Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Αγγλία: Στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα παρακολουθούν τις περιοχές όπου εμφανίζονται αγρογλυφικά

Αγγλία: Στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα παρακολουθούν τις περιοχές όπου εμφανίζονται αγρογλυφικά

Η είδηση ​​έχει ήδη δημοσιευθεί σε ορισμένες βρετανικές εφημερίδες, όπως η Huffington Post, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι το MOD (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας), θα δοκιμάσει τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη πάνω από τα χωράφια και λόφους του Wiltshire, για το 2013.
Οι πιθανότητες είναι ότι οι δοκιμές θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, έτσι ώστε να μην έρθουν σε σύγκρουση με δεκάδες πολιτικά αεροσκάφη.
Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα πετούν πάνω από τους τομείς όπου δημιουργούνται αυτά τα ανεξήγητα σχήματα.
Μια εξήγηση για την παρουσία των επιχειρησιακών κηφήνων το βράδυ, είναι για να προσπαθήσουνε να σπουδάσουν, ή να κατανοήσουν καλύτερα πώς δημιουργούνται σε πραγματικές καταστάσεις αυτά τα εικονογράμματα και να γνωρίσουνε αυτό που πραγματικά τα δημιουργεί.
Ερευνητές των αγρογλυφικών πιστεύουν ακράδαντα ότι αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα βοηθήσουν να σταματήσει η δημιουργία των Κύκλων για αυτή τη σεζόν, η οποία βρίσκεται ήδη σε πτώση, σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη.
Οι οπαδοί θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, μπορούν να εκληφθούν ως UFO. Γι 'αυτό συνιστάται σε όλους τους εμπειρογνώμονες και τους οπαδούς των UFO και αγρογλυφικών περισσότερη προσοχή.

Απίστευτες εικόνες αεροψεκασμών πάνω από την Αθήνα (28/5/2013)

Απίστευτες εικόνες αεροψεκασμών πάνω από την Αθήνα (28/5/2013)

Απίστευτες εικόνες πάνω από την Αθήνα!
Πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι ζουν ή βρίσκονται στην Αθήνα και την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τη Λάρισα, την Πάτρα, το Ηράκλειο της Κρήτης και σε άλλες πόλεις και περιοχές της Ελλάδος, παρατηρούν - ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό - αυτό το φαινόμενο.
Χημικές ουρές που αφήνουν, ορισμένα αεροπλάνα και δεν εξαφανίζονται σε μερικά λεπτά, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά διατηρούνται στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή επί ώρες, απλώνονται σιγά - σιγά και κάποιες φορές σχηματίζουν ένα εκτεταμένο ουράνιο «πέπλο».
Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, τη γειτονική Ιταλία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και σχεδόν σε κάθε χώρα του ΝΑΤΟ. Είναι ένα φαινόμενο που άρχισε να παρατηρείται όλο και πιο έντονα τα τελευταία δέκα χρόνια και προκαλεί όχι μόνο πολλές συζητήσεις και εικασίες αλλά και μεγάλη ανησυχία, καθώς επαναλαμβάνεται με μεγάλη συχνότητα...
Γι’ αυτές τις παράξενες «ουρές», που παραμένουν στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, λέγονται πολλά και διάφορα, ενώ κυρίως υποστηρίζεται ότι «κάποιοι μας ψεκάζουν»
Αυτές τις απίστευτες εικόνες αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Αθήνας! Αφιερωμένες στους απανταχού συνομωσιολόγους.
Αν μια εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις οι παρακάτω φωτογραφίες απλά τα λένε όλα. Μην εθελοτυφλείτε μπροστά σε ένα πραγματικό γεγονός. Μη σας φαίνονταισενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα!