Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ανωμαλίες στο έδαφος της Σελήνης (Τι μας κρύβουν)


Ανωμαλίες στο έδαφος της Σελήνης (Τι μας κρύβουν)


Το Google Earth περιλαμβάνει πλέον οριστικά το φεγγάρι και μπορείτε να το γνωρίσετεΑποφάσισα να ρίξω μια ματιά για τον εαυτό μου, και όχι μόνο βλέπω νέες ανωμαλίες, αλλά βρήκα άλλες που δεν έχουν ανακαλυφθεί. Ρίξτε μια ματιά για τον εαυτό σας. Είναι εκεί μπροστά σας. Γνωρίζω ότι αυτό το ψήφισμα δεν είναι το καλύτερο αλλά μπορείτε να δείτε ότι προφανώς αυτά τα "αντικείμενα" είναι εκεί.Αυτό δεν είναι κάποιο πρόβλημα στις εικόνες του Google ,αυτές είναι πολύ πραγματικές εικόνες και είναι η ώρα για μια επίσημη δήλωση που πρέπει να γίνει από κάποιον τέλος πάντων που να μας εξηγεί τι είναι όλα αυτά που βλέπουμε.Δυστυχώς αμφιβάλλω ότι θα συμβεί θεωρώντας ότι οι εικόνες δεν είναι απόλυτα σαφής και εκεί μπορεί να παρερμηνευθούν ως "λάθει" κάτι που είναι σίγουρα  ξένα αντικείμενα προς την επιφάνεια της Σελήνης.
(Όλες οι φωτογραφίες μεγεθύνονται με κλικ πάνω τους) 















Ρίξτε μια ματιά εδώ, τι συμβαίνει; Είναι προφανές στη δεξιά γωνία με έναν προβληματισμό και κάποιες άλλες πιο σκοτεινές γραμμές δίπλα του. Alien δομή;;















Τώρα η φωτογραφία στα αριστερά είναι η ίδια , αλλά απλώς πιο κοντά Αυτό για μένα είναι πολύ προφανές.Μπορείτε να δείτε τον κρατήρα, αλλά κάτι είναι από πάνω του. Είναι το σχήμα ενός μεγάλου τρίγωνου και μπορείτε να δείτε λίγο ένα μικρό κυκλικό θόλο στη μέση του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό είναι κάτι άλλο από ένα φυσικό σχηματισμό.Εξωγήινα σκάφη στο φεγγάρι?.















Αυτό και μόνο με αφήνει άφωνο, αν κάποιος μπορούσε να εξηγήσει αυτό το αντικείμενο, σας παρακαλούμε να μας το πείτε. Είναι πολύ περίεργο και τα μέρη του είναι αντανακλαστικά.















Ένα μακρύ σκέλος σαν ένα μεγάλο Y. Τι νά να πούμε γι αυτό.


















Η εικόνα μιλάει από μόνη της.
Αυτή είναι μια εικόνα ακριβώς για να σας δείξω μια από τις πολλές περιοχές όπου βρήκα πολλά αξιοθέατα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Όλες οι κίτρινες καρφίτσες είναι όπου βρήκα κάτι που δεν ένιωθα να είναι ένα φυσικό μέρος του φεγγαριού.


Αυτό που πραγματικά βρίσκω εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πράγματα σε όλο το φεγγάρι. Βρίσκονται παντού και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα αναζητήσετε. Καταλαβαίνω ότι οι σκιές μπορεί να παίξουν κόλπα με το μυαλό, αλλά όταν εξετάζετε από κοντά κάποια από τα πράγματα που έχω βρει για να δείτε θα καταλάβετε ότι δεν είναι μόνο σκιές και σκόνη στο φακό. Προσέξτε ,ότι ορισμένα από αυτά μπορεί να είναι, και άλλα σίγουρα όχι. Τώρα ένα πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε είναι το γεγονός ότι η ανωμαλίες που ψάχνετε είναι τεράστιες,για να μπορούν να φένονται από το Google Earth. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει κάτι στο φεγγάρι και ότι το κοινό δεν γνωρίζει και στη NASA δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να το κρατήσουν κρυφό. Τώρα, αν μπορούσαμε να πάρουμε μόνο λίγο καλύτερη ανάλυση θα μπορούσαμε να δούμε τις λεπτομέρειες αυτών των αντικειμένων. Το άλλο πράγμα είναι το γεγονός ότι υπάρχουν τόσα πολλά από αυτά, θέλω να πω ότι είναι παντού έτσι ώστε να κάνουν τον σκεπτικιστή να νομίζει ότι αυτά δεν είναι παρά σωματίδια σκόνης και άλλα τυχαία πράγματα που αλιεύονται στη φωτογραφία. Δε νομίζω.

"Ανοίξτε" το μυαλό σας σε ότι θα μπορούσε να είναι αυτό που είναι  μπροστά σας.Αφήστε όλες τις σκέψεις που σας λένε "αυτοί", ότι είναι ατέλειες φωτογραφιών.Αυτά τα αντικείμενα είναι πολύ πραγματικά και ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια έρευνα για το φεγγάρι. Αφήστε τη γνώση σας να ανέλθει σε υψηλότερη συνείδηση. Τα μυαλά μας είναι μικρά και η ζωή μας και η αντίληψή μας, για να καταλάβουμε ότι είμαστε μόνο εμείς σε ένα μέρος ενός τεράστιου σύμπαντος, και πως όλα είναι δυνατά. Θα ήταν εγωιστικό εκ μέρους μας να πιστεύουμε ότι είμαστε οι μόνοι γύρω.Αφήστε το μυαλό σας να υλοποιήση την ελευθερία σας από την γη που δεσμεύεσται ως οντότητες.
ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/01/blog-post_3959.html))

Τι θα γίνει με την απάτη των φωτοβολταϊκών;


Τι θα γίνει με την απάτη των φωτοβολταϊκών;

Με τα τόσα δις ευρώ που κυκλοφορούν γύρω μας φαίνεται ότι έχουμε χάσει τη μπάλα και μερικά εκατομμύρια μας φαίνονται λίγα.
Από την άλλη, στα πόσα εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται ένα σκάνδαλο για το οποίο πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη και να πληρώσει και η κυβέρνηση;
Ο λόγος για τα φωτοβολταϊκά για τους αγρότες όπου η κυβέρνηση παραμύθιασε χιλιάδες κόσμου λέγοντάς τους ουσιαστικά ότι καλύτερα είναι να αφήσουν τα βαμβάκια και να φυτέψουν… πάνελ. Μπαράζ δημοσιευμάτων από το υπουργείο Περιβάλλοντος, τη ΔΕΗ, εταιρείες φωτοβολταϊκών, λίγο ήθελε ο κακομοίρης ο αγρότης να τσιμπήσει;
Περίμενε λοιπόν ότι αντί να πουλάει ραδίκια καλύτερα είναι να πουλάει ρεύμα, να έχει κέρδος από τη ΔΕΗ να μην πληρώνει και λογαριασμούς.
Έτρεξαν χιλιάδες αγρότες λοιπόν να υποβάλουν αιτήσεις αφού μάζεψαν χαρτούρα και υποσχέσεις για σίγουρο κέρδος. Όμως, για κάθε αίτηση διάφοροι παρατρεχάμενοι, μαζί και το κράτος με τα παράβολά του, απαιτούνταν έως και 5.000 ευρώ. Αλλά χαλάλι έλεγαν οι αγρότες, μόλις φυτέψουμε φωτοβολταϊκά θα βγάλουμε χρήμα με ουρά.
Ήρθε λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες η ΔΕΗ για να προσγειώσει μερικούς αιθεροβάμονες που πίστεψαν στο κράτος και ταπράσινα άλογα.
Αδυνατεί, λέει η επιχείρηση να απορροφήσει το ρεύμα που θα παρήγαγαν οι αγρότες οι οποίοι θα έστηναν φωτοβολταϊκά. Σε 16 νομούς η ΔΕΗ λέει ότι έχει κορεσθεί το δίκτυο και δε χρειάζονται άλλο ρεύμα. Οπότε, στον αέρα οι αγρότες που έκαναν τις αιτήσεις. Η ζημιά εκτιμάται για τις τσέπες των ταλαίπωρων σε 9 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώή κοντά 3 δις δραχμούλες.
Κάπου εκεί ξεκίνησε και το ξεκατίνιασμα μεταξύ Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και ΔΕΗ. Η Επιχείρηση λέει ότι φταίει η ΡΑΕ γιατί δεν ενημέρωσε για το ποιες περιοχές ήταν πρόσφορες για επενδύσεις. Η ΡΑΕ αμφισβητεί τα στοιχεία της ΔΕΗ για τον κορεσμό των δικτύων και στη μέση οι αγρότες που τους απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αλλά πλήρωσαν αδρά για να τις καταθέσουν.
Και το ερώτημα επανέρχεται; Ποιος θα πληρώσει γι’ αυτό το σκάνδαλο; Η κυβέρνηση και η κ. Μπιρμπίλη ειδικά έχουν να πουν κάτι επ’ αυτού;
Ή θα το περάσουν στο ντούκου και οι επιτήδειοι θα συνεχίσουν να πίνουν στην υγεία των κορόιδων αγροτών;