Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΠΛΑΝΗΤΗΣ "Χ" ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


ΠΛΑΝΗΤΗΣ "Χ" ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ



 Πρώτα από όλα ο πλανήτης Χ έχει κάποια ιστορία. Απλά δεν ήρθε από το πουθενά. Η θεωρία του

πλανήτη Χ προήλθε από επιστήμονα με τον ίδιο τρόπο που βρήκαν και τους άλλους πλανήτες. Με τη σήμανση διάφορων κατάλοιπων (rtain) στην κίνηση ενός πλανήτη, μπορούν να καθορίσουν αν ο εν λόγω πλανήτης έχει επιρροή ή όχι. Αν ναι, τότε οι πιθανότητες είναι ότι κάποιος πλανήτης ή δορυφόρος προκαλεί την επιρροή. Όσο μεγαλύτερη είναι η επιρροή τόσο μεγαλύτερος είναι ο πλανήτης. Οι ανακαλύψεις αυτές που έγιναν

σχετικά με τη θεωρία του Planet X το 1915 είναι από τον Percival Lowell καλύτερα γνωστό για την ανακάλυψη του για τα κανάλια στον πλανήτη Άρη. Η ώρα Νέας Υόρκης δημοσίευσε ένα άρθρο το 1982. Το άρθρο λέει"για κάτι" που  τραβάει τονΟυρανό και τον Ποσειδώνα. "Βαρυτική δύναμη που κρατά και δημιουργεί διαταραχές των δύο γίγαντιων πλανητών, προκαλώντας ανωμαλίες στις τροχιές τους."
Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν ανεξήγητες για τους μαθηματικούς μας παρατυπίες κατά τις τροχιές των εξωτερικών πλανήτων μας. Οι αστρονόμοι είναι τόσο πεπεισμένοι για την ύπαρξη ενός άλλου πλανήτη
στο ηλιακό μας σύστημα που επίσημα του έδωσαν και όνομα, Planet X. Είναι πολύ σημαντικό να

συνειδητοποιήσουμε ότι οι αστρονόμοι που έδωσαν αυτό το όνομα στον πλανήτη και ήταν αυτοί που έχουν

φέρει τις πληροφορίες στο φως, και δεν ήταν συνωμοσιωλόγοι θεωρητικοί.
 
Όλα ξεκινούν με τους Σουμέριους, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που καταγράφουν τον πολιτισμό επί της

Γης. Καταγραφές για την την Γη πάνω από 6000 χρόνια πριν. Εφηύραν όλα αυτά που μας έχουν κάνει

μια πολιτισμένη ανθρωπότητα.  Γράφοντας, τα μαθηματικά, τη γεωργία, την ιατρική, τα δικαστήρια,

του νόμου, τους δικαστές, τα σχολεία, την αστρολογία και την αστρονομία. Είχαν ακόμα τη
δυνατότητα να καταγράφουν το χρώμα και την απόσταση μεταξύ των πλανητών, οι οποίες την εποχή

εκείνη δεν είχαν την δυνατόνα να υπολογιστούν. Οι Σουμερίοι ήταν οι άνθρωποι που έζησαν στο

σημερινό Ιράκ, και δημιούργησαν τις κυλινδρικές σφραγίδες και πίνακες από πέτρα.  

Ακόμα μας εξηγούν πώς και από πού πήραν τις γνώσεις τους. Αναφέρουν :"Όλα αυτά που ξέρουμε, μας τα δίδαξαν οι Anunnaki." Ο όρος Anunnaki σημαίνει αυτοί οι οποίοι ήρθαν από τον ουρανό στη Γη . "Να θυμάστε ότι αυτό είναι γραμμένο σε πέτρα χιλιάδες χρόνια πριν. Το κείμενο εξηγεί ότι οι Anummaki έζησαν μεταξύ των Σουμερίων .

Οι Anunnaki δίδαξαν τους Σουμέριους πώς να καταγράφουν στην πέτρα την τοποθεσία του πλανήτη από τις οποίες προήλθαν. Το κείμενο που εξηγεί ότι οι Anunnaki προήλθαν από τον 12ο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος που ονομάζεται Nibiru. Για να μην αναφέρουμε τη σημασία του αριθμού 12. Λέγεται από κάποιους ότι αυτοί οι Anunnaki διασταυρώθηκαν με τους ανθρώπους δημιουργώντας μια πιο έξυπνη φυλή ανθρώπινων όντων. Οι Σουμέριοι επίσης ήταν οι πρώτοι πολιτισμένοι άνθρωποι που περπάτησαν πάνω στη Γη.

Εδώ είναι όπου το μυαλό αρχίζει να αναρωτιέται. Οι Σουμέριοι εξήγησαν τη θεωρία της«Παγγαίας», η οποία ήταν μία στον κόσμο και η μόνη ήπειρος πριν από τη διάλυσή της στις επτά ηπείρους που

γνωρίζουμε σήμερα.   Η κύρια διαφορά μεταξύ των Σουμερίων εξήγηση και την επιστημονική εξήγηση

είναι οι σημερινοί επιστήμονες λένε ότι αυτή η δράση προκλήθηκε από την τεκτονική πλάκα εκτός και

αν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι οι ήπειροι ήταν κάποτε συνδεδεμένες.





Οι Σουμέριοι πίστευαν, ότι ο πλανήτης Χή Nibiru, συγκρούστηκε με τη Γη που υπάρχει για να δημιουργήθει η ζώνη αστεροειδών και χτύπησε η ίδια σε τροχιά στο ηλιακό μας σύστημα με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός κομήτη που κάθε 3.600χρόνια, μας επισκέπτεται και κάνει κύκλο .

Αν μετά από 3.600 χρόνια έρθει πίσω γύρω από το βαρυτικό πεδίο της Γης οι  επιπτώσεις θα ήταν

καταστροφικές.

Η «πλημμύρα που εξηγεί πως έγινε αυτή η ανωμαλία, αυτή τη στιγμή βρίσκετε σε ένα μουσείο στη Βρετανία γραμμένο σε πέτρα . Σε μια από τις κυλινδρικές σφραγίδες που βρέθηκαν στηνNippur, παρουσιάζει μια ομάδα αγροτών με δέος καθώς κοιτάζει προς τα πάνω τον δωδέκατο πλανήτη που απεικονίζεται ως ένα σταυρός, αναγνωρίζοντας την ύπαρξη του πλανήτη κοντά μας. Το κείμενο αναφέρεται επίσης η εμφάνιση αυτού του πλανήτη  είναι «αναμενόμενη, περιοδική, και παρατηρήσιμο γεγονός."

 Υπάρχει επίσης μια νέα σύγχρονη θεωρία στις ημέρες που διερευνάται ακόμα σήμερα και ονομάζεται

Ορφέας θεωρία, που αναφέρει ότι υπήρχε μια σύγκρουση με ένα άλλο « πλανήτη» και χτύπησε ένα

μεγάλο κομμάτι της Γης δημιουργώντας το φεγγάρι. Σχεδόν ακριβώς όπως η ιστορία εξηγείται από τους Σουμέριουςπριν 5000 χρόνια!

Το 2008 μια ομάδα Ιαπώνων αστρονόμων από το Πανεπιστήμιο τουKobe από τον Δρ Mukai βρήκε έναν "ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ  ΠΕΡΑ  από τον Πλούτωνα, και την προέλευση του δια του ποσειδώνως "Η έρευνα δημοσιεύθηκε σε"Αστρονομική Εφημερίδα " εδώ . Διευκρινίζει ότι, δεν είναι ορατός ακόμα, αλλά θα είναι ορατός μέσα στα επόμενα 9 χρόνια. Δείτε την ερευνητική εργασία που έγραψαν και προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τα πάντα. Ελπίδα καλή σας τα μαθηματικά. Είτε έτσι είτε αλλιώς αυτό είναι  επιστημονική έρευνα και δεν αποτελεί κάποιο σενάριο για το τέλος του κόσμου. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι όλο και περισσότερες ενδείξεις έχουμε  υποστηρίζοντας το γεγονός ότι υπάρχει και άλλος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα, μας αναφέρει ο Δρ Mukai και ακόμα ότι ο πλανήτης βρίσκεται κοντά στο  μέγεθος της Γης.

Τώρα, πίσω στο 2004 ανακαλύψαμε νέες ("planetoid" οργανισμούς) που επιπλέουν πέρα  από τον Πλούτωνα όπως Χάρων και Sedna, αλλά είναι σχεδόν ακριβώς μεγάλα κομμάτια πάγου, δεν είναι πλανήτες. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι το γεγονός, ότι όταν ο Πλούτωνας ανακαλύφθηκε το 1930,και οι αστρονόμοι ανακάλυψαν διαταραχές σε αυτόν οδηγώντας τους να πιστεύουν ότι υπήρχε ακόμη κάποιο  αντικείμενο εκεί έξω γύρω από τον πλανήτη.Αυτό είναι μόνο με τις προόδους της τεχνολογίας που είχαμε, τα εργαλεία για την εικόνα και τον εντοπισμό πλανητών πέρα από το ηλιακό μας σύστημα. Περίεργος, η πρώτη εικόνα ενός πλανήτη σε τροχιά γύρω από έναν ήλιο που δεν είναι του ηλιακού μας συστήματος είναι από το τηλεσκόπιο Hubble που βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ελλειπτική τροχιά. Αυτό που έχει αφήσει τους αστρονόμους με ξύσιμο στα κεφάλια τους για το πώς θα μπορούσε να είναι δυνατό ότι ένας πλανήτης να μπορεί να επεκτείνει το μέτρο του στο διάστημα.

 Κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι μετά τη χαρτογράφηση που έγινε από επιστήμονες βρέθηκαν και άλλαηλιακά συστήματα του γαλαξία μας.

Αυτό είναι ένα ηλιακό σύστημα με δύο ήλιους. Το συμπέρασμα είναι ότι είναι πολύ πιθανό (90% πιθανότητα) το ηλιακό μας σύστημα να είναι ένα δυαδικό ηλιακό σύστημα, και ο δεύτερος ήλιος μας να θεωρείται ένα αποτυχημένο άστρο ή καφέ νάνος. Μερικοί λένε ότι πρόκειται να έρθει πολύ κοντά στη γη και να φέρει μαζί του την καταστροφή, με τη μορφή μιας πολικής μετατόπισης εξαιτίας της βαρυτικής, αλλάζοντας τη θέση πόλων, είτε να φέρει μαζί του αστεροειδείς από το νέφος του Όορτ και να φέρει τον όλεθρο στη Γη. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ότι τα αέρια σε αυτόν τον πλανήτη να προκαλέσουν τη δημιουργία μιας αλυσιδωτής αντίδρασης φωτιάς μετατρέποντάς τα σε δεύτερο ήλιο μας. Άλλοι αναφέρουν ότι το 2012, όταν ο πλανήτης Χέρχεται για μια επίσκεψη και ένα από τα παραπάνω σενάρια θα συμβούν. Είναι ορατός από το νότιο πόλο με ένα νέο τεράστιο πειραματικό τηλεσκόπιο που έχουν κατασκευάσει . Έχουν "διαρρεύσει" μερικές φωτογραφίες που δείχνουν τον πλανήτη Χ και προέρχονται από αυτό το τηλεσκόπιο που κοστολογείται εκατομμυρίων δολαρίων.  Είναι πραγματικά εκεί κάτω μόνο παρατηρώντας μόνο τα σμήνη των γαλαξιών; Αντιλαμβάνομαι ότι η εξερεύνηση του διαστήματος είναι σημαντική, αλλά υποθέτω ότι για μένα η παρατήρηση σμήνους γαλαξιών απλά δεν είναι αρκετός λόγος για να φτιάξει κανείς κάτι τέτοιο και τα χρήματα που πήρε για να χτίσει αυτά τα πράγματα.
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σημαντικό σύντομο βίντεο για το τι μερικοί μελετητές έχουν να πουν.



 Τέλος, σας αφήνω με ένα άρθρο από τη σελίδαWashington Post από το 1983:Washington Post: Μυστήριο ουράνιο σώμα Ανακαλύφθηκε 31-Δεκ-1983

Ένα ουράνιο σώμα πιθανώς τόσο μεγάλο όσο ο γιγάντιος πλανήτης Δίας και δυνατό, τόσο κοντά στην

Γη που πιστεύουμε ότι θα ήταν μέρος αυτού του ηλιακού συστήματος, και έχει βρεθεί προς την κατεύθυνση του αστερισμού του Ωρίωνα από ένα τηλεσκόπιο που βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Έτσι το μυστηριώδες αντικείμενο που οι αστρονόμοι δεν ξέρουν αν είναι ένας πλανήτης, ή γίγαντιος κομήτης, ή ένα κοντινό "protostar" που ποτέ δεν έγινε αρκετά θερμό ώστε να γίνει ένα

αστέρι,σε ένα μακρινό γαλαξία τόσο μικρά ώστε να βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της διαμόρφωσης του 



 "Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν ξέρουμε τι είναι είπε," Ο Δρ

Gerry Neugebauer, IRAS επικεφαλής επιστήμονας για τοJet Propulsion Laboratory της Καλιφόρνια και

διευθυντής του Palomar Observatory για το California Institute of Technology, δήλωσε σε συνέντευξή του.

Η πιο συναρπαστική εξήγηση αυτού του σώματος μυστηρίου, που είναι τόσο κρύο και ρίχνει φως είναι ότι πρόκειται για ένα

γιγαντιαίο πλανήτη αερίων, τόσο μεγάλο όσο ο Δίας και τόσο κοντά στη Γη ως 50 δισεκατομμύρια 


μίλια. Ενώ αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν μια μεγάλη απόσταση στο (earthbound) άποψη, είναι σε

απόσταση αναπνοής στην κοσμολογική άποψη, τόσο κοντά στην πραγματικότητα, που θα ήταν το

πλησιέστερο ουράνιο σώμα στη Γη
«Εάν αυτό ισχύει, δεν ξέρω πώς οι πλανητικοί επιστήμονες του κόσμου το έχουν ταξινομήσει."
Το σώμα μυστήριο θεάθηκε δύο φορές από την υπέρυθρη δορυφόρου, όπως η σάρωση για τον βόρειο ουρανό από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι το Νοέμβριο, όταν ο δορυφόρος έτρεξε έξω από το σούπερ κρύο ήλιο που επέτρεψε στο τηλεσκόπιο του να δει τους ψυχρότερους φορείς στους ουρανούς. Η δεύτερη παρατήρηση έγινε έξι μήνες μετά την πρώτη και το σώμα μυστήριο δεν είχε μετακινηθεί από το σημείο του στον ουρανό κοντά στο δυτικό άκρο του αστερισμού του Ωρίωνα σε εκείνο τον χρόνο.
"Αυτό δείχνει ότι δεν είναι ένας κομήτης, επειδή ένας κομήτης δεν θα ήταν τόσο μεγάλος όσο αυτός που

έχουμε παρατηρήσει και ένας κομήτης πιθανώς θα είχε μετακινηθεί, ο " Houck είπε. «Ένας πλανήτης μπορεί να έχει μετακινηθεί αν ήταν όσο 50.000.000.000 μίλια, αλλά θα μπορούσε ακόμη να είναι και πιο μακρινός πλανήτης και δεν έχει προχωρήσει σε έξι μήνες του χρόνου.
Ότι και αν είναι, ο Houck είπε, το σώμα μυστήριο είναι σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία που δεν είναι πάνω από 40 βαθμούς παραπάνω "απόλυτο" μηδέν.
Το τηλεσκόπιο στο πλοίο IRAS ψύχεται τόσο χαμηλά και είναι τόσο ευαίσθητο που μπορεί να «βλέπει» τα αντικείμενα στον ουρανό που είναι μόνο 20 βαθμούς πάνω από το απόλυτο μηδέν. Όταν από το IRAS επιστήμονες είδαν για πρώτη φορά το σώμα μυστηρίου και υπολογίζεται ότι θα μπορούσε να είναι όσο 50 δισεκατομμύρια μίλια, υπήρχαν κάποιες εικασίες ότι θα μπορούσε να κινείται προς τη Γη.Ο Neugebauer Cal Tech, είπε: "Θέλω να να πιστεύω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί αυτό θα σήμενε το τέλος της Γης"

Αυτή είναι η τελευταία φορά που έχει ποτέ κάποιος μιλήσει από μια σημαντική πηγή των μέσων
ενημέρωσης για τον πλανήτη Χ. Δεν υπήρξε ποτέ μια συνέχεια του άρθρου, ποτέ. 

27-4-2011 - Ο Max Keiser, Αποκλειστικά στο kontra channel

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ - ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ - ΑΤΙΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!)

Η ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Η' ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ;


Η ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Η' ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ;


Πολλά έχουν γραφτεί,πολλά έχουν υποθει,για την απομείωση του πληθυσμού που σχεδιάζουν τα υψηλής κλιμακας” think tanks”,για την “επομενη μερα”του είδους...μια είδηση που πέρασε στα ψιλά λοιπόν είναι η παρακάτω,αλλά στα “ψιλα”τις περισσότερες φορές είναι και το “ζουμι”....προτείνω να παρακολουθήσετε πρώτα τα παρακάτω βίντεο και μετά το κείμενο/είδηση που παραθέτω.....






Αποψη: Ο πλανήτης δεν «αντέχει» 10 δισ. ανθρώπους
Από τον Μάρτιν Χάτσινσον

Οι επόμενες γενιές θα έχουν δέκα δισεκατομμύρια στόματα να θρέψουν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αγγίξει αυτά τα επίπεδα έως το 2100.

Σε σύγκριση με την τελευταία απόπειρα πρόβλεψης του ΟΗΕ πριν από δύο χρόνια, οι νέες εκτιμήσεις παρουσιάζουν αυξημένο τον παγκόσμιο πληθυσμό, ωστόσο, το έτος καμπής στο οποίο ο παγκόσμιος πληθυσμός θα κορυφωθεί και έπειτα θα αρχίσει να μειώνεται μετατοπίστηκε από το 2070 στο 2100.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ακόμη και με την αναμφισβήτητη επινοητικότητα του ανθρώπου, οι φυσικοί πόροι και τα οικοσυστήματα του πλανήτη δύσκολα θα μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες ενός τέτοιου πληθυσμού, ειδικά εάν αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν σύμφωνα με τα πρότυπα του ανεπτυγμένου κόσμου, όπως είναι το αυτοκίνητο, το καζανάκι και ο κλιματισμός.

Επιπλέον, η εκτιμώμενη αύξηση του πληθυσμού προέρχεται κατά κύριο λόγο από τα φτωχότερα κράτη, όπου υπάρχουν ήδη σοβαρές ελλείψεις σε νερό, τρόφιμα και άλλους φυσικούς πόρους - για να μην αναφέρουμε τα μέσα μετακίνησης και άλλου είδους υποδομές. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο πληθυσμός της Αφρικής το 2100 θα ανέρχεται σε 3,6 δισεκατομμύρια, δηλαδή στο 1/3 του πληθυσμού της Γης, ενώ στη Νιγηρία ο πληθυσμός θα αυξηθεί στα 730 εκατομμύρια από 155 εκατομμύρια που είναι σήμερα και 39 εκατομμύρια που ήταν το 1960.

Η ιστορία έχει δείξει ότι ο ραγδαίος ρυθμός αύξησης του πληθυσμού μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά για την οικονομική ανάπτυξη, καθώς οι ανάγκες για στέγαση, εκπαίδευση και υποδομές ξεπερνά τα περιορισμένα διαθέσιμα κεφάλαια. Για παράδειγμα, το 2100 οι πολίτες της Νιγηρίας θα είναι φτωχότεροι απ' ό,τι είναι σήμερα. Παρότι οι εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών υπόκεινται σε μικρές αλλαγές, η τελευταία πρόβλεψη υπογραμμίζει την ανάγκη να ληφθούν σοβαρά οι δημογραφικές τάσεις. Εκτός από τις οικονομικές επιπτώσεις, η αύξηση του πληθυσμού συνοδεύεται από αύξηση της ρύπανσης με ενδεχόμενη συνέπεια την επίσπευση της υπερθέρμανσης.

Η αμφιλεγόμενη πρακτική ελέγχου των γεννήσεων που ισχύει στην Κίνα θέσει τις βάσεις για τη μείωση του πληθυσμού κατά ένα τρίτο το 2100 -στα 941 εκατομμύρια. Η πολιτική αυτή, όμως, έχει τεράστιο κοινωνικό κόστος. Ένας πιο αποδεκτός τρόπος ελέγχου των γεννήσεων θα ήταν η αύξηση των δαπανών στην παιδεία, ιδίως για τα κορίτσια. Τα πλουσιότερα κράτη θα μπορούσαν, επίσης, να χρηματοδοτήσουν τα προγράμματα συνταξιοδότησης των πολύ φτωχών οικονομιών, μειώνοντας έτσι το κίνητρο για δημιουργία μεγάλων οικογενειών. Εάν με αυτόν τον τρόπο μπορούσε να αποφευχθεί η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 10 δισεκατομμύρια, τα χρήματα αυτά θα έπιαναν τόπο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ....