Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Τι είναι το CONPLAN 8888; (Είναι το Σχέδιο ένοπλης εμπλοκής του Στρατού των ΗΠΑ με "εγχώριες εχθρικές δυνάμεις" - εκτός ελέγχου και δη χαρακτηρισμένες ως "ζόμπι"...κι όμως...υπάρχει και τέτοιο σχέδιο...)

Τι είναι το CONPLAN 8888; (Είναι το Σχέδιο ένοπλης εμπλοκής του Στρατού των ΗΠΑ με "εγχώριες εχθρικές δυνάμεις" - εκτός ελέγχου και δη χαρακτηρισμένες ως "ζόμπι"...κι όμως...υπάρχει και τέτοιο σχέδιο...)



Ένοπλοι εξεγερμένοι Πολίτες του μέλλοντος που ίσως κάποτε χαρακτηριστούν (από "κάποιους") ως "ζόμπι" και αντιμετωπιστούν "αναλόγως"

σχόλιο Γ. Ανεστόπουλος: παρακάτω θα διαβάσετε ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον άρθρο του κυρίου Ρ. Επιτρόπου. 
 
Ως προς το ποιοί θα μπορούσαν μια μέρα να χαρακτηριστούν ως "ζόμπι", τουτέστιν "ανεξέλεγκτοι πολίτες" και να αντιμετωπιστούν με "αποφασιστικά, επιθετικά και δραστικά πυρά"  από μέρους των ένοπλων καθεστωτικών δυνάμεων, πολλά θα μπορούσαν να ειπωθούν. 
 
Θα πρότεινα πάντως να δείτε και ένα άλλο - "άσχετο/σχετικό" - κείμενο που βγήκε ένα χρόνο πριν. 
 
Για ένα ναρκωτικό που μετατρέπει τους "χρήστες" του σε "ανεξέλεγκτους κανίβαλους" που "δεν σταματιούνται με τίποτα"...δηλαδή, "ζόμπι"... και ξαφνικά, οι δύο περιπτώσεις τείνουν να γίνουν η μία η δεύτερη όψη της άλλης....
 http://aegeanhawk.blogspot.gr/2014/07/blog-post_36.html  αναρωτιέμαι "ποιός άλλος κρίκος μας λείπει" για να σχηματίσουμε την πλήρη εικόνα του "τι μας έρχεται"...μήπως κάποια "επιδημία (εργαστηριακή)" που θα "ξεφύγει" τρελαίνοντας τους Πολίτες;
 
Ή μήπως κάποιο "εισπνεύσιμο" που θα καταπέσει στους Πολίτες εξ' ουρανού ή μέσα από το πόσιμο νερό και θα βγάλει τους Πολίτες εκτός ελέγχου ώστε να δικαιολογηθεί η "ενεργοποίηση τέτοιων ακραίων σεναρίων αντιμετώπισης ανεξέλεγκτου πλήθους";
 
....................................

του Ραξή Επιτρόπου MEng
 
Εισαγωγή

Το σκηνικό μιας παγκόσμιας πανδημίας στο οποίο ένας ιός (ή μικροοργανισμός γενικότερα…) μετατρέπει τους ανθρώπους σε «ζόμπι» έχει στηθεί πάρα πολλές φορές, σε κάθε είδος: Ταινίες, βιβλία, κόμικς, videogame κτλ.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα παίρνουν μια παράξενη τροπή: Το CONPLAN 8888 (πατήστε για να το διαβάσετε) είναι το πρώτο επίσημο πρωτόκολλο αντιμετώπισης μιας τέτοιας απειλής, γραμμένο από τον στρατό των ΗΠΑ!Σχεδιασμένο σαν «εργαλείο εκμάθησης», αντιμετωπίζει με απόλυτα σοβαρό, ξεκάθαρο, επίσημο και μη – απόρρητο τρόπο ένα αποκαλυπτικό σενάριο επίθεσης ζόμπι…

Ανάλυση  
Διαβάζοντας το CONPLAN 8888, γίνεται αμέσως αντιληπτό το πόσο λεπτομερές και μελετημένο πρωτόκολλο είναι. Σχεδιασμένο από (μαθητευόμενους) στρατιωτικούς για στρατιωτικούς, πληρωμένο από τις τσέπες των φορολογούμενων και καθόλα σοβαρό και αληθοφανές.
  • Το αναλυτικό σχέδιο μάχης προχωρά σε 6 διαφορετικά στάδια στρατιωτικών επιχειρήσεων.
  • Αρχικά γράφτηκε μερικά χρόνια πριν στη Νεμπράσκα.
  • Σε πολλούς μπορεί να ακούγεται σαν κακόγουστο αστείο, αλλά είναι όσο αληθινό θα μπορούσε να είναι. Υπάρχει ακόμα και παράγραφος που εξηγεί πως πρόκειται περί «εκπαιδευτικής άσκησης» και πως δεν έχει καμία σχέση με φάρσα!
  • Είναι περιττό να αναφέρουμε το πόσο δουλεμένο είναι το συγκεκριμένο σενάριο: Αρκεί να διαβάσει κάποιος λίγες μόνο παραγράφους για να καταλάβει πόσες εργατοώρες έχουν καταναλωθεί για το δεδομένο αποτέλεσμα.
  • Η γενική φιλοσοφία του μπορεί να συμπεριληφθεί σε μια από τις παραγράφους: «Με δεδομένη την ταχύτητα με την οποία εξαπλώνονται οι πανδημίες των ζόμπι, χρειάζεται η στρατιωτική δύναμη – επίθεση να είναι αποφασιστική, συντριπτική, και πιθανά μονομερής για να εκμηδενιστεί η απειλή.»

Η γνώμη του amynastospiti.gr

Πολλοί από μας αποκτούν μειδιάματα, ενώ οι γέλωτες δίνουν και παίρνουν στο διάβασμα ενός τέτοιου κειμένου… Λυπούμαστε πολύ, αλλά μόνο αστεία δεν είναι μια τέτοια ιστορία – Πέρα από το αληθοφανές της όλης υπόθεσης, τοκρυμμένο συμπέρασμα είναι το εξής:

Ο στρατός που θεωρείται ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος του κόσμου, έχει επισήμως στα «κιτάπια» του οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης (μέρους) του πληθυσμού των ΗΠΑ (και όχι μόνο), στο οποίο οι πολίτες αντιμετωπίζονται σαν ανεγκέφαλα κτήνη – που το μόνο που αξίζουν είναι μια σφαίρα στο κεφάλι. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε περισσότερο, τα συμπεράσματα δικά σας.

ΠηγήΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Τι είναι το CONPLAN 8888; (Είναι το Σχέδιο ένοπλης εμπλοκής του Στρατού των ΗΠΑ με "εγχώριες εχθρικές δυνάμεις" - εκτός ελέγχου και δη χαρακτηρισμένες ως "ζόμπι"...κι όμως...υπάρχει και τέτοιο σχέδιο...)