Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Το Matrix θα καταρρεύσει. Είσαι έτοιμος να ζήσεις έξω απο αυτό;


Το Matrix θα καταρρεύσει. Είσαι έτοιμος να ζήσεις έξω απο αυτό;


Ζούμε σε ένα Matrix. Μπορεί να μην είναι το Matrix της ομώνυμης ταινίας αλλά σίγουρα είναι κάτι που έχει πολλά κοινά...
χαρακτηριστικά. Νομίζουμε ότι είναι αληθινό ενώ δεν είναι. Μας ρουφάει την ενέργεια για να συντηρηθεί. Χωρίς εμάς δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Όσο περνάει ο καιρός θα αντιλαμβανόμαστε πόσο υπαρκτό είναι κάτι τέτοιο. Κάποιοι θα είναι σε θέση να το αντιληφθούν. Κάποιοι ξυπνάνε και σιγά σιγά βάζουν σκοπό της ζωής τους να πολεμήσουν γιατην ελευθερία της ανθρωπότητας.
-->

Το σύστημα αυτό δεν μπορείς να το πολεμήσεις με βία. Πολύ απλά δεν λειτουργεί. Όταν χρησιμοποιείς βία γίνεσαι εύκολος στόχος και το ίδιο το σύστημα σε καταπίνει. Το σύστημα δεν είναι κάποιοι «κακοί». Το σύστημα είμαστε εμείς. Εμείς αποτελούμε τα γρανάζια του. Μπορεί να το σχεδίασαν και να το ελέγχουν κάποιοι πολλοί λίγοι αλλά στην πραγματικότητα, χωρίς την ανθρωπότητα σύστημα δεν υπάρχει.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ενδυναμωθείς μέσα σε ...αυτό και να δράσεις παρασιτικά καθώς ενώνεις τις δυνάμεις σου με άλλους που κάνουν το ίδιο. Επόμενο βήμα είναι να περάσεις αυτή τη λογική και σε άλλους. Χωρίς όμως να προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν να σε ακολουθήσει. Όποιος μπορεί να αντιληφθεί την πραγματικότητα μόνος του θα ακολουθήσει.Το σημαντικό που θέλω να πω είναι αυτό: Το σύστημα δεν το πολεμάς με βία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βγουν αρκετοί από μέσα ώστε να καταρρεύσει από μόνο του. Ο περισσότερος όμως κόσμος δεν θέλει να ξυπνήσει. Ο ρυθμός αφύπνισης έχει όμως πολλαπλασιαστεί τόσο μα τόσο πολύ που είναι θέμα χρόνου να φτάσουμε σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Το Μάτριξ θα διαλυθεί από μόνο του. Αυτοί που το ελέγχουν δεν μπορούν να το απορρίψουν. Προετοιμάζονται για αυτό, κερδίζουν χρόνο με διάφορους τρόπους, αλλά ξέρουν καλά ότι δεν είναι στο χέρι τους να το σταματήσουν.

Όταν το σύστημα καταρρεύσει, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για όσους ζούσαν αποκλειστικά μέσα σε αυτό. Θα ξυπνήσουν απότομα και μπορεί να μην καταφέρουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της πραγματικότητας.

Όσοι ζούσαν ήδη μέσα-έξω στο σύστημα και μπορούσαν να το αντιληφθούν και να ζήσουν χωρίς αυτό, θα είναι προετοιμασμένοι. Το να μπορείς να ζήσεις στην φύση, να έχεις σε κάποιο βαθμό αυτάρκεια και αυτονομία είναι σημαντικά. Ο κόσμος έχει αρχίσει να στρέφεται προς αυτά και να αναζητά την έξοδο του από το Μάτριξ.

Αργά η γρήγορα αυτό το Μάτριξ δε θα μπορεί να συντηρηθεί και θα γκρεμιστεί. Αν θες να ζεις μέσα σε αυτό δικαίωμά σου. Να θυμάσαι όμως ότι είναι καλή ιδέα να είσαι προετοιμασμένος να ζήσεις και έξω από αυτό σε περίπτωση που ξαφνικά αυτό το Μάτριξ σταματήσει να υπάρχει. 

BILL MAHER : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ,,,,,!!!! ΒΙΝΤΕΟ‏


Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνιση στην εκπομπή (star talk radio) υποδέχτηκαν τον Bill Maher,(Αμερικανός stand-up κωμικός,οικοδεσπότης στην τηλεόραση,πολιτικός σχολιαστής, συγγραφέας και ηθοποιός), Ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να δει περισσότερα άτομα σκοτωμένα με αυτοκτονίες, μέσω άμβλωσης, και με τη θανατική ποινή, διότι «ο πλανήτης είναι πολύ γεμάτος και πρέπει να προωθήσουμε το θάνατο."



Ερωτηθείς από τον οικοδεσπότη Neil deGrasse Tyson τι σκέφτετε για τη θανατική ποινή και την άμβλωση, ο Maher επιβεβαίωσε εκ νέου την υποστήριξή του παρατηρώντας: «Ο Πάπας είναι σταθερά υπέρ της ζωής, εγώ είμαι σταθερά υπέρ του θανάτου."
Εκφράζοντας πώς θα ήταν η προ-θανατική ποινή, δήλωσε ο Maher, "Το σύνθημά μου είναι ας σκοτώνουν τους σωστούς ανθρώπους."
"Είμαι υπέρ-επιλογής για μια υποβοηθούμενη αυτοκτονία, ακόμα και για την κανονική αυτοκτονία", δήλωσε ο Maher προσθέτοντας, "Υπάρχει πολύς κόσμος στον πλανήτη και πρέπει να προωθήσουμε το θάνατο. "
Ο οικοδεσπότης τόνισε πως διαφωνεί με την άποψη του, και ότι όλη η ζωή είναι πολύτιμη, αναφερόμενος σε ένα επιχείρημα που προβλήθηκε από τον Rick Santorum, ότι ο προγεννητικός έλεγχος δεν θα πρέπει να καλύπτεται από την κυβέρνηση, διότι ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν έκτρωση.
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα λάθος σ' αυτό", δήλωσε ο Maher, εκφράζοντας την υποστήριξή του για την άμβλωση, σημειώνοντας, "Δεν είναι και ότι δυσκολότερο να δημιουργήσουμε τη ζωή, είναι γεμάτη παντού, είναι κάτι που και ένα σκυλί μπορεί να κάνει."
Τις απόψεις του ευγονιστή Μάχερ τις συμμερίζονται πολλοί φιλελεύθεροι και άλλοι που θεωρούν τους εαυτούς τους να είναι μέρος της ελίτ.
Εν τω μεταξύ, σε χώρες όπως η Ρωσία, η κυβέρνηση δίνει κίνητρα και απαιτούν απο τους πολίτες τους να κάνουν παιδιά, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αποτρέψουν μια "τρομακτική" μείωση του πληθυσμού.

Πυριγενής βράχος "συνδέει" τον Άρη με τη Γη

Πυριγενής βράχος "συνδέει" τον Άρη με τη Γη

Image 

Έκπληξη περίμενε τους επιστήμονες όταν επέλεξαν ένα βράχο στον πλανήτη Άρη, προκειμένου να δοκιμάσουν το λέιζερ του ρομποτικού οχήματος Curiosity.

Ο βράχος μοιάζει -χημικά- πολύ με ένα ασυνήθιστο είδος ορυκτού, που μπορεί να βρεθεί στα ωκεάνια νησιά, όπως είναι η Χαβάη, καθώς και σε άλλες περιοχές που εκτείνονται από το Κολοράντο έως και το Μεξικό.

"Τα όσα ανακαλύψαμε στον βράχο αυτόν ήταν αρκετά μεγάλη έκπληξη για εμάς" δήλωσε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο επιστήμονας Ραλφ Γκέλερτ, ειδικός στο Curiosity. "Είναι πυριγενής, αλλά από ό,τι φαίνεται πρόκειται για ένα νέο είδος βράχου που ανακαλύψαμε στον κόκκινο πλανήτη", πρόσθεσε.

Αυτός ο τύπος βράχου είναι μοναδικός μέχρι στιγμής, καθώς οι επιστήμονες δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν ανακαλύψει κάτι παρόμοιο και αναμένεται να απαντήσει σε ερωτηματικά τους σχετικά με τους πυριγενείς βράχους. Το ύψος του φτάνει τα 40 εκατοστά και έχει σχήμα πυραμίδας. Στο εύρημα δόθηκε το όνομα του Jake Matijevic -πλέον αποκαλείται πέτρωμα Jake- πρός τιμήν τού μέλους της ομάδας του Curiosity που "έφυγε" τον περασμένο Αύγουστο.

Οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι στη σύσταση του πετρώματος υπάρχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νάτριο, κάλιο και αλουμίνιο αλλά έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο, σίδηρο και νικέλιο-στοιχεία που υπάρχουν σε πυριγενή πετρώματα που είχαν εξεταστεί παλαιότερα από τα προηγούμενα ρομποτικά οχήματα, Spirit και Opportunity.


Το Curiosity είχε σταλεί πριν δύο μήνες στον Άρη, προκειμένου να εξερευνήσει την πιθανότητα ύπαρξης νερού -και κατ' επέκταση μικροβιακής ζωής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν ξεκινά η διανομή πετρελαίου από τη Δευτέρα


Δεν ξεκινά η διανομή πετρελαίου από τη Δευτέρα


- Στην Αθήνα το πετρέλαιο θέρμανσης αναμένεται να πωλείται από 1,35 έως 1,37 το λίτρο
- Στις απομακρυσμένες περιοχές ωστόσο, η τιμή θα ξεπερνά το 1,40 ευρώ το λίτρο
- Το καλό είναι πως ο καιρός από... Δευτέρα παραμένει αίθριος τουλάχιστον στην ηπειρωτική χώρα
- Η επιστροφή του επιδόματος θέρμανσης θα γίνεται μέσω τραπεζικών λογαριασμών

Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, με τους εκπροσώπους των πρατηριούχων, που πραγματοποιήθηκε απόψε για το πετρέλαιο θέρμανσης. Έτσι, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσουν οι βενζινοπώλες τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης από τη Δευτέρα, οπότε ξεκινά η περίοδος διάθεσης του καυσίμου στην αγορά.

Οι ίδιες πηγές της αγοράς ανέφεραν σχετικά με το ενδεχόμενο να μην διανέμουν πετρέλαιο θέρμανσης οι πρατηριούχοι από τη Δευτέρα, ότι η ζήτηση έτσι κι αλλιώς θα είναι μικρή, λόγω της υψηλής τιμής, των καλών ακόμη καιρικών συνθηκών, της ευρείας χρήσης εναλλακτικών πηγών θέρμανσης (κλιματιστικά, φυσικό αέριο, pellets, κ.λπ.), αλλά και του γεγονότος ότι πολλοί καταναλωτές έχουν αποθεματοποιήσει πετρέλαιο θέρμανσης από τον Απρίλιο - Μάιο ενόψει της αύξησης της τιμής.

Στη συνάντηση με τον κ. Μαυραγάνη μετείχαν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων και των μεταπωλητών πετρελαίου θέρμανσης. Αίτημα του κλάδου είναι να μην αυξηθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά και να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο για τις παραβάσεις του συστήματος «Ήφαιστος».

Εν τω μεταξύ, κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, ενόψει της διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης με τον αυξημένο φόρο, από τη Δευτέρα.
Με τη τροπολογία καθιερώνεται ένας ενιαίος ειδικός φόρος κατανάλωσης για το πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, στα 330 ευρώ ανά 1.000 λίτρα.

Παράλληλα, ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του φόρου, δηλαδή η καταβολή επιδόματος θέρμανσης, για όσους το δικαιούνται, με βάση εισοδηματικά και γεωγραφικά κριτήρια. Η επιστροφή θα γίνεται μέσω τραπεζικών λογαριασμών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αγοράς, θα διατεθεί προς 1,35 έως 1,40 ευρώ το λίτρο, έναντι περίπου ενός ευρώ που ήταν πέρυσι.
newsit.gr

Οι τηγανιτές πατάτες που δεν "πεθαίνουν" !!! Σοκαριστικό βίντεο για το τι μας σερβίρουν ! Δείτε το και προστατεύστε τα παιδιά σας και τον εαυτό σας !


Δείτε το παρακάτω βίντεο και ξαναστεφτείτε το πριν φάτε τηγανιτές πατάτες από Fast Food.

Το πείραμα το έκανε ένας λάτρης της υγιεινής διατροφής για να αποδείξεις τα συντηρητικά των "πλαστικών" φαγητών....


ΠηγήΟι τηγανιτές πατάτες που δεν "πεθαίνουν" !!! Σοκαριστικό βίντεο για το τι μας σερβίρουν ! Δείτε το και προστατεύστε τα παιδιά σας και τον εαυτό σας ! | Ο Κλοιός

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΒΑΤΑΡ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ DARPA


ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΒΑΤΑΡ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ DARPA

Κοιτάζουμε βαθύτερα στην τρύπα του κουνελιού της τρέλας που μας προσφέρεται σε καθημερινή βάση από την έξυπνη βιομηχανία προγραμματισμού της νέας παγκόσμιας τάξης που είναι γνωστή ως Hollywood.
 Η τοποθέτηση των ιδεών και των εννοιών στις επικρατούσες ειδήσεις ​​έχει γίνει σχεδόν ανατριχιαστική, ειδικά με τη χρήση του τηλεοπτικού δικτύου απο υποσυνείδητες και νευρογλωσσικές τεχνικές προγραμματισμού που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προκαλέσουν τους αντιληπτικούς μηχανισμούς άμυνας που συνήθως αφορούν τις συμπεριφορές αγοράς και κατανάλωσης.
 Με δύο διαφορετικές κυβερνητικές υπηρεσίες να ενδιαφέρονται για τους ίδιους στόχους με την ίδια γλώσσα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η τεχνολογία θα αποδώσει καρπούς νωρίτερα παρά αργότερα. Το πρώτο βήμα είναι να αποκτηθεί το κοινό ενδιαφέρον στην έννοια της παραγωγής των ρομπότ ή των ειδώλων για να πραγματοποιήσουν τους στόχους ή τα καθήκοντα που θα ήταν επικίνδυνα για τους ανθρώπους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ Η ανθρώπινη πραγματικότητα Avatar 

Η χρήση για την υγεία και την ασφάλεια είναι οι δύο κύριες τακτικές εκμετάλλευσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και προτού να το ξέρετε, υπάρχει μια αστυνομική δύναμη ρομπότ που σας ενημερώνει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. 

Έχουμε ρυθμιστεί για να δεχτούμε τις κατευθύνσεις και τις διαταγές που μας δίνονται από τα άψυχα αντικείμενα όπως οι φωτεινοί σηματοδότες και οι αυτοματοποιημένες υπηρεσίες τηλεφωνητή. 


Μπορεί να σας φαίνεται σαν ένα μικρό βήμα το να κατευθύνεστε από έναν φωτεινό σηματοδότη, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι ελιτιστές είναι υπεύθυνοι για την βαθμιαία εξέλιξη, και την λήψη μικρών μέτρων που υπολογίζονται προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι τους, και είναι κάτι που κάνουν για αιώνες εάν όχι για χιλιάδες έτη.

Οι ελιτιστές θέλουν να ζήσουν για πάντα, και η τεχνολογία έχει αυτή την δυνατότητα που θα τους χορηγήσει αυτό το μεγάλο πράγμα, την αθανασία. 

Το πόσα χρήματα έχουν δαπανηθεί δημοσίως ωχριούν σε σύγκριση με τα δισεκατομμύρια που δαπανώνται από την ιδιωτική χρηματοδότηση των εργασιών που πραγματοποιούνται σε απομονωμένα νησιά με βιολόγους γενετιστές, και ρομποτικούς μηχανικούς. 


Καλώς ήρθατε στην νέα παγκόσμια τάξη και την άνοδο των ρομπότ!