Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ανησυχία μετά τους νέους σεισμούς στη Λήμνο - Πάνω από 150 μετασεισμοί μέσα σε τέσσερις ημέρες


Ανησυχία μετά τους νέους σεισμούς στη Λήμνο - Πάνω από 150 μετασεισμοί μέσα σε τέσσερις ημέρες


Ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε νότια της Λήμνου την Τρίτη, 8 Ιανουαρίου, και που έγινε αισθητός σε Αττική, Βόρεια Ελλάδα, Βουλγαρία, αλλά και Κωνσταντινούπολη, καθώς και οι δύο ισχυροί μετασεισμοί που ακολούθησαν με το ίδιο επίκεντρο (4,7 Ρίχτερ την Τετάρτη και 4,5 Ρίχτερ σήμερα, Παρασκευή) έχει γεμίσει με ανησυχία τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Αιγαίου.
Πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως το ρήγμα της βόρειας Ανατολίας «ξύπνησε» και εκφράζουν φόβους για σεισμούς – τέρατα που θα κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους στο Αιγαίο. «Γιατί πότε κοιμόταν;», σημείωσε χαρακτηριστικά στο protothema.gr ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, καθηγητής Σεισμολογίας, κ. Κωνσταντίνος Μακρόπουλος, ο οποίος εμφανίσθηκε καθησυχαστικός, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει ιστορικό σεισμών αντίστοιχου μεγέθους και παρακολουθείται στενά.
«Δεν εφησυχάζουμε. Το ιστορικό παρελθόν στην περιοχή είναι βεβαρημένο. Υπάρχει έξαρση των σεισμικών δονήσεων γύρω από τη Λήμνο και τις παρακολουθούμε στενά επί 24 ώρες το 24ωρο», δήλωσε ο κ. Μακρόπουλος υπογραμμίζοντας πως «προς το παρόν δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να δείχνουν πως θα γίνει κάποιος μεγάλος σεισμός. Από την ημέρα που είχαμε τα 5,9 Ρίχτερ η σεισμική δραστηριότητα μέχρι τώρα περιλαμβάνει 150 με 160 μετασεισμούς, οι περισσότεροι μικρής έντασης. Για να γίνει ένας σεισμός 7 Ρίχτερ συνήθως προηγείται ένα στάδιο προετοιμασίας. Το ανησυχητικό θα ήταν να είχαμε ησυχία στην περιοχή νότια –νοτιοανατολικά της Λήμνου μετά τον μεγάλο σεισμό της Τρίτης. Στον σεισμό των Αλκυονίδων είχαμε προειδοποίηση με δονήσεις μόλις λίγες ώρες πριν».
Να σημειωθεί πως το ρήγμα της βόρειας Ανατολίας ξεκινάει από την Τουρκία και καταλήγει στις νήσους Σποράδες, σε μήκος 1.500 περίπου χιλιομέτρων. Στο δευτερεύοντα κλάδο του νοτιοδυτικού του άκρου, είχαν σημειωθεί κατά το παρελθόν δύο ισχυροί σεισμοί. Το Φεβρουάριο του 1968, σεισμική δόνηση, μεγέθους 7,1 Ρίχτερ, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 20 άτομα, στο νησί του Αη Στράτη και να προκληθούν μεγάλες υλικές καταστροφές σε σπίτια. Επίσης, το 1775, είχε σημειωθεί σεισμός, μεγέθους 7 Ρίχτερ, με επίκεντρο τον ίδιο περίπου σεισμογόνο χώρο.
Συγκεκριμένα, το ρήγμα ξεκινά νοτίως του Καυκάσου, διασχίζει τη Βόρεια Τουρκία και καταλήγει στη θάλασσα του Μαρμαρά. Από εκεί χωρίζεται σε τόξα. Το πρώτο με κατεύθυνση προς την Κωνσταντινούπολη και από εκεί προς τη Βουλγαρία και το άλλο προς τα παράλια της Μικράς Ασίας και τη θάλασσα του Βορείου Αιγαίου.
«Ευτυχώς το ρήγμα σπάει σε τρία κομμάτια, αλλιώς στην περιοχή του Αιγαίου το μέγεθος του όποιου σεισμού θα ήταν μεγαλύτερο. Ναι μεν από τα μέχρι τώρα στοιχεία δε χρειάζεται να ανησυχούμε, ωστόσο δεν ξέρεις ποτέ πότε θα χτυπήσει ο Εγκέλαδος. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με καθημερινή σεισμική δραστηριότητακαι έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Καλό θα ήταν σε περίπτωση αισθητού σεισμού να τηρούμε τους γνωστούς πλέον σε εμάς κανόνες ασφαλείας» δήλωσε ο κ. Μακρόπουλος.

ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ O M. Αδελφός και τα βιομετρικά δεδομένα




Ο Μεγάλος Αδελφός είναι πλέον πιό «απειλητικός» και «διεισδυτικός» παρά ποτέ: Οι βιομετρικές βάσεις δεδομένων χρησιμοποιούνται ως το απόλυτο μέσο παρακολούθησης όλων των πολιτών, δίχως εξαιρέσεις και «διακρίσεις», σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Πολύ χαρακτηριστικά και εξόχως ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που μας έρχονται από το Ισραήλ και την Βρετανία:



Ο Νόμος περί Βιομετρικών Βάσεων Δεδομένων ξεκίνησε να εφαρμόζεται στο Ισραήλ. Ο Νόμος επιτρέπει και καθορίζει τη χρήση προγράμματος λογισμικού αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και αναγνώρισης προσώπου με στόχο να συλλέγονται δεδομένα για τους Ισραηλινούς πολίτες. Τα συγκεκριμένα δεδομένα χρησιμοποιούνται για σκοπούς ταυτοποίησης στοιχείων τόσο από τα σώματα ασφαλείας όσο και από κυβερνητικούς φορείς με στόχο να αποτραπεί η εγκληματικότητα. Όμως, το αδιάψευστο γεγονός είναι ότι η Ισραηλινή κυβέρνηση συγκεντρώνει τεράστιες ποσότητες δεδομένων των πολιτών, πραγματικότητα που παραβιάζει κατάφωρα το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα.

Οι Ισραηλινοί υπόκεινται σε βιομετρική παρακολούθηση κυρίως μέσω των διαβατηρίων και των δελτίων ταυτότητας..

Στην Μεγάλη Βρετανία, η Εθνική Βάση Δεδομένων των Μαθητών (NPD) συγκεντρώνει βιομετρικές πληροφορίες για τους Βρετανούς μαθητές που χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση. Η Υπηρεσία Διοίκησης της Διασύνδεσης των Δεδομένων(Administrative Data Liaison Service) περιγράφει την Εθνική Βάση Δεδομένων των Μαθητών ως “μία από τις αναλυτικότερες σειρές δεδομένων εκπαίδευσης στον κόσμο, που τηρεί ένα ευρύτατο αρχείο πληροφοριών σχετικά με τους μαθητές που παρακολουθούν τα σχολεία και τα κολλέγια της Αγγλίας. Η NPD συνδυάζει τα αποτελέσματα των βαθμών στις εξετάσεις με πληροφορίες για τα δεδομένα του μαθητή και του σχολείου στο οποίο φοιτούν μέσω της διασύνδεσης αρκετών διαφορετικών βάσεων δεδομένων π.χ. των δεδομένων της Σχολικής Απογραφής, δημιουργώντας ένα μοναδικό στοιχείο ταυτοποίησης για κάθε μαθητή.

Το Ινστιτούτο Βιομετρικής (BI) αποτελεί μία διεθνή οργάνωση βιομετρικών χρηστών, ακαδημαϊκών και βιομηχανικών στελεχών. Το Ινστιτούτο Βιομετρικής πιέζει την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας να περιορίσει την χρήση και την ευρύτητα της Εθνικής Βάσης Δεδομένων των Μαθητών καθώς και την αλματώδη αύξηση της χρήσης των βιομετρικών τεχνολογιών που δημιουργούν ουσιαστικά προφίλ δεδομένων για όλους τους πολίτες... Το Ινστιτούτο Βιομετρικής ανησυχεί ότι οι ιδιωτικοί φορείς και επιχειρήσεις θα μπορούν να αποκτούν πρόσβαση στην ΝPD. Αν αυτό συμβεί, τότε το Facebook και η Google θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν με μεγάλη ευκολία αυτές τις πληροφορίες...με άγνωστες και σοβαρές συνέπειες...

Το Υπουργείο Παιδείας της Μεγάλης Βρετανίας χρησιμοποιεί ήδη την Εθνική Βάση Δεδομένων Μαθητών – η τελευταία περιέχει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες των μαθητών, του κοινωνικού και εκπαιδευτικού υπόβαθρου των γονέων τους, της οικονομικής τους κατάστασης, της κατάσταση υγείας τους, του δείκτη νοημοσύνης τους και των αρχείων της ψυχικής τους υγείας όπως και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα και στοιχεία αναγνώρισης του προσώπου τους...

Και το πλέον εξωφρενικό: Περισσότερες από 200 κάμερες παρακολούθησης (200 κάμερες CCTV) έχουν εγκατασταθεί στα αποχωρητήρια και στα αποδυτήρια των σχολείων παρακολουθώντας τους Βρετανούς μαθητές!! O Nick Pickles, διευθυντής του φορέα Big Brother Watchδήλωσε ότι οι γονείς δεν είχαν γνώση αυτής της εξέλιξης και ότι τα σχολεία θα πρέπει οπωσδήποτε να δώσουν εξηγήσεις για το πώς αξιοποιείται το υλικό που καταγράφεται. Και αυτό όχι σε μερικά μόνο σχολεία.. Οι εν λόγω κάμερες εγκαταστάθηκαν σε 207 σχολεία στην Αγγλία, την Σκωτία και την Ουαλλία με την γνωστή «πρόφαση» της πρόληψης της εγκληματικότητας...
ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ O M. Αδελφός και τα βιομετρικά δεδομένα | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ

ΤΟ "666" ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Φορολογικό νομοσχέδιο "Μεγάλος Αδελφός" - Πλήρης καταγραφή της ιδιωτικής μας ζωής!


Σύντομα δεν θα χρειάζεται να διαβάζουμε το 1984 του George Orwell γιατί πολύ απλά η κυβέρνησή μας θέλει να το ζήσουμε.


Με το νέο φορολογικό θα έρθει η θέσπιση και εφαρμογή του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου στο 
οποίο θα περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για την κινητή και ακίνητη περιουσία των φορολογούμενων και μέσω της οποίας θα εντοπίζονται πολύ πιο εύκολα όλες οι πιθανές εστίες φοροδιαφυγής (στο όνομα της πάταξης της φοροδιαφυγής, μας καλούν να μπούμε σε χρυσό κλουβί).

Ήδη εξετάζεται η επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτες πληρωμών και με άλλους ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής για μια ευρύτατη γκάμα συναλλαγών και για ποσά πολύ μικρότερα από αυτά που προβλέπονται από την υφιστάμενη νομοθεσία.

Σήμερα το όριο των συναλλαγών πάνω από το οποίο απαιτείται χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή πληρωμή μέσω τραπεζών ανέρχεται στις 1.500 ευρώ και αναμένεται να πέσει στα 500 ευρώ.

Οι νέοι τρόποι πληρωμής:
- μέσω τραπέζης, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες του αγοραστή των αγαθών/ λήπτη των υπηρεσιών ή

- μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή

- με επιταγές.

Ταυτόχρονα φαίνεται ότι πέφτει και πάλι στο τραπέζι το μπόνους για τις αποδείξεις ΄ώστε οι πολίτες να επιδιώκουν να πάρουν απόδειξη και έτσι να μειωθεί κι άλλο η φοροδιαφυγή.

Παράλληλα ο φορολογούμενος που χρησιμοποιεί κάρτες θα μπορεί ακόμη να έχει και μείωση ΦΠΑ κατά 5 μονάδες.

Όσο για την νομιμότητα του νέου νομοσχεδίου προβλήματα συνταγματικότητας, και μεγάλες ανισότητες εντοπίζει η Διεύθυνση Επιστημονικών Μελετών της Βουλής στην ειδική έκθεση που συνοδεύει το νομοσχέδιο!

Σύμφωνα με την υπηρεσία της Βουλής στην φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων τίθεται προβληματισμός ως προς το εάν η εφαρμογή διαφορετικής κλίμακας φορολογικών συντελεστών ανά κατηγορία εισοδήματος συνάδει προς τις αρχές της καθολικότητας του φόρου και της φορολόγησης με βάση τη φοροδοτική ικανότητα, υπό την έννοια ότι οι προτεινόμενες ρυθμίσεις, υπό προϋποθέσεις, άγουν σε διαφορετική φορολογική επιβάρυνση εισοδημάτων ιδίου ύψους αναλόγως της πηγής από την οποία προέρχονται, καθώς επίσης και σε βαρύτερη φορολογική επιβάρυνση φορολογουμένων με μικρότερο εισόδημα προερχόμενο από μία πηγή εν σχέσει προς άλλους με μεγαλύτερο εισόδημα, το οποίο προέρχεται από περισσότερες πηγές.

Περαιτέρω, σημειώνει πως οι προτεινόμενες ρυθμίσεις δεν περιλαμβάνουν αφορολόγητο κλιμάκιο εισοδήματος για καμία κατηγορία εισοδήματος, ενώ ειδικώς για εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες μέχρι 42.000 ευρώ, αντί της θέσπισης αφορολόγητου ποσού εισοδήματος, προβλέπεται μείωσή του βάσει της προτεινόμενης κλίμακας αναλογούντος φόρου, αντιστρόφως ανάλογη του ύψους του εισοδήματος αυτού.

Όπως μάλιστα τονίζεται η κατάργηση του αφορολόγητου ποσού εισοδήματος ή η θέσπιση αφορολόγητου ποσού εισοδήματος το οποίο είναι χαμηλότερο από το ελάχιστο όριο διαβίωσης του φορολογουμένου ενδεχομένως δεν είναι συμβατή με την αρχή της φορολόγησης με βάση τη φοροδοτική ικανότητα, τον σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την υποχρέωση προστασίας της οικογένειας και της παιδικής ηλικίας.

Επίσης, στην έκθεση παρατηρείται ότι θα ήταν νομοτεχνικώς ορθότερο να γίνεται η υπαγωγή των κατηγοριών εισοδήματος στις νέες επιμέρους κλίμακες φορολογίας με ρητή αναφορά στις διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ΚΦΕ), οι οποίες προσδιορίζουν το καθαρό εισόδημα ανά κατηγορία εισοδήματος. Περαιτέρω, ενόψει του ότι με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις ο φόρος εισοδήματος δεν επιβάλλεται πλέον ενιαία στο συνολικό εισόδημα των φυσικών προσώπων, θα ήταν, ενδεχομένως, σκόπιμο να επέλθουν τροποποιήσεις και στο άρθρο 4 του ΚΦΕ.

Για τη φορολόγηση των επιχειρήσεων και για τη θέσπιση προοδευτικού συντελεστή φορολογίας(26% και 33%) στην έκθεση υπογραμμίζεται πως δημιουργείται προβληματισμός ως προς το εάν η διαφοροποίηση των κανόνων φορολογίας των νομικών προσώπων με αποκλειστικό κριτήριο την κατηγορία των τηρούμενων λογιστικών βιβλίων (η οποία, εν προκειμένω, συναρτάται προς το ύψος των ακαθάριστων εσόδων τους) συνιστά γενικό και αντικειμενικό κριτήριο το οποίο, υπό το πρίσμα της αρχής της φορολογικής ισότητας, καθιστά ανεκτή την εφαρμογή διαφορετικών κανόνων σε νομικά πρόσωπα που λειτουργούν υπό τον ίδιο εταιρικό τύπο, για τον προσδιορισμό των εσόδων και των κερδών τους, όπως επίσης και για τον συντελεστή φορολογίας τόσο των ιδίων όσο και των προσώπων που συμμετέχουν σε αυτά.

Για τους πολυτέκνους, η υπηρεσία της Βουλής σημειώνει πως το ειδικό επίδομα τριτέκνων και πολυτέκνων, το οποίο ορίζεται σε 500 ευρώ κατ' έτος για κάθε τέκνο, εφόσον το οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 45.000 ευρώ δεν είναι συνταγματικώς ανεκτό, καθώς ορισμένες πολύτεκνες οικογένειες εξαιρούνται αυτής της ειδικής κρατικής φροντίδος.

Φυσικά με το νέο σύστημα θα πραγματοποιηθεί το όνειρο ενός επερχόμενου παγκόσμιου ολοκληρωτικού συστήματος, το οποίο είναι η κατάργηση της ιδιωτικής ζωής των πολιτών, και ο πλήρης έλεγχος του βίου τους. Με το νέο σύστημα η δημιουργία ατομικού προφίλ για όλους μας και το διάβασμα των σκέψεών μας θα είναι παιχνίδι.

Έτσι θα ικανοποιηθεί και το δεύτερο όνειρο του συστήματος. Να γνωρίζουν πότε κάποιος θα είναι πολύ δυσαρεστημένος για να το πολεμήσει, πριν καν το συνειδητοποιήσει ο ίδιος.

Ο Γέρων Παϊσιος είχε μιλήσει ακριβώς για το σύστημα που θα μας επέβαλαν λέγοντας 20 χρόνια πριν:

"Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε» με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. "

Να θυμίσουμε ότι μας επιβάλλουν μέτρα συνεχώς σχεδόν κάθε τρίμηνο!

Και τι θα πετύχουν με αυτό;

"Ακούστε: Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα.

Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν» για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις."

Που οδηγούν όλα αυτά; Δυστυχώς υπάρχει ένα κείμενο 2000 χρόνων που οδεύει σε πλήρη επαλήθευση πλέον.

"Καί ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού. ῟Ωδε η σοφία εστίν· ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου· αριθμός γαρ ανθρώπου εστί· και ο αριθμός αυτού χξς´(666)..."

Μετά από 2000 χρόνια οι αγαπημένοι πολιτικοί μας κάνουν ότι μπορούν για να επιβεβαιώσουν τον Ιωάννη και την Αποκάλυψή του, δημιουργώντας ερωτηματικά ακόμα και στους άθεους, που δυσκολεύονται να την αντικρούσουν.

Από όποια άποψη και να το δει κανείς, η κατάργηση των μετρητών (για εκεί πάει),η αχρήματη κοινωνία, δεν θα φέρει μόνο διαφάνεια στους φόρους, αλλά διαφάνεια και στα προσωπικά μας. Μας προετοίμαζαν χρόνια για αυτό μέσω των σκουπιδοριάλιτι εκπομπών της τηλεόρασης για να μην μας κακοφανεί!

Το πρόβλημα της φοροδιαφυγής δημιουργήθηκε σκόπιμα, για να προκαλέσει αντιδράσεις κάποτε σίγουρα, και για να παρουσιαστεί η προγραμματισμένη από καιρό λύση οπωσδήποτε.

Οι σχέσεις των ανθρώπων αναμένεται να αλλάξουν ριζικά, και όχι προς το καλύτερο.

"Αυτός που θυσιάζει την ελευθερία για την ασφάλεια,δεν αξίζει τίποτα από τα δυο" B.Franclin
ΤΟ "666" ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Φορολογικό νομοσχέδιο "Μεγάλος Αδελφός" - Πλήρης καταγραφή της ιδιωτικής μας ζωής! | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ

Αεροψεκασμοί μέσα από cockpit αεροπλάνου - Καταπληκτικό βίντεο


Αεροψεκασμοί μέσα από cockpit αεροπλάνου - Καταπληκτικό βίντεο

Στο βίντεο αυτό θα δείτε πως φαίνονται οι χημικές ουρές που αφήνουν στον ουρανό τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν. Το βίντεο έχει τραβηχτεί από cockpit αεροπλάνου που ακολουθεί τις χημικές ουρές των αεροπλάνων που μας ψεκάζουν.
Ας αναρωτηθούμε λοιπόν για άλλη μία φορά τι είναι αυτοί οι παράξενοι σχηματισμοί νεφών; Είναι επικίνδυνες χημικές ουσίες; Είναι άγνωστα όπλα βιολογικού πολέμου; ή πρόκειται για κάποιες άγνωστες μεθόδους αλλαγής του κλίματος;
Επιτρέπεται η αντιγραφή μόνο με ενεργή πηγή Αποκάλυψη

ΤΟ ”ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ” ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ


ΤΟ ”ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ” ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝScreen Shot 2013-01-11 at 1.45.56 AM

Το άρθρο αυτό, αφιερώνεται σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη, μικρούς, μεγάλους και ηλικιωμένους. Κυρίως όμως αφιερώνεται σ’αυτούς που δε γνωρίζουν τίποτα για το θέμα και θα μπορούσαν (αν γνώριζαν) να πάρουν θέση, και σε άτομα των ΜΜΕ, της δημοσιογραφίας, του τύπου, που κι αυτοί από την πλευρά τους μπορούν να ενημερώνουν τους συνανθρώπους μας. Αφιερώστε λοιπόν κι εσείς λίγο από το χρόνο σας για την ανάγνωση αυτού του άρθρου. Σίγουρα έχετε ακούσει για το θέμα είτε με μορφή ερωτήματος ”Λέτε να μας ψεκάζουν;”, είτε από κάποιον να λέει με βεβαιότητα ”Είναι σίγουρο ότι μας ψεκάζουν”. Εκ πρώτης όψεως, η φράση ”μας ψεκάζουν” ακούγεται ”κάπως” και αρκετοί προσπαθούν να γελοιοποιήσουν το θέμα, χωρίς βέβαια να παρουσιάζουν αποδείξεις. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί για ποιο λόγο συμβαίνουν οι αεροψεκασμοί. Και φυσικά δεν αναφερόμαστε σε ψεκασμούς για κουνούπια η ράντισμα καλλιεργειών. Αναφερόμαστε σε μεγάλα jet που πετάνε σε μεγαλύτερο υψόμετρο.
Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, άνθρωποι από όλες τις χώρες του κόσμου άρχισαν να παρατηρούν ένα φαινόμενο που δεν είχαν ξαναδεί. Περίεργες διασταυρώσεις, μακρόστενα παχιά σύννεφα με γωνίες, κυκλικές η ελλειπτικές πτήσεις αεροσκαφών σε ασυνήθιστα χαμηλό υψόμετρο και μια ανεξήγητη θολούρα να κρύβει τον ήλιο. Ψάξτε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες πριν τη δεκαετία του ’90 για περίεργους σχηματισμούς νεφών. Δε θα βρείτε πουθενά.
Ο όρος ”χημικές ουρές” (chemtrails) αναφέρθηκε πρώτη φορά από τον αμερικανό δημοσιογράφο William Thomas το 1999. Ο διακεκριμένος χημικός Νίκος Κατσαρός σε συνεντεύξεις μας προειδοποιεί για τον κίνδυνο των χημικών αεροψεκασμών. Μόλυνση του εδάφους και του υδροφόρου ορίζοντα, των οικοσυστημάτων και της ανθρώπινης υγείας. Ανεξάρτητοι ερευνητές σε όλη την Ελλάδα και στον κόσμο παρατηρούν το φαινόμενο και μας ενημερώνουν. Άτομα της πολιτικής, βιολόγοι, επιστήμονες, αγρότες, γιατροί, δημοσιογράφοι και κάτοικοι όλου του κόσμου έχουν μιλήσει ανοιχτά για το τι συμβαίνει, παρόλο που ακόμα καμία κυβέρνηση παραδέχεται την ύπαρξη των αεροπλάνων που πραγματοποιούν αεροψεκασμούς.
Παρόμοια προγράμματα αεροψεκασμών έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν. Από το 1961 μέχρι το 1971 οι Η.Π.Α. έριχναν φυτοκτόνα για την απογύμνωση των δασών του Βιετνάμ. H επιχείρηση ονομάστηκε Ranch Hand και η χημική ουσία είχε την κωδική ονομασία ”Agent Orange”. Εκτιμάται ότι η ουσία αυτή επηρέασε 1.000.000 ανθρώπους. Ακρωτηριασμοί, γεννήσεις παιδιών με δυσμορφίες και εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι.
Screen Shot 2013-01-11 at 1.49.49 AM

Screen Shot 2013-01-11 at 1.50.00 AM
Screen Shot 2013-01-11 at 1.50.08 AM


Πότε λοιπόν μιλάμε για αεροψεκασμούς; Αεροψεκασμός υφίσταται όταν η λευκή γραμμή που αφήνει πίσω του ένα αεροπλάνο δε διαλύεται σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά επεκτείνεται, παραμένει στον ουρανό για αρκετές ώρες και μετασχηματίζεται σε τεχνητό σύννεφο. Παρακάτω βλέπουμε τις διαφορές ανάμεσα σε ένα φυσιολογικό ίχνος (contrail) και ένα ίχνος αεροψεκασμού (chemtrail).
Screen Shot 2013-01-11 at 1.51.56 AM

Κάποιοι θα αναρωτηθούν πως ξέρουμε ότι οι ψεκασμοί περιέχουν χημικά στοιχεία και βαρέα μέταλλα. Με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο μπορείτε και μόνοι σας να βρείτε αρκετά τεστ που έγιναν σε νερό της βροχής, στο χώμα, σε λίμνες, καλλιέργειες κτλ.
Τα βαρέα μέταλλα διαταράσσουν τη μεταβολική λειτουργία του ανθρώπου με 2 τρόπους:
α) Επηρεάζουν τη λειτουργία των αδένων και των ζωτικών οργάνων όπως καρδιά, εγκέφαλο, νεφρά, συκώτι, οστά και άλλα.
β) Εκτοπίζουν θρεπτικά ανόργανα στοιχεία τα οποία είναι χρήσιμα για το σώμα. Για παράδειγμα το κάδμιο ή ο μόλυβδος μπορούν να εγκατασταθούν στη θέση του ασβεστίου αλλά δε μπορούν να εκπληρώσουν τον ίδιο ρόλο. Με απλά λόγια τα διατροφικά μεταλλικά στοιχεία δε μπορούν να αντικατασταθούν από βαρέα μέταλλα.
Τα πιο γνωστά είναι ο υδράργυρος, σίδηρος, χρώμιο, μόλυβδος, κάδμιο, ψευδάργυρος, μαγγάνιο, χαλκός, νικέλιο και το αρσενικό. Μπορούν να εισχωρήσουν στον οργανισμό μας μέσω της τροφής, των ποτών, από το δέρμα και φυσικά από τον αέρα που αναπνέουμε. Μην εκτίθεστε στη βροχή, γιατί τα χημικά στοιχεία απορροφούνται μέσω του δέρματος. Αν τύχει και βραχείτε κάντε μπάνιο το συντομότερο.
Οι αεροψεκασμοί περιέχουν σε μεγάλο ποσοστό και αλουμίνιο. Ακόμα και τροφές που μαγειρεύονται σε σκεύη αλουμινίου προκαλούν φλεγμονές στο παχύ έντερο.  Το αλουμίνιο, μπορεί να μην ανήκει στα βαρέα μέταλλα, αλλά είναι εξαιρετικά τοξικό όχι μόνο για τον άνθρωπο αλλά για τα ζώα και τις καλλιέργειες. Μα δεν υπάρχει αλουμίνιο στο περιβάλλον; Ναι υπάρχει, αλλά μετά την εμφάνιση των αεροψεκασμών άρχισαν να αυξάνονται ορισμένες ασθένειες όπως alzheimer και να καταστρέφονται καλλιέργειες σε όλο τον κόσμο.  Τώρα ξέρουμε γιατί η εταιρία Monsanto κατασκεύασε γενετικά τροποποιημένους σπόρους, οι οποίοι είναι ανθεκτικοί στο αλουμίνιο. Οι ίδιοι παράγοντες που προσφέρουν τις λύσεις, αρχικά δημιουργούν και τα προβλήματα. Όταν ο ανυποψίαστος αγρότης βλέπει τη σοδειά του να μην ευδοκιμεί θα αναγκαστεί να στραφεί σε μεταλλαγμένους σπόρους. Έτσι, όταν μια μεγάλη εταιρία ελέγχει την τροφή, ελέγχει και όλο τον πλανήτη.
Ποιός μας διαβεβαιώνει ότι δεν εμπλέκονται και φαρμακευτικές εταιρίες; Αν πάρουμε ως παράδειγμα τους μεταλλαγμένους σπόρους, τότε οι φαρμακευτικές εταιρίες μπορούν να ψεκάζουν βακτήρια για να πλασάρουν αργότερα νέα εμβόλια.
Ένας άλλος λόγος που πραγματοποιούνται οι αεροψεκασμοί είναι η γεωμηχανική. Γεωμηχανική (geoengineering), είναι η τεχνητή διαχείρηση του κλίματος προκειμένου να μετριαστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου η αλλιώς η υπερθέρμανση του πλανήτη.
Screen Shot 2013-01-11 at 1.53.19 AM
Στο Συνέδριο Αμερικάνικης Εταιρίας Ανάπτυξης της Επιστήμης (AAAC) αναφέρθηκε ότι η χρήση ψεκασμού ουσιών που θα αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία θα μπορέσει να μειώσει την υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο γνωστός γεωμηχανικός David Keith δήλωσε:
”Μπορείς να ρίξεις εύκολα σωματίδια αλουμινίου, ψεκάζοντας από αεροπλάνα αέριο αλουμινίου που στη συνέχεια οξειδώνεται. Η γεωμηχανική ψεκασμών δείχνει τόσο φθηνή που το κόστος δεν αποτελεί πρόβλημα. Δεν είναι και τόσο ηθικός ο κίνδυνος, περισσότερο είναι σαν να εκμεταλλευόμαστε τα εγγόνια μας.”
Ο David Keith αν και αρνήθηκε την ύπαρξη προγραμμάτων ψεκασμού, στην ουσία μας λέει ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν τέτοια προγράμματα με το ανάλογο ρίσκο στις μελλοντικές γενιές (σιγά σιγά μας προετοιμάζει). Και ποιος μας εγγυάται ότι δεν επιβαρύνονται και οι σημερινές γενιές; Το νερό μας, η τροφή μας και ο αέρας που αναπνέουμε. Γιατί όπως γνωρίζουμε αυτά τα σωματίδια μετά από αρκετές ώρες έως μια μέρα πέφτουν στο έδαφος.
Όσο αφορά την παγκόσμια υπερθέρμανση, το 2006 κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο ”An Inconvenient Truth” (Μια Άβολη Αλήθεια), στο οποίο ο πρώην αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. Al Gore μας τρομοκρατεί λέγοντας ότι είμαστε υπεύθυνοι για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και ότι είναι ζωτικής σημασίας η λήψη αποφάσεων που θα μας γλυτώσουν από πιθανές καταστροφές.
Αν και μας λένε ότι η υπερθέρμανση προκαλείται από ανθρώπινες δραστηριότητες, ο κύριος υπεύθυνος είναι ο ήλιος. Η Γη έχει ξαναζήσει παρόμοιες και μεγαλύτερες αλλαγές θερμοκρασίας εκατοντάδες χρόνια πριν, τότε που δεν υπήρχε βιομηχανική δραστηριότητα. Το μεγαλύτερο μέρος των επιστημόνων υποστηρίζουν ότι όσο αυξάνεται το διοξείδιο του άνθρακα ανάλογα αυξάνεται και η θερμοκρασία. Στην πραγματικότητα όμως συμβαίνει το αντίθετο. Προσέξτε γιατί είναι σημαντικό. Αρχικά ο ήλιος θερμαίνει τον πλανήτη και έπειτα ακολουθεί η αύξηση διοξειδίου, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν. Το διοξείδιο του άνθρακα παίζει κι αυτό το ρόλο του για τη συντήρηση της ζωής στη Γη. Τέτοιου είδους προγράμματα όπως αυτό της γεωμηχανικής-αεροψεκασμών είναι επικίνδυνα για τον πλανήτη.
Screen Shot 2013-01-11 at 1.54.15 AM
Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι αεροψεκασμοί σχετίζονται άμεσα με το H.A.A.R.P. (High-frequency Active Auroral Research Program), το οποίο βασίζεται σε μία από τις ιδέες του σέρβου εφευρέτη Nicola Tesla. Βρίσκεται στην Gakona της Αλάσκα. Σύμφωνα με τον Δρ. Nick Begich το H.A.A.R.P. είναι ένας τρόπος ελέγχου του καιρού.
Κατά την επίσημη εξήγηση, είναι ένα σύστημα που μελετά την ιονόσφαιρα για τη βελτίωση της τεχνολογίας των επικοινωνιών (HF, VHF, ELF κτλ.) και χρηματοδοτείται κυρίως από την Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό των Η.Π.Α.  Αποτελείται από 180 διπολικές κεραίες οι οποίες λειτουργούν μαζί ως μία και μπορoύν να παράγουν 3.6 εκατομμύρια watt. Οι ραδιοσυχνότητες HF που εκπέμπονται από 2.8 έως 10MHz διεγείρουν τα ηλεκτρόνια της ιονόσφαιρας και παράγουν ασθενή κύματα VLF, ELF κτλ. τα οποία αντανακλώνται στη Γη όπως βλέπουμε στο παρακάτω σχήμα. Να σημειωθεί ότι οι συχνότητες ELF μπορούν να διαπεράσουν το έδαφος η τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωγραφικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά, η… την υπόγεια βάση ενός εχθρού!
Screen Shot 2013-01-11 at 1.55.38 AM

Τα ραδιοκύματα που δημιουργεί το H.A.A.R.P. μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς, να ενεργοποιήσουν ηφαίστεια και τυφώνες η να επηρεάσει τον νου των ανθρώπων. Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες συχνότητες μπορεί να τους κάνει εχθρικούς, υποτονικούς κτλ. όπως ακριβώς είχε συμβεί παλαιότερα σε κρατούμενους στη Ρωσία.
Όταν όμως η ατμόσφαιρα είναι ιονισμένη με μεταλλικά σωματίδια που προέρχονται από τους αεροψεκασμούς, λειτουργούν ως αγωγοί και αυξάνονται οι δυνατότητες του H.A.A.R.P. Τα σωματίδια του αλουμινίου εισχωρούν στον οργανισμό μας οπότε κι εμείς οι ίδιοι είμαστε ιονισμένοι. Αν για παράδειγμα μια πόλη δεχθεί αεροψεκασμούς τότε το H.A.A.R.P. πετυχαίνει πιο στοχευμένο αποτέλεσμα.
Συνοψίζοντας, μπορούμε να σκεφτούμε ότι κάποιοι ξοδεύουν πολύ χρόνο και χρήμα για να ψεκάσουν τον πλανήτη. Οι ατζέντες τους είναι πολλές, από τον έλεγχο του καιρού και την μετάλλαξη των σπόρων μέχρι τη δημιουργία καταστροφών και χειραγώγηση του ανθρώπινου μυαλού. Τα προγράμματα αεροψεκασμών για τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι απλά μια πρόφαση, εφόσον δεν υφίσταται υπερθέρμανση έτσι όπως την παρουσιάζουν. Αν σταματήσουμε να λέμε ”η φύση εκδικείται” και δούμε τις δυνατότητες του H.A.A.R.P. τότε όλα βγάζουν νόημα.  Οι παραπάνω πληροφορίες είναι μόνο ένα ερέθισμα για εσάς που θέλετε να ασχοληθείτε πραγματικά με το θέμα. Ενημερωθείτε, καταγράψτε ότι βλέπετε, ξεκινήστε δημόσιους διαλόγους και διαδώστε όσα ανακαλύψετε. Ο αγώνας ξεκινά μέσα στον καθένα μας.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων (Ε.Ο.Ε.) που μας έδωσε τη δυνατότητα δημοσίευσης αυτού του άρθρου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΕ : ”ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ’

ΝΕΜΕΣΙΣ (((ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ))) ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ (((ΕΟΕ)))


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ (((ΕΟΕ)))..ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ ΝΕΜΕΣΙΣ τ. Ιανουάριος 2013




Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ


Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Στην Αρχαία Ελλάδα,υπήρχε το δωδεκάθεον. Καθένας από τους θεούς,προστάτευε κάτι,όπως άλλωστε πληροφορούμεθα και από την Θεογονία του Ησιόδου αλλά και συμπερασματικά από διάφορα μνημεία λογοτεχνικά όπως τα Ομηρικά έπη.Πλην των 12 θεών,στον Όλυμπο,υπήρχανε και διάφορες άλλες θεότητες, δευτερούσης σημασίας και οι οποίες έχουνε συνδεθεί ποικιλοτρόπως με την σύγχρονη ζωή,όπως ο αστερισμός της Άρκτου,ο Γκιόνης το πτηνό,κλπ.
Το δωδεκάθεον έμεινε ως το 395 Μ.Χ,οπότε και με την βυζαντινή αυτοκρατορία,ο Χριστιανισμός,καθιερώθηκε οριστικά.Στις ημέρες μας,παρατηρούμε αρκετούς Έλληνες,να υιοθετούνε το δωδεκάθεον ως πατρώα θρησκεία.
Κατά την διάρκεια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας,είχαμε ένα θεοκρατικό καθεστώς,βάσει του οποίου ο εκάστοτε αυτοκράτωρ,εθεωρείτο θεός.Βάσει αυτού του καθεστώτοςλίγο ή πολύ,ολόκληρες εθνότητες κατεδιώχθησαν εξαιτίας των θρησκειών τους και ποικιλοτρόπως.Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την απογύμνωση των Ελληνικών αρχαίων, πολλά από τα οποία κατακρατώνται ακόμη στην Ιταλία,τα περισσότερα εκ των οποίων στην ολυμπιάδα που είχε παρακολουθήσει ο ανισόρροπος Νέρων,από τον οποίο επίσης ξεκινήσανε και οι διωγμοί κατά των Χριστιανών,οι οποίοι εθεωρούντο εχθροί της ασφάλειας της ρωμαϊκής επικρατείας.Κυριότεροι διωγμοί,αναφέρονται του Αντωνίνου Πίου, του Δεκίου,του Δομιτιανού,του Διοκλητιανού με διάφορες αφορμές.Σταματήσανε το 311 Μ.Χ με την υπογραφή της ανεξιθρησκείας στο Μεδιόλανο (σημερινό Μιλάνο) από τον Μέγα Κωνσταντίνο,ο οποίος βρήκε τον Τίμιο Σταυρό στα Ιεροσόλυμα,το μεγαλύτερο μέρος του οποίου φυλάσσεται στο Άγιον Όρος.(Περι διωγμών Φαβιόλα).

Με την ολοένα μεγαλύτερη διάδοση του Χριστιανισμού,καθιερώθηκαν και 4 Πατριαρχεία,Κωνσταντινουπόλεως,Ρώμης,Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων.
Από καιρό εις καιρό,ενεφανίσθησαν και διάφορες αιρέσεις(Αρειανισμός,μονοφυσιτισμός),ώσπου το 954,με υπαιτιότητα του Πάπα της Ρώμης Νικολάου Α’,επήλθε το σχίσμα,μιας και η παπική εκκλησία,διεκδικούσε εξουσία δυσανάλογη,με το αιτιολογικό,πως ο Άγιος Πέτρος,ήτανε ο πρώτος Πάπας της Ρώμης και ως εκ τούτου,οι πάπες,είχανε αλάθητο(!).
Σκληρά δοκιμάστηκε ο Χριστιανισμός στα χρόνια της τουρκοκρατίας,οπότε και είχανε σημειωθεί φριχτά κακουργήματα από τους απίστους για να ξεχάσουνε οι Έλληνες την Θρησκεία τους,όπως το παιδομάζωμα,η δήμευση περιουσιών μοναστηριών,αποκεφαλισμός πολλών που δεν αλλαξοπιστούσανε.Μ’ολ’αυτά όμως ο Χριστιανισμός,εξακολουθεί να υφίσταται,παρά τις προσπάθειες των τελευταίων ετών από τις κυβερνήσεις της Ελλάδος,να τον εξαλείψουνε με διάφορα πλάγια μέσα.
Από την άλλη,ο καθολικισμός,είναι υπεύθυνος για πάμπολλα εγκλήματα,εν εκ των οποίων τα περίφημα συγχωροχάρτια εξαιτίας των οποίων,ο Μαρτίνος Λούθηρος,το 1521 και αργότερα,ο Καλβίνος και ο Σβίγγλιος,κάνανε τους διαμαρτυρομένους Χριστιανούς ή Προτεστάντες.Επίσης,μην αγνοούμε την τρομερή ιερα εξέταση που θανάτωσε πολλούς αθώους με την πυρά,τάχα για μαγείες,ενώ σκοπός,ήτανε η υφαρπαγή της περιουσίας των,απ’όπου και τα αμύθητα πλούτη του Βατικανού,τα οποία εμπλουτίζονται περισσότερο από πωλήσεις όπλων,εμπόριο οργάνων ανθρώπων(Βοσνία)κλπ.
ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΕ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΒΕΡΗΣ