Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τρισδιάστατη απεικόνιση της επιφάνειας του Άρη [Βίντεο]

Τρισδιάστατη απεικόνιση της επιφάνειας του Άρη [Βίντεο]
Ο ΕΟΔ (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος, στα αγγλικά ESA – European Space Agency) και οι Γερμανοί ειδικοί στα γραφικά υπολογιστών παρουσίασαν βίντεο, που δείχνει τον Άρη από το ύψος πτήσεις της συσκευής Mars Express.
Το τρισδιάστατο τοπίο σχηματίστηκε πάνω στη βάση των πραγματικών δεδομένων από τη συσκευή και επαναλαμβάνει την αρειανή τοπογραφία με ακρίβεια ρεκόρ.
Για τη δημιουργία του τρισδιάστατου χάρτη οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από κάμερα εικόνων υψηλής ανάλυσης.
Κατά τη διάρκεια της τροχιακής κίνησής της, η συσκευή Mars Express έβγαζε φωτογραφίες μιας περιοχής από διάφορες οπτικές γωνίες, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο στερεογραφική εικόνα.
Στο 01:02, αλλά και στο 01:10 διακρίνεται το βουνό Όλυμπος στον Άρη που είναι το ψηλότερο βουνό - ηφαίστειο όλων των πλανητών στο Ηλιακό μας Σύστημα. Η κορυφή του αγγίζει τα 26.000 μέτρα, περίπου 3 φορές την κορυφή του Έβερεστ. Σε όλο το Ηλιακό Σύστημα έρχεται δεύτερο σε ύψος μετά το βουνό - ηφαίστειο Rheasilvia, στον αστεροειδή 4 Vesta.

Άγνωστο πλάσμα επιτίθεται σε σκυλιά.(Σκληρές εικόνες)-(video)

Άγνωστο πλάσμα επιτίθεται σε σκυλιά.(Σκληρές εικόνες)-(video)


 Άγνωστο πλάσμα επιτίθεται σε σκυλιά.


Οι σκηνές που θα παρακολουθήσετε είναι πολλή σκληρές και ρεαλιστικές.


Δεν πρόκειται για κάποιο κινηματογραφικό τρικ ούτε για photoshop
γιατί όπως θα δείτε και εσείς το video μάλλον είναι τραβηγμένο από την camera κάποιου κινητού.


Στην περιοχή της Columbia πιστεύουν ότι το άγνωστο πλάσμα το οποίο σκότωσε ο Pablo Ortes είναι γνωστό ως la Tunda (Witch Woman).



atia-ufo.grΆγνωστο πλάσμα επιτίθεται σε σκυλιά.(Σκληρές εικόνες)-(video) | Atia-Ufo.gr

Η Γη έρχεται τα πάνω κάτω - Καταβόθρες, Σεισμοί & Απόκοσμοι Ήχοι - (Βίντεο)

Η Γη έρχεται τα πάνω κάτω - Καταβόθρες, Σεισμοί & Απόκοσμοι Ήχοι - (Βίντεο)


Το παρακάτω βίντεο τεκμηριώνει ότι οι καταβόθρες, οι σεισμοί, οι απόκοσμοι ήχοι φαίνονται να συμβαίνουν με αυξημένη συχνότητα και κανείς δεν ξέρει πραγματικά γιατί αυτό συμβαίνει. Είναι δυνατόν οι καταβόθρες που εμφανίζονται καθημερινά να καταπιούν τον κόσμο; Οι απόκοσμοι και περίεργοι ήχοι ακούγονται από τη μια άκρη του πλανήτη στην άλλη, οι σεισμοί εντείνονται σε ένταση και κάποιες καταβόθρες έχουν καταπιεί σπίτια, αυτοκίνητα και ανθρώπους, και συνεχίζουν να αυξάνονται, όπως αποδεικνύεται από την καταβόθρα στη Λουιζιάνα που είναι έχει ήδη έκταση ίση με το μέγεθος 20 γηπέδων ποδοσφαίρου.


ΠηγήΗ Γη έρχεται τα πάνω κάτω - Καταβόθρες, Σεισμοί & Απόκοσμοι Ήχοι - (Βίντεο) - ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Ο ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΑΗΛ..... ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ "TO ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ"

Ο ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ(anekshghtakaiapokryfa.blogspot.de/ "Ανεξήγητα και Απόκρυφα")
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΑΗΛ.....
ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ "TO ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ"

ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΜΑ :ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ "TO ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ" from ΡΑΔΙΟ ΗΛΙΟΣ on Vimeo.
ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΜΑ :ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ "TO ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ" on Vimeo ΠΗΓΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ.....ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΗΛΙΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ