Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Τύχη: ο γιγάντιος κρυμμένος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα [Βίντεο]

Τύχη: ο γιγάντιος κρυμμένος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα [Βίντεο]
Φαίνεται σχεδόν σαν ένα αστείο, και ακόμη περιμένει την επιβεβαίωση από τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα για την παρουσία ενός πλανήτη που συμβάλλει στην αλλαγή κατεύθυνσης των κομητών και αστεροειδών που εισέρχονται στο ηλιακό μας σύστημα.
Ένας νέος γιγαντιαίος κρυφός πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα
Αυτός ο πλανήτης ονομάζεται Τύχη και είναι ο μεγαλύτερος από τους γνωστούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Η ύπαρξή του έχει προταθεί σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Ίκαρος, το Νοέμβριο του 2010 από τους αστροφυσικούς John Matese και Daniel Whitmire του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνες σχετικά με την αλλαγή της κατεύθυνσης των κομητών και αστεροειδών που εισέρχονται στο ηλιακό μας σύστημα.
Τώρα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, και τα στοιχεία τους για την ύπαρξη του γίγαντα του φυσικού αερίου, έχουν εντοπίσει από το διαστημικό τηλεσκόπιο WISE της NASA, απλά περιμένουν να αναλυθούν.
Όταν η Τύχη επιβεβαιωθεί και άλλα τηλεσκόπια θα μπορούσαν να την επισημάνουν και να επιβεβαιώσουν την ύπαρξή της. Οι δύο αστροφυσικοί είναι πεπεισμένοι ότι η Τύχη είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τον Δία, και είναι εδώ που βασίζεται το γεγονός για την υπόθεσή τους.
Αυτός ο τεράστιος εξωπλανήτης, οδηγεί πολλούς κομήτες μεγάλης περιόδου (οι οποίοι θα πρέπει να προέρχονται από το Νέφος του Oort) στο εσωτερικό του πλανητικού μας συστήματος. Στην πραγματικότητα, μερικοί αστεροειδείς και κομήτες παρουσιάζουν ανώμαλες τροχιές, όπως η ελλειπτικότητα τους δεν είναι σύμφωνη με την προέλευσή τους και ως εκ τούτου πιθανώς κάτι να διατάραξε την τροχιά τους.
Τώρα οι δύο επιστήμονες αναμένουν την αποστολή δεδομένων από το WISE για να δώσουν οριστικά τα αποτελέσματα τους για αυτόν τον τεράστιο πλανήτη.
Το WISE "σαρώνει" τον ουρανό στο υπέρυθρο, συλλαμβάνοντας περισσότερες από 2,7 εκατομμύρια εικόνες: από μακρινούς γαλαξίες και αστεροειδείς κοντά στη Γη.
Σύμφωνα με τη NASA, τη στιγμή που τα δεδομένα του WISE αναλυθούν πλήρως, η υπόθεση του Withmire Matese θα πρέπει να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί οριστικά.
Ο πλανήτης Τύχη είναι πάρα πολύ κρύος και μακρινός για να τον παρατηρήσουμε με ένα τηλεσκόπιο παραδοσιακό.
Οι Whitemire και Matese πρότειναν ότι η τροχιά της Τύχης είναι περίπου 15.000 AU από τον Ήλιο, λίγο λιγότερο δηλαδή από το ένα τέταρτο έτος φωτός. Αυτό σημαίνει ότι ο υποθετικός πλανήτης είναι ακόμα μέσα στο «Oort Cloud», το όριο των οποίων εκτιμάται σε περισσότερα από 50.000 AU. Η τροχιακή περίοδος της Τύχης είναι 1.800.000 χρόνια, με τη δυνατότητα ότι η τροχιά έχει διαφορετικό προσανατολισμό σε σχέση με το τροχιακό επίπεδο των πλανητών μας.
Ένας πλανήτης, τουλάχιστον τέσσερις φορές τη μάζα του Δία, μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις σύντηξης στο εσωτερικό του και θα εξασφαλίσει μιαπλανητική θερμοκρασία -73°C.
Ο πλανήτης Τύχη όπως φωτογραφήθηκε από το τηλεσκόπιο WISE
Η Τύχη είναι βέβαιο ότι θα αποτελείται από υδρογόνο και ήλιο και θα έχει πιθανώς μια ατμόσφαιρα σαν του Δία, με πολύχρωμες κηλίδες, ραβδώσεις και σύννεφα, μας λέει ο καθηγητής Whitemire. Εγώ δεν θα πρέπει να αναρωτιέμαι αν είχε τα φεγγάρια. Όλοι οι εξωτερικοί πλανήτες έχουν.
Αν η ύπαρξή της επιβεβαιώθηκε εν τέλει, η Τύχη δεν μπορεί να χορηγηθεί στο καθεστώς των «πλανητών του Ηλιακού μας Συστήματος. Ο λόγος είναι ότι οι αστρονόμοι εικάζουν ότι η Τύχη θα μπορούσε να είναι ένας πλανήτης που γεννήθηκε σε ένα άλλο αστρικό σύστημα και στη συνέχεια συλλαμβάνεται από το δικό μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ… ΖΚΕ... (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ… ΖΚΕ... (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ,ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΣΚΛΑΒΙΑ, ΤΡΟΜΟΣ…

ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

ΗΡΩΕΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ…

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ… ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ…

ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΑ ΗΡΩΩΝ…


ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΟΥΝ...


ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ… ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ… ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ… ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ…


ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ,ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ...Ο ΗΡΩΔΗΣ ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΕΣ...ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ 14.000 ΝΗΠΙΑ...ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ…

888- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ...


ΜΕΤΑ–ΝΟΩ=ΑΛΛΑΖΩ ΝΟΥ…ΟΣΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΝΟΥ…ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ…ΖΚΕ...

Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς...
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

ΕΕ: Συμφωνία για τραπεζική ένωση με το βλέμμα στην παγκοσμιοποίηση

ΕΕ: Συμφωνία για τραπεζική ένωση με το βλέμμα στην παγκοσμιοποίηση


Σταθερά τα βήματα για την δημιουργία ενός παγκόσμιου κέντρου εξουσίας, το οποίο ευελπιστούν οι παγκοσμιοποιητές να ελέγχει απόλυτα τις οικονομικές δραστηριότητες του πλανήτη και άρα να χειραγωγεί πλήρως τις λαϊκές μάζες, καταπιέζοντας τους όποιους αντιφρονούντες…
Ο δρόμος για την δημιουργία ενιαίου τραπεζικού συστήματος στον πλανήτη, βάσει του οποίου η παγκόσμια διαπλοκή θα ελέγχει πλήρως την οικονομία, ανοίγει διάπλατα μετά την συμφωνία, στην οποία προχώρησαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης για την τραπεζική ένωση και τη διάσωση των προβληματικών τραπεζών χαρακτηρίζοντας μάλιστα κοσμοϊστορική την ημέρα για τις τράπεζες του μπλοκ.
Συγκεκριμένα, οι χώρες της ΕΕ κατέληξαν σε συμφωνία για τηn δημιουργία μίας κοινής ευρωπαϊκής Αρχής που θα έχει τη δύναμη και τα κονδύλια για την διάσωση ή την εξυγίανση προβληματικών τραπεζών. Η συμφωνία θα επιτρέψει τηn δημιουργία ενός ενιαίου μηχανισμού αποφάσεων, αρμόδιου να αποφασίζει πώς θα διαχειριστεί τράπεζες της ΕΕ που αντιμετωπίζουν προβλήματα και να οργανώνει ενδεχομένως την πτώχευσή τους.
Ο μηχανισμός αποφάσεων θα αρχίσει να λειτουργεί το 2015 και θα εφαρμοστεί άμεσα σε ό,τι αφορά τις 130 πιο σημαντικές τράπεζες της ευρωζώνης, καθώς και τις διασυνοριακές τράπεζες. Θα δημιουργηθεί ένα συμβούλιο αποφάσεων, το οποίο θα αποφασίζει αν θα ανακεφαλαιοποιήσει ένα ίδρυμα ή θα το θέσει υπό εκκαθάριση.
Ένα ενιαίο ταμείο θα έρθει να συμπληρώσει το μηχανισμό και θα χρησιμεύει κυρίως για να οργανώνει την πτώχευση μιας τράπεζας ή για να χρηματοδοτεί τα κόστη της αναδιάρθρωσής της. Θα αρχίσει να λειτουργεί σταδιακά από το 2016, αλλά δεν θα είναι πλήρως επιχειρησιακό πριν περάσουν 10 χρόνια.
Λιγότερες ευθύνες για τις κυβερνήσεις, λοιπόν, αλλά και λιγότερη έως μηδαμινή ανεξαρτησία. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από ένα κέντρο. Ο κύριος πλούτος συγκεντρώνεται, όπως βλέπουμε, σε όλο και λιγότερα χέρια. Αυτά τα χέρια υπογράφουν τις διατάξεις που «σκοτώνουν» σιγά-σιγά την ελευθερία όλων μας, καθώς όποιοι ελέγχουν την οικονομία ελέγχουν την ιατρική, την παιδεία, τις εξουσίες κ.ο.κ. Έτσι καταπολεμάται π.χ. η χρήση βιταμινών και βοτάνων και επιβάλλεται η χημική ιατρική, η εκπαίδευση εναρμονίζεται με τις «επιταγές» του Ο.Η.Ε., περνάνε αντί-λαϊκά νομοσχέδια κτλ.
Η υπερσυγκέντρωση εξουσιών επιδιώκει να εγκαθιδρύσει μιας σοβιετικής απόχρωσης παγκόσμια χούντα, όπου το κράτος δυνάστης εκ μέρους του ενός κέντρου διαχείρισης του πλούτου θα καταπιέζει τους πολίτες, οι οποίοι θα εξαρτώνται πλήρως από αυτό δίχως περιθώρια ελιγμών.
Αυτά είναι τα σχέδια, ωστόσο, όπως είδαμε στο προηγούμενο πρωτοσέλιδο, οι παγκοσμιοποιητές τα βρίσκουν λίγο σκούρα και ουδείς γνωρίζει σε ποιον βαθμό θα τα εφαρμόσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πραγματικά δύσκολες μέρες ξημερώνουν αλλά οφείλουμε να μείνουμε όρθιοι!
Κατοχικά Νέα

Η ιστορία ενός δημοσιογράφου - Το περιστατικό του Τριγώνου Bridgewater [Βίντεο]

Η ιστορία ενός δημοσιογράφου - Το περιστατικό του Τριγώνου Bridgewater [Βίντεο]


Την άνοιξη του 1979, πολλοί άνθρωποι στην περιοχή Bridgewater, στη Μασαχουσέτη ανέφεραν ότι είδαν ένα πολύ μεγάλο, χαμηλής πτήσης, τρίγωνο ή πεντάγωνο σχήμα UFO.
Το κύμα των παρατηρήσεων έγινε γνωστό ως περιστατικό το Τρίγωνο του Bridgewater. Ένας πρώην δημοσιογράφος του WCVB, ο Steve Sbraccia μοιράζεται τη δική του συνάντηση με ένα νέο
βίντεο με τίτλο "The Bridgewater"
  
Από το apocalypsejohn