης ενός προσιτού μακροπρόθεσμου προγράμματος εξερεύνησης του διαστήματος με ανθρώπους και ρομπότ." Παρά τις διαβεβαιώσεις από τον Λευκό Οίκο για μη στρατιωτικοποίηση του διαστήματος πολλές ήταν οι απόψεις των εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν πείστηκαν για τον ειρηνικό χαρακτήρα αυτής της πρωτοβουλίας.
Οι δηλώσεις του γερουσιαστή Mike Gravel επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός συστήματος Διοίκησης του διαστήματος, διαχειριζόμενο κυρίως από την NORAD και το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Αυτή η άποψη επιβεβαιώνεται, επίσης, από τον αρχηγό Robert Salas, ο οποίος όχι απλώς επιβεβαιώνει την παρουσία μιας εντολής , αλλά παραδέχεται ότι στο παρελθόν ορισμένα UFO ήταν εξοπλισμένα με πυρηνικές κεφαλές. Παρακολουθήστε το βίντεο των δηλώσεων.

Η τελευταία αγκαλιά - Μια φωτογραφία που συγκλονίζει


Η τελευταία αγκαλιά - Μια φωτογραφία που συγκλονίζει

Είναι ίσως η πιο δυνατή φωτογραφία της χρονιάς. Προκαλεί πολλά συναισθήματα, αλλά κυρίως πόνο. Είναι τραβηγμένη από μια γυναίκα που έχει αφιερωσει την ζωή της στο να δείξει στον έξω κόσμο τα δεινά που περνούν οι άνθρωποι στο Μπαγκλαντές. Οι άνθρωποι που εργάζονται σαν σκλάβοι σε αντίξοες και απάνθρωπες συνθήκες για ένα κομμάτι ψωμί.
Η τελευταία αγκαλιά - Μια φωτογραφία που συγκλονίζει

Η Τασλίμα Ακτερ, φωτογράφος και ακτιβίστρια ίσως κατάφερε να κάνει το εξής με αυτή την φωτογραφία. Να τραβήξει την προσοχή της άσπλαχνης Δύσης στην Ντάκα του Μπαγκλαντές. Να δείξει ότι οι 900 νεκροί να μην θυσιάστηκαν για το τίποτα. Ότι κάτι θ' αλλάξει.
Η τραγωδία του Μπαγκλαντές δεν είναι τόσο σημαντική για τα ΜΜΕ της Δύσης όσο άλλες που συμβαίνουν εντός των "ορίων της". Φταίνε βεβαίως τα ΜΜΕ αλλά φταίει και το κοινό. Το οποίο δείχνει επιλεκτική ευαισθησία. Σκεφτείτε μόνο αυτές τις ημέρες που ακόμα βγάζουν νεκρούς από τα συντρίμμια πόσο το έχετε συζητήσει αυτό το θέμα στην παρέα σας και κάντε την σύγκριση με άλλα διεθνή γεγονότα που έγιναν στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ....
Για την συγκεκριμένη φωτογραφία έχει ήδη χυθεί πολύ μελάνι.
Κάποιος είπε ότι αυτή η φωτογραφία προκαλεί μεγάλο πόνο αλλά και ταυτόχρονα είναι και νοσηρά όμορφη.
Η αγκαλιά μέχρι τον θάνατο συγκλονίζει. Αυτή είναι μια φωτογραφία που θα μας στοιχειώνει όλους, λένε άλλοι φωτογράφοι.
Πηγή: newsit.gr


Διάβασε περισσότερα στο: Η τελευταία αγκαλιά - Μια φωτογραφία που συγκλονίζει | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ !!! Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης και ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων



ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ !!! Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης και ο Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων (ΕΟΕ) ιδρύουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο “ΔΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΑΘΗΣΗ”.
Το Πανεπιστήμιο ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη 15 Μαΐου, ώρα 19:30 έως και 21:15 και για κάθε Τετάρτη θα υποδέχεται όλο το φιλομαθές κοινό, προκειμένου να προσφέρει Έρευνα, Γνώση και Εμπειρία, με την βοήθεια διακεκριμένων συνεργατών και επιστημόνων.

Τα μαθήματα τα οποία θα παραδίδονται δωρεάν, ταξινομημένα με βάση την ημερομηνία παράδοσής τους, είναι τα ακόλουθα:

Ιστορικές αναδρομές, με την κα. Ευγενία Κούκουρα.
Διερεύνηση της Θρησκείας, με τον κ. Απόστολο Γάτσια.
Γνωριμία με τη Βυζαντινή Μουσική, με τον κ. Γιώργο Φανάρα.
Περιηγήσεις στον κόσμο της Αστροφυσικής με τον κ. Απόστολο Σταμουλά
Γνωριμία με την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, με την κα. Δέσποινα Χατζηνάσιου.
Διείσδυση στο χώρο της Λογοτεχνίας. με την κα. Αντωνία Δελληγιάννη.
Ερευνητικές Ανησυχίες με τον κ. Γιάννη Παπαζήση.
Γνωριμία με το έργο του Ε.Ο.Ε, με τον κ. Πρόδρομο Κοφσανίδη.
Φιλοσοφικές Αναζητήσεις, με τον κ. Αντώνιο Βεντούρη.
Σεμινάρια Φωτογραφίας, με τον κ. Δαμιανό Μαξίμωβ.
Αριθμοσοφία, με τον κ. Ελευθέριο Αργυρόπουλο.
Αθλητισμός και βία με τον κ. Κωνσταντίνο Μπέη
Παρουσίαση ντοκιμαντέρ του Ε.Ο.Ε, με τα μέλη του Οργανισμού.
Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 9 Μαΐου, είτε στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να βρείτε στις επίσημες ιστοσελίδες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων.
http://www.eoellas.org/diaereunasmathisi/