Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Νέο Συγκλονιστικό βίντεο απο το τσουνάμι στην Ιαπωνία Βρέθηκε & Κυκλοφόρησε στο YouTube

Νέο Συγκλονιστικό βίντεο απο το τσουνάμι στην Ιαπωνία Βρέθηκε & Κυκλοφόρησε στο YouTube


Ένα συγκλονιστικό νέο βίντεο από το τσουνάμι της Ιαπωνίας δημοσιεύτηκε πρόσφατα από το LEAKEDCHANNEL στο YouTube.
Αυτό το βίντεο δείχνει το τεράστιο μέγεθος αυτής της τραγωδίας με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά αλλού πριν.

Πληροφοριακά, το νερό αρχίζει πραγματικά να ρέει μέσα σε 3 λεπτά από το σήμα και από εκεί βλέπουμε την προετοιμασία, γεμάτη φόβο, απέναντι στο τσουνάμι και το εκπληκτικό πεδίο εφαρμογής και δύναμης του που καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.


Πηγή: tragiko.net


Πηγή: ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: Νέο Συγκλονιστικό βίντεο απο το τσουνάμι στην Ιαπωνία Βρέθηκε & Κυκλοφόρησε στο YouTube http://www.staparaskinia.gr/2013/08/youtube.html#ixzz2bVQeUY4M

BREAKING NEWS - ALEX JONES: Προειδοποίηση, περιμένουν κάτι να γίνει στο Austin Texas, όμως θα το κάνουν να φαίνεται σαν άσκηση. (Video)

BREAKING NEWS - ALEX JONES: Προειδοποίηση, περιμένουν κάτι να γίνει στο Austin Texas, όμως θα το κάνουν να φαίνεται σαν άσκηση. (Video)

Θα υπάρχει τεράστια συμμετοχή από την Αστυνομία την Εθνοφρουρά ακόμα και από το FBI προκειμένου να διακπεραιωθεί η Άσκηση τις επόμενες 2 ημέρες...
http://worldjudge.blogspot.gr

Στη Φυλακή Και Βαριά Πρόστιμα Όποιος Καλλιεργεί «Παράνομους» Σπόρους !!

Στη Φυλακή Και Βαριά Πρόστιμα Όποιος Καλλιεργεί «Παράνομους» Σπόρους !!

Απίστευτο και όμως Αληθινό.
 Η εποχή των σχεδιασμών της παγκόσμιας Οργουελικής δικτατορίας της αγοράς, και πραγματικός ο ρόλος της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» αποκαλύπτεται καθημερινά.
 Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την «καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία» σπόρων και κηπευτικών που δεν έχουν «αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί» από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο «Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών».

Το σχέδιο νόμου με την ονομασία «Plant Reproductive Material Law», επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφασίζει αυτή για όλα σχεδόν τα φυτά και τους σπόρους.


Αν ένας «ερασιτέχνης» αγρότης, του Σαββατοκύριακου, καλλιεργεί στον κήπο του φυτά από σπόρους που δεν έχουν εγκριθεί, σύμφωνα με το νόμο αυτό, τότε θα μπορεί να καταδικαστεί ως εγκληματίας!!!

Ο νόμος αυτός, διαμαρτύρεται ο Ben Gabel του «Real Seed Catalogue» ,στοχεύει στο να καταπνίξει τους παραγωγούς των τοπικών ποικιλιών, τους βιοκαλλιεργητές και τους αγρότες που δραστηριοποιούνται σε μικρή κλίμακα. «Όπως μπορούμε να υποπτευθούμε – δήλωσε ο Mike Adams του Natural News – η κίνηση αυτή είναι η «τελική λύση» της Monsanto, της DuPont και των άλλων πολυεθνικών που πουλάνε σπόρους, οι οποίες εδώ και χρόνια έχουν βάλει στόχο, να κυριαρχήσουν πλήρως σε όλους τους σπόρους τις καλλιέργειες και τα φυτά του πλανήτη.»!!!

Ποινικοποιώντας τους μικρούς καλλιεργητές κηπευτικών, σαν εν δυνάμει εγκληματίες – προσθέτει ο Adams «η ευρωπαϊκή γραφειοκρατία θα μπορεί επιτέλους να παραδώσει τον πλήρη έλεγχο της τροφικής αλυσίδας στα χέρια τεράστιων εταιρειών όπως η Monsanto (Εβραϊκή πολυεθνική εταιρία)».

Το πρόβλημα, όμως, όπως το αποσαφηνίζει ο Gabe είναι ότι: «Οι μικροί αγρότες έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες από αυτές των πολυεθνικών – για παράδειγμα, καλλιεργούν χωρίς να χρησιμοποιούν μηχανές και δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν χημικά σπρέι». Επομένως, «δεν υπάρχει τρόπος να καταγραφούν οι ποικιλίες που ταιριάζουν σε ένα μικρό χωράφι, επειδή δεν πληρούν τα αυστηρά κριτήρια του «Οργανισμού Φυτικών Ποικιλιών» ,ο οποίος ασχολείται μόνο με την έγκριση των τύπων σπόρων που χρησιμοποιούν οι βιομηχανικοί αγρότες».

Πρακτικά, από τώρα και στο εξής, όλα τα φυτά, οι σπόροι, τα λαχανικά και οι καλλιεργητές θα πρέπει να καταγραφούν. «Οι κυβερνήσεις δείχνουν ενθουσιασμένες με την ιδέα να καταγράψουν τους πάντες και τα πάντα», λέει ο Adams.

Πόσο μάλλον που «οι μικροκαλλιεργητές θα πρέπει να πληρώνουν και ένα ειδικό φόρο στην ευρωπαϊκή γραφειοκρατία για να καταγράψουν τους σπόρους.»

Την επεξεργασία των αιτημάτων, τις τυπικές εξετάσεις, τις τεχνικές αναλύσεις, τους ελέγχους, την ονομασιών των ποικιλιών, τα έξοδα για όλα αυτά, θα τα φορτώνονται οι μικροπαραγωγοί, έτσι ώστε να αποτρέπονται ακόμα περισσότερο να καλλιεργούν τη γη και να εξαρτώνται αποκλειστικά από τις τεράστιες πολυεθνικές.

Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ» και οι Παγκόσμιοι Δυνάστες είναι εδώ.
Παναγόπουλος Π.
PROTEUS: Στη Φυλακή Και Βαριά Πρόστιμα Όποιος Καλλιεργεί «Παράνομους» Σπόρους !!
πηγη

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δισ.;

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δισ.;



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που «τάχα» πάει για φούντο….


1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί(450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.

4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου.

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.

8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης.
Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι – κρατηθείτε – 10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ! όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δισ.;


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Χάπι με ενσωματωμένο μικροτσίπ

Χάπι με ενσωματωμένο μικροτσίπ
Εάν έχετε πρόβλημα να θυμάστε αν πήρατε τα χάπια σας στην ώρα τους, τη λύση θα μπορεί, σύντομα, να σας τη δώσει…το ίδιο σας το φάρμακο, αρκεί αυτό να έχει ένα ενσωματωμένο μικροτσίπ που λειτουργεί ως αισθητήρας.
Χάπια για οτιδήποτε, από το κοινό κρυολόγημα έως τον διαβήτη ή τον καρκίνο, μπορούν να συγχωνευθούν με ειδικά μικροτσίπ που θα καταγράφουν και θα κρατάνε αρχείο για το εάν ο ασθενής λαμβάνει τα φάρμακά τους στην ώρα τους.
Η συγκεκριμένη ψηφιακή τεχνολογία, που επινοήθηκε από την αμερικανική εταιρεία Proteus Digital Health Inc, μπορεί, μάλιστα, όχι μόνο να παρακινεί τους ασθενείς να λαμβάνουν τα φάρμακά τους, αλλά ακόμη και να τους ζητά να κάνουν μια βόλτα, αν έχουν αμελήσει να ασκηθούν εδώ και καιρό.
«Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι ξεχνούν να παίρνουν τα φάρμακα τους. Η συμμόρφωση στις οδηγίες του γιατρού είναι ένα τεράστιο πρόβλημα σε όλες τις θεραπείες», αναφέρει ο Eric Topol, διευθυντής ακαδημαϊκών υποθέσεων στο Scripps Health, έναν μη κερδοσκοπικό φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.
Σε μερικούς ασθενείς μπορεί να μην αρέσει η ιδέα να παρακολουθούνται για το εάν παίρνουν τα χάπια τους, ωστόσο ένα τέτοιο σύστημα μπορεί πραγματικά να βοηθήσει περίπλοκα περιστατικά, λ.χ. διαβητικών ή καρδιοπαθών ασθενών που πρέπει να παίρνουν πολλά χάπια στη διάρκεια της μέρας.
«Αυτός είναι ένας τρόπος για να έχουμε έναν φύλακα δίπλα μας, καθώς ο γιατρός δεν μπορεί να είναι συνέχεια μαζί μας και να μας ελέγχει», δήλωσε η Κέλι Κλόουζ, μια ασθενής με διαβήτη που θα ήθελε να δοκιμάσει τα νέα, «έξυπνα» χάπια με τους ενσωματωμένους αισθητήρες.
Ο αισθητήρας εγκρίθηκε, τον περασμένο μήνα, από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και η εταιρεία Proteus έχει ήδη προσελκύσει υποψήφιους επενδυτές, όπως την ελβετική εταιρεία Novartis και την ιαπωνική Otsuka Holdings Co.
Πώς καταγράφεται η λήψη του χαπιού
Όταν ο ασθενής καταπίνει το χάπι με το μικροτσίπ, ειδικός αισθητήρας το καταγράφει και στέλνει σήμα σε ένα μικρό έμπλαστρο που έχει επικολληθεί στο δέρμα τους ασθενούς.
Μικρός όσο ένας κόκκος αλατιού, ο αισθητήρας δεν έχει μπαταρία ή κεραία και ενεργοποιείται όταν βραχεί από τα υγρά του στομάχου. Τότε είναι που αποστέλλει το σήμα στο έμπλαστρο.
Το διαδερμικό έμπλαστρο καταγράφει το ψηφιακό μήνυμα, μαζί με τον καρδιακό ρυθμό του ασθενούς, τη γωνία του σώματος και τη δραστηριότητα του ασθενούς, και στέλνει τα δεδομένα σε μια συσκευή με δυνατότητα Bluetooth, όπως ένα κινητό τηλέφωνο ή έναν υπολογιστή.
«Σκεφτείτε το σαν μια υψηλής τεχνολογίας έκδοση ενός παλαιού τύπου κώδικα Μορς», εξηγεί ο George Savage, εκπρόσωπος της εταιρείας Proteus.
Στα συνέχεια, τα δεδομένα που συλλέγονται φορτώνονται σε ένα δίκτυο υπολογιστών στο οποίο έχουν πρόσβαση οι φροντιστές ασθενών και οι γιατροί.
Το σύστημα επιτρέπει, μάλιστα, στους χρήστες να σημάνουν συναγερμό για να υπενθυμίσουν στους ασθενείς να λαμβάνουν τα φάρμακά τους ή να εκδώσουν μια προειδοποίηση, αν ο ασθενής παραμελεί να ασκείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ήδη η εταιρεία Novartis υποβάλλει σε έλεγχο τη λειτουργία του αισθητήρα της εταιρείας Proteus, σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρών, μια ειδική ομάδα ασθενών που πρέπει να λαμβάνουν ανελλιπώς τα φάρμακά τους για να μην υπάρξει απόρριψη του μοσχεύματος.
Τα αποτελέσματα της μελέτης είναι, μάλιστα, τόσο ενθαρρυντικά, ώστε η ελβετική εταιρεία έδωσε ήδη 24 εκατομμύρια δολάρια ως προκαταβολή για να αποκτήσει πρόσβαση στη συγκεκριμένη τεχνολογία.
Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει, επίσης, δοκιμαστεί από την Proteus σε γενόσημα φάρμακα ευρείας κυκλοφορίας, για τον διαβήτη τύπου 2, τη συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, τη φυματίωση, την υπέρταση, καθώς και ψυχικές ασθένειες.
Η εταιρεία δεν κατονόμασε, ωστόσο, τα φάρμακα στα οποία ενσωματώθηκαν τα μικροτσίπ.

Οι τερατώδεις γενετικά τροποποιημένες αγελάδες είναι πλέον πραγματικότητα [Βίντεο]

Οι τερατώδεις γενετικά τροποποιημένες αγελάδες είναι πλέον πραγματικότητα [Βίντεο]

Λόγω της γενετικής τροποποίησης και πειραμάτων, γεννήθηκε το Belgian Blue, ένα γιγαντιαίο είδος αγελάδας, γεμάτο με μυς και κρέας.
Αυτό το καταπληκτικό σούπερ είδος βοοειδών είναι γνωστό ότι έχει περισσότερο από 40% επιπλέον μυϊκή μάζα. Θα κερδίσει το βάρος απίστευτα γρήγορα, και θα παράγει γάλα υψηλής πρωτεΐνης για τα μοσχάρια του.
Αυτό που κρύβεται από το ευρύ κοινό, είναι το γεγονός ότι αυτό το είδος βοοειδών είναι γενετικώς τροποποιημένο.
Η ανεμπόδιστη ανάπτυξη των μυών τους παρουσιάζει πολλούς κινδύνους για την υγεία, τα μοσχάρια μπορούν να αναπτύξουν διευρυμένες γλώσσες και σκληρά πόδια, που καθιστάτε δύσκολο για αυτά να τρώνε οδηγώντας τα σε πρόωρο και επώδυνο θάνατο.
Νέες φυλές
Η επιστήμη της γενετικής βελτίωσης ζώων μετρά περισσότερο από έναν αιώνα ζωής, καθώς ξεκίνησε στη Δανία το 1895. Τα Ελληνικά κέντρα ιδρύθηκαν μόλις το 1978, γεγονός που -σύμφωνα με τους επιστήμονες- οφείλεται στη σχετικά περιορισμένη κτηνοτροφική παραγωγή της χώρας μας, σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης.
Παρ’ όλα αυτά, τα τελευταία 30 χρόνια οι Έλληνες επιστήμονες έχουν στην ουσία δημιουργήσει δύο νέες φυλές αγελάδων, την Ελληνική κόκκινη και την Ελληνική ξανθόχρωμη. «Πρόκειται για διασταυρώσεις Ελληνικών ειδών με γαλλικές και ολλανδικές φυλές.
Στο παρελθόν, οι διασταυρώσεις αυτές γίνονταν χωρίς κανένα πρόγραμμα από τους ίδιους τους κτηνοτρόφους, με αποτέλεσμα η παραγωγή να μειώνεται, αντί να αυξάνεται. Σήμερα, με τον προγραμματισμό της αναπαραγωγής, μία αγελάδα δίνει πλέον έως και 8 τόνους γάλακτος το χρόνο, σε σχέση με τους 4 τόνους που έδινε στο παρελθόν».
«Οι Ελληνικές φυλές αγελάδων είναι πιο μικρόσωμες από αυτές που ζουν στη βόρεια και τη δυτική Ευρώπη, τρώνε λιγότερο και είναι πιο ανθεκτικές σε διάφορες ασθένειες. Ο γενετικός συνδυασμός τους με τις εισαγμένες αγελάδες μας έχει δώσει ζώα που παράγουν αρκετό γάλα, αλλά ζουν λιγότερο και γεννούν σχεδόν τα μισά μοσχάρια».
Απαιτούνται βελτιώσεις
Παρά τη μεγάλη της συμβολή στην αύξηση της κτηνοτροφικής παραγωγής, οι επιστήμονες δεν διστάζουν να τονίσουν ότι και οι ίδιες οι πρακτικές γενετικής βελτίωσης ζώων επιδέχονται... βελτιώσεων.
«Όχι στο πολύ μακρινό παρελθόν, η έμφαση των γενετικών βελτιώσεων δινόταν αποκλειστικά και μόνο στην αύξηση της παραγωγής κρέατος και γάλακτος.