Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΕΛΟΣ...Η NASA Ανακαλύπτει Κρυμμένες Πύλες Στο Μαγνητικό Πεδίο Της Γης !! - ΒΙΝΤΕΟ


ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΕΛΟΣ...Η NASA Ανακαλύπτει Κρυμμένες Πύλες Στο Μαγνητικό Πεδίο Της Γης !! - ΒΙΝΤΕΟ


Ο πλανήτης μας έχει διανύσει πολύ δρόμο επιστημονικών ανακαλύψεων και αποκαλύψεων. Η μη συμβατική επιστήμη έχει αρχίσει να ανακαλύπτει νέες έννοιες της πραγματικότητας που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την αντίληψή μας για τον πλανήτη μας και το εξωγήινο περιβάλλον που το
περιβάλλει για πάντα.
Αστροπύλες, σκουληκότρυπες, και πύλες έχουν αποτελέσει το αντικείμενο των θεωριών συνωμοσίας και θεωρητικής φυσικής επί δεκαετίες, αλλά αυτό φτάνει στο τέλος , καθώς συνεχίζουμε να αυξάνουμε την κατανόηση μας για την αληθινή φύση της πραγματικότητας μας.

Στη φυσική, μια σκουληκότρυπα ήταν ένα υποθετικό χαρακτηριστικό του χωροχρόνου που αποτελούσε μια συντόμευση μέσα στο χώρο-χρόνο. Συχνά αναρωτιόμαστε πώς οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να ταξιδέψουν μέχρι τη γη και η ύπαρξη της θα μπορούσε να είναι μία από τις πολλές εξηγήσεις.
Αν και οι επιστήμονες ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά έχουν ανακαλύψει, όλα αυτά ανοίγουν στο μυαλό πολλές νέες δυνατότητες. Όσον αφορά την μετατροπή της επιστημονικής φαντασίας σε πραγματικότητα η επιστήμη δείχνει ότι συμβαίνει αρκετά συχνά στις μέρες μας και η NASA έκανε ένα ακόμη μεγάλο βήμα ανακοινώνοντας την ανακάλυψη κρυφών πυλών στο μαγνητικό πεδίο της Γης .
Η NASA ονομάζει αυτά τα σημεία X-points ή περιοχές διάχυσης ηλεκτρονίων. Είναι μέρη όπου το μαγνητικό πεδίο της Γης συνδέεται με το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου, το οποίο με τη σειρά του δημιουργεί μια συνεχή διαδρομή που οδηγεί από τον πλανήτη μας στην ατμόσφαιρα του ήλιου, η οποία είναι 93 εκατομμύρια μίλια μακριά.

H NASA χρησιμοποίησε το διαστημόπλοιο της ΘΕΜΙΣ , καθώς και τους ευρωπαϊκούς συλλέκτες ανιχνευτές (European Cluster probe), για να εξετάσει αυτό το φαινόμενο. Βρήκαν ότι οι πύλες ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές κάθε μέρα. Είναι αστείο, γιατί υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα σημεία προς τον ήλιο αποτελούν μία τεράστια ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ για τους «θεούς» και το πέρασμα τους, μπροστά και πίσω, προς άλλες διαστάσεις και σύμπαντα.
Οι πύλες που η NASA έχει ανακαλύψει συνήθως βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Γη και οι περισσότερες από αυτές είναι βραχύβιες. Άλλες είναι τεράστιες και συνεχείς.
Όσο οι επιστήμονες μπορούν να καθορίσουν, οι πύλες βοηθούν στη μεταφορά τόνων μαγνητικών φορτισμένων σωματίδιων που πηγάζουν από τον Ήλιο και τα οποία προκαλούν τα βόρεια και νότια φώτα και τις γεωμαγνητικές καταιγίδες. Βοηθούν στη μεταφορά του μαγνητικού πεδίου από τον Ήλιου στη Γη.
Το 2014, η αμερικανική διαστημική υπηρεσία, θα ξεκινήσει μια νέα αποστολή που ονομάζεται Magnetospheric, κλίμακα πολλαπλών αποστολών (MMS), η οποία θα περιλαμβάνει τέσσερα διαστημόπλοια που θα κυκλώσουν τη Γη για να εντοπίσουν και να μελετήσουν στη συνέχεια, αυτές τις πύλες.
Θα εντοπίσουν τα σημεία όπου η Γη και τα μαγνητικά πεδία του Ήλιου συνδέονται και σχηματίζουν αυτές τις ανεξήγητες πύλες. Η NASA χρηματοδότησε το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα για αυτή τη μελέτη, αλλά εξακολουθεί να μην είναι ξεκάθαρο ως προς το ποιες είναι αυτές οι πύλες.
Αυτό που έχουν καταφέρει είναι η παρατήρηση των φορτισμένων σωματιδίων που ρέουν μέσα από αυτές και που προκαλούν ηλεκτρο-μαγνητικά φαινόμενα στην ατμόσφαιρα της Γης. Οι Μαγνητικές πύλες είναι αόρατες, ασταθείς και αβέβαιες. Ανοίγουν και κλείνουν χωρίς θέρμανση και δεν υπάρχουν σημεία καθοδήγησης είπε ο Δρ Scudder, από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα.





ΠΗΓΗΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TRIKLOPODIA.COM

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ-ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ

ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ



ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στην εβραϊκή Γλώσσα η λέξη «ΕΛΟΧΙΜ» έχει πολλές ερμηνείες. Σημαίνει τους Υιούς του Θεού, τους Αγγέλους, τους άρχοντες και τους ανθρώπους που διακρίνονται για την αρετή τους. Έτσι, σε πολλά κείμενα, όταν

μιλούν για τους «ΕΛΟΧΙΜ», αλλού εννοούν τους Αγγέλους του Θεού και αλλού τα Παιδιά του Θεού. Συνεπώς, σε πολ­λές περιπτώσεις, οι Υιοί του Θεού μπορεί να αποκαλούνται Άγγελοι του Θεού, όπως επίσης και οι ενάρετοι άνθρωποι να αποκαλούνται κι αυτοί Άγγελοι.
Η Ρω­μαιοκαθολική Εκκλησία μάλιστα, στην επίσημη έκδοση της Καινής Διαθήκης, τηνVulgata, μεταφράζει τους «ΕΛΟΧΙΜ» σαν τα Παιδιά του Θεού.
Με το θέμα αυτό ασχολήθηκε και ο Πατέ­ρας της Δύσης Άγιος Αυγουστίνος, ο οποίος, στο βιβλίο «Πολιτεία του Θεού» (De civitate dei), υποστηρίζει πως με τον όρο «ΕΛΟΧΙΜ» εννοούνται οι ενάρετοι άνθρωποι, καθώς οι Άγγελοι είναι πνεύματα και δεν έχουν ούτε φύλο, ούτε υλικά σώματα. Επομένως, δεν ήταν δυνατό οι Άγγελοι να συνάψουν σχέσεις με τις κόρες των ανθρώπων και άρα, στο βιβλίο του Ενόχ, με τη λέξη «ΕΛΟΧΙΜ» εννοούνται οι ενάρετοι. Αυτό άλ­λωστε αποδεικνύεται και στο βιβλίο της «Γένεσης», όπου στο έκτο κεφάλαιο και τρίτο στίχο (6,3) ο Θεός αναφέρεται σε ανθρώπους και όχι σε Αγγέλους, όταν λέει: «Δεν θα παραμείνει το ζωοποιό Πνεύμα μου στους ανθρώπους για πάντα, γιατί είναι σαρκικοί». Επομένως, αυτοί που προσελκύστηκαν από τις όμορφες γυναίκες και ενώθηκαν μαζί τους ήταν οι ενάρετοι άνθρωποι και όχι οι Άγγελοι.
Ο ίδιος ο Ιησούς, μιλώντας στους Σαδδουκαίους για την ανάσταση των νεκρών, τους είπε: «Όταν αναστηθούν οι νεκροί, ούτε θα νυμ­φεύονται ούτε θα παντρεύονται, αλλά θα είναι όπως οι άγγελοι στον ουρανό» (Κατά Ματθαίον 22,30).
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 13 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΣ Κ ΔΟΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ …ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΙΝΚ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ENIGMA TV COM

Βρισκόμαστε ακριβώς στην εφαρμογή του 5ου πρωτοκόλλου των Σιωνιστών.


Βρισκόμαστε ακριβώς στην εφαρμογή του 5ου πρωτοκόλλου των Σιωνιστών.


Ποια μορφή διοικήσεως μπορεί κανείς να δώσει σε κοινωνίες, στις οποίες η διαφθορά εισχώρησε παντού, στις οποίες δε φτάνει κανείς στον πλούτο παρά μόνο μέσω εκείνων των ικανών εκπλήξεων, που είναι ψευτολωποδυσίες, στις οποίες βασιλεύει η ακολασία των ηθών και η ηθική δε συγκρατείται παρά μόνο με τιμωρίες και με σκληρούς νόμους και όχι με εκούσια παραδεκτές αρχές, στις οποίες τα αισθήματα της Πατρίδας και της Θρησκείας καταπνίγονται από κοσμοπολίτικες δοξασίες;
Ποια μορφή Κυβερνήσεως να δώσει κανείς σ' αυτές τις κοινωνίες εκτός από την αυταρχική μορφή, την οποία θα περιγράψω παρακάτω; Θα κανονίσουμε μηχανικά τις πράξεις του πολιτικού βίου των υπηκόων μας με νέους νόμους. Οι νόμοι αυτοί θα καταργήσουν μία προς μία όλες τις πάρα πολύ μεγάλες ελευθερίες, οι οποίες χορηγήθηκαν από τους Χριστιανούς, και η βασιλεία μας θα εκδηλωθεί με έναν αυταρχισμό τόσο επιβλητικό, ώστε να είναι σε θέση σε κάθε χρόνο και τόπο να φιμώσει τους Χριστιανούς, οι οποίοι θα θελήσουν να μας κάνουν αντιπολίτευση και θα είναι δυσαρεστημένοι.
Όταν ο λαός θεωρούσε τα βασιλικά πρόσωπα ως μια καθαρή απόρροια της Θείας Θελήσεως, υποτασσόταν χωρίς ψίθυρο στην απολυταρχία των βασιλιάδων. Αλλά από την ημέρα που έχουμε υποβάλλει στους ανθρώπους την ιδέα των ατομικών τους δικαιωμάτων, θεώρησαν τα βασιλικά πρόσωπα ως απλούς θνητούς. Το "ελέω Θεού" έπεσε από το κεφάλι των βασιλιάδων, αφού τους αφαιρέσαμε την πίστη τους προς το Θεό. Η εξουσία μεταφέρθηκε στο δρόμο, δηλ. σ' έναν τόπο δημόσιο, και έτσι εμείς την κυριεύσαμε.
Οι δυνάμεις δε μπορούν να συνάψουν ούτε την πιο ασήμαντη συμφωνία χωρίς να παίρνουμε εμείς μέρος σ' αυτή.
Η επιστήμη της πολιτικής οικονομίας, που επινοήθηκε από τους σοφούς μας, μας δείχνει από πολύ καιρό το ακατανίκητο γόητρο του χρυσού.
Το κεφάλαιο, για να έχει τα χέρια ελεύθερα, οφείλει να πετύχει το μονοπώλιο της βιομηχανίας και του εμπορίου. Αυτό ακριβώς πραγματοποιεί συνεχώς ένα αόρατο χέρι σε όλα τα μέρη του κόσμου.
Το μεγαλειώδες πρόβλημα της Κυβερνήσεώς μας είναι να εξασθενίζουμε το δημόσιο φρόνημα μέσω της κριτικής, να κάνουμε τους λαούς να χάνουν την συνήθεια να σκέπτονται, γιατί η σκέψη δημιουργεί την αντιπολίτευση, να μετατρέπουμε τις δυνάμεις της σκέψης σε ρητορικές αψιμαχίες.
Θα οικειοποιηθούμε τη φυσιογνωμία όλων των κομμάτων, όλων των τάσεων και θα τις διδάξουμε στους ρήτορές μας, που θα μιλάνε τόσο πολύ, ώστε όλος ο κόσμος θα απαυδήσει ακούγοντάς τους.
Για την εξασφάλιση της κοινής γνώμης στα χέρια μας, πρέπει να την κάνουμε περίπλοκη, εκφράζοντας από διάφορα μέρη και για πολύ χρόνο τόσες αντιφατικές γνώμες, ώστε οι Χριστιανοί θα χαθούν στο τέλος μέσα στο λαβύρινθό τους και θα πιστέψουν τελικά ότι αξίζει πολύ καλύτερα να μην έχει κάποιος καμία γνώμη στην πολιτική. Αυτά είναι ζητήματα που η κοινωνία δεν πρέπει να γνωρίζει. Δεν επιτρέπεται να τα γνωρίζει εκτός από εκείνον, ο οποίος τη διευθύνει. Αυτό είναι το πρώτο μυστικό.
Θα κουράζουμε τόσο πολύ τους Χριστιανούς μ' αυτή την ελευθερία, ώστε θα τους εξαναγκάζουμε να μας προσφέρουν μια διεθνή εξουσία, η διάταξη της οποίας θα είναι τέτοια, ώστε να κατορθώσει, χωρίς να τις συντρίψει, να περιλάβει τις δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και να σχηματίσει την Υπέρτατη Κυβέρνηση.kalami.net
Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»(Πρόκειται για κείμενα των Ιουδαίων (Illuminati-Πεφωτισμένων) τα οποία αποκαλύφθηκαν το 1902 από τον Ρώσο Σέργιο Νείλο. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους οι Εβραίοι αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε - μέχρι της σήμερα - ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους! Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!)ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ Ελληνικά και Ορθόδοξα: Βρισκόμαστε ακριβώς στην εφαρμογή του 5ου πρωτοκόλλου των Σιωνιστών.

----ΕΟΕ----ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΣΜΙΔΗ


Eoellas web radio ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΣΜΙΔΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ITUNES. ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ http://eoellas.org/webradio

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ!!!

Οι Ναζί είχαν ανακαλύψει άγαλμα 1000 ετών που φέρει τη σβάστικα..Και ήταν φτιαγμένο από μετεωρίτη και είχε


Οι Ναζί είχαν ανακαλύψει άγαλμα 1000 ετών που φέρει τη σβάστικα..Και ήταν φτιαγμένο από μετεωρίτη και είχε


Να και μια είδηση λες και είναι βγαλμένη από ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς...
Αρχαιολόγοι υποστηρίζουν πως ένα αγαλματίδιο που ανακαλύφτηκε από τους Ναζί τη δεκαετία του τριάντα είναι φτιαγμένο από υλικό μετεωρίτη!

 Πρόκειται για ένα αγαλματίδιο ενός άντρα που φέρει τη σβάστικα στην κοιλιά, το οποίο έχει 24 εκατοστά ύψος, ζυγίζει 10 κιλά και κατασκευάστηκε από ένα σπάνιο είδος σιδήρου πριν από 1000 περίπου χρόνια.

 Ανακαλύφτηκε στο Θιβέτ το 1938 από τον επιστήμονα Ερνστ Σάφερ, ο οποίος βρισκόταν εκεί με εντολή του αρχηγού των Ες Ες, Χάινριχ Χίμλερ, προκειμένου να εντοπίσει τις ρίζες της… Άριας φυλής.
 Το υλικό το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να κατασκευαστεί ο επονομαζόμενος «Σιδερένιος Άντρας» εικάζεται πως προέρχεται από το μετεωρίτη Τσίνγκα που προσέκρουσε στον πλανήτη μας πριν από περίπου 15.000 χρόνια…

Πιστεύουν ότι είναι μέρος μετεωρίτη, ο οποίος συνετρίβη περίπου πριν 15.000 χρόνια . Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν από το περιοδικό, Meteoritics and Planetary Science ..
Η εκστρατεία του επιστήμονα Ερνστ Σάφερ,υποστηρίχθηκε από τους Ναζί, ιδίως από Χάινριχ Χίμλερ, επικεφαλής των SS.

Ο Χίμλερ πίστευε ότι η Άρια φυλή προέρχεται από το Θιβέτ και ήταν ήθελε πάση θυσία να ανακτήσει τα αντικείμενα από την περιοχή.
www.bbc.co.uk/news/science-environment-19735959


Πηγή: ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: Οι Ναζί είχαν ανακαλύψει άγαλμα 1000 ετών που φέρει τη σβάστικα..Και ήταν φτιαγμένο από μετεωρίτη και είχε http://www.staparaskinia.gr/2013/03/1000_11.html#ixzz2NEZrdZq0

Πόσο Πάτο Θα Πιάσει Πια Αυτή Η Κατάσταση;

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα.
Μπορεί κανείς να μου πει γιατί Υπόδικοι υπάλληλοι επιβραβεύονται με μισθούς άνω των 10.000 ευρώ;( Ελευθεροτυπία, 10/3) . 

Γιατί τουλάχιστον 6 δικογραφίες για τα σκάνδαλα στον ΕΟΤ , οι οποίες βασίστηκαν στα στοιχεία των αντίστοιχων ερευνών του ΣΔΟΕ , έχουν ξεχαστεί στα «αζήτητα» της Βουλής όπου εστάλησαν με το ερώτημα για εφαρμογή του νόμου περί ευθύνης υπουργών;
Γιατί υπάλληλοι , αν και εμπλέκονται σε υποθέσεις οικονομικών ατασθαλιών ...
εκατομμυρίων ευρώ στο υπουργείο Τουρισμού, «αθωώθηκαν» ουσιαστικά - πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη- από τα αρμόδια πειθαρχικά συμβούλια του Οργανισμού και μετατέθηκαν σε θέσεις εργασίας στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες ηπείρους, με μηνιαίο εισόδημα που ξεπερνά τα δέκα χιλιάδες ευρώ; 

Μπορεί κάποιος λογικός άνθρωπος, ενδεχομένως κάποιος νομικός, δικαστής ή εισαγγελέας να μου πει γιατί οι δικογραφίες «ξεχάστηκαν» στα συρτάρια του Κοινοβουλίου, με αποτέλεσμα τυχόν αδικήματα πολιτικών προσώπων να κινδυνεύουν πλέον με παραγραφή; 

Γιατί την ίδια στιγμή, οι ποινικές ευθύνες που παραμένουν για τα μη πολιτικά πρόσωπα «γιατρεύονται» με «χρυσές μεταθέσεις» ; 

Αλλά πρέπει και κάποιος να μου πει γιατί μετά την καραμπινάτη «Υπόθεση Χριστοφοράκου» που έφυγε σαν …κύριος πριν τον τσιμπήσουν, συνέβη το ίδιο ( Το Βήμα, 10/3) με τον φυγόδικο Πέτρο Κυριακίδη – θεωρείται ο ιθύνων νους στο σκάνδαλο της Proton BanΚ- που το έσκασε, ντυμένος… παπάς γνωρίζοντας για την επικείμενη σύλληψή του και επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροπλάνο με τελικό προορισμό τη Λατινική Αμερική ; 

Πως δηλαδή ο επιχειρηματίας, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ιδιοκτήτης τεσσάρων Μ.Μ.Ε. ενημερώθηκε άμεσα για την επικείμενη σύλληψή του; Ήταν κάποιο «βαθύ λαρύγγι» που τον …ειδοποίησε;
Είχε πράγματι πλούσιο pay-roll εργαζομένων σε διάφορες κομβικές θέσεις έτσι ώστε να μπορέσει με άνεση να επιβιβαστεί σε ιδιωτικό αεροπλάνο, με τη συνοδεία μάλιστα άλλων δύο κληρικών (ή κάποιων που προσποιούνταν τους κληρικούς) ντυμένος παπάς ; 

Ισχύει ότι αν και το σχέδιο πτήσης που δόθηκε ήταν για τα Ιεροσόλυμα, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, στην πορεία άλλαξε και τελικά το αεροπλάνο κατευθύνθηκε προς το Λιχτενστάιν ; 

Αναρωτιέμαι, απορώ και εξίσταμαι ως άτυπος «εκπρόσωπος» εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών που ήδη κρατούν στα χέρια τους αποφάσεις κατάσχεσης και αναγκαστικού πλειστηριασμού κινητής και ακίνητης περιουσίας για χρέη τριών ή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Όπως λ.χ. ο Νίκος Σαχαρίδης που χρωστάει στο Δήμο Αθηναίων 3.020 ευρώ και του βγάζουν σε πλειστηριασμό, με απόφαση δικαστικής επιμελήτριας, «μια τραπεζαρία σχήματος παραλληλόγραμμου από ξύλο, οκτώ καρέκλες με δερμάτινη ταπετσαρία και ένα σύνθετο τριών τεμαχίων από ξύλο»; Μα είναι κράτος αυτό; 

Είναι Πολιτεία;
Είναι Αρχές;
Είναι Δικαιοσύνη;

Ενημερωτικά: Ο Νίκος Σαχαρίδης δεν είναι μεγαλοσχήμων υπάλληλος του ΕΟΤ , ούτε ιδιοκτήτης Μ.Μ.Ε. 
Κουλουροπώλης είναι στην Ομόνοια. 
Και τυφλός. 





Δημήτρης Κωνσταντάρας. 


Epirus - Ellas: Πόσο πάτο θα πιάσει πια αυτή η κατάσταση; ΠΗΓΗ