Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Τώρα live το Ουδείς Αναμάρτητος ----ΕΟΕ----

Μυστικό Συνέδριο του Ιδρύματος Rockefeller «για την συνεργασία στα Βαλκάνια» στη Θεσσαλονίκη, με την συμμετοχή ΓΑΠ


Μυστικό Συνέδριο του Ιδρύματος Rockefeller «για την συνεργασία στα Βαλκάνια» στη Θεσσαλονίκη, με την συμμετοχή ΓΑΠ


Υπό άκρα μυστικότητα - που θυμίζει συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg – διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Rockefeller (Rockfeller Brothers Fund) τριήμερο συνέδριο υπό τον τίτλο «Φόρουμ για την περιφερειακή συνεργασία στα Βαλκάνια».

Συμμετείχαν 55 πολιτικοί, τεχνοκράτες, επιχειρηματίες και αντιπρόσωποι ΜΚΟ από Ελλάδα, Σερβία, Βοσνία, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, Κροατία, Αλβανία και Κόσσοβο.

Καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια η διοργάνωση να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά αλλά και διακριτικά. Υπήρξε πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη που φρουρούσε το ξενοδοχείο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, οι εισερχόμενοι περνούσαν από μαγνητικά συστήματα ανίχνευσης μετάλλων, ενώ η είσοδος επιτρεπόταν μόνο σε όσους είχαν πρόσκληση.

Στο Συνέδριο έλαβε μέρος και «απεύθυνε χαιρετισμό» ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και ιδιαίτερα λαοφιλής στον ελληνικό λαό, Γιώργος Παπανδρέου (γνωστός και ως ΓΑΠ). Μάλιστα ήταν τέτοιες οι εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, που όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Δημοκρατία», η αστυνομία αναγκάστηκε να τον κρατήσει κλειδωμένο μέσα στο ξενοδοχείο όπου λάμβανε χώρα το φόρουμ, λόγω κινδύνου… ασφυκτικών αγκαλιών και απανωτών σβουριχτών φιλιών από τους ευεργετηθέντες (αν και «διεφθαρμένους») Έλληνες. Για αυτό το λόγο ο πρώην πρωθυπουργός αναγκάστηκε να ματαιώσει μέχρι και γεύμα που είχε κανονίσει με φίλους του στο Βυζαντινό Μουσείο.

Ο ΓΑΠ αφού αναφέρθηκε στην ιστορία και τον ρόλο της Θεσσαλονίκης (και εξύμνησε και τον Μπουτάρη!) τόνισε την ανάγκη «τα κράτη-μέλη της ΕΕ να ενώσουν πραγματικά τις δυνάμεις τους», «επενδύοντας στις υποδομές και στα ενεργειακά και τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, στο ανθρώπινο δυναμικό τους και ιδίως στη νέα γενιά... στην περαιτέρω ενίσχυση της δημοκρατίας». «Το κλειδί για την οικονομική ανάπτυξη και των Βαλκανίων», είπε, «είναι η περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των κρατών της περιοχής. Οι οικονομίες τους είναι ήδη σε σημαντικό βαθμό αλληλοεξαρτώμενες». Ο ΓΑΠ έκανε μάλιστα και «παρέμβαση» για την ιθαγένεια. Όχι μόνο υπερασπίστηκε το νόμο "Ραγκούση" για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, αλλά και απηύθυνε σύσταση προς τη συγκυβέρνηση ότι «οφείλει να μην επιτρέψει κανένα πισωγύρισμα»

Το εν λόγω Φόρουμ εμφανίζεται ως «μια πλατφόρμα για τη σύνδεση πολλαπλών φορέων και νέων ηγετών και για την παραγωγή ιδεών και στρατηγικών για την αντιμετώπιση σημαντικών περιφερειακών προκλήσεων και ευκαιριών».

Ο στόχος του Φόρουμ : «είναι τριπλός: να συζητηθούν κοινά προγράμματα δράσης και να συλληφθούν σκέψεις (εδώ είναι ο ρόλος του «διανοητή» ΓΑΠ!) για πλαίσια συνεργασίας. 2) να εξεταστεί η τρέχουσα κατάσταση σε συγκεκριμένες περιοχές μετά, να αναγνωριστούν οι υφιστάμενες δυνατότητες και οι περιορισμοί, καθώς και τα μέτρα που πρέπει να αναληφθούν για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν και να προωθηθούν οι περιφερειακές πρωτοβουλίες 3) να δημιουργηθούν ιδέες για πρωτοβουλίες συνεργασίας - πρωτοβουλίες που θα ξεκινούν ως μικρές, αλλά θα έχουν πραγματικό αντίκτυπο».

Χρηματοδότης του συνεδρίου υπήρξε το Rockefeller Brothers Fund, ένα από τα πρωταγωνιστικά σιωνιστικά ιδρύματα, τα οποία προάγουν την αναγκαιότητα της παγκοσμιοποίησης, για την αντιμετώπιση των σύγχρονων οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών προβλημάτων.

Επισήμως το Rockefeller Brothers Fund (RBF), («Φιλανθρωπία για έναν Αλληλένδετο Κόσμο»), εμφανίζεται ως μια διεθνής φιλανθρωπική οργάνωση που δημιουργήθηκε και διευθύνεται από τα μέλη της οικογένειας Ροκφέλερ. Ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 1940 από πέντε διάσημους αδελφούς RockefellerJohn D.Rockefeller, ΙΙΙ, Νέλσον, LauranceWinthrop και ο David, και είναι διαφορετικό από το Ίδρυμα Ροκφέλερ (RockefellerFoundation), το οποίο είναι πιο ανεξάρτητο από τον έλεγχο της οικογένειας.

Η έδρα του βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, η οποία είναι και η έδρα του ιδρύματος της οικογένειας ‘Rockefeller Family Fund’.

Σημερινός πρόεδρος του RBF είναι ο Stephen Β. Heintz και πρόεδρός του διοικητικού συμβουλίου είναι ο RichardRockefeller, το πέμπτο παιδί του David Rockefeller. Ο εβραϊκής καταγωγής Heintz είναι μέλος του πανίσχυρου CFR (Council onForeign Relations) και τα έτη 2009, 2010, και 2011 το όνομά του συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στους 50 μη- κυβερνητικούς ηγέτες με την μεγαλύτερη επιρροή.

Μέσω της αφειδούς χρηματοδότησης, διάφορων επιχορηγήσεων και υποτροφιών σε ιδρύματα, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, το εν λόγω Fund, επιδιώκει την παγίωση, σε ένα ευρύ πολιτικό και οικονομικό φάσμα, της πεποίθησης πως ο συγκεντρωτισμός οικονομικής και πολιτικής ισχύος σε ένα συγκεκριμένο  -σιωνιστικής φύσεως- κέντρο αποφάσεων, θα λειτουργήσει προς όφελος της ανθρωπότητας.

* Η εβραϊκής καταγωγής οικογένεια τραπεζικών που ακούει στο επίθετο Ροκφέλλερ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Δαυΐδ Ροκφέλλερ προάγει σχεδιασμούς που αφορούν στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Σε αυτόν ανήκει και η φράση: "Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα δεχτούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη". Στην «ανάγκη» παγκόσμιας διακυβέρνησης και δήθεν «συναδέλφωσης» των λαών έχει αναφερθεί επανειλημμένως ο Γ. Παπανδρέου ακόμα και από το βήμα της Βουλής. Βλέπε βίντεο παρακάτω.

**Το 1959 το Rockefeller Brothers Fund χρηματοδότησε την έκδοση της εργασίας με το όνομα “The Mid-Century Challenge toU.SForeign Policy”, όπου εκεί αναφέρεται ότι «δεν μπορούμε να αποφύγουμε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη».

*** ΜΚΟ και οπαδοί της παγκοσμιοποίησης και τηςπολυπολιτισμικότητας, στυλ Παπανδρέου, προωθούν την διαγραφή της εθνικής ταυτότητας, αλλά κάνουν ότι δεν βλέπουν την συμπεριφορά των Σκοπιανών και των Αλβανών και τα αλυτρωτικά τους παραμύθια. Στο βίντεο που ακολουθεί ο ΓΑΠ χορεύει «Μακεδονικό χορό», σε σκοπιανό πανηγύρι…

**** Το Rockefeller Brothers Fund αναφέρεται στην ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία» την οποία και χρηματοδοτεί, ενώ προωθεί την ατζέντα των Σκοπιανών χρησιμοποιώντας την γνωστή καραμέλα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Ωστόσο, όταν πρόκειται για το Ισραήλ ... αλλάζει συχνότητα και δεν επιθυμεί πλέον την πολυπολιτισμικότητα. Υποστηρίζει τη λύση των δύο κρατών για τη Ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση επειδή : "είναι ουσιαστικής σημασίας για την επιβίωση του Ισραήλ ως η εθνική πατρίδα του Εβραϊκού λαού".






ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές (πολλές!): 1,2,3,4,5,6,7891011

New World Order-Wake Up: Μυστικό Συνέδριο του Ιδρύματος Rockefeller «για την συνεργασία στα Βαλκάνια» στη Θεσσαλονίκη, με την συμμετοχή ΓΑΠ ΠΗΓΗ

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ) ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΕ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗ


Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ) ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΕ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗ

clovis_baptism1η Ιουνίου 1885.Σε ένα μικρό χωριουδάκι στους ανατολικούς πρόποδες των Πυρηναίων ,οι κάτοικοι ετοιμάζονται να δεχτούν τον καινούργιο τους ιερέα στην ενορία τους.Το μικρό αυτό χωριουδάκι λέγεται Ρεν-λε Σατό και βρίσκεται σε απόσταση 40 περίπου χιλιομέτρων από την Καρκασόν.Έτσι λοιπόν μέσα στην διάρκεια της ημέρας ο νέος ιερέας καταφθάνει.Είναι 33 ετών και καταγόταν από το χωριό Μονταζέλ που απέχει λίγα μόλις χιλιόμετρα από το Ρεν-λε Σατό.Είναι ευπαρουσίαστος,δραστήριος ,μάθαινε Ελληνικά και μελετούσε τα Εβρα’ι’κά.Τα λατινικά του έχουν γίνει δεύτερη γλώσσα και το ετήσιο εισόδημα του μέχρι το 1891 θα ήταν 6 χρυσές λίρες Αγγλίας.Το όνομα του;Αυτός λοιπόν ο νέος ιερέας του Ρεν-λε Σατό ονομάζεται Μπερανζέ Σονιέρ.(Ίσως κάτι να σας λέει το όνομα του).Ο ιερέας Σονιέρ λοιπόν από την πρώτη κιόλας μέρα αρχίζει το έργο του.Ένα έργο που θα τον αφήσει ανεξίτηλο στα βιβλία της ιστορίας αλλά και του παραλόγου.Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να προσλάβει για οικονόμο και υπηρέτρια μια δεκαοχτάχρονη χωριατοπούλα που λεγόταν Μαρί Ντεναρνό και που έμελλε να είναι το πρόσωπο της εμπιστοσύνης του για ολόκληρη τη ζωή του.Στη συνέχεια θέλει να ξαναχτίσει την σχεδόν κατεστραμμένη εκκλησία του Ρεν-λε Σατό και έτσι ζητάει βοήθεια από τον φίλο του και εφημέριο του γειτονικού χωριού Ρεν-λε Μπεν,Ανρί Μπουντέ.Η εκκλησία του Ρεν-λε Σατό όπου ήταν αποφασισμένος ο Σονιέρ να ξαναχτίσει ήταν αφιερωμένη στην Μαρία Μαγδαληνή και μαζί με τα ερείπια ενός μεσαιωνικού κάστρου των Να’ι’των στην κοντινή περιοχή αλλά και την προγονική κατοικία του Μπερτράν Ντε Μπλανσφόρ τετάρτου μάγιστρου των Να’ι’των συνέθεταν μια ιστορική περιοχή.Έτσι ο Σονιέρ με την ανακαίνιση που θέλει να κάνει στην εκκλησία θέλει να μπει και αυτός σε αυτήν την ιστορία.Έτσι λοιπόν μετά από λίγους μήνες και δανειζόμενος ο Σονιέρ ένα μικρό ποσό από τοπικούς χρηματικούς πόρους ξεκινάει μια απλή ανακαίνιση.
lp

Φυσικά επειδή τα χρήματα δεν ήταν πολλά ο Σονιέρ βοηθάει και ο ίδιος ως εργάτης στην ανακαίνιση.Ένα πρωινό και ενώ ο Σονιέρ προσπάθησε να μετακινήσει τον λίθο του βωμού ο οποίος στηριζόταν σε 2 αρχα’ι’κές βησιγοτθικές στήλες,αντιλαμβάνεται ότι η μια ήταν κούφια.Χωρίς να χάσει χρόνο ο Σονιέρ σπάει την κούφια στήλη και έρχεται αντιμέτωπος με 2 σφραγισμένους ξύλινους σωλήνες.Τους ανοίγει και ανακαλύπτει συνολικά 4 περγαμηνές.Οι 2 από αυτές λέγεται ότι περιείχαν γενεαλογίες,που η μια τους ξεκινούσε από το 1244 και η άλλη από το 1644.Τα 2 άλλα έγγραφα είχαν συνταχθεί στη δεκαετία του 1780 από τον αβά και προκάτοχο του Σονιέρ ως εφημέριου του Ρεν-λε Σατό Αντουάν Μπιγκού.Ο Μπιγκού μάλιστα ήταν προσωπικός ιερέας της οικογένειας των Μπλανσφόρ.Οι 2 περγαμηνές του Μπιγκού φαινομενικά έμοιαζαν με ευλαβικά λατινικά κείμενα από την Καινή Διαθήκη.Αλλά επειδή είπαμε φαινομενικά στη 1η περγαμηνή οι λέξεις διαδέχονταν ακατανόητα η μια την άλλη,χωρίς διαστήματα αναμεσά τους και με την προσθήκη μερικών εντελώς περιττών γραμμάτων.Στην 2η περγαμηνή οι γραμμές ήταν ακρωτηριασμένες με άνισο τρόπο και μερικές φορές στην μέση της λέξης,ενώ μερικά γράμματα υψώνονταν επιδεκτικά επάνω από άλλα.Η αλήθεια σε όλα αυτά είναι ότι όλα τα παραπάνω είναι κρυπτογραφικά κλειδιά ή κώδικες που μερικοί από αυτούς ούτε οι υπολογιστές μπορούν να τους σπάσουν.Έτσι λοιπόν ο Σονιέρ το μοναδικό που κατάφερε να κάνει ήταν να διαβάσει μια σειρά από μια περγαμηνή η οποία έλεγε:ΣΤΟΝ ΔΑΓΟΒΕΡΤΟ Β ́ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΙΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΕΚΡΟΣ.Μετά από όλα αυτά και με την άδεια του δημάρχου του χωριού ο Σονιέρ πηγαίνει στο Παρίσι ώστε να παρουσιάσει τα ευρήματα του σε σημαντικούς εκκλησιαστικούς παράγοντες.Αυτό ήταν,από την στιγμή αυτή και μετά αρχίζουν να συμβαίνουν τα ανεξήγητα και παράξενα πράγματα για τον Σονιέρ.Φτάνει λοιπόν στο Παρίσι και συναντάει τον Αβά Μπιέλ γενικό διευθυντή της ιερατικής σχολής του Αγίου Σουλπικίου(ίσως και αυτό σας θυμίζει κάτι)και τον ανιψιό του Μπιέλ Εμίλ Οφέ για να τους δείξει τις περγαμηνές.
Ο Οφέ από την πρώτη στιγμή φέρνει τον Σονιέρ σε επαφή με γνωστούς λόγιους χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο.Έτσι ο Σονιέρ τις 3 εβδομάδες διαμονής του στο Παρίσι συναναστρέφεται με τους Στεφάν Μαλαρμέ,Μόρις Μέτερλινκ ,με τον συνθέτη Κλόντ Ντεμπισί και γίνεται εραστής της ντίβας της εποχής Έμα Καλβέ που ήταν η Μαρία Κάλλας της εποχής και ιέρεια της παρισινής αποκρυφιστικής υποκουλτούρας.Στο τέλος της διαμονής του στ Παρίσι και αφού το περιεχόμενο των συζητήσεων με τους εκκλησιαστικούς παράγοντες θα μείνει μυστικό για πάντα,ο Σονιέρ αγοράζει 3 αντίγραφα πινάκων από το Λούβρο.Ο 1ος ήταν η προσωπογραφία του Πάπα Καλλεστινού Ε ́ ο 2ος ήταν ένα έργο του Νταβίντ Τενιέ και ο 3ος το περίφημο και έργο κλειδί σε όλη την ιστορία του δισκοπότηρου –ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ- του Πουσέν.Έχοντας επιστρέψει ο Σονιέρ στο Ρεν-λε Σατό τελειώνει την ανακαίση της εκκλησίας αλλά στην είσοδο του ναού στήνει ένα φρικτό άγαλμα του δαίμονα Ασμοδαίο φύλακα των μυστικών.Μέσα στο ναό οι τοιχογραφίες παριστάνουν τα Θεία Πάθη αλλά όλες έχουν κάποια παράξενη ασυνέπεια ή μια προκλητική ή υπονοούμενη απόκλιση από την αφήγηση των γραφών.Όπως για παράδειγμα η τελευταία τοιχογραφία που δείχνει τους μαθητές του Ιησού να παίρνουν το σώμα του νύχτα από τον τάφο.Τέλος στο ναό στην εισοδό του βάζει την επιγραφεί:ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ.Εκτός από όλα αυτά ο Σονιέρ χτίζει ένα πύργο που τον ονομάζει Μάγδαλα,ένα εξοχικό σπίτι που τον ονομάζει Βηθανία ενώ ξεκινάει μια ογκώδη αλληλογραφία με άγνωστα άτομα σε όλη την Ευρώπη και τέλος μαζί με την οικονόμο του κάνουν συλλογές από πορσελάνες,μάρμαρα και υφαντά.Μετά από όλα αυτά διοργανώνει γεύματα με καλεσμένους όπως τον Γάλλο υπουργό πολιτισμού και τον αρχιδούκα Ιωάννη των Αψβούργων.Το Βατικανό βλέποντας τον Σονιέρ να έχει αποκτήσει αμύθητο πλούτο και τεράστιες επαφές τον καλεί για να λογοδοτήσει.Ο Σονιέρ απειλώντας το Βατικανό με ένα άγνωστο <<όπλο>>απαλάσετε.
poussin
Τα παράξενα πράγματα όμως τον ακολουθούν μέχρι το θάνατο του.Έτσι στις 17 Ιανουαρίου(ημέρα γιορτής του Αγίου Σουλπικίου)και όπου η ημερομηνία αυτή υπάρχει σκαλισμένη πριν την εποχη του Σονιέρ στο ναό του Ρεν-λε Σατό,ο Σονιέρ ξαφνικά παθαίνει εγκεφαλικό.Στις 22 Ιανουαρίου και ενώ είναι έτοιμος να πεθάνει καλείτε ιερέας για να τον κοινωνίσει.Ο ιερέας μετά από 2 ώρες βγαίνει από το δωμάτιο του Σονιέρ ταραγμένος και αρνείται να τον μεταλάβει,έτσι ο Σονιέρ πεθαίνει χωρίς να κοινωνίσει.Η ταφή του γίνεται με ένα τελετουργικό τρόπο της αίρεσης των Καθαρών.Μετά τον θάνατο του τα όμως τα ερωτήματα μεγαλώνουν.Τι ανακάλυψε ο Σονιέρ που του έδωσε τέτοια χρηματική,κοινωνική δύναμη όπου νίκησε ακόμη και το Βατικανό;Τι ήθελε να δείξει δίνοντας τέτοια ονόματα στα έργα που έκανε;Και τέλος ήξερε κάτι παραπάνω γι’αυτό ζωγράφισε αυτά μέσα στο ναό;Όλα έχουν την απάντηση τους….
-ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ- 
Με τα χρόνια η ιστορία του κοινού της ΣΙΩΝ έγινε θρύλος και ο θρύλος μύθος . Είναι σίγουρα η πιο περίεργη ιστορία μυστικής εταιρίας διότι δεν γνωρίζεις εάν το κοινό της ΣΙΩΝ υπάρχει στ’αλήθεια . Όμως εμείς στην εοε θα σας πούμε με βεβαιότητα ότι υπήρχε , υπάρχει και θα υπάρχει . Και την πραγματική της ιστορία θα διαβάσετε στις γραμμές που ακολουθούν . 1070 στο δάσος των Αρδεννών στο Όρβαλ της Γαλλίας μια ομάδα μοναχών από την Καλαβρία της Ιταλίας καταφθάνει στα κτήματα του Γοδεφρείδου Ντε Μπουγιόν , που υπάρχουν στην περιοχή και ζητάνε προστασία από την θετή μητέρα του Γοδεφρείδου Ματθίλδη δούκισσα της Λορένης . Αρχηγός αυτής της ομάδας των μοναχών ήταν ο Ursus που η καταγωγή του ήταν από την δυναστεία των Μεροβιγγείων βασιλιάδων της Γαλλίας .
Το τι έκανε αυτή η ομάδα των μοναχών μέχρι το 1090 στο Όρβαλ θα μείνει κρυφό για πάντα , αλλά το 1090 η ομάδα των μοναχών αυτών μαζί με τον Γοδεφρείδου καθώς και τον Πέτρο τον ερημίτη μετά την Ά επιτυχημένη σταυροφορία πηγαίνουν και κάνουν έδρα τους πάνω τον λόφο της ΣΙΩΝ στην Ιερουσαλήμ την εκκλησία με το όνομα << Μητέρα όλων των εκκλησιών >> που είχε ιδρυθεί επί Βυζαντινής περιόδου . Έτσι ξεκινάει η ιστορία του κοινού της ΣΙΩΝ μιας μυστικής εταιρίας όπου ανέβαζε και κατέβαζε βασιλιάδες με την δύναμη που είχε . Για το κοινό της ΣΙΩΝ θα πούμε περισσότερα σε επόμενα τεύχη . Τώρα όμως θα σας αποκαλύψω το γιατί ιδρύθηκε .Όπως καταλαβαίνετε θα μαθαίνεται κομματιαστά και αποσπασματικά την ιστορία του κοινού της ΣΙΩΝ όπως έρχεται και στο φως της δημοσιότητας . Μια ιστορία που χάνετε και ξαναεμφανίζεται λες και κάποιος θέλει να παίξει μαζί μας ένα κακόγουστο αλλά πέρα για πέρα αληθινό παιχνίδι . Λοιπόν το κοινό της ΣΙΩΝ ιδρύθηκε για να : 1ον προστατεύσει τους απόγονους του Ιησού από την εκκλησία , 2ον για να διασώσει το μυστικό της ένωσης και όχι μόνο Ιησού Μαγδαληνής και 3ον να επαναφέρει σε σωστό χρονικό διάστημα την γενιά του Ιησού στην προεδρία ολόκληρης της Ευρώπης . Σίγουρα μετά το τέλος του διαβάσματος αυτού του άρθρου θα σας γεννήθηκαν παρά πολλές απορίες . Φίλοι μου οι απορίες αυτές λύνονται από τους Ναΐτες Ιππότες . Αλλά θα αναρωτηθείτε τι σχέση μπορεί να έχουν οι Ναΐτες με το κοινό της ΣΙΩΝ ; Έχουν και μάλιστα στενές σχέσεις .
Υ.Γ 1 : Θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα μου που όλα θα ξετυλίγουν την μυστική ιστορία της ευρώπης και του κόσμου γιατί πρέπει να ξέρουμε ειδικά τώρα !!!
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΕ

ΘΥΣΙΑ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ – ΠΟΛΕΜΟΣ. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΕ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗ


ΘΥΣΙΑ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ – ΠΟΛΕΜΟΣ. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΕ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗ

Για πολλούς, η είδηση της παραίτησης του Πάπα πέρασε στα ψιλά μιας και πίστεψαν ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πλησιάζει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι αυτό που πλησιάζει; Με τι έχει σχέση; Λοιπόν η απάντηση η δικιά μου στις παραπάνω ερωτήσεις είναι η εξής: Τον τελευταίο καιρό η πληροφόρηση που έχω από τις πηγές μου (που μέχρι τώρα έχουν αποδειχτεί και δημόσια αληθείς, πχ σεισμός στην Ιαπωνία, δολοφονία Οσάμα Μπιν Λάντεν, επανεκλογή Ομπάμα κλπ) λέει ότι είμαστε κοντά σε ένα μεγάλο παγκόσμιο γεγονός, που θα ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και φυσικά θα σηματοδοτήσει την έλευση του Αντίχριστου και την βασιλεία του. Ακόμη, η πληροφόρηση που έχω, μου υποδεικνύει πως αυτοί που θέλουν όλα αυτά δεν θα διστάσουν να ρίξουν κυβερνήσεις, θρησκείες, μαριονέτες και ο,τιδήποτε άλλο ελέγχουν. Αυτό το είχα αναφέρει σε προσωπικές συζητήσεις με συνεργάτες του Οργανισμού και το είχα αναφέρει και σε αναρτήσεις μου στο facebook.

Και ενώ οι μέρες περνούσαν, σκάει προχτές το θέμα παραίτησης του Πάπα, που είναι μοναδικό σαν φαινόμενο, για αιώνες τώρα. Αμέσως κάνω μια βουτιά στα αρχεία μου και δυστυχώς επιβεβαιώνω τις πηγές μου… Και ας ξεκινήσει η ιστορία της αρχής του τέλους… Το 1139, ο επίσκοπος Μαλαχίας συναντά τον Άγιο Βερνάρδο του Κλερβό, ο οποίος ήταν Ναΐτης και κατ’ επέκταση είχε πρόσβαση σε μυστικές πληροφορίες, αλλά και ενημέρωση από γραπτά του Νοστράδαμου, ο οποίος ήταν και αυτός Ναΐτης. Ένα χρόνο μετά το 1140, ο Μαλαχίας βλέπει ένα όραμα και οδηγείται σε μια προφητεία που την παραδίδει τότε στο Βατικανό. Η προφητεία αυτή αναφέρει, – προσοχή εδώ !!! – ότι από το 1140 έως το τέλος του κόσμου θα υπάρξουν 111 Πάπες και μάλιστα τους αναφέρει με κωδικά ονόματα. Πέφτει μέσα σε όλα… Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ο 111ος Πάπας θα φέρει το κωδικό όνομα δόξα της ελιάς. Ο 111ος Πάπας από το 1140 είναι ο παραιτηθείς πάπας Ράτζινγκερ, κατά την Εκκλησία Βενέδικτος. Τι σχέση έχει ο Βενέδικτος με την δόξα της ελιάς; Η ελιά συμβολίζει δύο πράγματα: 1. Ειρήνη και 2. Σοφία. Έτσι ο Ράτζιγκερ διαλέγει το όνομα Βενέδικτος, το οποίο όνομα είχε ο Πάπας κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και με τους χειρισμούς του άφησε το Βατικανό εκτός πολέμου, ενώ παράλληλα έκανε σημαντικό έργο υπέρ της Ειρήνης. Έτσι, η προφητεία του Μαλαχία και εδώ βγαίνει αληθινή κατά το ήμισυ. Τι γίνεται όσον αφορά στην Σοφία που συμβολίζει η ελιά; Αυτό θα το δούμε στην συνέχεια…Όπως προείπαμε ο Μαλαχίας μιλά για 111 Πάπες πριν το τέλος και ο 111ος είναι ο παραιτηθείς Βενέδικτος. Άρα φτάσαμε στο τέλος; Όχι ακριβώς, μιας και το 1820 το Βατικανό ξανά εκδίδει την προφητεία του Μαλαχία, αλλά αντί για 111 πάπες, τώρα η προφητεία μιλά για 112 και μάλιστα ο 112ος φέρει το κωδικό όνομα Πέτρος ο Ρωμαίος. Πώς έγινε αυτή η αλλαγή όμως; Ήταν εξαρχής 112 οι Πάπες ή προσετέθη μετά ακόμη ένας; Αυτό, δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει με βεβαιότητα. Αλλά ας δούμε λίγο το υπόβαθρο εκείνης της εποχής. Το 1820 που αλλάζει η προφητεία, Πάπας είναι ο Πίος ο Ζ’. Αυτός ο Πάπας, λοιπόν, έχει άψογες σχέσεις με τον Ναπολέων Βοναπάρτη, ο οποίος είναι πιόνι του Κοινού της Σιών.
Το Κοινό της Σιών είναι μια μυστική εταιρεία, που έχει ως φαινομενικούς σκοπούς να ελέγξει την Γαλλία, αλλά και να βγάλει στην δημοσιότητα αρχεία της που αποκρύπτει το Βατικανό. Έτσι, ο Πίος ο Ζ΄ στέφει τον Ναπολέοντα και ως αντάλλαγμα ο Ναπολέων, με την βοήθεια του Κοινού της Σιών, παραδίδει την αληθινή προφητεία, την οποία ο Πάπας εκδίδει το 1820, 3 χρόνια πριν πεθάνει. Έτσι με την αληθινή προφητεία να μιλά για 112 πάπες φτάνουμε στο 1917, όπου στην πόλη της Φατιμά στην Πορτογαλία, η Παρθένος εμφανίζεται σε 3 παιδιά και τους δίνει 3 προφητείες. Η Καθολική Εκκλησία στέλνει κλιμάκια στην πόλη, φέρνει τα παιδιά στο Βατικανό και μετά από μελέτες και έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, καθαρογράφει έπειτα τις 3 αυτές προφητείες και τις κράτα καλά κλειδωμένες στα αρχεία του Βατικανού. Έτσι, το 1947, μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, το Βατικανό ανακοινώνει ότι η πρώτη προφητεία της Φατιμά είναι αληθινή γιατί μιλούσε για τον πόλεμο. Το 1992, το Βατικανό ανακοινώνει ότι και η δεύτερη προφητεία της Φατιμά βγήκε αληθινή μιας και αυτή αναφερόταν στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Το 2000, το Βατικανό εκδίδει ανακοίνωση που αφορά στην τρίτη προφητεία, η οποία μιλά για την έλευση του Αντίχριστου και το τέλος της Εκκλησίας. Το κομμάτι του κειμένου της τρίτης προφητείας που βλέπει το φως, περιγράφει τον τελευταίο πάπα να βαδίζει μοναχός ανάμεσα σε πτώματα και ερείπια, και ενώ προσεύχεται σε έναν λόφο να πεθαίνει από σφαίρες στρατιωτών. Το 2005, και ενώ ο Βενέδικτος έχει εκλεγεί μετά τον θάνατο του Παύλου του Β’, τού γίνεται ερώτηση από τους δημοσιογράφους γιατί η τρίτη προφητεία της Φατιμά κρατείται μυστική και έχει δοθεί ένα μόνο μικρό κομμάτι της στην δημοσιότητα. Η απάντηση του: Η μυστικότητα είναι αναγκαία, καθώς το περιεχόμενο της είναι κρυπτογραφημένο και μπορεί να κατανοηθεί μόνο υπό το φως της ιστορίας. Κάπου εδώ μπαίνει και η ερμηνεία της ελιάς ως σοφία, επιβεβαιώνοντας πλήρως την προφητεία του Μαλαχία. Τι ωθεί όμως τον «Σοφό» Πάπα στην παραίτηση του; Όπως προείπαμε, άμεση σχέση έχουν οι Ναΐτες αλλά και το κοινό της Σιών στην προφητεία, μιας και αυτοί ανήκουν στην Λευκή Αδελφότητα.
Ο κόσμος μας κυβερνάται από την Λευκή και την Μαύρη Αδελφότητα. Υπάρχει ένα είδος πολέμου μεταξύ αυτών των δύο για κυριαρχία, αλλά υπάρχουν και στιγμές συμφιλίωσης. Μια τέτοια στιγμή είναι η εκλογή του Ομπάμα που ανήκει στην Μαύρη Αδελφότητα, στην έδρα της Λευκής Αδελφότητας, δηλαδή στον Λευκό Οίκο. Έτσι, σήμερα στις 13/2, οι δύο αυτές Αδελφότητες θα συνεδριάσουν με το πρόσχημα της συνεδρίασης της G20, σε προάστιο της Μόσχας για να τρέξουν τα γεγονότα μιας και πλησιάζουν… Έτσι, για ακόμη μια φορά, η Λευκή Αδελφότητα κάνει συνεργασία με την Μαύρη αναγκάζοντας τον Βενέδικτο να παραιτηθεί, για να έρθει ο τελευταίος Πάπας, ο οποίος θα μας οδηγήσει στο τέλος του Παγκοσμίου Πολέμου (και όπως λέει η τρίτη προφητεία της Φατιμά θα δολοφονηθεί από στρατιώτες) και μετά θα έρθει η βασιλεία του Αντίχριστου. Έτσι, κατανοούμε ότι ακόμη και οι Πάπες είναι πιόνια του παρασκηνίου και γίνονται θυσία στις ορέξεις των αφεντικών τους, που είναι έτοιμα για το τέλος το οποίο πλησιάζει…
Αυτά που μας περιμένουν είναι πέραν κάθε διανόησης, μιας και όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν ακόμη και από τον άλλον μήνα!!! Παρωδία σε όλα αυτά είναι ότι ο επικρατέστερος νέος Πάπας είναι ο Γκανέζος (μαύρος εκ της Μαύρης Αδελφότητας), που φέρει το όνομα Πέτρος!!! Ολική επιβεβαίωση δηλαδή!!! Δικιά μου άποψη είναι ότι ενώ έχουμε μπροστά μας έναν πόλεμο σε κάθε επίπεδο – και κυριολεκτικό και μεταφορικό – καθόμαστε και μαλώνουμε μεταξύ μας, σαν παιδάκια που δεν εκτιμούν το δώρο που τους έχει δώσει ο Θεός: Ότι οι κακοί κάνουν τα σχέδια τους και είναι έτοιμοι αλλά και εμείς μαζί με τον Θεό έχουμε το δικό μας σχέδιο… Ξυπνήστε και αφήστε όλα τα άλλα στην άκρη, η Ιστορία δεν θα σας κρίνει απλά, αλλά θα σας σκοτώσει γιατί δεν θα είστε έτοιμοι !!!

Σε προάστιο της Μόσχας, η σύνοδος Μαύρης και Λευκής Αδελφότητας την Τετάρτη 13-2-13


Σε προάστιο της Μόσχας, η σύνοδος Μαύρης και Λευκής Αδελφότητας την Τετάρτη 13-2-13


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη.

Σε προάστιο της Μόσχας τελικά, θα γίνει αύριο Τετάρτη (13-2-13) βράδυ, μετά από επιμονή της Λαμασθού, η μεγάλη σύνοδος Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας με σκοπό την απόφαση για την μέθοδο διάλυσης ή αναδιάρθρωσης των δύο μεγάλων Αδελφοτήτων που καταδυναστεύουν τους λαούς από το παρασκήνιο.

Η διάλυση θα φέρει δύο νέους πόλους ισχύος, οικονομικής και πολιτικής.

Την ανακοίνωση είχα κάνει στην εκπομπή του chat-radio το βράδυ της Παρασκευής 8-2-13.

Το πρώτο βήμα ήταν η εντολή που πήρε ο Πάπας να παραιτηθεί, αφού από την πλευρά του Σαμαέλ θεωρούν την θέση πολύ "ευαίσθητη".

Πιθανό είναι να διατηρηθούν τα ονόματα και οι μηχανισμοί παγκόσμιας διοίκησης των δύο Αδελφοτήτων και να μετακινηθούν ένθεν κείθεν τα συμμετέχοντα μέλη.

Οι "εργασίες" θα διαρκέσουν όσο χρειαστεί, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Λογικά όμως σε μία το πολύ εβδομάδα, θα έχουν παρθεί αποφάσεις.

Σε περίπτωση που δεν καταλήξουν σε αποφάσεις, τότε δεν θα υπάρχει η δυνατότητα προώθησης πολιτικών και οικονομικών εντολών για την διακυβέρνησης του πλανήτη.

Η κατάρρευση όμως της παγκόσμιας διοίκησης δεν είναι κάτι που τους συμφέρει, οπότε θεωρείται δεδομένη η ανακατάταξη δυνάμεων στους νέους δύο πόλους ισχύος, ξακάθαρα πλέον υπό την Λαμασθού και τον Σαμαέλ.

Θυμίζω ότι η Λευκή Αδελφότητα έχει την έδρα της στην Τάκλα Μακάν της βόρειας Κίνας, ενώ η Μαύρη, στην Βαυαρία της Γερμανίας.

Αυτός ο νέος καθορισμός των πόλων ισχύος (Λαμασθού-Σαμαέλ), θα έχει σαν αποτέλεσμα τον επανακαθορισμό των οικονομικών και πολιτικών ισορροπιών στον πλανήτη.

Σε όλες τις χώρες και βέβαια και στην Ελλάδα, θα δούμε τεράστιες αλλαγές, όχι απαραίτητα προς το κακό, αφού ο ανταγωνισμός θα στείλει τα σχέδιά τους πίσω και θα τους αναγκάσει να επαναπροσδιορίσουν τις δράσεις τους μέσω των παγκόσμιων οργανισμών και των δεξαμενών σκέψης σε όλο τον κόσμο.

Με δυό λόγια το "ξεκαθάρισμα-ξεσκαρτάρισμα", θα πάρει αναγκαστικά χρόνο, κάποιους ίσως μήνες μέσα στο 2013. Το σίγουρο είναι ότι όλοι βιάζονται.

Το μόνο κακό που θα μπορούσε να γίνει άμεσα, θα ήταν μία ανάφλεξη πολέμου, από απρόσεκτες ενέργειες της μίας ή της άλλης πλευράς, που όπως λένε τα πρωτόκολλα, χρησιμοποιούν "ξένα κανόνια" για να λύσουν τις διαφορές τους.

Η πλευρά του Σαμαέλ, σαφώς έχει το ΝΑΤΟ και η πλευρά της Λαμασθού σαφώς έχει την Ρωσία.

Η προσέλευση των γνωστών τουλάχιστον καλεσμένων, θα καλυφθεί από τις εργασίες της G20 που επίσης ξεκινάει (οποία σύμπτωσις) στις 13-2-13 στη Μόσχα και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα.

Πηγή: prisonplanet.gr
13/2/2013 5:16:43 μ.μ. ΠΗΓΗ

Άγνοια ή αφέλεια; Οι Κύπριοι δέχθηκαν τα ηλεκτρονικά διαβατήρια χωρίς αντίδραση!


Άγνοια ή αφέλεια; Οι Κύπριοι δέχθηκαν τα ηλεκτρονικά διαβατήρια χωρίς αντίδραση!

Πριν από οποιαδήποτε σχόλιο, διαβάστε μια περσινή είδηση απο το Sigmalive:
Ηλεκτρονικές ταυτότητες οι οποίες θα μας επιτρέπουν να κάνουμε ακόμα και τις τραπεζικές μας συναλλαγές θα γίνουν σύντομα μέρος της ζωής μας.
Το θέμα αυτό εμπίπτει και στην Κυπριακή Προεδρία η οποία θα κληθεί να χειριστεί σημαντικά θέματα που αφορούν την προώθηση της Ψηφιακής Ατζέντας της Ευρώπης όπως τη νομοθετική πρωτοβουλία για την ηλεκτρονική ταυτότητα, επαλήθευση και υπογραφή.
Μέσα στο εξάμηνο της Προεδρίας μας θα έχουμε νέες ταυτότητες με τσιπ, δακτυλικά αποτυπώματα και ηλεκτρονική υπογραφή η οποία θα προστεθεί ως στοιχείο στην ηλεκτρονική πλέον ταυτότητα του κάθε πολίτη.
Το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού θα είναι σε θέση να αρχίσει να εκδίδει ηλεκτρονικές ταυτότητες, που θα φέρουν microchip στο οποίο θα υπάρχει το δακτυλικό αποτύπωμα του πολίτη και η ηλεκτρονική υπογραφή του.
Η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία έχει ως στόχο την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών, των επιχειρήσεων και των διοικήσεων στις ηλεκτρονικές συναλλαγές ενώ θα μπορούν να γίνονται ακόμη και τραπεζικές συναλλαγές.
Εκτός από τις ηλεκτρονικές ταυτότητες παράλληλα θα δημιουργηθεί και μια Κυβερνητική Αποθήκη Πληροφοριών στην οποία θα ενταχθούν τα αρχεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Τμ. Τελωνείων, του Αρχείου Πληθυσμού, του Εφόρου Εταιρειών, του Τμ. Εσωτερικών Προσόδων, του Κτηματολογίου, και του ΦΠΑ, καθώς επίσης του Γεν. Λογιστηρίου.
Σε μεταγενέστερο στάδιο θα μπουν και τα αρχεία των Υπουργείων Υγείας, Παιδείας και η Στατιστική Υπηρεσία.
Τα πιο πάνω επιβεβαίωσε και η Υπουργός Εσωτερικών Ελένη Μαύρου μιλώντας στις «Τομές στα γεγονότα» (δείτε βίντεο στο τέλος).
Απο την ιστοσελίδα του Αρχείου Πληθυσμού

Διαφορές CON-TRAIL - CHEM-TRAIL (Ενημερωτικό βίντεο)


Διαφορές CON-TRAIL - CHEM-TRAIL (Ενημερωτικό βίντεο)

Διαφορές μεταξύ κρυσταλλοποιημένων υδρατμών/καυσαερίων(CON-TRAIL) και χημικών ουρών(CHEM-REAIL). Με ποιο τρόπο απλώνονται σταδιακά στον ουρανό κατά τη διάρκεια της μέρας. Φωτογραφίες από περιοχές της Ελλάδας αλλά και από όλο τον πλανήτη.
CON-TRAIL
Είναι μια φυσιολογική διαδικασία κατα την οποία οι εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεροσκαφών μετατρέπονται σε παγοκρυστάλλους λόγω του ψυχρού αέρα σε συγκεκριμένο υψόμετρο.
Το ίχνος διαρκεί για λίγα δευτερόλεπτα.

CHEM-TRAIL
Το συγκεκριμένο ίχνος περιεχέι μια μίξη απο βαρέα μέταλλα τα οποία ειναι τοξικά για το άνθρωπο ,την χλωρίδα και την πανίδα όπως και τον υδροφόρο ορίζοντα
Το ίχνος παραμένει χωρίς να χάνεται και σταδιακά διαστέλλεται δημιουργώντας μια φαρδιά δέσμη η οποία καλύπτει ενα μεγάλο τμήμα του ουρανού.
Μετα απο ώρες μοιάζει με σύννεφο...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!