Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Αεροψεκασμοί πριν από κάθε ενδεχόμενη λαϊκή συγκέντρωση.



Αεροψεκασμοί πριν από κάθε ενδεχόμενη λαϊκή συγκέντρωση.


Ψεκάσανε την Τρίπολη όπως υποθέτουμε πολύ περισσότερο την Αθήνα, την παραμονή της παρέλασης της 25ης Μαρτίου!


Όχι δεν είναι ιδέα μας πλέον, το είδαμε με τα ίδια μας πολλοί άνθρωποι που πίναμε καφέ στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης. Λένε ότι είναι για την κλιματική αλλαγή και για το καλό μας, αλλά γιατί οι ψεκασμοί γίνονται μόνο πάνω από κατοικημένες περιοχές;

Ρωτάμε συνεχώς γιατί το υπουργείο περιβάλλοντος λέγεται και κλιματικής αλλαγής;
Γιατί πάντα οι αεροψεκασμοί γίνονται πριν από κάθε «επικίνδυνη» για τους κυβερνόντες λαϊκή συγκέντρωση;
Αυτοί οι τόνοι βαρέων μετάλλων πάνω από τα κεφάλια των παιδιών μας, τι επιπτώσεις στην υγεία έχουνε;
Είναι καταθλιπτικά, καταστροφικά τι στο καλό είναι αυτά που μας ψεκάζουν δίχως την θέληση και ενημέρωσή μας;

Είναι 25 Μαρτίου 2012 και καλούμε όλους εσάς να δείτε τον ουρανό σας, την παραμονή της λαϊκής πρωτομαγιάς! Δεν κάνουμε λάθος! Δεν το φανταζόμαστε! Το βλέπουμε κάθε 15 ημέρες εδώ στην Τρίπολη! Το διαβάζουμε σε άρθρα άλλων bloggers και βλέπουμε βίντεο και από άλλες χώρες ανθρώπων που έχουν ψηλά το κεφάλι… Καλούμε όλους τους φίλους μας, αν έχουν βίντεο και φωτογραφίες, να μας γράψουμε και να τις δημοσιεύσουμε, για να αφυπνίσουμε και άλλους ανθρώπους.

Συνεχώς παραπονιέται κόσμος για τους πονοκεφάλους, για δερματικές παθήσεις και για αυξανόμενα κρούσματα του καρκίνου… δεν είναι τίποτε τυχαίο.

Δείτε τις αμοντάριστες φωτογραφίες μας, που προλάβαμε να βγάλουμε και σύντομα σας υποσχόμαστε και βίντεο, από την θέση του Κολοκοτρώνη επάνω από την Τρίπολη. (Πειράξαμε μόνο την ανάλυσή τους και βάλαμε διαφορετικές για να έχουμε πρόσβαση σε κάθε προβολή των υπηρεσιών φωτογραφίας της Google.)




















Μην περιμένετε να δείτε Έλληνες στον ουρανό σας γαϊδούρια! Βελτιώνουν συνεχώς τα αέρια ή υγρά που ρίχνουνε, ώστε να μην ιριδίζουν στον ήλιο και ενσωματώνονται στα καύσιμα των αεροπλάνων. Είναι υγρά συνήθως, που εξανεμίζονται στον ουρανό και μένουν αρχικά λευκές γραμμές για λίγα λεπτά, πολύ πίσω από τα αεροπλάνα, καθώς μετά «λερώνουν» τον ουρανό και μετέπειτα δημιουργούν μεμονωμένα διάφανα σύννεφα. Το ίχνος των καυσαερίων των αεροπλάνων, που δεν ψεκάζουν χάνεται, δύο με πέντε δάχτυλα του τεντωμένου σας χεριού, πίσω από το αεροπλάνο. Οι εξατμίσεις όσων αεροπλάνων ψεκάζουν ποικίλουν, από 2 έως 4 ή 6! Τα ίχνη των εξατμίσεων των συνηθισμένων αεροπλάνων είναι 2. Αν και πάλι δεν σας πείσαμε, αναζητήστε πληροφορίες και εικόνες από την Ελλάδα μας στο Google. Εμείς αναρωτιόμαστε γιατί συγκεκριμένες ημέρες, ο Αρκαδικός ουρανός μας, έχει κυκλοφοριακή συμφόρηση από τέτοιου είδους αεροπλάνα και πόσες δα γραμμές του εξωτερικού, είναι παράλληλες, τεμνόμενες και κάθετες πάνω από την Τρίπολη;

Άτομα που έχουν πρόσβαση σε αερολέσχες, στην πολεμική αεροπορία, σε ραντάρ ή κατέχουν τηλεσκόπια κλπ ας μας στείλουν φωτογραφίες, βίντεο να αφυπνίσουμε και εδώ την Ελλάδα μας, όπως ήδη κάνουνε στο εξωτερικό.

Δεν είμαστε πειραματόζωα.
Μία άλλη εποχή θαλάμων αερίων και γενοκτονιών θέλουν κάποιοι να μας φέρουνε…
Η Παναγία μας είναι πιο πάνω από τα παιχνιδάκια τους!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

"Η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)"

"ΓΙΑΤΙ στο καλό ψεκάζουν [Trailer © 2011] 720p"

"ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"

"Μαζικοί αεροψεκασμοί πάνω από όλο τον πλανήτη Γη"


Παλαιά άρθρα μας για τους αεροψεκασμούς της Τρίπολης και ντοκουμέντα φωτογραφίες και βίντεο, θα βρείτε παρακάτω:

Βομβαρδισμός χημικών της Τρίπολης Αρκαδίας: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/02/blog-post_6365.html

Λυσσάξανε να ψεκάζουν τον αρκαδικό μας ουρανό: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/01/blog-post_22.html

Καταγεγραμμένη εμφάνιση U.F.O σε radar αεροδρομίου (VIDEO)

 Καταγεγραμμένη εμφάνιση U.F.O σε radar αεροδρομίου (VIDEO)

Ένα πολύ ενδιαφέρον video με καταγραφή u.f.o σε radar αεροδρομίου της Ρωσίας, καθώς & συνεντεύξεις από τον Ελλαδικό χώρο της εκπομπής ΠΥΛΕΣ του  ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ του κ. Κ.Χαρδαβέλα!

Κινηματογράφησαν τεκτονικές,σατανικές τελετουργίες και στην γείτονα χώρα την Τουρκία...Βίντεο




To 1997 ήταν σημαντική χρονιά για τους μασόνους στην Τουρκία...
Κάποιοι κατάφεραν και κινηματογράφησαν κρυφά τις τελετές σε δύο μασονικές στοές...
Τα βίντεο έπαιζαν για μέρες στην Τούρκικη τηλεόραση...
Ο Τούρκικος λαός αλλά και οι ίδιοι μασόνοι σοκαρίστηκαν γιατί αποκαλύφθηκε το...
πολύ καλά κρυμμένο μυστικό τους μετά από πολλά χρόνια(από το 1738 που ιδρύθηκε η πρώτη μασονική στοά στην Τουρκία) ...
Δείτε το βίντεο στο read more....
 

Σεισμός 7.2R στην Χιλή -εκκενώθηκαν κτήρια και παράκτιες περιοχές

 Σεισμός 7.2R στην Χιλή -εκκενώθηκαν κτήρια και παράκτιες περιοχές

Σεισμική δόνηση 7,2 βαθμών σημειώθηκε στην κεντρική Χιλή, στις 19.38 τοπική ώρα (01.38 ώρα Ελλάδας), σε εστιακό βάθος 30 χιλιομέτρων, όπως ανακοίνωσε το γεωλογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS). Ο σεισμός ταρακούνησε κτίρια στην πρωτεύουσα Σαντιάγο και η κρατική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Χιλής, η ONEMI, ανακοίνωσε ότι προχωράει στην «προληπτική» εκκένωση παράκτιων περιοχών στο κεντρικό τμήμα της χώρας, εξαιτίας της «παρατήρησης μιας ορισμένης υποχώρησης της θάλασσας», αν και δεν αναμένεται να προκληθεί τσουνάμι.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές, εκτός από μικροτραυματισμούς από συντρίμμια κι από έναν τραυματία από τροχαίο στην περιοχή Μπίο Μπίο.

Το επίκεντρο του ισχυρού σεισμού εντοπίστηκε 32 χλμ. δυτικά-βορειοδυτικά της πόλης Τάλκα, όπου και διακόπηκε η ηλεκτροδότηση και οι τηλεπικοινωνίες.

Τον σεισμό ακολούθησε έντονη ανησυχία, καθώς σημειώθηκε στην ίδια περιοχή η οποία είχε πληγεί από τον μεγάλο σεισμό 8,8 βαθμών και τα συνεπακόλουθα τσουνάμι το 2010, με αποτέλεσμα περίπου 500 άνθρωποι να βρουν το θάνατο.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τσιπ στους μαθητές για να ξέρουν οι γονείς πότε λείπουν από την τάξη


ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τσιπ στους μαθητές για να ξέρουν οι γονείς πότε λείπουν από την τάξη


ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τσιπ στους μαθητές για να ξέρουν οι γονείς πότε λείπουν από την τάξη Σάο Πάολο (AP) – Οι μαθητές σε μια πόλη στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας χρησιμοποιούν στολές με ενσωματωμένο τσιπ εντοπισμού που ειδοποιούν τους γονείς αν λείπουν από την τάξη, δήλωσε ο γραμματέας εκπαίδευσης της πόλης.
Είκοσι χιλιάδες μαθητές σε 25 από τα 213 δημόσια σχολεία της Vitoria da Conquista άρχισαν ν αφοράνε T-shirts με τσιπς από τις αρχές αυτής της εβδομάδας, δήλωσε από το τηλέφωνο ο γραμματέας Coriolano Moraes.
Μέχρι το 2013, το σύνολο των 43.000 μαθητές των δημόσιων σχολείων της πόλης, ηλικίας από 4 έως 14 ετών, θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα T-shirt με το ενσωματωμένο τσιπ, πρόσθεσε.
Τα τσιπ ραδιοσυχνοτήτων (RFID) σε "έξυπνες στολές" δίνουν την δυνατότητα σε ένα υπολογιστή να γνωρίζει πότε τα παιδιά εισέρχονται στο σχολείο και στέλνει ένα μήνυμα κειμένου σε κινητά τηλέφωνα. Οι γονείς, επίσης, ειδοποιούνται αν τα παιδιά δεν εμφανίζονται 20 λεπτά μετά την έναρξη του μαθήματος με το ακόλουθο μήνυμα: "Το παιδί σας δεν έχει ακόμη φτάσει στο σχολείο".
"Έχουμε παρατηρήσει ότι πολλοί γονείς φέρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, αλλά δεν κάθονται να δουν αν πράγματι εισήλθαν στο κτίριο, επειδή πάντα φεύγουν βιαστικοί για να πάνε στη δουλειά τους στην ώρα τους», δήλωσε ο Moraes σε μια τηλεφωνική συνέντευξη. "Πάντα μένουν έκπληκτοι όταν ακούνε ότι τα παιδιά τους λείπουν από την τάξη.
Ένα ένας μαθητής απουσιάσει από την τάξη τρεις φορές οι γονείς θα κληθούν να εξηγήσουν τις απουσίες. Αν αποτύχουν να το πράξουν, το σχολείο μπορεί να ειδοποιήσει τις αρχές, είπε ο Moares.
Η κυβέρνηση της πόλης δαπάνησε 670.000 δολάρια για να σχεδιάσει και να φτιάξει τα T-shirt με το μικροτσίπ, είπε.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τσιπ στους μαθητές για να ξέρουν οι γονείς πότε λείπουν από την τάξη Τα τσιπ, παρόμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των κατοικίδιων ζώων σε πολλές χώρες, τοποθετούνται κάτω από το έμβλημα του σχολείου ή σε ένα από τα μανίκια κάτω από τη φράση που λέει:. "Η Εκπαίδευση δεν μεταμορφώνει τον κόσμο. Η Εκπαίδευση αλλάζει τα άτομα και τα άτομα μεταμορφώνουν τον κόσμο. "
Τα T-shirts, μπορούν να πλένονται και να σιδερώνονται χωρίς να καταστρέφονται τα τσιπ, δήλωσε ο Moraes, προσθέτοντας ότι τα τσιπ έχουν ένα "σύστημα ασφάλειας που καθιστά σχεδόν αδύνατη κάθε επέμβαση."
Ο Moraes, δήλωσε ότι η Vitoria da Conquista είναι η πρώτη πόλη στη Βραζιλία "και ίσως στον κόσμο" που χρησιμοποιεί αυτό το σύστημα.
«Πιστεύω ότι μπορεί να ανοίξει ένα καινούργιο δρόμο, γιατί έχουμε λάβει πολλές αιτήσεις από όλη τη Βραζιλία για πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί το σύστημά μας», είπε.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
...