Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΗΠΑ: 18χρονος αριστούχος απόφοιτος λυκείου σκίζει την ομιλία του και λέει το «Πάτερ Ημών»

ΗΠΑ: 18χρονος αριστούχος απόφοιτος λυκείου σκίζει την ομιλία του και λέει το «Πάτερ Ημών»

 
Η αποχαιρετιστήρια ομιλία αριστούχου αποφοίτου στη Νότια Καρολίνα συγκέντρωσε ενθουσιώδη χειροκροτήματα όταν εκείνος έσκισε την [προ-εγκεκριμένη] προγραμματισμένη ομιλία του και αντί αυτής είπε την προσευχή του Κυρίου στην αποφοίτηση από τοΛύκειό του το Σάββατο.

Η πράξη ήταν προφανώς μια ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της σχολικής περιφέρειας Pickens County School District να μην περιλαμβάνεται προσευχή στις τελετές αποφοίτησης, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων ChristianNews. Αξιωματούχοι είπαν ότι η απόφαση αυτή ελήφθη αφότου η περιοχή κατακλύσθηκε από καταγγελίες αθεϊστικών ομάδων.

Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Roy Costner IV της Liberty High School. Έσκισε την ομιλία αποφοίτησής του μπροστά σε όλους και άρχισε να μιλάει για την Χριστιανική ανατροφή του.
"Εκείνοι τους οποίους έχουμε πρότυπο, έχουν βοηθήσει να διαπλαστούμε και να γίνουμε οι ενήλικες που είμαστε σήμερα", είπε. "Είμαι πολύ χαρούμενος που και οι δύο γονείς μου με οδήγησαν στον Κύριο σε νεαρή ηλικία".

"Και νομίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς θα καταλάβετε όταν πω ..." έκανε μια παύση. "Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το όνομά Σου ..."

Η αίθουσα άρχισε να κατακλύζεται από χειροκροτήματα και επευφημίες.

"Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν, αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού», συνέχισε. "Ότι Σου εστίν η βασιλεία και η δύναμις και η δόξα εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν. "

"Ήμουν συγκλονισμένος εκείνες τις στιγμές. Δεν ήξερα τι είδους αντιδράσεις θα επρόκειτο να έχουν. Δεν περίμενα μια ανταπόκριση αυτού του μεγέθους. Ήταν τόσο ενθουσιώδεις οι επευφημίες που δεν μπορούσα να ακούσω τη δική μου φωνή."

Ο John Eby, εκπρόσωπος της σχολικής περιφέρειας Pickens County School District, είπε ότι δεν θα πρέπει να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα κατά του κ. Costner.

"Η απόφαση είναι ότι εμείς δεν πρόκειται να τιμωρήσουμε τους μαθητές για την έκφραση των θρησκειών τους," είπε ο Christian News. "Είναι απόφοιτος τώρα. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε γι 'αυτό, ακόμη και αν το θέλαμε".



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ & εδώ

Σφακιανάκης: Με έχουν φτιάξει εξωγήινοι (vid)

Σφακιανάκης: Με έχουν φτιάξει εξωγήινοι (vid)

O Νότης Σφακιανάκης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας...
Σφακιανάκης: Με έχουν φτιάξει εξωγήινοι (vid)

Ο τραγουδιστής σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν πιστεύει ότι την Ακρόπολη την έφτιαξαν οι εξωγήινοι απάντησε: "Την Ακρόπολη δεν την έχουν φτιάξει οι εξωγήινοι. Εσένα και μένα έχουν φτιάξει".

Πηγή: enikos.gr

Διάβασε περισσότερα στο: Σφακιανάκης: Με έχουν φτιάξει εξωγήινοι (vid) | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Στις 23 Ιουνίου θα λάμψει στον ουρανό μία Σούπερ Πανσέληνος

Στις 23 Ιουνίου θα λάμψει στον ουρανό μία Σούπερ Πανσέληνος

Η πανσέληνος αυτό το μήνα μας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη. Στις 23 Ιουνίου, θα λάμψει στον ουρανό μία super - Πανσέληνος. Θα θαυμάσουμε με συνέπεια το μεγαλύτερο φεγγάρι για το 2013.
Εκείνη την ημέρα ο φυσικός δορυφόρος μας θα βρίσκεται στο κοντινότερο σημείο με τη Γη για την διάρκεια του έτους, το λεγόμενο περίγειο. Το φεγγάρι θα είναι στην πραγματικότητα μόνο 356.991 χιλιόμετρα μακριά από εμάς.
Συνήθως, η μέση απόσταση Γης-Σελήνης είναι περίπου 382.900 χιλιόμετρα.
Μία super - Πανσέληνος ακόμα πιο κοντά παρατηρήθηκε στις 19 Μαρτίου του2011, όταν η Σελήνη ήταν περίπου 356.577 χιλιόμετρα μακριά από εμάς.
Στις 23 Ιουνίου θα είναι ένα ακόμα γεγονός που θα σηματοδοτήσει το ημερολόγιό μας, γιατί η επόμενη φορά που το φεγγάρι θα φτάσει σε παρόμοιο «μέγεθος» θα είναι σε περισσότερο από ένα χρόνο, 10 Αυγούστου του 2014, και θα είναι 5 χιλιόμετρα πιο κοντά στη Γη από την τελευταία φορά.

Αποκαλύψεις από τον πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ > Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου τα ήξεραν όλα και δεν έκαναν τίποτα