Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Αυτοί αγάλματα— εμείς ιστορία…


Στήθηκε στα Σκόπια το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου (βίντεο+φωτο)

Σε μια επίδειξη βλακείας και εθνικιστικού μικρομεγαλισμού, η κυβέρνηση Γκρούεφσκι ολοκλήρωσε σήμερα την τοποθέτηση του τεραστίου αγάλματος στο κέντρο των Σκοπίων. Το άγαλμα μαζί με το βάθρο, είναι 22 μέτρα, όσο δηλαδή μια 6όροφη πολυκατοικία !
Στην πλατεία βρέθηκαν πολίτες της FYROM, οι οποίοι τραγουδούσαν και ζητωκραύγαζαν τον ..."γενήτορά" τους. Η Ελλάδα κρύβεται και περιμένει να ξεχαστεί η ιστορία, χωρίς καμία διάθεση να την υπερασπιστεί και να δικαιωθούν από τον χρόνο οι πλαστογράφοι. Δείτε το βίντεο:


TΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ"


TΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ"

Σας μεταφέρουμε το παρακάτω βίντεο με κάθε επιφύλαξη.  Τραβήχτηκε κατά την διάρκεια πτήσης πάνω από την Ιαπωνία.  Φαίνεται πως το ufo πετάει δίπλα απ'το αεροπλάνο και στην συνέχεια αλλάζει πορεία προς κάτω  δεξιά ή πίσω του.   





Δυστυχώς το βίντεο είναι μόνο 12 δευτερόλεπτα και το ύποπτο είναι πως την στιγμή που αρχίζει να βιντεοσκοπείται, αυτό κατευθύνεται σε "νεκρό σημείο" που η κάμερα δεν μπορεί να συνεχίσει την καταγραφή.  
Δεν γνωρίζουμε τα στοιχεία της πτήσης ούτε υπάρχει κάποια διευκρίνιση από τον χρήστη που ανέβασε το βίντεο, πάντως το τελευταίο διάστημα έχουν αναφερθεί πάρα πολλα αντίστοιχα περιστατικά με συνοδευτικά ufo στον εναέριο χώρο της Ιαπωνίας.  Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι ασυνήθιστη συγκριτικά με άλλες εμφανίσεις που μπορούν να αμφισβητηθούν ή για φώτα  που πολλοί τα παρομοιάζουν με laser ή κινέζικα φανάρια.  Μιλάμε για κατάστασεις που αν επιβεβαιωθούν.. δείχνουν πως τα πράγματα έχουν αρχίσει και "αγριεύουν".

Και τώρα ένα μικρό quiz:  Τι έγινε τον Μάρτιο στην Αυστραλία και κανένα τηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης δεν έδειξε; Το ίδιο είχε γίνει σε Πολωνία, Φιλανδία, Ντουμπάι και σίγουρα και σ'άλλες χώρες.. Φυσικά καμία επίσημη ανακοίνωση.  Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε είχαμε γράψει στις 30 Μαρτίου:
ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ

ΠΗΓΗ((http://www.apocalypsejohn.com/2011/06/t.html))

MAX KEIZER Για το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα

Βόμβα….Να πως θα περάσουν το μεσοπροπρόθεσμο!!! (Βίντεο)


Βόμβα….Να πως θα περάσουν το μεσοπροπρόθεσμο!!! (Βίντεο)

Αν ισχύει η αποκάλυψη του Τέρενς Κουικ μιλάμε για ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια της δημοκρατίας και του κράτους μας!! Παρακαλούμε όσοι έχουν γνώσεις σχετικές να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τέρενς Κουίκ στο κόντρα τσάνελ αν απέχουν από την ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΟΣ αρκούν 120 ψήφοι για να περάσει το νομοσχέδιο !!!!


Το σενάριο επιβεβαίωσε συνταγματολόγος .

Βάλτε νερό στο κρασί σας γιατί περιμένουν κρεμάλες !!!

Τα τρία παραπάνω κόμματα έχουν δηλώσει ότι θα απέχουν της ψηφοφορίας !!!

Πρέπει να απαντήσουν … Το ήξεραν αυτό το σενάριο ;;;;;;;
ΠΗΓΗ((http://kontiloforos.blogspot.com/2011/06/blog-post_9834.html))