Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Disney και NSA Drones - Kάνουν κατήχηση μέσο των Cartoon στα μικρά παιδιά (Βίντεο)

Disney και NSA Drones - Kάνουν κατήχηση μέσο των Cartoon στα μικρά παιδιά (Βίντεο)

Τρομακτικό η Disney & NSA κάνουν κατήχηση μέσο των Cartoon στα μικρά παιδιά. Παρακολουθήστε ολόκληρο το βίντεο και θα σας πέσει το σαγόνι.

Το βίντεο μιλάει από μόνο του.

Horrifying Disney & NSA Indoctrination Cartoon

Περιγραφή-σοκ για τα Ιμια στο σχολικό βιβλίο της ντροπής! Μιλά για αμοιβαίες υποχωρήσεις (!) μετά τη διεκδίκηση της βραχονησίδας

Περιγραφή-σοκ για τα Ιμια στο σχολικό βιβλίο της ντροπής! Μιλά για αμοιβαίες υποχωρήσεις (!) μετά τη διεκδίκηση της βραχονησίδας



Ο «συνωστισμός» της Μαρίας Ρεπούση φαίνεται ότι ήταν μόνον η αρχή! Οι επικίνδυνες ανακρίβειες σε ιστορικά βιβλία, τα οποία μάλιστα διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στα σχολεία, συνεχίζονται, με αποτέλεσμα την ευθεία παραποίηση των γεγονότων που σημάδεψαν την
ελληνική Ιστορία.

Πρόκειται, λοιπόν, για το περιστατικό που σημάδεψε την περίοδο διακυβέρνησης Σημίτη, τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν τη μαύρη νύχτα των Ιμίων και στοίχισαν τη ζωή στους τρεις ήρωες Ελληνες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, εξαιτίας της ατολμίας του πρώην πρωθυπουργού. Στο βιβλίο της Ιστορίας της 3η Γυμνασίου στο κεφάλαιο 12 υπό την τίτλο «Η Ελλάδα από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου έως τα τέλη του 20ού αιώνα», και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα 58, όπου περιγράφονται οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη από το 1993 έως και το 2000, «αποκαλύπτεται» σχετικά με τα Ιμια: «Την ίδια εποχή, με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ιμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές θέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις (1996)».
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το 2010 η συγκεκριμένη αποστροφή είχε εγείρει μέγα ζήτημα, με την τότε υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου να στέλνει εγκύκλιο προκειμένου να διορθωθεί το «σφάλμα». Εντούτοις, στην έκδοση που έχει στα χέρια της η «δημοκρατία» το βιβλίο φέρεται ότι έχει εκδοθεί το 2013 και να μην έχει αλλάξει απολύτως τίποτα! Να σημειωθεί πάντως ότι η πρώτη έκδοση του βιβλίου έγινε το 2007.
Σε κάθε περίπτωση, οι συγγραφείς (η επίκουρη καθηγήτρια του Πάντειου Πανεπιστημίου Ευαγγελία Λούβη και ο ιστορικός Δημήτριος Χρ. Ξιφαράς) φαίνεται ότι δεν επηρεάστηκαν από την τότε αναταραχή (συνωστισμός Νο2 ονομάστηκε) και επιμένουν ότι τα Ιμια είναι τουρκικό έδαφος, από τη στιγμή που υποστηρίζουν ότι οι άσπονδοι γείτονες έκαναν και αυτοί... υποχωρήσεις! Δηλαδή η υποχώρηση των Τούρκων κομάντος έγκειται στο ότι αναγκάστηκαν να φύγουν από τη βραχονησίδα, η οποία ανήκει στην Ελλάδα; Διότι τότε η κυβέρνηση των γειτόνων δεν προέβη σε καμία άλλη, εν αντιθέσει με τη χώρα μας, η οποία έκανε τη μία πίσω από την άλλη, και στο τέλος ευχαριστούσε ο Κώστας Σημίτης τους Αμερικανούς.
Περιττό δε να σημειώσουμε ότι πουθενά δεν αναφέρουν ότι την 31η Ιανουαρίου οι Τούρκοι κομάντος είχαν καταπατήσει ελληνικό έδαφος, όπως επίσης και το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν ο τραγικός θάνατος του υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Εκτορα Γιαλοψού.
Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται, αφού το εν λόγω απόσπασμα συνοδεύεται από μεγάλη φωτογραφία, η οποία απεικονίζει τον Κώστα Σημίτη, τον Κώστα Λαλιώτη, τη Βάσω Παπανδρέου, τον Γιώργο Ανωμερίτη και τον Γιάννο Παπαντωνίου, που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Δικαιοσύνη.

Τα μυστικά όπλα της ναζιστικής Γερμανίας που ξεπερνούν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας [Ντοκιμαντέρ]

 μυστικά όπλα της ναζιστικής Γερμανίας
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει μέχρι σήμερα το τι ανακάλυψαν οι συμμαχικές δυνάμεις όταν, μετά την πτώση του Βερολίνου, εισήλθαν στα απόρρητα εργαστήρια της ναζιστικής Γερμανίας, όπου κορυφαίοι επιστήμονες και μηχανικοί χρηματοδοτούνταν αδρά για να διεξάγουν έρευνες, με σκοπό την ανάπτυξη των πιο απίθανων στρατιωτικών τεχνολογιών.
Το θέμα έχει απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη, δίνοντας τροφή για πάσης φύσεως συνωμοσιολογικές θεωρίες, άλλες ρεαλιστικές και άλλες ακραίες που κινούνται στο χώρο της φαντασίας.
Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει πλήρες ντοκιμαντέρ σχετικά με το θέμα:


Διαδώστε το παντου!!!Ολα στην φόρα με Στοιχεία-Ντοκουμέντα!!!Χρήστος Ηλιάδης:Οι Χημικοί αεροψεκασμοί της σύγχρονης γενοκτονίας

Διαδώστε το παντου!!!Ολα στην φόρα με Στοιχεία-Ντοκουμέντα!!!Χρήστος Ηλιάδης:Οι Χημικοί αεροψεκασμοί της σύγχρονης γενοκτονίας