Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ιαπωνία, Τσουνάμι και HAARP


Ιαπωνία, Τσουνάμι και HAARP

Πριν τον σεισμό, και το τσουνάμι, προηγήθηκαν έντονοι διασταυρούμενοι αεροψεκασμοί, και ακόμη πιο έντονη δραστηριότητα του HAARP στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο. Προηγήθησαν απειλές από τους διεθνείς τραπεζίτες για Οικολογική Καταστροφή, Τι γίνεται; Τι παιχνίδι παίζουν στις πλάτες των ανθρώπων που καθόλου μα καθόλου δεν τους ενδιαφέρουν; Είμαστε πιόνια στην μεγάλη σκακιέρα των επικυρίαρχων και των υποτακτικών τους; Σίγουρα έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και κάνουν ολέθρια και οφθαλμοφανή λάθη. Γιατί άραγε βιάζονται; Τι επιφυλάσσουν για τους βροτούς;


Παγκόσμιο σοκ για τον πανίσχυρο σεισμό 8,9 βαθμών που έπληξε την Ιαπωνία, προκαλώντας γιγάντιο τσουνάμι που σάρωσε τις βορειοανατολικές ακτές της χώρας σπέρνοντας πανικό και θάνατο. Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές, ενώ εκτινάσσεται ώρα με την ώρα ο αριθμός των νεκρών με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εκατοντάδες θύματα. Στις ακτές της Χαβάης έφτασε το τσουνάμι. Προειδοποίηση έχουν εκδώσει δεκάδες χώρες, από τα νησιά του Ειρηνικού και τη Ρωσία μέχρι τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ. Εκκενώνεται περιοχή γύρω από πυρηνικό σταθμό στην Ιαπωνία.
Οι σεισμός, μεγέθους 8,9 βαθμών και διάρκειας περίπου 2 λεπτών, σημειώθηκε στις 07:45 ώρα Ελλάδος (14:45 τοπική ώρα) στις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας. Έγινε αισθητός σε μεγάλο τμήμα του Ειρηνικού και προκάλεσε πανικό στο Τόκιο -σε απόσταση 380 χιλιομέτρων από το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης- με τους κατοίκους να βγαίνουν έντρομοι στους δρόμους.
Ακολούθησε τσουνάμι δέκα μέτρων που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του από τις βορειοανατολικές ακτές της Ιαπωνίας. Σπίτια και αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τεράστια κύματα, αυτοκινητόδρομοι καλύφθηκαν από νερό. Συνεχείς ήταν οι μετασεισμοί, οι περισσότεροι μεγέθους άνω των έξι βαθμών.



plotstations
2
HAARP
Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να κοιτάξω το επαγωγικό μαγνητόμετρο του HAARP του Πανεπιστημίου του Τόκυο για να δω αν άρχισε να «δουλεύει» περίπου την ώρα του σεισμού, μετά από μια εβδομάδα ηλεκτρομαγνητικής σιωπής.
 Το HAARP «άναψε» περίπου στις 0:00 ώρα στις 9 Μαρτίου 2011 UTC και συνεχίζει έκτοτε δυνατά. Στις εικόνες βλέπετε τα στοιχεία για τις προηγούμενες 36 ώρες !!!
Δείτε επίσης το «Western Bankers Threatened Japan with HAARP Eco-Destruction a Year Before China Quakes.» έχει σχέση με τον σεισμό του 2007 της Niigata.
Σύμφωνα με δήλωση του Benjamin Fullford η επίθεση έγινε από τις υπόγειες βάσεις του Ν. Μεξικού και της Νεβάδας, σύμφωνα με πηγές του από το Πεντάγωνο και της CIA. Ο επόμενος στόχος θα είναι το ρήγμα του Nerw Madrid στις Νοτιοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με απειλές, της Φατρίας στην Αμερικανική κυβέρνηση του Τζωρτζ Μπους (πατέρα).
Σύμφωνα με ανακοίνωση του INGV, National Institute of Geophysics and Volcanology, αυξήθηκε η κλίση του άξονα της γης κατά 10 εκατοστά. Αυτό ως γνωστόν σημαίνει ακόμη χειρότερες μελλοντικές συνθήκες στη Γη.
«Οι τραπεζίτες απειλούν με Οικολογική Καταστροφή την Ιαπωνία»
Σας φαίνεται περίεργο ? Αν ναι , τότε δεν καταλαβαίνετε τι σας γίνετε, οπότε δεν μπορείτε να καταλάβετε ούτε το παιχνίδι με το ΔΝΤ στην Ελλάδα, ούτε τις «εξεγέρσεις των λαών» στο Βορειοαφρικανικό Τόξο ! Ούτε τίποτα από αυτά που παίζονται ολοφάνερα μπροστά στα μάτια μας.
Οι Γιαπωνέζοι θέλανε να βγάλουνε τους υπολογιστές τεχνητής ευφυΐας με Αρχαίο Ελληνικό πληκτρολόγιο !!!
Όπως δεν καταλάβατε όταν χρησιμοποιούσατε αλλοδαπούς στις δουλειές σας για «χαμηλό κόστος», τώρα θα το πληρώσετε με αίμα, ΚΑΙ ακόμη ψηφίζετε. Έχει και η βλακεία τα όρια της. Είστε και Έλληνες,;;; Ακόμη ψάχνετε να βρείτε το ιχώρ σας ?
 
www.miastala.com
Πριν από τον σεισμό στην Niigata, όπως και πριν με τους σεισμούς στην Κίνα και την Χιλή, παράξενα φώτα σαν το Βόρειο Σέλλας φαινόντουσαν στον ουρανό, φώτα που οι ειδικοί στο HAARP έχουν επιβεβαιώσει ότι προκαλούνται από ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές. Παρεμπιπτόντως το Τόκυο από το πρωί είχε ένα απίστευτο ψέκασμα σταυρόλεξου !!! 


Φταίει  και η  Yakuza (Ιαπωνική Μαφία) που έχει προμηθευθεί βαθμωτά όπλα από την πρώην Σοβιετική Ένωση, τα έχει τεστάρει στις ερήμους της Αυστραλίας, και έχει φτιάξει δικά της φορητά ? Γιατί ? Μα για να εκδικηθεί τους Αμερικανούς για τις ατομικές βόμβες στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Και γιατί ξαναχτύπησαν πυρηνικό εργοστάσιο της Ιαπωνίας. Αλλά οι Αμερικανοί, οι Ρώσοι και οι Βορειοκορεάτες και κάποιοι άλλοι διαθέτουν Κβαντικά Όπλα, τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ, τι θα γίνει , θα δούμε. Απλώς να παρατηρούμε με ψυχραιμία τα δρώμενα, γιατί έχει χαθεί κάθε μέτρο και διάθεση μυστικότητας, εκτός αν … μπορέσουν κάποιοι RRR να περάσουν προς τα εδώ !
eq.japan1.03.11.2011
eq.japan5.03.11.2011
google.earth.japan3.03.11.2011
ΠΗΓΗ((http://katohika.blogspot.com/2011/03/haarp.html))

Έκρηξη σε εργοστάσιο πυρηνικών στην Ιαπωνία - Δεν κινδυνεύει αντιδραστήρας


Έκρηξη σε εργοστάσιο πυρηνικών στην Ιαπωνία - Δεν κινδυνεύει αντιδραστήρας

Τελευταία ενημέρωση: 
Έκρηξη σημειώθηκε στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νο 1, οι εγκαταστάσεις του οποίου είχαν πληγεί από τον χθεσινό φονικό σεισμό των 8,9 Ρίχτερ στη βορειοανατολική Ιαπωνία, σύμφωνα με το πρακτορείο Τζίτζι. Η ιαπωνική κυβέρνηση δήλωσε ότι το κέλυφος του αντιδραστήρα δεν έχει υποστεί ζημιές και ότι τα επίπεδα ραδιενέργειας έχουν μειωθεί, ενώ κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.
"Λαμβάνοντας σταθερά μέτρα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε κανένας να μην αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας", δήλωσε ο ιάπωνας πρωθυπουργός Ναότο Καν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε τέσσερις ώρες μετά την έκρηξη στον αντιδραστήρα του Φουκουσίμα 1. 
 
"Θα ήθελα όλος ο κόσμος να προσέξει τις πληροφορίες που δίνει η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης και να δρα με ψυχραιμία", πρόσθεσε. 
Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ΝΗΚ κάνει λόγο για τραυματισμένους εργαζόμενους που βρίσκονταν στον πυρηνικό σταθμό. Ένα από τα τέσσερα κτήρια των εγκαταστάσεων του πυρηνικού εργοστασίου καταστράφηκε. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το δίκτυο, η στέγη και οι τοίχοι του κτηρίου του αντιδραστήρα έχουν καταρρεύσει.
Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 16:00, τοπική ώρα (09:00, ώρα Ελλάδος) και η αιτία μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη. Ωστόσο, πυρηνικός ειδήμων που ερωτήθηκε από το ΝΗΚ τόνισε πως ενδέχεται η έκρηξη να έγινε "σκόπιμα".
Οι μετρήσεις ραδιενέργειας στο πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταϊίτσι και τον αντιδραστήρα υπ’ αριθμόν 1 βρίσκονταν σε επίπεδο 1.000 πάνω από το φυσιολογικό μετά τον  σεισμό, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Kyodo επικαλούμενο την υπηρεσία ασφάλειας των πυρηνικών εγκαταστάσεων στη χώρα. Προτού σημειωθεί η έκρηξη ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, Ναότο Καν, κάλεσε να επεκταθεί η διάμετρος της ζώνης εκκένωσης --με κέντρο το εργοστάσιο-- στα 10 χιλιόμετρα από τα 3, λόγω του κινδύνου μόλυνσης πολιτών από τη ραδιενέργεια.
Στο μεταξύ, η ιαπωνική τηλεόραση μεταδίδει εικόνες που παρουσιάζουν καπνούς να ανεβαίνουν από τις εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού.
Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Ιαπωνίας ΝΗΚ συμβουλεύει τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους και να σφαλίσουν τα παράθυρά τους σε περίμετρο «μεγαλύτερης των 10 χλμ από την εκκενωθείσα ζώνη».

Οι ιαπωνικές αρχές ενημέρωσαν τη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) ότι προετοιμάζονται να διανείμουν ιώδιο στους κατοίκους των περιοχών κοντά στα πυρηνικά εργοστάσια που έχουν επηρεαστεί από το σεισμό που έπληξε χθες Παρασκευή τη χώρα, όπως ανακοίνωση η IAEA. 
 
"Οι αρχές δήλωσαν ότι προετοιμάζονται να διανείμουν ιώδιο στους κατοίκους των περιοχών κοντα και στα δύο εργοστάσια", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΙΑΕΑ."Η ΙΑΕΑ επανέλαβε την προσφορά της για παροχή τεχνικής υποστήριξης στην Ιαπωνία, αν η κυβέρνηση το ζητήσει", προσθέτει. 
 
Το ιώδιο χρησιμοποιείται για να βοηθήσει το σώμα να προστατευθεί από την έκθεση στη ραδιενέργεια. 

Οι μεγαλύτεροι σεισμοί και τσουνάμι παγκοσμίως


Οι μεγαλύτεροι σεισμοί και τσουνάμι παγκοσμίως

Δεκάδες καταστροφικούς σεισμούς μετρά η Ιαπωνία, καθώς πρόκειται για την πιο σεισμογενή χώρα του πλανήτη
   

Ο ισχυρότερος σεισμός που έχει σημειωθεί ποτέ στην Ιαπωνία ήταν αυτός των 8,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στα βορειοανατολικά της χώρας, ο οποίος συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παγκοσμίως.


Οι μεγαλύτεροι σεισμοί που έπληξαν περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο από τις αρχές του 20ού αιώνα, με χρονολογική σειρά:Οι μεγαλύτεροι σεισμοί και τσουνάμι παγκοσμίως
Ιανουάριος 1906 - Ισημερινός, Κολομβία: Σεισμός μεγέθους 8,8 Ρίχτερ ανοικτά των ακτών της Κολομβίας και του Ισημερινού προκαλεί τσουνάμι με αποτέλεσμα 1.000 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
Αύγουστος 1950 - κρατίδιο Ασαμ, Ινδία: Σεισμική δόνηση μεγέθους 8,6 Ρίχτερ προκαλεί το θάνατο 1.526 ανθρώπων.
Νοέμβριος 1952 - Σοβιετική Ένωση: Σεισμός μεγέθους 9 Ρίχτερ στη χερσόνησο Καμτσάτκα, που προκαλεί καταστροφικό τσουνάμι το οποίο έγινε αισθητό μέχρι τη Χιλή και το Περού: τουλάχιστον 2.300 νεκροί.
Μάρτιος 1957 - Αλάσκα: Σεισμική δόνηση μεγέθους 8,6 Ρίχτερ πλήττει τα νησιά Αντρεάνοφ και προκαλεί μεγάλα παλιρροϊκά κύματα. Δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες.
Μάιος 1960 - Χιλή: Σεισμός μεγέθους 9,5 Ρίχτερ και μετά καταστροφικό τσουνάμι σε αρκετές χώρες που βρέχονται από τον Ειρηνικό Ωκεανό, προκαλεί το θάνατο 5.700 ανθρώπων στη Χιλή, 61 στη Χαβάη και 130 στην Ιαπωνία.
Μάρτιος 1964 -Αλάσκα: Σεισμός 9,2 Ρίχτερ κοντά στον πορθμό Πρινς Γουίλιαμ και μετά τσουνάμι προκάλεσαν το θάνατο εκατό ανθρώπων.
Φεβρουάριος 1965 - Αλάσκα: Σεισμός μεγέθους 8,7 Ρίχτερ και μετά τσουνάμι πλήττει τις Αλεούτιες Νήσους χωρίς να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες.
Δεκέμβριος 2004 - Σουμάτρα, Ινδονησία: - Σεισμός 9,1 Ρίχτερ ανοικτά του νησιού Σουμάτρα προκαλεί στις 26 Δεκεμβρίου τσουνάμι που ισοπεδώνει περιοχές σε δέκα γειτονικές χώρες, με περίπου 228.000 νεκρούς και σχεδόν 42.000 αγνοούμενους.
Μάρτιος 2005 - Ινδονησία: Σεισμός μεγέθους 8,6 Ρίχτερ κοντά στο νησί Νίας ανοικτά της Σουμάτρας: 1.313 νεκροί, 6.000 τραυματίες.
Ιανουάριος 2010 - Αϊτή: Σεισμός μεγέθους 7 Ρίχτερ με 250.000 έως 300.000 νεκρούς, τουλάχιστον 300.000 τραυματίες και περισσότερους από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες, σύμφωνα με απολογισμό του ΟΗΕ.
Φεβρουάριος 2010 - Χιλή: Σεισμός μεγέθους 8,8 και τσουνάμι πλήττουν το νοτιοκεντρικό τμήμα της χώρας, με 524 νεκρούς και 24 αγνοούμενους.
Απρίλιος 2010 - Κίνα: Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,9 Ρίχτερ πλήττει τη βορειοδυτική επαρχία Τσινγκάι με 2.187 νεκρούς και 80 αγνοούμενους.
Τα μεγαλύτερα τσουνάμι
26 Δεκεμβρίου 2004, Νοτιοανατολική Ασία: Υποθαλάσσιος σεισμός ανοικτά της Σουμάτρας μεγέθους 9,3 Ρίχτερ -ο ισχυρότερος των τελευταίων 40 ετών -προκάλεσε τσουνάμι που έπληξε τις ακτές της νοτιο-ανατολικής Ασίας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περισσότεροι από 220.000 άνθρωποι. Στην επαρχία Ατσεχ, όπου το ύψος του νερού ξεπέρασε τα τριάντα μέτρα, περίπου 168.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Το παλιρροϊκό κύμα έπληξε επίσης τις Μαλδίβες και τη Σομαλία.
17 Ιουλίου 2006 Ινδονησία: Υποθαλάσσιος σεισμός μεγέθους 7,7 Ρίχτερ προκάλεσε τσουνάμι στις νότιες ακτές της Ιάβας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 654 άνθρωποι.
2 Απριλίου 2007, Νησιά Σολομώντα: 52 νεκροί είναι ο απολογισμός τσουνάμι που έπληξε τις δυτικές ακτές των νησιών στο νότιο Ειρηνικό. Δεκατρία παραλιακά χωριά ισοπεδώθηκαν από τα κύματα που προκάλεσε σεισμός 8 βαθμών.
29 Σεπτεμβρίου 2009, Σαμόα: Περισσότεροι από 190 άνθρωποι σκοτώθηκαν στα νησιά Σαμόα, Τόνγκα και Αμερικανικές Σαμόα από το τσουνάμι που προκάλεσε σεισμός 8 βαθμών.
27 Φεβρουαρίου 2010, Χιλή: Σεισμός που ακολούθησε τσουνάμι έπληξε την νοτιο-κεντρική Χιλή και ειδικά την παραλιακή ζώνη του Μάουλε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν 555 νεκροί και αγνοούμενοι.
25 Οκτωβρίου 2010, Ινδονησία: Περισσότεροι από 400 νεκροί από το τσουνάμι που προκάλεσε σεισμός 7,7 βαθμών στο αρχιπέλαγος Μεντάουι, ανοικτά της Σουμάτρας.

BBC: Απο τον σεισμο της Ιαπωνιας μετατοπιστηκε o αξονας της Γης


BBC: Απο τον σεισμο της Ιαπωνιας μετατοπιστηκε o αξονας της Γης

Όπως αναφέρει το BBC,σύμφωνα με εκθέσεις που επικαλούνται το Εθνικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας, η δύναμη του σεισμού στην βορειοανατολική Ιαπωνία, μετατόπισε τον άξονα της Γης σχεδόν 10in (25cm). Όπως προστίθεται το φαινόμενο δεν είναι ασυνήθιστο για ένα μεγάλο σεισμό.Το άρθρο είναι απο το http://eglimatikotita.blogspot.com  
Εμείς απλά να προσθέσουμε οτι ο σεισμός ενίσχυσε το ήδη πρόβλημα της μετατόπισης του άξονα και πολύ σύντομα οι επιστήμονες θα ανακοινώσουν ότι άλλαξε (για ακόμη μια φορά) και η ταχύτητα μετατόπισης του. Πράγμα πολύ άσχημο και ανησυχητικό!
ΠΗΓΗ((http://katohika.blogspot.com/2011/03/bbc-o.html))