Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Φάκελοι “Λασέρτα” 4 από 8 (( Συνέντευξη με ένα σαυροειδή ))

Φάκελοι “Λασέρτα” 4 από 8

 
Σήμερα 05/ 09/ 2010 Το τέταρτο από τα οχτώ μέρη της ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ Επικοινωνίας – Συνέντευξης που έδωσε η “Λασέρτα” ένα Θηλυκό μη Ανθρώπινο Ερπετοειδές πλάσμα. Χάριν ευκολίας της ανάγνωσης αποτελείται από 8 (οκτώ) αριθμημένα μέρη. Είναι στα Ελληνικά για να βοηθήσουμε τους φίλους που δυσκολεύονται με τα Αγγλικά. Θα μπορείτε να την διαβάσετε από εδώ ή να την κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ σε PDF Μορφή βιβλίου. Στο τέλος της δημοσίευσης των άρθρων Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση, και σχόλια. ΠΡΙΝ συνεχίσεις την ανάγνωση διάβασε οπωσδήποτε το πρώτο μέρος ΕΔΩ το δεύτερο ΕΔΩ το τρίτο ΕΔΩ.

© Μετάφραση στην Αγγλική από Chris Pfeiler, © μετάφραση στα Ελληνικά από τον Α.Τ. © για τη μεταφορά Ion Maggos ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ και σύνδεσμο στην κάθε σελίδα.
Η Γνήσια συνέντευξη βρίσκεται στην σελίδα του Chris Pfeiler μεταφρασμένη σε δέκα γλώσσες περίπου. Η Ελληνική μετάφραση μέσα είναι του Α.Τ. όλες οι υπόλοιπες που κυκλοφορούν στο Ιντερνέτ είναι αντιγραφές αυτής της πρώτης, για όποιον καταλαβαίνει. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κείμενο ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ

Εισαγωγή του Δημοσιογράφου Ole K.
Βεβαιώνω ότι το ακόλουθο κείμενο είναι απολύτως αληθές και όχι έργο φαντασίας. Τα παρακάτω είναι τμήματα σημειώσεων μίας συνέντευξης που πήρα από ένα μη Ανθρώπινο ερπετοειδές πλάσμα τον Δεκέμβριο του 1999. Αυτό το θηλυκό πλάσμα ήταν ήδη σε επαφή με έναν φίλο μου (Του οποίου το όνομα δίνεται μόνο με τα αρχικά Ε.Φ. στο κείμενο) εδώ και κάποιους μήνες. Ας μου επιτραπεί να πω πως ήμουν σε όλη μου την ζωή επιφυλακτικός σχετικά με τα ΑΤΙΑ, τους εξωγήινους και άλλα περίεργα πράγματα και σκέφτηκα ότι ο Ε.Φ. μου έλεγε είτε όνειρα είτε φανταστικές ιστορίες όταν μου μίλησε σχετικά με τις πρώτες του επαφές με το μη Ανθρώπινο πλάσμα «Λασέρτα».
Ήμουν επιφυλακτικός όταν γνώρισα αυτό το πλάσμα στις 16 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους (1999) σε εκείνο το μικρό ζεστό δωμάτιο στο απομονωμένο σπίτι του φίλου μου κοντά σε μία πόλη στον νότο της Σουηδίας, παρά το γεγονός ότι την έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια ότι δεν ήταν Ανθρώπινη.
Μου είχε πει και μου είχε δείξει τόσο πολλά απίστευτα πράγματα στην συνάντησή μας που πλέον δεν μπορώ να αρνηθώ την πραγματικότητα και την αλήθεια στα λεγόμενα της. Δεν πρόκειται για μια ακόμη λανθασμένη δημοσίευση για ΑΤΙΑ που ισχυρίζεται ότι λέει την αλήθεια ενώ είναι φανταστική, έχω πεισθεί ότι το κείμενο περιέχει την μόνη αλήθεια και γι’ αυτό πρέπει να το διαβάσετε.
Μίλησα μαζί της για πάνω από 3 ώρες, οπότε το κείμενο περιέχει περίληψη της συνέντευξης, γιατί μου ζήτησε μετά την συνέντευξη να μην δημοσιεύσω ότι μου είχε εκμυστηρευθεί. Η σειρά των ερωτήσεων στο κείμενο δεν είναι πάντοτε με την ίδια σειρά που την ρώτησα, οπότε μερικές φορές μπορεί να σας φανεί ασαφές. Δεν ήταν εύκολο να αφαιρέσω όλα τα σημαντικά τμήματα που μου ζήτησε από το κείμενο, γι’ αυτό συγχωρήστε με για την ίσως ασυνήθη σειρά.
Έχω στην κατοχή μου όλο το κείμενο της συνέντευξης (49 σελίδες μαζί με κάποια σκίτσα μου του σώματός της και του εξοπλισμού της) και κάποιων κασετών στις οποίες έχω όλη την συνέντευξη, όμως δεν θα την αποκαλύψω πριν έχω την άδειά της. Όλη την εισαγωγή Διάβασε την ΕΔΩ

Η 12η_Ερώτησηείναι από την Λασέρτα στο προηγούμενο άρθροΕΔΩ. Διάβασε την ΠΡΙΝ συνεχίσεις, η ασυνέχεια δημιουργεί νοητικά κενά που εμποδίζουν την σωστή κατανόηση ενός θέματος.
12η_Ερώτηση: Πίσω στην δικιά σας και δικιά μας ιστορία. Ανέφερες την φυλή των «Ιλοχίμ» που δημιούργησαν την ανθρώπινη φυλή μας. Από πού ήρθαν και πώς έμοιαζαν; Τι ακριβώς συνέβη όταν έφτασαν; Είναι ο «θεός» μας;
12η_ Απάντησης Συνέχεια από το προηγούμενο.
Υπήρξε ένας μακρύς πόλεμος μεταξύ των «Ιλοχίμ» και εμάς και μεταξύ ορισμένων ομάδων τους, γιατί πολλοί από αυτούς ήταν της γνώμης ότι η συνεχής δημιουργία ανθρωπίνων ειδών σε αυτόν τον πλανήτη δεν έχει κανένα πραγματικό νόημα. Οι τελευταίες μάχες αυτού του πολέμου δόθηκαν πριν από 5.000 χρόνια και σε τροχιά αλλά και στην επιφάνεια. Οι εξωγήινοι χρησιμοποίησαν πανίσχυρα ακουστικά όπλα για να καταστρέψουν τις υπόγειες πόλεις μας αλλά από την άλλη μπορέσαμε να καταστρέψουμε πολλές από τις επιφανειακές εγκαταστάσεις τους αλλά και βάσεις στο διάστημα.
Οι άνθρωποι του είδους σας ήταν πολύ φοβισμένοι καθώς παρακολουθούσαν τις μάχες μας και τις κατέγραψαν με την μορφή θρησκευτικών μύθων (το μυαλό τους δεν μπορούσε να κατανοήσει τι πραγματικά συνέβαινε). Οι «Ιλοχίμ» — που παρουσιάζονται ως «θεοί» για την έκτη και έβδομη γενιά — τους είχαν πει ότι πρόκειται για έναν πόλεμο ανάμεσα στο καλό και στο κακό και ότι αυτοί ήταν οι καλοί και ότι εμείς ήμασταν η κακιά φυλή. Αυτό σίγουρα εξαρτάται από την οπτική γωνία που το κοιτάει κανείς. Ήταν δικός μας ο πλανήτης πριν καταφτάσουν και πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα της εξέλιξης με το είδος σας. Κατά την γνώμη μου, ήταν δικαίωμά μας να πολεμήσουμε για τον πλανήτη μας. 

Ήταν πριν από ακριβώς 4,943 χρόνια — σύμφωνα με την χρονική σας κλίμακα — όταν οι Ελοχίμ ξανά για άγνωστους λόγους (αυτή είναι μία πολλή σημαντική ημερομηνία για εμάς, γιατί πολλοί από τους ιστορικούς μας την αποκάλεσαν νίκη). Το γεγονός είναι, ότι δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι συνέβη. Οι «Ιλοχίμ» είχαν φύγει από τη μία μέρα στην άλλη, εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνη μαζί με τα σκάφη τους και βρήκαμε τις επιφανειακές εγκαταστάσεις τους κατεστραμμένες από αυτούς. Οι άνθρωποι ήταν πια μόνοι τους και ο πολιτισμός σας αναπτύχθηκε. Πολλοί από εμάς ήταν σε επαφή με μερικές (κυρίως νότιες) φυλές τους είδους σας και στους επόμενους αιώνες μπορέσαμε να πείσουμε κάποιες από αυτές ότι δεν ήμασταν το «κακό» που ήθελαν να πιστεύουν οι εξωγήινοι. 
Κατά την διάρκεια από τα 4.900 χρόνια πριν μέχρι σήμερα, πολλά άλλα εξωγήινα είδη έφτασαν στον πλανήτη (μερικά χρησιμοποίησαν τις παλιές διδαχές και τον προγραμματισμό του μυαλού σας και «έπαιξαν» ξανά τον θεό για εσάς) αλλά οι «Ιλοχίμ» δεν επέστρεψαν ποτέ. Είχαν φύγει από τον πλανήτη για κάποιες χιλιάδες χρόνια και παλιότερα, οπότε περιμένουνε μια μέρα στο μέλλον να επιστρέψουν για να τερματίσουν το πρόγραμμά τους ή ίσως να αφανίσουν την έβδομη γενιά, αλλά δεν ξέρουμε πραγματικά τι τους συνέβη (για να προλάβω την ερώτηση από πριν).
Ο παρόν πολιτισμός σας δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την αληθινή καταγωγή σας, για το αληθινό παρελθόν σας, σχετικά με τον αληθινό κόσμο και σύμπαν και γνωρίζετε πολύ λίγα σχετικά με εμάς και το παρελθόν μας. Και δεν γνωρίζετε τίποτα για τα πράγματα που πρόκειται να έρθουν στο προσεχές μέλλον. Όσο δεν θα καταλαβαίνετε και θα πιστεύετε τα λόγια μου — σας λέω την αλήθεια γιατί εμείς δεν είμαστε εχθρός σας — θα υπάρχει κίνδυνος για το είδος σας. Οι εχθροί σας είναι ήδη εδώ και δεν το έχετε καταλάβει. Ανοίξτε τα μάτια σας αλλιώς θα βρεθείτε σε μεγάλους μπελάδες σύντομα. Εάν δεν έχετε πιστέψει τίποτα από τα πράγματα που σας είπα πριν, τότε θα πρέπει πραγματικά να πιστέψετε και να το θυμάστε αυτό.

1η_ Ερώτηση: Γιατί νομίζεις ότι δεν σε πιστεύω;
Απάντηση: Έχω την αίσθηση ότι δεν με πιστεύεις, παρά το ότι κάθομαι εδώ μπροστά σου. Ότι σου έχω πει τις τελευταίες δύο ώρες είναι η απόλυτη αλήθεια σχετικά με τον κόσμο μας.
2η_ Ερώτηση: Πόσα εξωγήινα είδη είναι ενεργά στην Γη την παρούσα στιγμή;
Απάντηση: Απ’ όσα ξέρουμε 14 είδη. 11 από αυτό το σύμπαν, 2 από μία άλλη φυσαλίδα και ένα από ένα πολύ διαφορετικό επίπεδο. Μην με ρωτάτε ονόματα, γιατί σχεδόν όλα δεν προφέρονται από εσάς, οχτώ δεν μπορούμε και εμείς να τα προφέρουμε. Τα περισσότερα είδη — ειδικά τα περισσότερο ανεπτυγμένα — απλά σας μελετούν σαν ζώα και δεν είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνοι για εσάς και για εμάς και εργαζόμαστε μαζί με κάποια από αυτά, όμως τρία είδη είναι εχθρικά,συμπεριλαμβανομένου και αυτό που ήταν σε επαφή με μερικές από τις κυβερνήσεις σας και αντάλλαξαν την τεχνολογία του χαλκού και άλλα σημαντικά πράγματα και που πρόδωσαν το είδος σας. 
Υπήρχε και υπάρχει ένας «ψυχρός πόλεμος» μεταξύ δύο από τις εχθρικές φυλές τα τελευταία 73 χρόνια και το τρίτο είδος φαινόταν να είναι ο «νικητής» στον ανούσιο αυτόν αγώνα. Αναμένουμε ένα πιο «θερμό» πόλεμο μεταξύ αυτών και εσάς στο άμεσο μέλλον (θα έλεγα στα επόμενα 10 ή 20 χρόνια) και είμαστε ανήσυχοι με αυτή την εξέλιξη. Την τελευταία φορά, υπήρχαν φήμες για ένα νέο, δέκατο πέμπτο είδος που έφτασε στην Γη πριν από μόλις 3 ή 4 χρόνια, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα για τις προθέσεις τους και δεν είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους μέχρι τώρα. Ίσως οι φήμες να κάνουν λάθος.

3η_ Ερώτηση: Τι θέλουν οι εχθρικές φυλές;
Απάντηση: Διάφορες πρώτες ύλες, μαζί με τον χαλκό για την τεχνολογία τους, το νερό σας (η καλύτερα το υδρογόνο στο νερό σας, που είναι η πηγή ενέργειας σε προηγμένες διαδικασίες σύντηξης) και κάποια χημικά στοιχεία στον αέρα σας. Επιπλέον, δύο από τα είδη ενδιαφέρονται για το σώμα σας, για τους ανθρώπινους ιστούς και το αίμα, επειδή η δική τους γενετική δομή είναι ελαττωματική μέσω κακής εξέλιξης και ακτινοβολίας (απ’ όσο ξέρουμε) και χρειάζονται άθικτες αλυσίδες από το είδος σας και από ζώα για να επισκευάζουν το γενετικό τους υλικό ξανά και ξανά.
Αλλά δεν μπορούν να επισκευάσουν τα ελαττώματα τελείως επειδή το DNA τους και το δικό σας DNA δεν είναι πλήρως συμβατά (το δικό μου είδος είναι τελείως ασύμβατο μαζί τους, οπότε δεν ενδιαφέρονται και πολύ για εμάς) και προσπαθούν να δημιουργήσουν περισσότερο συμβατές διασταυρώσεις μεταξύ αυτών και εσάς με την χρήση τεχνητών γονιμοποιήσεων και τεχνητών μητρών.
Υποθέτουμε ότι ο επικείμενος πόλεμος ανάμεσα στις τρεις φυλές ή μεταξύ εσάς και μίας ή όλες από αυτές θα γίνουν για τις πρώτες ύλες, το υδρογόνο, τον αέρα και το DNA.

4η_ Ερώτηση: Αυτός είναι ο λόγος για των οποίο γίνονται οι «απαγωγές»;
Απάντηση: Μερικώς, ειδικά όταν οι εξωγήινοι παίρνουν δείγματα ωαρίων και σπέρματος από εσάς. Μερικές φορές οι απαγωγείς που ανήκουν σε ένα άλλο περισσότερο ανεπτυγμένο είδος θέλουν να μελετήσουν το σώμα σας και το μυαλό σας (το οποίο είναι πολύ πιο ενδιαφέρον για κάποιους από αυτούς απ’ ότι το στερεό σας σώμα) όπως θα μελετούσατε ένα πρωτόγονο ζώο. Όπως είπα, τρία εξωγήινα είδη είναι εχθρικά και αυτό σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για την τύχη σας ή για την ζωή σας και οι άνθρωποι που «απαγάγονται» από αυτούς πολύ σπανίως επιστρέφουν ζωντανοί.
Εάν κάποιος είναι σε θέση να αναφέρει μία απαγωγή, αυτό σημαίνει κατά την γνώμη μου ότι αυτός ή αυτή δεν συνάντησε ένα από τα επιθετικότερα είδη ή ότι αυτός ή αυτή είναι πολύ πολύ τυχερός άνθρωπος που είναι ζωντανός. Προηγμένες και «φιλικές» φυλές επίσης παίρνουν μερικές φορές δείγματα ωαρίων και σπέρματος, αλλά για άλλους λόγους.

5η_ Ερώτηση: Είπες ότι υπάρχουν μόνο 14 είδη ενεργά στην Γη. Αλλά γιατί οι άνθρωποι που είδαν εξωγήινα πλάσματα περιγράφουν τόσους πολλούς και περίεργους τύπους τους;
Απάντηση: Νομίζω ότι έχω απαντήσει αυτήν την ερώτηση. Όπως είπα, οι περισσότερες εξωγήινες φυλές έχουν πολύ πιο ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες από εσάς ή ακόμα και εμένα (υπάρχει μόνο μία φυλή χωρίς καθόλου τέτοιες ικανότητες). Μπορούν να παρουσιαστούν στο μυαλό και την μνήμη σας με όποιο τρόπο θέλουν και αυτή η «υποβαλλόμενη» εικόνα δεν έχει να κάνει με την πραγματική τους εμφάνιση. Τους θυμάστε σαν κανονικούς ανθρώπους ή γκρίζους νάνους ή ακόμα και σαν τελείως αλλόκοτα ζώα επειδή αυτοί το θέλουν να θυμάστε ή μερικές φορές θέλουν να ξεχνάτε τελείως οτιδήποτε σχετίζεται με την συνάντηση μαζί τους.
Ένα άλλο παράδειγμα: μπορεί για παράδειγμα να θυμάστε ότι ήσασταν σε ένα από τα κανονικά ανθρώπινα νοσοκομεία και ότι κάποιοι γιατροί σας εξέταζαν και δεν σκέφτεστε παραπέρα για το τι σας συνέβη (ίσως μέχρι να ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει νοσοκομείο στον δρόμο που το νομίζατε) αλλά στην πραγματικότητα εξεταζόσασταν από αυτούς σε ένα από τα εργαστήρια τους. Δεν μπορείτε να βασίζεστε στο μυαλό σας σε αυτήν την περίπτωση.
Εμφανίζονται με διαφορετικές μορφές σε εσάς για να σας μπερδέψουν και για να κάνουν του αποκαλούμενους μάρτυρες της απαγωγής που μπορούν να θυμηθούν τα γεγονότα — ή που πιστεύουν ότι μπορούν να θυμηθούν — γελοίους στο ευρύ κοινό και απ’ όσο ξέρουμε, είναι επιτυχείς. Πιστέψτε με, υπάρχουν μόνο 14 εξωγήινα είδη στον πλανήτη και μόνο 8 από αυτά απαγάγουν ανθρώπους μέχρι στιγμής (ξανά απ’ όσα ξέρουμε). Επίσης, δεν είναι όλοι από τους «απαχθέντες» πραγματικοί και μερικοί από τους εξωγήινους στις αναφορές τους είναι στην πραγματικότητα απλά φαντασιώσεις ή ψέματα.

6η_ Ερώτηση: Πώς μπορούμε να προστατευτούμε ενάντια στην επιρροή του μυαλού μας;
Απάντηση: Δεν γνωρίζω. Αμφιβάλλω εάν μπορείτε, επειδή το μυαλό σας είναι σαν ανοικτό βιβλίο για να το διαβάσει και να το γράψει σχεδόν κάθε είδος που γνωρίζω. Αυτό οφείλεται εν μέρει στους «Ιλοχίμ» καθαυτούς, επειδή είχαν κατασκευάσει ή καλύτερα πλημμελώς κατασκευάσει (εν μέρει σκοπίμως) το μυαλό σας και την συνείδησή σας χωρίς πραγματικούς μηχανισμούς προστασίας. Εάν συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος προσπαθεί να επηρεάσει το μυαλό σας, μπορείτε μόνο να συγκεντρωθείτε σε αυτήν την υποψία και να αναλύσετε κάθε σας σκέψη και μνήμες.
Πολύ σημαντικό: μην κλείνετε τα μάτια σας (αυτό θα οδηγήσει σε άλλη μορφή εγκεφαλικών κυμάτων που είναι ευκολότερα να επηρεαστούν) και μην κάθεστε ή ξαπλώσετε για να ξεκουραστείτε. Εάν μείνετε ξύπνιοι κατά τα πρώτα λεπτά, μπορείτε ίσως να προσπαθήσετε να φιλτράρετε τις άλλες σκέψεις και κύματα στον εγκέφαλο σας και ο υποβολέας θα παραιτηθεί μετά από μερικά λεπτά εάν αυτός ή αυτή δεν επιτύχει επειδή θα αρχίσει να βλάπτει τον εγκέφαλό του ή της.
Αυτό είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα επώδυνο και μπορεί να σας βλάψει, οπότε καλύτερα μην προσπαθήσετε να αντισταθείτε αλλά θα είναι η μόνη δυνατή πιθανότητα που έχετε. Παρόλα αυτά, μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνο με τα ασθενέστερα είδη, όχι τα ισχυρά.

7η_ Ερώτηση: Τι εννοείς με το «ένα είδος προέρχεται από ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο»;
Απάντηση: Πριν μπορέσω να στο εξηγήσω σωστά αυτό θα πρέπει να μπορείς να καταλάβεις στο σύμπαν και αυτό θα σήμαινε μία ίσως ανούσια διδασκαλία για το μυαλό σου (μαζί με την αφαίρεση κάποιων φραγμών) πολλών εβδομάδων και με την διδασκαλία δεν εννοώ μόνο διδασκαλία με λόγια. Το είπα αυτό με την λέξη σας «πεδίο» ή «επίπεδο» επειδή ξανά δεν έχετε κάποια καλύτερη λέξη στο λεξιλόγιό σας και η διάσταση θα ήταν σε αυτήν την περίπτωση απολύτως λάθος (είναι λάθος και ακόμα για άλλη «φυσαλίδα») επειδή η διάσταση δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς επίπεδα.
Εάν ήσασταν ένα είδος που ζούσε σε άλλο ή πάνω από το επίπεδο και εάν μπορούσατε να μπαίνετε στα επίπεδα χωρίς τεχνολογία ώστε το σώμα σας δεν ήταν φτιαγμένο από εκείνο το είδος ύλης που γνωρίζετε, τότε θα ήσασταν το ισχυρότερο πλάσμα που μπορείτε να φανταστείτε. Αυτή η πολύ ανεπτυγμένη φυλή που προανέφερα είχε αναπτυχθεί έξω από εδώ και εξελίχθηκαν μάλιστα σε δισεκατομμύρια χρόνια. 
Μπορούν να καταστρέψουν όλους από εσάς και όλους από εμάς και τα πάντα με μια απλή σκέψη. Ήρθαμε σε επαφή μαζί τους μονάχα 3 φορές σε όλη την διάρκεια της ιστορίας μας, επειδή το ενδιαφέρον τους στον πλανήτη είναι διαφορετικό απ’ όλες τις άλλες φυλές. Δεν αποτελούν σίγουρα κίνδυνο για εσάς ή εμάς.

8η_ Ερώτηση: Τι θα συμβεί όταν ξεκινήσει ο πόλεμος;
Απάντηση: Αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί. Εξαρτάται από την εχθρική φυλή και την τακτική τους. Ο «Πόλεμος» δεν είναι πάντα αυτό το πρωτόγονο πράγμα που εσείς οι άνθρωποι εννοείται με την λέξη, ο «Πόλεμος» μπορεί να γίνει σε διάφορα επίπεδα. Μία πιθανότητα που έχουν είναι η «καταστροφή» του κοινωνικού σας συστήματος με την επιρροή στους πολιτικούς αρχηγούς, μία άλλη είναι η χρήση προηγμένων οπλικών συστημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς ή ηφαιστειακές εκρήξεις ή άλλες καταστροφές (συμπεριλαμβανομένων και φυσικών καταστροφών) που μπορεί να σας φανούν φυσικές σε εσάς. 
Τα ειδικά πεδία από την σύντηξη του χαλκού που προανέφερα είναι σε θέση να έχουν επιρροή στον παγκόσμιο καιρό. Νομίζω πως δεν θα επιτεθούν στον πλανήτη απευθείας πριν ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι αδύναμος, επειδή ακόμα και εσείς έχετε πιθανότητες να καταστρέψετε τα σκάφη τους (αλλά όχι πολλές). Ας μου επιτραπεί να πω, πως δεν είμαστε απολύτως σίγουροι εάν θα υπάρξει πραγματικά ένας τέτοιος «θερμός» πόλεμος ήδη στα επόμενα χρόνια. Δεν επιθυμώ να μιλήσω περισσότερο γι’ αυτό.

9η_ Ερώτηση: Αυτό είναι το τέλος της συνέντευξης. Θέλεις να πεις κάτι τελευταίο ή έχεις κάποιο μήνυμα;
Απάντηση: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε. Μην πιστεύετε μόνο την λανθασμένη ιστορία σας ή τους επιστήμονες σας ή τους πολιτικούς σας. Κάποιοι από αυτούς ξέρουν την αλήθεια για διάφορα πράγματα, αλλά δεν πληροφορούν το ευρύ κοινό για να αποφύγουν την σύγχυση και τον πανικό.
Πιστεύω πως το είδος σας δεν είναι και τόσο κακό όσο κάποιοι από το είδος μου πιστεύουν και θα ήταν κρίμα να παρατηρήσουμε το τέλος σας. Αυτά είναι όλα όσα μπορώ να πω. Πηγαίνετε στον κόσμο σας με ανοιχτά τα μάτια και θα δείτε — ή ίσως και όχι. Το είδος σας είναι ανίδεο.
10η_ Ερώτηση: Πιστεύεις ότι κάποιος θα πιστέψει ότι αυτή η συνέντευξη είναι η αλήθεια;
Απάντηση:
Όχι, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα για τις κοινωνικές μου σπουδές. Θα συναντηθούμε ξανά σε μερικούς μήνες και θα μου πεις τότε τι συνέβη μετά την δημοσιοποίηση του μηνύματος μου. Ίσως υπάρχει ελπίδα για το είδος σας.

Η παρωδία της σαπίλας

Η παρωδία της σαπίλας
Που όλο τον κόσμο κυβερνά
Θέλει να σκύβεις το κεφάλι
Να τρως τα  βιολογικά
<<<*****************>>>
Βάζει μαχαίρι στον λαιμό σου
Σε υποχρεώνει να χρωστάς
Ξέρει καλά να σε φιμώνει
Και όταν πρέπει δεν μιλάς
<<<*****************>>>
Κάφροι και άχρηστοι ρουφιανοι
Ψευτοκουλτουρα της ντροπής
Μισάνθρωποι ήταν πετάμενοι
Και έγιναν  περιωπής
<<<******************>>>
Και αν τους κοιτάξεις μες τα μάτια
Μόνο το ψέμα τους θα δεις
Μα έχουν τον τρόπο και σε φτιάχνουν
Και έτσι τους υπηρετείς