Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα για το 2012, σε crop circle; Βίντεο!

Μήνυμα για το 2012, σε crop circle; Βίντεο!

  • Την αποκάλυψη έκανε ο Jaime Maussan  -μεξικανός δημοσιογράφος και ερευνητής ufo- στο 16ο Συνέδριο UFO. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο ο Maussan παρουσίασε δύο συγκεκριμένα crop circles .
Η αποκρυπτογράφηση των crop circles.
  Στο πρώτο, σύμφωνα με την αποκρυπτογράφηση που έκανε ο ίδιος, εμφανίζονται στοιχεία που οδηγούν στο ημερολόγιο των Τολτέκων. Συγκεκριμένα:
 1. η ημισέλινος στο κέντρο του αγρογλυφικού ,σε συνδιασμό με τους 20 μεγάλους σχηματισμούς στην περιφέρεια του,παραπέμπουν στην 20η Μαίου 2012 ημέρα κατα την οποία θα συμβεί ηλιακή έκλειψη ορατή από τον μισό πλανήτη.
 2. γύρω από την ημισέλινο υπάρχουν 16 κάθετοι σχηματισμοί ,που μάλλον αναφέρονται στο γεγονός πως δεκαέξι ημέρες μετά την έκλειψη , δηλαδή στις 6 Ιουνίου 2012, η Αφροδίτη θα περάσει μπροστά από τον Ήλιο.

  3. επίσης γύρω από την ημισέλινο υπάρχουν τέσσερεις μεγάλοι κυκλικοί σχηματσιμοί που αποτελούνται από 13 γραμμές η καθεμιά.Αρα έχουμε 4 φορές το 13, δηλαδή 52. Ο αριθμός 52 παραπέμπει στο στοιχείο ότι κάθε 52 χρόνια το "ιερό ημερολόγιο" συμπίπτει με το "ηλιακό ημερολόγιο" και δείχνουν την ίδια ημέρα.
 4. ο συνδιασμός των αριθμών "20" και 13" μέσα στο crop circle, οδηγεί επίσης στο ημερολόγιο των Τολτέκων το οποίο είχε 13 μήνες των 20 ημερών η καθεμιά.
  Το δεύτερο crop circle  προαναγγέλει "κάτι σημαντικό" που θα συμβεί και συνδέεται πιθανότατα με την "δευτέρα παρουσία".
 

   Ο Jaime Maussan τόνισε πως προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τα δύο αυτα crop circles εμφανίστηκαν κοντά το ένα με το άλλο και ίσως να συνδέονται μεταξύ τους. Το γενικό συμπέρασμα είναι πως προμηνύουν γεγονότα που θα συμβούν από τις 20 Μαϊου μέχρι τις 6 Ιουνίου του 2012, δηλαδή σε ένα διάστημα δυο εβδομάδων. Τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν πάντως είναι "ποιοί κατασκεύασαν τα δύο crop circles;" και "τι προσπαθούν να μας που με αυτά;".
  Το θέμα των crop circles - αγρογλυφικών αποτελεί έτσι κι αλλιώς  σημείο τριβής και διαφωνιών, αφού από πολλούς αμφισβητείται η "εξωγήινη" προέλευση τους και χαρακτηρίζονται ανθρώπινες φάρσες. Σε συνέντευξη του στο pyles.tv και τον Γιάννη Μούτσο ένας βρετανός παραγωγός ταινιών είχε αποκαλύψει πως ο ίδιος και η ομάδα του κρύβονται πίσω από την κατασκευή των περισσότερων αγρογλυφικών της Αγγλίας!

Γιατί αυξάνονται οι θεάσεις UFO στην Κύπρο;

Γιατί αυξάνονται οι θεάσεις UFO στην Κύπρο;

  Σημαντική αύξηση των θεάσεων στην έχει καταγραφεί τον τελευταίο καιρό, στην Κύπρο.
  Σύμφωνα με δημοσίευμα της Cyprus Mail, το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, στον Πρωταρά του Παραλιμνίου, όπου περισσότεροι από 10 μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα παράξενο πορτοκαλί φως να διασχίζει αργά τον ουρανό και να χάνεται πίσω από έναν λόφο.
 "Ήταν γοητευτικό θέαμα. Βρισκόταν ψηλά στον ουρανό και κινούνταν χωρίς να βγάζει κάποιον ήχο ή να κάνει θόρυβο, ενώ είχε γύρω του μία υπέροχη λευκή αύρα",  δήλωσε ο Shirley Daniels.
  "Το παρακολουθήσαμε με τον ανιψιό μου για περισσότερα από  20 λεπτά", πρόσθεσε. Το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο παρατηρήθηκε αρχικά στην περιοχή του Πρωταρά και αργότερα από μάρτυρες στις περιοχές της Δερύνειας και της Αγίας Νάπας και στη συνέχεια στην Οροκλίνη, κοντά στη Λάρνακα.
  Ηταν μόνο λίγες ημέρες πριν όταν μάρτυρες ανέφεραν ότι παρατήρησαν ένα ΑΤΙΑ οβάλ σχήματος να κινείται πολύ γρήγορα και να κοντά στην παραλία της Λάρνακας και στο χωριό Ξυλοφάγου.
 Γενικότερα, τον τελευταίο χρόνο, οι μαρτυρίες των εμφανίσεων UFO στην Κύπρο κάνουν λόγο για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν συνήθως άσπρο ή πορτοκαλί χρώμα, σχήμα οβάλ ή τριγωνικό και τις περισσότερες φορές μεγάλο μέγεθος.
Το περιστατικό του 1973
 Το ενδιαφέρον για τις εμφανίσεις UFO πρωτοξεκίνησε πριν από δύο χρόνια όταν η Cyprus Mail είχε αποκαλύψει ένα περιστατικό του 1973 όπου μία ομάδα στρατιωτών είχε ισχυριστεί ότι είχε δει ένα εξωγήινο σκάφος να συντρίβεται στην οροσειρά Τρόοδος. Η συγκεκριμένη οροσειρά είναι η ψηλότερη στην Κύπρο και διαθέτει πολλές στρατιωτικές βάσεις και σταθμούς επικοινωνίας.  
  Τότε ο στρατιώτης  Τομ Κλάρκ είχε δηλώσει: "Ήταν περίπου 2 π.μ. όταν ξαφνικά εμφανίσθηκε στον ουρανό μία εκθαμβωτική λάμψη. Δεν θυμάμαι να έγινε, κάποια έκρηξη. Και οι έξι σταρτιώτες ξαφνιαστήκαμε από το συμβάν και πέσαμε όλοι κάτω στο έδαφος. Μετά από λίγο, το φως χάθηκε εντελώς».
 Οι στρατιώτες διατάχθηκαν τότε να συλλέξουν ό,τι κομμάτια θα έβρισκαν και ο Κλαρκ  υποστηρίζει ότι κατάφερε να συλλέξει μερικά μικρά κομμάτια από χρυσό και αλουμίνιο από τα συντρίμμια.

Υπάρχει μια... Αλάσκα σε πετρέλαιο στο κρητικό πέλαγος...

Υπάρχει μια... Αλάσκα σε πετρέλαιο στο κρητικό πέλαγος...

Δημοσίευση 25/10/2010 10:55 Ανανέωση 26/10/2010 21:04
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ύπαρξη τεράστιων ποσοτήτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στο υπέδαφος της Ελλάδας, κάνει ο Καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο κ. Γ. Φώσκολος, ο οποίος είναι και σύμβουλος της Καναδικής Κυβέρνησης στην αναζήτηση και εκμετάλλευση γαιανθράκων.
Τα στοιχεία που δίνει στo newsbomb.gr ο κ. Φώσκολος (και στηρίζονται σε επίσημες επιστημονικές έρευνες) παρουσιάζουν μία Ελλάδα που μπορεί να γίνει μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου – αν την άφηναν όμως να εκμεταλλευθεί τον ορυκτό της πλούτο.
Χωρίς σχόλια και παρεμβάσεις δίνουμε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του κ. Φώσκολου: «Yπάρχουν τρεις περιοχές κοντά στην Κρήτη, με τεράστια αποθέματα πετρελαίων και φυσικού αερίου. Η μια είναι νοτιοανατολικά της Κρήτης και αυτή είναι που ξέρουμε περισσότερο, με βάση τα νέα στοιχεία από τη Γεωλογική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών και τη Γεωλογική Υπηρεσία της Γαλλίας. Έχουμε επίσης μια άλλη, που είναι νοτίως της Κρήτης, κάτω από τη Μεσσαρά. Και υπάρχει επίσης ένα σημείο που είναι κοντά, προς τη Λιβύη. Είναι τρεις διαφορετικές περιοχές, οι οποίες έχουν αποθέματα. Μπορώ να μιλήσω μόνο για το ένα απόθεμα με πιθανότητα 50% διότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλά στοιχεία. Το υπολογίζω μεταξύ ένα και τρία τρισεκατομμύρια κυβικά φυσικού αερίου.
Και τονίζω φυσικό αέριο, διότι υπάρχει μια ευαισθησία από την κυβέρνηση όταν ακούει πετρέλαιο, που δημιουργεί εμπλοκές για το περιβάλλον. Με το φυσικό αέριο δεν έχουμε αυτές τις επιπτώσεις. Το φυσικό αέριο είναι καθαρό, δεν πρόκειται να μολύνει και θα δείξω επίσης πόσο φυσικό αέριο χάνεται κάθε χρόνο επί 60 εκατομμύρια κυβικά μέτρα από την Κρήτη, νοτίως του νησιού. Τα 3 τρισεκατομμύρια αντιστοιχούν σε ισοδύναμο πετρέλαιο γύρω στα 19 δισεκατομμύρια βαρέλια. Ισοδυναμούν δηλαδή με μια Αλάσκα.
Υπάρχει λοιπόν νοτιοανατολικά της Κρήτης μια... Αλάσκα, η οποία μπορεί να  φέρει αναλογία 20%, στην Ελληνική Κυβέρνηση και 80% να πάρουν οι επιχειρήσεις που θα κάνουν την εκμετάλλευση. Θα αφήσει δηλαδή ένα κέρδος σε ευρώ της τάξης των 170 δισ. ευρώ.
Εκτός βεβαίως και από τις δουλειές που θα δημιουργηθούν στην Κρήτη, θα δουλέψουν επίσης όλα τα Ναυπηγεία, Σκαραμαγκά, τα Νεόρεια της Σύρου, θα δώσουμε δουλειά επίσης στους χημικούς μηχανικούς, θα αναπτυχθεί όλη η χημική βιομηχανία. Γιατί το φυσικό αέριο είναι η πρώτη ύλη που κάνουμε λιπάσματα, φάρμακα και βεβαίως όλες οι εταιρείες δίνουν και ένα ποσοστό στα Ανώτατα Ιδρύματα, όπως π.χ. έδωσε τώρα η BP στη Λιβύη στο Πολυτεχνείο Τρίπολης, 50 εκατομμύρια. Καταλαβαίνετε ότι αυτά τα χρήματα που έρχονται είναι τεράστια. Και θα δημιουργηθεί μια ανακούφιση.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Με τα νέα στοιχεία λοιπόν έχουμε ακόμα πιο θετικά νέα σε σχέση με τα αποθέματα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Ναι την προηγούμενη φορά που μίλησα στον κ. Χαρδαβέλλα, τόσο εγώ όσο και ο συνάδελφός μου, ο κ. Κωνοφάγος, μιλούσαμε για 300 δισεκατομμύρια. Τώρα μιλάμε για 3 τρισεκατομμύρια. Μιλάμε για χίλιες φορές παραπάνω μόνο το ένα κοίτασμα, όχι κάτω από τη Μεσσαρά, όχι το κοίτασμα της Λιβύης. Πιθανό να είναι 6 τρις. Και θα σας δώσω ένα μέτρο να καταλάβετε. Αυτή τη στιγμή η Αλγερία έχει 4 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου. Εμείς πιθανόν να έχουμε 6. Δηλαδή είμαστε περισσότερο από την Αλγερία.
Και βεβαίως υπάρχουν και επιπτώσεις. Αυτό το φυσικό αέριο για εμάς είναι πλεόνασμα. Αυτό το φυσικό αέριο θα φύγει κατευθείαν προς την Ευρώπη. Άρα θα έχουμε τεράστια αποθέματα και επ΄ ωφελεία της Ευρώπης. Δηλαδή αλλάζει όλο το σκηνικό πλέον αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο το οικονομικό, αλλά και το γεωπολιτικό. Εάν προσθέσουμε και τα αποθέματα της Κύπρου αλλάζει όλη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή. Και βάζω μέσα την Αίγυπτο και το Ισραήλ αυτή τη στιγμή. Το Ισραήλ από ότι μαθαίνω και πιθανόν ο κ. Κωνοφάγος να έχει περισσότερα στοιχεία, πρότεινε στον Πρωθυπουργό το δικό μας, να κατασκευάσουν αγωγό αερίου που να παίρνει το φυσικό αέριο του Ισραήλ και να το διοχετεύει στην Ευρώπη».

Σε ποιον ανήκει η Σελήνη;

Σε ποιον ανήκει η Σελήνη;



Ο «βομβαρδισμός» της Σελήνης με δύο διαστημόπλοια της NASA την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να εξακριβωθεί η ύπαρξη νερού και άλλων στοιχείων, επανέφερε στο προσκήνιο ένα «καυτό» ερώτημα: σε ποιον ανήκει η Σελήνη;
Το διάστημα 2007-2011 έχουν πραγματοποιηθεί και προγραμματιστεί συνολικά οκτώ αποστολές στη Σελήνη, μία από την Ιαπωνία, δύο από την Κίνα, μία από την Ινδία, μία από τη Ρωσία και τρεις από τις ΗΠΑ. Η «συνάθροιση» των υπερδυνάμεων στη Σελήνη δημιουργεί υποψίες σχετικά με τις βλέψεις τους και υποδεικνύει ότι η στιγμή που ο άνθρωπος θα αξιοποιήσει το δορυφόρο της Γης δεν βρίσκεται πολύ μακριά.
Τα Ηνωμένα Έθνη επιχείρησαν τη δεκαετία του 1990 να δημιουργήσουν ένα θεσμικό πλαίσιο σχετικά με τη Σελήνη καταρτίζοντας τη Συνθήκη της Σελήνης (Lunar Treaty) –η οποία, ωστόσο, δεν έχει υπογραφεί από τις «διαστημικές υπερδυνάμεις». Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής νομικό πλαίσιο που να προστατεύει τη Σελήνη από τις «ορέξεις» των ισχυρών.
Η ιστορία έχει δείξει ότι το πρώτο βήμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η αποίκηση –χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ανταρκτική, με τη Νορβηγία και τη Βρετανία να διεκδικούν σήμερα το ένα έκτο αυτής έκαστη, βασιζόμενες στις αποστολές των εξερευνητών Άμουντσεν και Σκοτ.
«Αυτοί που θα κατακτήσουν πρώτοι τη Σελήνη θα είναι οι πλέον κερδισμένοι», είχε δηλώσει στο BBC ο Ουγιάνγκ Ζιγουάν, κορυφαίος κινέζος οικονομολόγος ειδικός στα εξερευνητικά προγράμματα στη Σελήνη.
Τις «ορέξεις» αυτές των κρατών μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιστήμονες ζητώντας ολοένα υψηλότερους προϋπολογισμούς για τα διαστημικά προγράμματα. Πρόκειται για ένα χρονοβόρο και ακριβό παιχνίδι, αλλά πολλοί είναι αυτό που φαίνονται πρόθυμοι να το παίξουν.

Η μυστική αποστολή του Απόλλο 20 (video)(ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ????)

Η μυστική αποστολή του Απόλλο 20 (video)

Η τελευταία επίσημη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι έγινε το 1972 και ηταν η απολλο 17. Η πραγματικά τελευταία αποστολή έγινε το 1976 και ήταν η απολλο 20.


Ρωσοι και Αμερικάνοι συνεργάστηκαν για να εξερευνήσουν τα συντρίμια ενος τεράστιου διαστημοπλοίου στην σκοτεινη πλευρα της Σελήνης. Ενας από τους αστροναύτες αναρτησε στο διαδίκτυο μερικά από τα βιντεο της αποστολής. Αυτά θα δείτε στα 2 μερη της σειρας Η ΜΥΣΤΙΚΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΟ 20. Είναι απίστευτα αλλά προσωπικά δίνω πολλές πιθανότητες στο να είναι και αληθινά!