Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Max Keiser: Στην Ελλάδα έρχεται οικονομικό ολοκαύτωμα

Max Keiser: Στην Ελλάδα έρχεται οικονομικό ολοκαύτωμα

Ο γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες οικονομικός αναλυτής Max Keiser εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού Russia Today, όπου απάντησε σε κάποια ερωτήματα που αφορούν στις πρόσφατες εξελίξεις στην Ελλάδα. "Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας έχει, στην πραγματικότητα, συσσωρευθεί σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας", δήλωσε ο οικονομικός αναλυτής, και περιέγραψε στην κατάσταση ως "οικονομικό ολοκαύτωμα".

"Το χρέος της Ελλάδας δεν προέρχεται από την Ελλάδα", είπε ο Keiser.

"Προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους. Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί να αποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος ο ελληνικός λαός. Αλλά εξυπακούεται ότι οι Έλληνες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το χρέος. Επομένως, σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος".

Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα διεξαχθεί τις επόμενες ώρες ψηφοφορία για ένα νέο Μνημόνιο, του οποίου την επικύρωση απαιτούν οι δανειστές, προτού χορηγήσουν στη χώρα ένα νέο δάνειο, ύψους 130 δισ. ευρώ. Το νέο Μνημόνιο προβλέπει περαιτέρω περικοπές και μια συμφωνία με τους ιδιώτες κατόχους του ελληνικούς χρέους.

Κατά τη γνώμη του Max Keiser:

"Το όλο εγχείρημα του ευρώ ήταν ιδέα της Γερμανίας. Ήταν ένα εγχείρημα ύπουλο, που αποσκοπούσε στο να γίνει δυνατή η επανένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας. Τώρα που η Γερμανία επανενώθηκε, τριγυρνάει στην Ευρώπη σαν το πεινασμένο θηρίο και λεηλατεί τη δημόσια περιουσία χωρών όπως η Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι σήμερα αυτό που ήταν κάποτε οι Εβραίοι της Ευρώπης. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός οικονομικού ολοκαυτώματος που οργάνωσε η Γερμανία".

Ο παρουσιαστής του δελτίου έθεσε ένα ενδιαφέρον ερώτημα στον Keiser, που αφορά στα πιθανά κίνητρα που βρίσκονται πίσω από τη χορήγηση δανείων με τρομακτικά υψηλό επιτόκιο στην Ελλάδα από την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και τους "ευρωκράτες" των Βρυξελλών, και παρομοίωσε αυτό που γίνεται εις βάρος της Ελλάδας σαν μια θηλειά γύρω από το λαιμό της που δένεται όλο και πιο σφιχτά.

Στο ερώτημα αυτό, ο Max Keiser, απάντησε:

"Τα τελευταία δέκα χρόνια, από το ξεκίνημα αυτής της νομισματικής ένωσης, όλοι οι προαναφερθέντες ταΐζουν τους Έλληνες τοξικό χρέος με το ζόρι. Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο της Goldman Sachs σε αυτή την υπόθεση, και πώς η τράπεζα αυτή, με το τεράστιο τοξικό χρέος που είχε, φρόντισε ώστε η Ελλάδα να συμπεριληφθεί στη ζώνη του ευρώ. Ήταν όλα προσχεδιασμένα. Η Γερμανία γνώριζε πολύ καλά ότι μια μέρα το οικοδόμημα του ευρώ θα κατέρρεε και όλο αυτό το διάστημα ανυπομονούσε να γίνει η έκρηξη για να τρέξει και να μαζέψει τα πολύτιμα λάφυρα. Η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει εισβάλει στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να εισβάλει και στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Έχουμε να κάνουμε με ένα 4ο Ράιχ. Η Γερμανία έχει όλα τα χαρτιά της τράπουλας στα χέρια της και παίζει την παρτίδα πανέξυπνα".

Όσον αφορά το νέο Μνημόνιο που προτάθηκε στην Ελλάδα, ο Max Keiser δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανάπτυξη με αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται. "Μέσω αυτού του νέου γύρου μέτρων λιτότητας", υπογράμμισε ο αναλυτής, "η Ελλάδα οδηγείται δέσμια σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία τραίνου προς την "τελική λύση". Το ΔΝΤ θα έχει από πριν αγοράσει όλες τις σιδηροδρομικές γραμμές και τα βαγόνια που θα οδηγήσουν τους Έλληνες προς αυτή την "τελική λύση".

"Εάν η συμφωνία επιτευχθεί, οι ιδιώτες κάτοχοι του ελληνικού χρέους αναμένεται να έχουν περίπου 70 % μείωση στην αξία των επενδύσεών τους", εξήγησε ο αναλυτής. "Ωστόσο, αυτοί οι ιδιώτες επενδυτές, στων οποίων το χρέος πρόκειται να τους γίνει "κούρεμα", έχουν ήδη ασφαλίσει πλήρως αυτό το χρέος στην αγορά των CDS και, ακόμα και αν ο κόσμος γυρίσει ανάποδα, αυτοί θα έχουν εξασφαλισμένο το κέρδος τους", τόνισε ο Keiser.



"Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο γι' αυτούς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη μέγγενη. Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλο το τοξικό χρέος που έχει συσσωρευθεί στους ισολογισμούς των τραπεζών στη Γερμανία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, έχει φορτωθεί στον ισολογισμό της Ελλάδας. Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση έχει την απαίτηση να πληρώσει ο ελληνικός λαός για όλο αυτό το τοξικό χρέος. Το χρέος της Ελλάδας δεν δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, αλλά σε αυτές τις άλλες χώρες. Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε σαν χωματερή του παγκόσμιου τοξικού χρέους".

Σε ερώτηση γύρω από αν θα τεθούν νέοι όροι στην Ελλάδα στο προσεχές μέλλον, ο Κeiser υπενθύμισε:

"Την ελληνική κυβέρνηση την έχουν διορίσει οι τραπεζίτες. Και η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση εκπαιδεύτηκε στη Σχολή του Σικάγου, εκεί ακριβώς που εκπαιδεύτηκε και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Christine Lagarde. Πάει καιρός που οι Έλληνες στερούνται κοινοβουλευτικής αντιπροσώπευσης. Αυτό που οφείλουν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να επαναστατήσουν και να αντικαταστήσουν αυτή την κυβέρνηση, ώστε να αποκτήσουν αυτοδιάθεση και να επανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν θα πρέπει να πιστέψουμε στις θεωρίες συνομωσίας για τους Rothschilds, o Max Keiser εξήγησε:

"Δεν έχει σημασία το αν θα τις πιστέψουμε, αλλά το αν θα συνειδητοποιήσουμε πως η ύπαρξη αυτών των τραπεζών είναι συνώνυμη με την απόλυτη ανομία. Το είδαμε αυτό στην πράξη όταν, από την τράπεζα MF Global των ΗΠΑ, ένα δισεκατομμύριο δολάρια που ανήκαν σε απλούς καταθέτες έκαναν φτερά. Και δεν έγινε ούτε μια εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση! Δεν υπάρχουν νόμοι. Οι κυνηγετικοί νόμοι καταργήθηκαν και έχουν όλοι αρπάξει μια καραμπίνα και λεηλατούν. Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας".

ΓΙΑΤΙ ΤΟ KONTRA "EΚΟΨΕ" ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ" 2; Η άποψη του Στέφανου Χίου.


ΓΙΑΤΙ ΤΟ KONTRA "EΚΟΨΕ" ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ" 2; Η άποψη του Στέφανου Χίου.

Κάθε φορά που τελειώνει μία διαδρομή, η τελευταία γεύση είναι σαν την πικρή αίσθηση του τσιγάρου που πολλές φορές το καπνίζεις και με λίγη γόπα μαζί. Αυτή τη φορά όμως, η γεύση δεν ήταν πικρή. Γιατί όλοι όσοι συμμετείχαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα δημοσιογραφικά αναχώματα της ευρύτερης αντιμνημονιακής πληροφόρησης που δυστυχώς την παρέχουν ελεύθερα όλο και πιο λίγοι), είχαμε καταλάβει ότι θα μας "κόβανε". Εδώ και πολύ καιρό. Έτσι είμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Βλέπαμε τι γίνεται γύρω μας(ένας, ένας, φιμωνόταν, δεν θα έφτανε και η σειρά μας;) και είχαμε πιάσει τα ταμπούρια.

Στον κόσμο που μας παρακολουθεί εδώ και (ακριβώς) 18 μήνες, μάθαμε να του λέμε την αλήθεια. Όλη, όσο κακή, άσχημη ή οδυνηρή ήταν και θα εξακολουθήσει να είναι. Σήμερα το μεσημέρι (Τρίτη μεσημέρι) συναντήθηκα(κατόπιν δικής τους επιθυμίας) με τον εκδότη και δημοσιογράφο Γιώργο Κουρή(που με πήρε πριν από δύο καλοκαίρια τηλέφωνο, θυμάσαι Γιώργο;), τον αδερφό του και εκδότη του "ΠΑΡΟΝ" Μάκη Κουρή και τον διευθυντή του καναλιού Βασίλη Ταλαμάγκα. Η συνάντηση διήρκεσε ακριβώς 12 λεπτά. Μου εξήγησαν χωρίς περιστροφές ότι ο σταθμός "δεν αντέχει αυτήν την εκπομπή.Ότι οι πιέσεις είναι μεγάλες (πιθανόν ίδιες και οι απειλές ή οποιεσδήποτε μορφές τρομοκράτησης, δεν ξέρω αυτοί μάλλον ξέρουν καλύτερα) και ότι έπρεπε να σταματήσουμε". Τους ευχαρίστησα που 18 μήνες μας άφησαν να μιλάμε ελεύθερα, τους ζήτησα να βγάλουμε την τελευταία εκπομπή το Σάββατο (παραμονή της 25ης Μαρτίου), είπαν "ναι"(ελπίζω να κρατήσουν τον λόγο τους), τους χαιρέτησα κι έφυγα. Όπως πάντα, με ψηλά το κεφάλι.

Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Ο καθένας από εκεί και πέρα βγάζει τα συμπεράσματα του. Και εμείς τα δικά μας. Το κύριο συμπέρασμα είναι ότι η πατρίδα μας χάνεται ανάμεσα σε δύο πολιτικές Λερναίες Ύδρες που στέκονται και καταπίνουν ότι βρουν μπροστά τους, στηριγμένες στο ίδιο κεφάλι. Εμείς όμως αυτό το χατήρι δεν θα τους το κάνουμε. Να μας καταπιούν. Προτιμότερο ζωντανοί και αντίθετα στο ρεύμα, παρά πεθαμένοι και δούλοι στα συμφέροντα που καταποντίζουν και αλλοιώνουν την εθνική, οικονομική και πολιτιστική ταυτότητα της πατρίδος.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα συνεχίσει να εκπέμπει από το ελεύθερο διαδίκτυο. Μέχρι να βρει κάποιο άλλο ελεύθερο τηλεοπτικό λιμάνι.

Χατήρια, συμβιβασμοί, γονυκλισίες και ξεπουλήματα δεν ήταν ποτέ στοιχεία του χαρακτήρα μας. Δεν θα γίνουν και τώρα. Δώσαμε στοιχήματα και τα κερδίσαμε. Ο ένας φαύλος και διεφθαρμένος έπεσε και βάλαμε κι εμείς το χέρι μας γι αυτό. Μένουν άλλοι δύο. Δεν θα μας νικήσουν. Θα τους νικήσουμε. Θα φάνε το χώμα του λαού που τόσο μίσησαν και υποτίμησαν. Του πολίτη που δένει θηλειές και χάνεται, του πολίτη που έφθασε να μπαίνει σαν λύκος στις εφορίες παλεύοντας για το δίκιο του, του οικογενειάρχη, του άνεργου νέου και του ξεκληρισμένου επιστήμονα που βλέπει να χάνονται τα όνειρά του από άθλιους.

Την γυναίκα ελληνίδα μάνα κι αδερφή που ντρέπεται για τα παιδιά της που δεν έχουν να φάνε και να αγοράσουν ένα δεύτερο παντελόνι. Με όλους αυτούς είμαστε φίλοι και αδερφοί. Οι άλλοι είναι απέναντί μας. Εχθροί του λαού, άρα εχθροί της αλήθειας.

Με όλα αυτά στο μυαλό μας και στο πετσί μας θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε. Τα υπόλοιπα που ακούγονται είναι για τους αφελείς και τους κιοτήδες. Ο αγώνας συνεχίζεται από άλλα μετερίζια. Και στο τέλος (θυμηθείτε το) η νίκη θα είναι του λαού. Και του Θεού. Εαν μας βλέπει...

Ευχαριστούμε για την στήριξη και συνεχίζουμε με τσαμπουκά και δύναμη. Ποιος είχε δίκιο και δεν νίκησε;

Σ.Χ
http://makeleio.gr/
από το Λόγια του Αέρα
ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily: ΓΙΑΤΙ ΤΟ KONTRA "EΚΟΨΕ" ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ" 2; Η άποψη του Στέφανου Χίου. ΠΗΓΗ

Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο!



Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο!


Τον Νοέμβριο του 2010 κατά τη διάρκεια της επίδειξης της Πολεμικής Αεροπορίας στην βάση El Bosque στο Σαντιάγκο της Χιλής εμφανίστηκε ένα άγνωστο ιπτάμενο ανικείμενο.
Το ντοκουμέντο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο 21ο Διεθνές Συνέδριο UFO 2012 που έγινε στην Αριζόνα των ΗΠΑ από τον απόστρατο αξιωματικό της  Πολεμικής Αεροπορίας της Χιλής, Ρικάρντο Μπερμιούντεζ. 
Όπως μπορείτε να δείτε, στο βίντεο διακρίνεται ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται με ταχύτητα, την ώρα της διεξαγωγής των αεροπορικών επιδείξεων. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι τέτοιο, το γεγονός πως το ΑΤΙΑ βρισκόταν στον αέρα παράλληλα με πολεμικά αεροσκάφη, έχει προβληματίσει τόσο τους ερευνητές ufo όσο και αξιωματούχους της Χιλής.

Η Εντολή της Τζώρτζια των ΗΠΑ: Να αφανιστεί το 93% του πληθυσμού της γης .H ιστορία του Μνημείου του Θανάτου!!ΒΙΝΤΕΟ


Η Εντολή της Τζώρτζια των ΗΠΑ: Να αφανιστεί το 93% του πληθυσμού της γης .H ιστορία του Μνημείου του Θανάτου!!ΒΙΝΤΕΟ


γης, ηπα, θανατου, ιστορια
« Η Εντολή της Τζώρτζια των ΗΠΑ: Να αφανιστεί το 93% του πληθυσμού της γης .H ιστορία του Μνημείου του Θανάτου!!ΒΙΝΤΕΟ »
Στην πολιτεία Τζώρτζια των ΗΠΑ υπάρχει ένα πέτρινο δημιούργημα από 6 πλάκες βάρους άνω των 100 τόνων, το οποίο μιλάει για έλεγχο της αναπαραγωγής και μείωση του πληθυσμού της γης... κάτω από τα 500 εκατ....!!!
Αυτές οι τεράστιες γρανιτένιες πλάκες με τις δέκα εντολές της νέας εποχής που ζούμε τώρα, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά και αποτελούν σημείοσυναντήσεων, συγκρούσεων και φυσικά τουριστική ατραξιόν.Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 1979 όταν ένας καλοντυμένος γκριζομάλλης κύριος φτάνει στην περιοχή και αναζητά εταιρεία με γρανίτες. Καταλήγει στην Έλμπερτον και... συστήνεται ως R.C. Christian. Εξηγεί στον διευθυντή της εταιρείας, Τζο Φέλντι το μεγαλεπήβολο σχέδιο του.

Θέλω να κατασκευάσετε τεράστιες λίθινες στήλες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του τόνισε και όπως ήταν φυσικό ο διευθυντής της Έλμπερτον τον θεώρησε τρελό. Προσπάθησε να τον ξεφορτωθεί με διάφορες δικαιολογίες και αφού ακόμα και η υπέρογκη χρέωση δεν φάνηκε να τον προβληματίζει τον έστειλε για εγγυήσεις στην τράπεζα.Εκεί ο μυστηριώδης ξένος συναντά τον Γουάτ Μάρτιν. Μπήκε στο γραφείο μου ένας άντρας εξαιρετικά κομψός, με ένα πολύ ακριβό κοστούμι, που ήθελε να κάνει μια πολύ σοβαρή επένδυση και ζητούσε συνεργασία με την τράπεζα μας.Στην αρχή τον πήρα στα σοβαρά, όταν όμως άκουσα το σχέδιο του, του είπα: Αφού έχει λεφτά για πέταμα γιατί δεν τα ρίχνεις από το παράθυρο;Ο Κρίστιαν επέμενε. Μου εξήγησε πως πίσω από την ιδέα υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που δούλευε επί 20 χρόνια (!!!!!) και ότι υπήρχαν κατατεθειμένα χρήματα γι'αυτόν τον σκοπό σε διάφορες τράπεζες της χώρας που θα μεταφέρονταν στη δική μας. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως έπρεπε τουλάχιστον εγώ να γνωρίζω τα αληθινά στοιχεία της ταυτότητας του. Έτσι καταλήξαμε σε μια συμφωνία, με δέσμευση από την πλευρά μου πως δεν θα αποκαλύψω ποτέ ποιος είναι ο Κρίστιαν.Και δεν την παραβίασα ποτέ μέχρι σήμερα δήλωσε ο 78χρονος πλέον Μάρτιν.Από εκεί και πέρα η κατασκευή του έργου προχώρησε γρήγορα. Αγοράστηκε ο χώρος και όταν υπογράφηκε το συμβόλαιο ο Κρίστιαν εξαφανίστηκε για πάντα.
Οι αντιδράσεις άρχισαν πριν καν ολοκληρωθεί το γρανιτένιο μνημείο ενώ αλλόκοτες ιστορίες ξεπήδησαν για το τι ακριβώς είναι και ποιος το δημιουργεί.
Ο εργάτης που χάραξε τις πλάκες μιλάει για φωνές και μουσική που άκουγε την ώρα που δούλευε. Τελικά στις 22 Μαΐου 1980 παρουσία περίπου 100 ατόμων γίνονται τα αποκαλυπτήρια.Ο κόσμος είδε για πρώτη φορά το έργο που το αποτελούσε μια κεντρική στήλη περίπου έξι μέτρων με τέσσερις πλάκες γύρω της και σαν κορωνίδα πάνω τους μια πλάκα σε σχήμα παραλληλόγραμμου.Αν το δημιούργημα ήταν περίεργο τότε η πρώτη εντολή που μιλούσε για μείωση του πληθυσμού στα 500 εκατ. προκάλεσε φρίκη μια και θα έπρεπε να αφανιστούν περίπου 4 δισεκατομμύρια ψυχές (σύμφωνα με τον τότε πληθυσμό του πλανήτη). Η δεύτερη εντολή με τα περί ελέγχου της αναπαραγωγής έφερε εύλογα στο μυαλό της ιδέες του Ναζισμού ενώ η τρίτη για μια κοινή γλώσσα παρέπεμπε στην παγκοσμιοποίηση.Γενικότερα το μήνυμα αποτελείται από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Κινέζικα, και Ρώσικα), ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.!!!Στο Ελληνικό κείμενο αναγράφεται : Οίτε οι λίθοι την οδόν δεικνύντων οιώνι σωφροσύνης (Ας είναι αυτοί οι λίθοι οδηγοί στην οδό μιας εποχής σωφροσύνης).
Πέραν των έξι πλακών, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά, σε μικρή απόσταση βρίσκεται μια ακόμα τοποθετημένη η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των Κατευθυντήριων Λίθων . Αναφέρει επίσης πως από κάτω της βρίσκεται θαμμένη μια κάψουλα με ιστορικές πληροφορίες κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.Αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Στον κεντρικό λίθο, υπάρχει μια τρύπα σε γωνία 34μοίρες, η οποία δείχνει τον North celestial pole (Βόρειος ουράνιος πόλος), και το βόρειο αστέρι είναι πάντα ορατό, συμβολίζοντας τη σταθερότητα και τον προσανατολισμό με τις δυνάμεις της φύσης.Η σχισμή στον κεντρικό πάλι λίθο, σχηματίζει ένα παράθυρο που ευθυγραμμίζει με τις θέσεις της ανατολής του ηλίου το καλοκαίρι, όπως επίσης και με τα χειμερινά. Το δημιούργημα λειτουργεί επίσης σαν ηλιακό ρολόι.Το μυστήριο που καλύπτει τις συνθήκες δημιουργίας του μνημείου προκάλεσε έρευνες και πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν.Η επικρατέστερη εκδοχή αναφέρει πως κατασκευαστές είναι η εκκλησία των Ροδόσταυρων . Το RC στο ψευδώνυμο του μυστηριώδη R.C.Christian από πολλούς εξηγείται σαν Rosicrucian , δηλαδή Ροδόσταυρος .Σε άρθρο του ο δημοσιογράφος Βαν Σμιθ τονίζει πως μετά από ενδελεχή έρευνα όλα δείχνουν ότι πίσω από την κατασκευή των Κατευθυντήριων Λίθων βρίσκεται ο ιδρυτής του CNN, Τεντ Τέρνερ που ίσως μάλιστα να είναι και ο R.C.Christian. Επίσης παρουσιάζει στοιχεία που συνδέουν το δημιούργημα στην Τζώρτζια με το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο το Μπούρι Καλιφά στο Ντουμπάι.Επίσης, με αναφορά σ' αυτό το περίεργο μνημείο ξεκινάει και τελειώνει η ταινία-ντοκιμαντέρ Endgame: Blueprint for global enslavement , του ανεξάρτητου Αμερικάνου δημοσιογράφου Άλεξ Τζόουνς, η οποία κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2006.Όπως είναι φυσικό τα μηνύματα στις πλάκες έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ενώ το μνημείο έχει πέσει πολλές φορές θύμα βανδαλισμού.
Μάλιστα υπήρξαν και κάποιοι που απαίτησαν να καταστραφεί η ταφόπλακα της ανθρωπότητας αλλά η πολιτεία απέρριψε το ενδεχόμενο καθώς πάνω απ' όλα αποτελεί μια πηγή που αναβλύζει δολάρια καθώς χιλιάδες τουρίστες συρρέουν κάθε χρόνο στην πολιτεία για να δουν το αμερικάνικο Στόουνχετζ.


ΕΝΤΟΛΗ 1 : <Να Διατηρείται η ανθρωπότητα κάτω από πεντακόσια εκατομμύρια πληθυσμό σε διαρκή ισορροπία με τη φύση!!!>

(Αυτήν την περίοδο, στο έτος 2008, ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι πάνω από 6.5 δισεκατομμύρια. Αυτή η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αρμόζει τέλεια στις φιλοσοφίες του Illuminati και της νέας παγκόσμιας τάξης. Το συμπέρασμα είναι απλό. Θεωρούν ότι υπάρχουν ακριβώς πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και η δολοφονία της πλειοψηφίας των άχρηστων όντων είναι ένα όφελος στη νέα παγκόσμια τάξη....)
ΕΝΤΟΛΗ 2 : < Οδηγός αναπαραγωγής με σύνεση, τη βελτίωση της καταλληλότητας και της πολυμορφίας!!!>

(Δείχνει ότι η αναπαραγωγή πρέπει να ελεγχθεί - πως ακριβώς αυτό πρόκειται να ελεγχθεί; Άμβλωση, πόλεμος, γενοκτονία, ασθένεια; Προφανώς κάποιο είδος της κυβερνητικής παρέμβασης θα ήταν απαραίτητο.!!!)
ΕΝΤΟΛΗ 3 : < ένωση της ανθρωπότητας με μια νέα κοινή γλώσσα!!!>

(εδώ ας θυμηθούμε την Διαμαντόπουλου που ζητάει την καθιέρωση της αγγλικής γλωσσάς ως επίσημη γλώσσα του Ελληνικού κράτους!!!)
ΕΝΤΟΛΗ 4 : <Πάθος, πίστη, παράδοση, και όλα αυτά πρέπει να μετριάζονται!!!>

(προτείνει να υπάρξει δικαστικός έλεγχος των θεμάτων πίστης και θρησκείας. Οι παραδόσεις μας απεικονίζουν τη θρησκεία μας, αλλά αυτή η εντολή προτείνει την ανάγκη μιας κυβέρνησης που κυβερνά πέρα από αυτά τα πράγματα. Η κυβέρνηση θα καθορίζει ποια θρησκεία είναι σωστή !!!)
ΕΝΤΟΛΗ 5 : <Προστατευθούν οι άνθρωποι και τα έθνη με δίκαιους νόμους μόνο απο τα δικαστήρια.>

( Αφαίρεση του δικαιώματος της αυτοπροστασίας κύριος εθνικής.το δικαστήριο θα καθορίζει αν το κοσοβο είναι της Σερβίας,η θρακη της Ελλάδας κτλ)
ΕΝΤΟΛΗ 6 : <Αφαίρεση από όλα τα έθνη των εσωτερικών νόμων , με την επίλυση διαφορών σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.>

(ανοικτά προτείνει ότι το παγκόσμιο δικαστήριο της νέας παγκόσμιας τάξης πρέπει να επιτηρήσει όλα τα θέματα. Η επίλυση των εξωτερικών διαφωνιών περιλαμβάνει τη σφαιρική προσιτότητα των κυβερνώντας δυνάμεων)
ΕΝΤΟΛΗ 7 : <Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους ανώτερους υπάλληλους!!!>

(Αποβλέπει στην αποβολή των ασήμαντων νόμων επιτρέποντας έτσι τη νέα παγκόσμια τάξη να βελτιώσει το νομικό κώδικα, ώστε να μη δανείζει όλη τη δύναμη της ερμηνείας στα άτομα που κρατούν εκείνη την δύναμη.!!!)
ΕΝΤΟΛΗ 8 : <Προσωπικά δικαιώματα ισορροπουνται με τα κοινωνικά καθήκοντα>

( δηλώνει ότι τα άτομα έχουν μια φυσική ανησυχία για την προσωπική ευημερία τους, αλλά το άτομο είναι ένα κοινωνικό ζώο και πρέπει επίσης να είναι ενδιαφερόμενο για την ομάδα. Η αποτυχία της κοινωνίας σημαίνει την αποτυχία για τους μεμονωμένους πολίτες της. Τα ατομικά δικαιώματα θα γδύνονταν μακριά προς όφελος του συνόλου)
ΕΝΤΟΛΗ 9 : < αλήθεια, ομορφιά, αγάπη ... αναζητούν αρμονία με το άπειρο.>

( η αναφορά στην "αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο" αντανακλά την τρέχουσα προσπάθεια για να αντικαταστήσει τις χριστιανικές πεποιθήσεις με μια νέα θρησκεία.)
ΕΝΤΟΛΗ 10: <Να μην είστε ένας καρκίνος για την γη....αφήστε χώρο για τη φύση>

(Αυτή η τελευταία εντολή αντηχεί με το ίδιο κακό του πρώτου. Η πρώτη εντολή ήταν να κρατηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κάτω από 500 εκατομμύρια, και η 10η εντολή επαναλαμβάνει αυτό το σημείο λέγοντας μας ότι ο απέραντος πληθυσμός του πλανήτη Γη έχει γίνει ένας καρκίνος κατανάλωσης) 
Η Εντολή της Τζώρτζια των ΗΠΑ: Να αφανιστεί το 93% του πληθυσμού της γης .H ιστορία του Μνημείου του Θανάτου!!ΒΙΝΤΕΟ ΠΗΓΗ

Νέα δημοσκόπηση της VPRC: Συνεχίζεται η κατρακύλα της ΝΔ


Νέα δημοσκόπηση της VPRC: Συνεχίζεται η κατρακύλα της ΝΔ


Νέα δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ όπου ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό!
Η μεγάλη έκπληξη έρχεται με το κόμμα των...
Ανεξάρτητων Πολιτών που καταγράφουν για πρώτη φορά διψήφιο νούμερο , 11,0 % .
Η Χρυσή Αυγή φτάνει το 3,5 % και όλα δείχνουν πως θα είναι στην επόμενη βουλή ενώ το ΛΑΟΣ έχει απώλειες και τα ποσοστά του φτάνουν στο 3,0%.

Για πρώτη φορά η ΝΔ σε αποτελέσματα με αναγωγή έχει τόσο χαμηλό ποσοστό (22%), όταν πριν περίπου ενα μήνα αυτό το ποσοστό ήταν στο 30%! Το ποσοστό του 22% σε πραγματική πρόθεση ψήφου αντιστοιχεί στο περίπου 14% του εκλογικού σώματος!
Το ΠΑΣΟΚ μετά την εκλογή του νέου αρχηγού του Ευάγγελου Βενιζέλου καταγράφει μια μικρή αύξηση και φτάνει το 12,5% . ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ βρίσκονται σε διψήφια νούμερα ενώ η ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη δύσκολα θα μπει στη Βουλή .
Κονσερβοκούτι: Νέα δημοσκόπηση της VPRC: Συνεχίζεται η κατρακύλα της ΝΔ ΠΗΓΗ