Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΛΑΜΑΣΘΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΛΑΜΑΣΘΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ


Αυτή τη στιγμή περιμένουμε το αποτέλεσμα της συνάντησης του Ομπάμα με τους εκπροσώπους του αντίπαλου πολιτικού συνασπισμού, που απ΄ ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος αλλά και εκ των πληροφοριών, η μαύρη αδελφότητα της Λίλιθ Λαμασθού τους έχει κάνει το βίο αβίωτο. Αν βγούν απο τη συνάντηση και κανένα αποτέλεσμα δεν έχει προκύψει θετικό, τότε το αμερικανικό κράτος στις 17 οκτωβρίου θα είναι η τελευταία ημέρα που θα πληρώσει οποιονδήποτε άνθρωπο δουλεύει για λογαριασμό του. Μετά της 17 οκτωβρίου όσον αφορά τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, το μόνο που θα μπορεί να κινηθεί θα είναι τα πυρινοκίνητα αεροπλανοφόρα και τα πυρινοκίνητα πλοία τα οποία ανεφοδιάζουν τον στόλο, και τα υποβρύχια.

Βέβαια θα μπορούν να κινηθούν, αλλά ο κόσμος που θα είναι μέσα δεν έχει να φάει, δεν θα πληρώνεται, δεν θα υπάρχουν καύσιμα των αεροπλανοφόρων, δεν θα κινείται ο αμερικανικός στρατός, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα παυθούν, ενω τώρα έχουν παυθεί 800.000 απο τα 2 εκατομμύρια.

Game over με δυό κουβέντες για το εσωτερικό της αμερικής. Εχει και συνέχεια.

Στις 31 οκτωβρίου, το αμερικανικό κράτος δεν θα μπορεί να πληρώσει εξωτερικά χρέη. Επομένως, στάση πληρωμών, (αλά γκρέκα) στις 17 οκτωβρίου στο εσωτερικό σε όλους του δικούς του, και στις 31 στάση πληρωμών στο εξωτερικό.

Αυτά κάνει η Λίλιθ Λαμασθού.

Η πρόταση την οποία οι ρεπουμπλικάνοι του κάνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, την περιμένουμε απο στιγμή σε στιγμή μέσα σε όλο τό βράδυ που κύλά. Εφόσον λοιπόν εισακουστούν οι ρεπουμπλικάνοι, (και όχι το tea party), το tea party της Λαμασθού βέβαια δεν συζητά τίποτα.

Εφόσον λοιπόν εισακουστούν απο τον Ομπάμα, τότε θα δώσουν μια παράταση στο όριο του χρέους που έχει το αμερικανικό κράτος, που είναι 16 τρισεκατομμύρια δολάρια και απαγορεύεται να ξεπεραστεί, ενω έχει φτάσει στο όριο, και δεν μπορει να λειτουργήσει το κράτος με παραπάνω χρέος.

Αφού λοιπόν ακόυσει ο Ομπάμα την πρότασή τους, τότε θα δώσουν δυνατότητα αύξησης του χρέους ώστε να μπορεί να δανειστεί η κυβέρνηση, να ξανανοίξει, και να μπορέσει να πληρώσει.

Ποιά είναι η πρόταση όμως, τι ζητούν;

Η πρόταση είναι ο νόμος obamacare για την υγεία να συζητηθεί ξανά σε ορισμένα σημεία που ενδιαφέρουν, και να μην εφαρμοστεί απο 1/1/14, αλλά τροποποιημένος να εφαρμοστεί απο 1/1/15.

Ποιά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στον νόμο obamacare:

Το γενικό σκεπτικό της μαύρης αδελφότητας είναι οτι δεν θέλει τον νόμο αυτό όπως είναι, διότι ο νόμος αυτός έχει σαν απόλυτο σκοπό τη δραστική μείωση του αμερικανικού πληθυσμού.

Τι είναι αυτο που θα μειώσει τον αμερικανικό πλυθησμό:

1. Οποιος δεν είναι ασφαλισμένος, δεν θα περνάει ούτε την πόρτα του νοσοκομείου.

2. Οποιος δεν είναι ασφαλισμένος επειδή είναι άνεργος, θα πληρώνει αυξημένους φόρους σε σχέση με τους άλλους, και πρόστιμα.

Αυξημένοι φόροι σε σχέση με τη δραστηριότητα τους ισχύουν και για τους γιατρούς. Με αποτέλεσμα πολλοί εκτός νοσοκομείων διάσπαρτοι γιατροί, σε πολλά μέρη της αμερικής να μην μπορούν να ασκήσουν επάγγελμα, με αποτέλεσμα να μειωθεί σε ποσοστιαία βάση όλος εκείνος ο όγκος των ατόμων που προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες.

Συμπέρασμα: Οταν οι γιατροί και οι νοσοκόμοι θα λιγοστέψουν, και οι άνθρωποι που θα είναι άνεργοι θα πρέπει να πληρώνουν παραπάνω φόρους επειδή είναι άνεργοι. Καταλαβαίνετε λοιπόν οτί αυτό το πράγμα πάει να μειώσει τον πληθυσμό των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτό απο αυτούς που θέλουν να αυξήσουν τον πληθυσμό ολόκληρης της γής.

Αν δεν τα βρούν όμως σε αυτό το κομμάτι και δεν υποχωρήσει η κάστα της λευκής αδελφότητας, τότε 17 οκτωβρίου σταματούν οι πληρωμές των πάντων στο εσωτερικό της αμερικής, και στις 31 οκτωβρίου σταματούν να πληρώνονται τα πάντα πρός τους δανειστές.

Πιστεύω όμως οτι η λευκή αδελφότητα θα είναι αυτή που θα υποχωρήσει. Είναι "No Win σενάριο" για τους illuminati, τους σατανιστές. Αν ακούσετε, μεγάλη νίκη Ομπάμα! Ξανάνοιξε η κυβέρνηση! (Νίκη Λευκης αδελφότητας βασικά, με μαριονέτα τον Ομπάμα) σημαίνει να υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το χρέος των ΗΠΑ.

Τα πράγματα όμως πρέπει να προχωρήσουν κανονικά. Δηλαδή πρέπει ο κόσμος να φτάσει σε απελπιστική κατάσταση για να ρίξεί όλες τις κυβερνήσεις όλων των κρατών με μια παγκόσμια επανάσταση, παγκόσμια αναρχία, παγκόσμια απελπισία, παγκόσμια αύξηση εγκληματικότητας και χάος.

Μετά θα πούν, παιδιά βρέθηκε λύση. Ενας τεράστιος οικονομικός κολοσσός θα αγοράσει όλα τα χρέη και θα δώσει παγκόσμια λύση σε ενα παγκόσμιο πρόβλημα. Το πρόβλημα της πείνας.

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet 10 Οκτωβρίου 2013:

Το απόσπασμα απο την εκπομπή μπορείτε να το ακούσετε απο ΕΔΩ
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Η κατάρα του Τουταγχαμών ή ο σατανιστής Άλιστερ Κρόουλι;

Η κατάρα του Τουταγχαμών ή ο σατανιστής Άλιστερ Κρόουλι;

Έξι ανεξήγητοι θάνατοι είχαν σημειωθεί κατά τις δεκαετίες του 1920 και '30 στο Λονδίνο, οι οποίοι είχαν αποδοθεί στην κατάρα του Τουταγχαμών. Όμως, ένα νέο βιβλίο επανεξετάζει τις υποθέσεις και υποστηρίζει ότι πίσω από τους θανάτους κρύβεται ο διάσημος σατανιστής, 'Αλιστερ Κρούουλι.
Η ανακάλυψη του τάφου του νεαρού Αιγύπτιου φαραώ Τουταγχαμών το 1923, συνοδεύτηκε από τη φημολογία ότι όσοι συμμετείχαν στην ανασκαφή χτυπήθηκαν από μια φονική κατάρα.
Περισσότεροι από 20 θάνατοι εκείνα τα χρόνια στη Βρετανία αποδόθηκαν στην κατάρα, οι έξι εκ των οποίων σημειώθηκαν στο Λονδίνο.
Ο ιστορικός Μαρκ Μπέινον ανοίγει ξανά τις υποθέσεις, καθώς στο νέο βιβλίο του υποστηρίζει ότι οι περίεργοι θάνατοι ήταν έργο του διαβόητου αποκρυφιστή 'Αλιστερ Κρόουλι.
Ο Κρόουλι ήταν γνωστός ως ο «πιο αμαρτωλός άνθρωπος στον κόσμο». Ο ίδιος απέδιδε στον εαυτό του τον τίτλο «Το Μεγάλο Κτήνος» και είχε εμμονή με τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Πίστευε ότι τα σημεία όπου είχαν σημειωθεί οι φόνοι του Αντεροβγάλτη σχημάτιζαν μεταξύ τους πεντάλφα.
Μάλιστα, ο Κρόουλι υποστήριζε ότι οι δολοφονίες του Αντεροβγάλτη του είχαν εμφυσήσει μεταφυσικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και το να γίνεται αόρατος.
Ο ιστορικός Μπέινον ανέτρεξε στα αρχεία των θανάτων στο Λονδίνου του Μεσοπολέμου και ανακάλυψε ότι και οι έξι περιπτώσεις ακολουθούσαν συγκεκριμένη τελετουργία.
Μελετώντας τα ημερολόγια και τα βιβλία του Κρόουλι,ο ιστορικός κατέληξε ότι ο διάσημος σατανιστής αντέγραψε τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη.
Το γεγονός ότι επέλεξε θύματα που ήταν παρόντα στην ανασκαφή του τάφου του Τουταγχαμών, εξηγείται καθώς ο Κρόουλι είχε εμμονή και με την αιγυπτιακή μυθολογία. Στο θεολογικό σύστημα που κατασκεύασε, οι θεοί και οι θεές ήταν εμπνευσμένοι από την αρχαία Αίγυπτο.
Θεωρούσε τον εαυτό του προφήτη του αιγυπτιακού θεού του Ήλιου, με το όνομα Ώρος.
Σύμφωνα με το βιβλίο του ιστορικού, ο Κρόουλι έκανε τους φόνους ως πράξη εκδίκησης στην ασέβεια των αρχαιολόγων, που παραβίασαν τον τάφο του Τουταγχαμών, γινόμενος ο ίδιος η προσωποποίηση της κατάρας.

ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΨΥΧΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ | ΕΟΕ | ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΨΥΧΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Share Button

14 Σεπτεμβρίου 1954 ,09:33 π.μ.
Πυρηνική βόμβα ισχύος 40 κιλοτόνων πυροδοτήθηκε ως μέρος της εκπαίδευσης στην εγκατάσταση Totsky στην περιοχή Όρενμπουργκ  της Σοβιετικής Ένωσης .
Στη δεκαετία του 1950 , η Ρωσική κυβέρνηση προετοιμαζόταν για τον Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.  Επέλεξαν τις στέπες της περιοχής Όρενμπουργκ λόγω της στενής ομοιότητάς τους με τα τοπία της Δυτικής Ευρώπης .
Οι προπαρασκευαστικές δραστηριότητες για την επιχείρηση “Χιονόμπαλα” διήρκησαν τρεις μήνες. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το πεδίο ήταν γεμάτο με  χαρακώματα και άλλες κατασκευές.
Στην άσκηση ήταν παρόντες οι:Χρουτσώφ,ο δημιουργός της βόμβας Κουρτσάτωφ και ο Ζούκωφ.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε υψόμετρο 380 μέτρα . Από τους 45.000 στρατιώτες που συμμετείχαν στην άσκηση, μόνο 2.000 άτομα διασώθηκαν στο πέρασμα του χρόνου,περισσότεροι  από αυτούς παρέμειναν άτομα με ειδικές ανάγκες ή με ανίατες ασθένειες  για το υπόλοιπο της ζωής τους .
Την πυρηνική έκρηξη ακολούθησε μια μαζική στρατιωτική άσκηση , με τους στρατιώτες   απροστάτευτους από τις ραδιενεργές εκπομπές, καθώς και με αεροσκάφη που πετούσαν κατευθείαν μέσα στο “μανιτάρι”.
Όλοι οι συμμετέχοντες στην άσκηση υπέγραψαν συμβόλαιο 25 χρόνων τήρησης σιγής(GAG)και όλα τα υλικά και έγγραφα χαρακτηρίστηκαν ως αυστηρώς εμπιστευτικά και εμφανίστηκαν μόνο μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.. Πεθαίνοντας από καρκίνο,καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια,δεν μπορούσαν καν να αποκαλύψουν στους γιατρούς σε τι είδους άσκηση είχαν λάβει μέρος.Ούτε ο τοπικός πληθυσμός ούτε οι ίδιοι οι στρατιώτες ενημερώθηκαν για το τι   είδους βόμβα ήταν υπό δοκιμή .
Την παραμονή της άσκησης οι αξιωματικοί εξηγούσαν οτι είναι τεράστια τιμή  για τους στρατιώτες που θα λάβουν μέρος σε τόσο μεγάλη άσκηση.Οι τοπικοί κάτοικοι κλήθηκαν να μετακινηθούν προσωρινά 30 μίλια μακριά από το σημείο έκρηξης .Μετά την έκρηξη,ο άνεμος άλλαξε κατεύθυνση και το πυρηνικό σύννεφο σκέπασε κατοικημένες περιοχές, σε αντίθεση με την πρόβλεψη των επιστημόνων.
Όταν οι κάτοικοι επέστρεψαν στα χωριά τους , τους δόθηκαν νέα  σπίτια για να αντικαταστήσουν τα παλιά που καταστράφηκαν.Μη έχοντας πληροφόρηση για τα αποτελέσματα της έκρηξης  οι άνθρωποι εγκαταστάθηκαν, καλλιεργώντας και συλλέγοντας ραδιενεργά σιτηρά και πατάτες . Για ένα διάστημα στη συνέχεια  παρατηρούσαν περίεργες λάμψεις τα βράδυα .
Δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ ιατρικές εξετάσεις για την κατάσταση των ανθρώπων που επηρεάστηκαν από την έκρηξη . Τα πάντα έμειναν κρυμμένα. Οι απώλειες μεταξύ των πολιτών δεν  υπολογίστηκαν ποτέ .Τα αρχεία  του νοσοκομείου της Totsk καταστράφηκαν .Οι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή της Totsk έχουν υψηλή συχνότητα εμφάνισης του καρκίνου.Το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών τους είναι τόσο αδύναμο που δέν είναι σε θέση να καταπολεμήσει οποιαδήποτε ασθένεια .

Στις 10 Σεπτεμβρίου του 1956 στην περιοχή του Σεμιπαλατίνσκ έγινε μια δεύτερη παρόμοια άσκηση με έκρηξη ισχύος 38 κιλοτόνων.Έλαβαν μέρος στρατιώτες του 105ου αερομεταφερόμενου τάγματος.
Το θέμα για τέτοιου είδους ασκήσεις έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό και οι έρευνες  άρχισαν μετά την τραγωδία του Τσέρνομπιλ το 1986.
september-14_2
ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΕ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΡΟΥΣΙΑΣ

Κ. Μακρόπουλος: Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες - Βίντεο

Κ. Μακρόπουλος: Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες - Βίντεο

Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες ώστε να διαπιστωθεί εάν ο σεισμός των 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ δυτικά των Χανίων ήταν ο κύριος, ανέφερε ο καθηγητής σεισμολογίας Κωνσταντίνος Μακρόπουλος.

Όπως δήλωσε στην ΔΤ:


Πηγή


Πηγή: Κ. Μακρόπουλος: Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες - Βίντεο ~ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ http://www.staparaskinia.gr/2013/10/48.html#ixzz2hX0hLE8P