Τρίτη 31 Μαΐου 2011

TAZMANIA: 6 ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ..


TAZMANIA: 6 ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ..

Ένας έφηβος skater στην Τασμανία (Μayfield) καταγράφει ένα από τα πιό εκπληκτικά βίντεο που έχουμε δει ποτέ!









Ξαφνικά απ'το πουθενά εμφανίστηκαν 6 άγνωστα αντικείμενα σε ευθεία γραμμή  αναβόσβηναν για αρκετά λεπτά μέχρι που εξαφανίστηκαν με τον ίδιο τρόπο.  Σε συνέντευξη του που έγινε σε τοπικό ραδιοσταθμό δήλωσε πως στο συγκεκριμένο σημείο που πηγαίνει μαζί με την παρέα του δεν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο αλλά ούτε και έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο κάπου αλλού.

Η συνέντευξη του εφήβου:

ΠΗΓΗ((http://apocalypseufo.blogspot.com/2011/05/tazmania-6.html))

ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ (((ΛΑΧΑΝΟ))

Αγανακτισμένοι Έλληνες - Αφιέρωμα Μάιος 2011[ Greek Revolution ]

--- ΠΙΘΑΝΟ ΜΗΤΡΙΚΟ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΟΥ, ΜΑΙΟΣ 2011. ---


--- ΠΙΘΑΝΟ ΜΗΤΡΙΚΟ UFO ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΟΥ, ΜΑΙΟΣ 2011. ---

Στις 27 Μαΐου του 2011, δημοσιεύτηκε ένα (πρόσφατο) video στο YouTube από ένα Περουβιανό τηλεοπτικό κανάλι και δείχνει ένα τεράστιο μητρικό σκάφος να διασχίζει τον ουρανό κρυμμένο πάνω από τα σύννεφα της πόλης Huancayo, που βρίσκεται στις κεντρικές ορεινές περιοχές του Περού.
Ο δημοσιογράφος περιγράφει στο ρεπορτάζ το περιστατικό, λέγοντας: "...Αυτό συνελήφθει από το φακό, να πετάει πάνω από τη πόλη Huancayo. Είναι ένα παράξενο αντικείμενο που αιωρείται στον ουρανό. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό. Ένας θεατής μας που ονομάζεται Henric Snider Solano de la Cruz, μας είπε ότι μόλις είδε το αντικείμενο, πήρε τη βίντεοκάμερα του και έτρεξε να καταγράψει το γεγονός. Το κατέγραψε και το έστειλε αμέσως σε εμάς. Είδατε με τι μοιάζει; Όχι πάντως με αεροπλάνο!
...Πολύ ενδιαφέρον, ο Henric μας είπε ότι δεν μπορούσε να ακούσει κάποιον ήχο που προερχόταν από το αντικείμενο...
...Εδώ φαίνεται πάλι, μπορείτε να δείτε το πόσο μεγάλο είναι καθώς περνάει ανάμεσα από τα σύννεφα. Απολύτως απίστευτο! Είναι αναμφισβήτητα «πολύ καλό για να είναι αληθινό». Λες και 

είναι βγαλμένο από τη ταινία «Μέρα ανεξαρτησίας».’’
http://ufotruth-gr.blogspot.com/2011/05/ufo-2011.htmlΠΗΓΗ

ΑΓΝΩΣΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Μια ανακάλυψη που με έκανε να μην μπορώ να κοιμηθώ! Το illuminati game μας μιλά απευθείας!!Η απολυτή σύνδεση με το κίνημα "Αγανακτισμένοι!!"


Μια ανακάλυψη που με έκανε να μην μπορώ να κοιμηθώ! Το illuminati game μας μιλά απευθείας!!Η απολυτή σύνδεση με το κίνημα "Αγανακτισμένοι!!"


ΠΗΓΗ((
http://katohika.blogspot.com/2011/05/illuminati-game.html))
Σας έχω ίσως συνηθίσει σε παράξενες έρευνες (για τους μη εξερευνητές) που συνήθως οδηγούν σε παράξενα άλλα πραγματικά αποτελέσματα και διαπιστώσεις! Στα σχόλια του Κατοχικά Νέα πριν λίγες μέρες έλαβα ένα σχόλιο που με οδηγούσε να κοιτάξω λίγο την θεωρία ότι το μέλλον μας και τουλάχιστον μέχρι τις 21 - 12 -2012 είναι ήδη προδιαγεγραμμένο και μάλιστα κάποιοι κύκλοι γνωρίζουν ακριβώς τι θα συμβεί μέχρι εκείνο το διάστημα!! Μετά από αυτό το διάστημα δεν μπορούν να κοιτάξουν ποιο μπροστά! (Άλλα για αυτό όλο το θέμα θα κάνω άλλο άρθρο) .
Ασχολούμαι με αυτό το ζήτημα αρκετά χρόνια μιας και σαν ερευνητής-αιθεροβάμων του παράξενου και απαγορευμένου δεν μπορούσα ποτέ να συνειδητοποιήσω την έννοια "η κότα έκανε το αυγό η το αυγό την κότα" ! Σε όλα τα θέματα που περιείχαν είτε προφητεία είτε σημάδια ότι κάποιος μπόρεσε και άνοιξε την κουρτίνα του χρόνου πάντα μέσα μου είχα μια σκέψη " το είδε η το έκαναν να γίνει ακολουθώντας την προφητεία -σημάδι"?.

Πάντα ακομα σκέπτομαι και ίσως θαυμάζω με φόβο την δυνατότητα των επικυρίαρχων να μπορούν να δημιουργούν τις καταστάσεις και τα γεγονότα που θέλουν η τους συμφέρει και μάλιστα πολλές φορές επειδή το θεωρώ σχεδόν ασύλληπτο να μπορεί μια ομάδα να ελέγχει τόσο απόλυτα το χάος των γεγονότων έχω σκεφθεί ότι μπορεί όλο αυτό να είναι και παρέμβαση έξω από την γη ! 
Μάλιστα για να κλείσω αυτο τον μεγάλο πρόλογο ίσως όλες οι έρευνες μου να έχουν ανοίξει τόσα πολλά μονοπάτια γιατί δεν μπορώ να κατανοήσω τον μηχανισμό έλεγχου μας !

Έτσι λοιπόν έχω ασχοληθεί με ατια,με χωροχρονικα ταξίδια,με αλλοδιαστατικες οντότητες, με θρησκείες, με αρχαίους εξωγήινους και με οτι μπορεί να κατεβάσει ο νους του ανθρώπου για να καταφέρω να φτάσω σε μια πραγματική απάντηση ..τελικά γίνεται η μας το δημιουργούν?..τελικά κάποιος βλέπει-γνωρίζει το μέλλον η μας το κάνουν να φαίνεται έτσι?  


Χτες λοιπόν ήμουν πάλι από πάνω από τα χιλιάδες χαρτάκια  ,βιβλία και ανοιγμένα παράθυρα ψάχνοντας να βρω ένα σημείο μια νέα αρχή του μίτου! 


Έτσι έπεσα σε αυτήν εδώ την κάρτα  






Η οποία αν μεταφραστεί ελεύθερα σημαίνει "αρκετά πια" η ακριβός μετάφραση είναι "αρκετά το αρκετά" για όσους γνωρίζουν αγγλικά είναι η κλασική εκφράσει ενός "Αγανακτισμένου" . Όταν κάποιος θέλει να δηλώσει Αγανάκτηση στην αγγλική χρησιμοποιεί αυτή την  φράση!!!  
Άλλα δεν είναι μόνο εδώ η διασύνδεση ...έρχεται και από το κείμενο...και δώστε σας παρακαλώ προσοχή ...Αν θυμηθείτε οι περισσότερες κάρτες  έχουν μια επεξήγηση για το παιχνίδι ,δηλαδή σου λέει ότι την παίζεις όταν συμβεί αυτό και κερδίζεις αυτό!! Εδώ δεν έχει καθόλου επεξήγηση και έχει ένα μήνυμα...Ενα μήνυμα που με έχει κάνει να ξενυχτίσω χτες το βράδυ!
Το μήνυμα λέει  ..."Ανα πάσα στιγμή , οποιαδήποτε μέρα , οι ελεύθεροι σκοπευτές μας μπορούν να σας ξαπλώσουν!!!!Να έχετε μια καλή μέρα  "


Και τώρα να εξηγήσω το τραγικό του μηνύματος . Γνωρίζουμε όλοι από τα γεγονότα Αιγύπτου,Συρίας κλπ οτι το φαινόμενο των ελεύθερων σκοπευτών δούλεψε πάρα πολύ!! Γνωρίζουμε οτι σήμερα οι κυβερνήσεις των χωρών δηλωνουν άστους να ξεφουσκώσουν ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!! 
Πως από το παρελθόν έρχεται μια κάρτα η οποία έχει σε νόημα το όνομα του κινήματος των αγανακτισμένων?! Πως η κάρτα δίνει την απόλυτη κατάσταση σήμερα και μάλιστα με μήνυμα ξεκάθαρο που δηλώνει κάντε ότι θέλετε άλλα μην ξεχνάτε ποιοι είμαστε και τι μπορεί να κάνουμε?!! 


Σύντομα θα συνεχίσω με άρθρο για την υπόθεση ...οτι κάποιοι δυστυχώς γνωρίζουν ακριβώς κάθε μας κίνηση όχι μόνο τώρα άλλα και μέχρι το 2012...

Από την Οξφόρδη η απάντηση στους Σκοπιανούς!


Από την Οξφόρδη η απάντηση στους Σκοπιανούς!

Με μια σεμνή τελετή εγκαινίων άνοιξε στο Ashmolean Museum of Art & Archaeology της Οξφόρδης η μεγάλη έκθεση για το βασίλειο των αρχαίων Μακεδόνων, του οίκου των Τεμενιδών, με τίτλο:

«Από τον Ηρακλή στο Μέγα Αλέξανδρο: Θησαυροί από τη βασιλική πρωτεύουσα των Μακεδόνων, ένα Ελληνικό βασίλειο στην εποχή της δημοκρατίας».


Θεωρείται ίσως η σημαντικότερη αρχαιολογική έκθεση για την Ελλάδα στη Βρετανία. Περιλαμβάνει πρόσφατα ευρήματα από τις συνεχιζόμενες ανασκαφές στις Αιγές, την πρωτεύουσα του βασιλείου του Φιλίππου Β', πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τα περισσότερα από τα εκθέματα, περίπου το 80%, προβάλλονται για πρώτη φορά στο κοινό, με την Οξφόρδη να επιλέγεται λόγω της στενής σχέσης με την ελληνική αρχαιολογία και ιδίως το Μανόλη Ανδρόνικο, που ανακηρύχθηκε επίτιμος καθηγητής από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Παράλληλα, το Μουσείο Ashmolean αποτελεί πόλο έλξης για ακαδημαϊκούς και φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το 2010, μετά τη μεγάλη ανακαίνιση του μουσείου, 1,2 εκατομμύρια επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του.

Τα εκθέματα παρουσιάζουν μία πιο καθημερινή και ολοκληρωμένη εικόνα της περιόδου της ακμής του βασιλείου των Μακεδόνων, αλλά και των περιόδων πριν από το Φίλιππο. Η έκθεση χωρίζεται σε τρία τμήματα: αντικείμενα που σχετίζονται με το βασιλιά και τις δραστηριότητές του, αντικείμενα που δείχνουν την ξεχωριστή θέση των γυναικών των Μακεδόνων και εκθέματα από την καθημερινή ζωή στο Παλάτι των Αιγών. Μεταξύ άλλων μπορεί να δει κανείς προσωπικά αντικείμενα του Φιλίππου, όπως το σπαθί του, λόγχες του και τις επικαλαμίδες του, την πρώτη ιστορικά προτομή του Αλέξανδρου, ένα εντυπωσιακό και σχεδόν ανέπαφο στεφάνι από σκαλιστά χρυσά φύλλα βελανιδιάς, μία τοιχογραφία ιδιαίτερης σημασίας που απεικονίζει τον Αλέξανδρο και τον πατέρα του σε σκηνή από κυνήγι, καθώς και δεκάδες εντυπωσιακά και ζηλευτά ακόμα και σήμερα γυναικεία κοσμήματα.

Οι υπεύθυνοι της έκθεσης χαρακτήρισαν το Παλάτι των Αιγών ως το πιο σημαντικό κτίριο της αρχαίας Ελλάδας μετά τον Παρθενώνα. Η ψυχή της έκθεσης, η διευθύντρια της 17ης Εφορίας Αρχαιοτήτων και μαθήτρια του Ανδρόνικου, Αγγελική Κοτταρίδη τόνισε ότι αποδεικνύεται από τα ευρήματα πως ό, τι ήταν ο Περικλής και η Αθήνα τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή κέντρο διανόησης και τεχνών, ήταν ο Φίλιππος και η αυλή του τον επόμενο αιώνα.

Ο διακεκριμένος ιστορικός της Οξφόρδης, Ρόμπιν Λέιν Φοξ, στη σύντομη εισαγωγική παρουσίαση της έκθεσης δάκρυσε ενώπιονσυναδέλφων του και δημοσιογράφων, λέγοντας ότι πρόκειται για την κορυφαία αρχαιολογική έκθεση που έχει γνωρίσει. Κατά τον κ. Λέιν Φοξ, το ιστορικό μήνυμα της έκθεσης είναι ταυτόχρονα και πολιτικό: «Οι Μακεδόνες ήταν ένα ελληνόφωνο βασίλειο στη βόρεια Ελλάδα και όσοι Σκοπιανοί υποστηρίζουν ότι εκεί βρίσκεται η Μακεδονία επιδεικνύουν άγνοια και η θέση τους είναι εξωφρενική. Είναι σαν να λένε ότι η Οξφόρδη βρίσκεται στη Λευκορωσία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρόμπιν Λέιν Φοξ.

Η έκθεση θα συνεχιστεί έως τις 29 Αυγούστου. Στη συνέχεια, κάποια από τα εκθέματα, ένας περιορισμένος αριθμός, θα ταξιδέψουν έως το Λούβρο για μια γενικότερη έκθεση για τους αρχαίους Μακεδόνες

Το παρόν εστάλη από αναγνώστη
ΠΗΓΗ((http://kontiloforos.blogspot.com/2011/05/blog-post_4944.html))

ΝΕΑ κάρτα ιλλουμινατι είναι έτοιμη να βγει αληθινή!Φόβοι να μετατραπεί σε επιδημία το Ε.coli!!!


ΝΕΑ κάρτα ιλλουμινατι είναι έτοιμη να βγει αληθινή!Φόβοι να μετατραπεί σε επιδημία το Ε.coli!!!

Την έντονη ανησυχία του εκφράζει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης Ασθενειών για τα κρούσματα αιμολυτικού συνδρόμου στη Γερμανία που προκαλούνται από συγκεκριμένο βακτηρίδιο Escherichia Coli, για το οποίο θεωρούνται «ύποπτα» εισαγόμενα αγγούρια από την Ισπανία.
Στη Γερμανία έχουν καταγραφεί 276 κρούσματα, δέκα από τα οποία θανατηφόρα, με ασυνήθιστη συχνότητα στις γυναίκες και τους ενήλικες (ενώ κατά κανόνα το σύνδρομο εμφανίζεται συχνότερα σε παιδιά κάτω των πέντε ετών)....

Η μόλυνση από το βακτήριο οφείλεται συνήθως σε κατανάλωση κρέατος που δεν έχει μαγειρευτεί καλά ή σε μολυσμένα τρόφιμα. Τις περισσότερες φορές είναι ακίνδυνη, προκαλώντας μόνον γαστρεντερίτιδες.
Από τις 25 Απριλίου έχουν καταγραφεί στη Γερμανία 276 κρούσματα του ΑΟΣ. Άλλα κρούσματα έχουν επίσης αναφερθεί στη Σουηδία, τη Δανία, την Ολλανδία και τη Βρετανία και όλα αφορούν άτομα που ταξίδεψαν πρόσφατα στη Γερμανία.

Απόσυρση προϊόντων στην Αυστρία 

Οι υγειονομικές αρχές της Αυστρίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι αποσύρουν από περίπου τριάντα καταστήματα με είδη διατροφής τα αγγουράκια που προέρχονται από τους Ισπανούς προμηθευτές, τα προϊόντα των οποίων ενδέχεται να προκάλεσαν τη μόλυνση από το εντεροαιμορραγικό βακτηρίδιο E.coli (Eceh), η οποία έχει ήδη προκαλέσει το θάνατο 10 ανθρώπων στη Γερμανία. 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αυστριακής Υπηρεσίας Υγείας και Διατροφικής Ασφάλειας (AGES), δύο γερμανικές εταιρείες παρέδωσαν σε 33 καταστήματα με βιολογικά είδη διατροφής λαχανικά που προέρχονταν από προμηθευτές στην Ανδαλουσία για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι εξήγαγαν προϊόντα μολυσμένα με το Eceh. 

Η απόσυρση αυτή δεν αφορά μόνον τα αγγουράκια, αλλά και τις τομάτες και τις μελιτζάνες της ιδίας προέλευσης, προσθέτει η υπηρεσία. Η AGES ζητεί επίσης από τους καταναλωτές που έχουν ήδη αγοράσει προϊόντα για τα οποία υπάρχει υποψία να είναι μολυσμένα «να τα πετάξουν». 

Η μόλυνση από το βακτηρίδιο αυτό εξακολουθεί να εξαπλώνεται στη Γερμανία, όπου έχει ήδη προκαλέσει το θάνατο 10 ανθρώπων και έχει προσβάλλει 300. Στην Αυστρία εντοπίστηκαν δύο κρούσματα σε Γερμανούς τουρίστες. Η κατάσταση της υγείας τους βελτιώθηκε και ο ένας από αυτούς βγήκε από το νοσοκομείο χθες, σύμφωνα με το αυστριακό υπουργείο Υγείας.

Τι συμβαίνει στον ISS; - Δύο φορές η NASA διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου


Τι συμβαίνει στον ISS; - Δύο φορές η NASA διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου


Με το διαστημικό λεωφορείο Endeavour να διανύει τις τελευταίες ημέρες σε τροχιά –επιστρέφει στη Γη την 1η Ιουνίου ολοκληρώνοντας την προτελευταία αποστολή STS-134 του στόλου- και τον ISS ως το φορέα φιλοξενίας σκάφους και πληρώματος, τουλάχιστον δύο φορές η NASA αναγκάστηκε να διακόψει την απευθείας μετάδοση από το σταθμό εξαιτίας...προβλημάτων.

Πιο συγκεκριμένα οι διακοπές αυτές έγιναν στις 18 και 23 Μαίου.

Το περιστατικό της 23ης Μαίου

Τις παρακάτω πληροφορίες όπως και τις φωτογραφίες μας τις έστειλε αναγνώστης του defencenet.gr ο οποίος παρακολουθούσε εκείνη την ώρα το πρόγραμμα της τηλεόρασης της NASA. Όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος εκείνη την ώρα πραγματοποιείτο μια συνομιλία δύο αστροναυτών (του Mark E. Kelly διοικητή της πτήσης του Endeavour και συζύγου της προσφάτως παραλίγο δολοφονημένης γερουσιαστού των ΗΠΑ Gabrielle Giffords –δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι...- και του Edward Fincke ειδικού αποστολής) με μαθητές από ένα σχολείο των ΗΠΑ.





Με το΄τέλος της συνομιλίας η εικόνα μεταφέρθηκε σε μια από τις εξωτερικές κάμερες του ISS δείχνοντας ένα μέρος της Γης. Μετά από λίγο όμως άρχισαν να εμφανίζονται τα «γνώριμα» φώτα, στην αρχή ένα ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν και άλλα –στις φωτο διακρίνονται μέχρι και τέσσερα. Για άλλη μια φορά η ζωντανή μετάδοση της επισκόπησης της Γης διακόπηκε και το πρόγραμμα της NASA άρχισε να μεταδίδει για δεύτερη φορά τη συνέντευξη των αστροναυτών σε επανάληψη αυτή τη φορά.










Το περιστατικό της 18ης Μαίου


Στις 18 Μαίου ήταν η μέρα που το διαστημικό λεωφορείο πραγματοποιούσε την πρόσδεσή του με τον διαστημικό σταθμό και η σύνδεση αυτή βέβαια καταγράφηκε από αρκετές κάμερες. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε, υπολογίζεται 20 ώρες αργότερα, η διαδικασία της σύνδεσηςμεταδόθηκε (http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html)

από την τηλεόραση της NASA προερχόμενη όμως το διαστημικό λεωφορείο. Στη διάρκειά της όμως άγνωστα φώτα εμφανίστηκαν στο βάθος του πλάνου με αποτέλεσμα η συντονίστρια της μετάδοσης από το κέντρο της αποστολής να δώσει εντολή στο πλήρωμα του διαστημικού λεωφορείου: “Endeavour please pause plαy-back”. Οι ενέργειες του πληρώματος ήταν ανάλογες και το λεγόμενο “play back” πάγωσε χωρίς να δοθεί κάποια δικαιολογία

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια, ούτε θα είναι και η τελευταία που άγνωστα αντικείμενα εμφανίζονται σε πτήσεις του διαστημικού λεωφορείου αλλά και στον ISS. Αυτή τη φορά όμως, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν όλα έγιναν σε ζωντανή μετάδοση.

defencenet.gr